Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok saolun kızlar ya kıs cıkmadan ben cocukların hastalıklarından kurtulamıcam
ankara yıne ayaz buz gıbı kar var...
komsuya kahveye cıkcam gelınce gorusuruz kızlar

Herkez korksun bizim azmimizden.Bu güne kadar veremez bu kiloları diyenler çatlasın kıskançlıktan.
hemde çatır çatır çatlasınlar bana kaynanama hep derdi sen ilerde çok şişman olursun amma hiç bir zaman çok kilolu olmadım

kızlar cumadan bburaya kadar ben ve anissa 0,8 gr vermişiz. cumaya kadar herkes kendine en az 0.5 gr hedef koysun bakalım. kimler başarılı olcak. haftayada kilosu yakın olanları rekabete sokalım.
siz ne dersiniz?
harikaaa olur

günaydın çıtırlar nasılsınız bugünnn

dün akşam 46 dk plates yaptım ipocum

ayyy ne güzel yaaa bende hiç sevmiyorum pilates yapmayı 3 saat yürürüm ama pilates yapamıyorum çok canım sıkkılıyo

sabah :3 ceviz 5 badem
öğle : 1tabak ıspanak 1 kase yoğurt
ara : 1pk hoşbeş :26:bizim kızlar almış kırmadım yeşilçay
1 portakal
akşam : 1tabak taze fasulye 1kase yoğurt

bende en çok gözlerimi beğenirim. ama renkli gözlere karşı bir sempatim var.

kaptanım sen ne güzel ödevler veriyomuşsun:) ben ilk defa gördüm:)

en sevdiğim yerim gözlerim mavi-yeşil :)

bende bayılırım renkli göze ortanca oglumun ve eşimin gözleri yemmm yeşill
ben fizigimi çok begenirim vicudum çok orantılıdır ne giysem yakışır kiloma ve 3 doguma ragmen hiç böbegim yoktur

canım yaaaa çok geçmiş olsun

aaa evet bende saçlarımıda severim kıvırcıktır çokk güzel ama bakımı çok zor düz saçada bayılırım

sanırım haftada 1 kg hedefımızı ben geçicem
yok yokkk canım sen benim bugün yediklerime bakıpta heveslenme ben eşimi birazdan işe bir yolliyım arkasından 2 saat yürüyüşe çıkıcamm

bende şimdi tarçınlı sütümmü içiyorummm
agfiyet olsun canım bende yeşil çayımı içiyorum

cok saolun kızlar ya kıs cıkmadan ben cocukların hastalıklarından kurtulamıcam
ankara yıne ayaz buz gıbı kar var...
komsuya kahveye cıkcam gelınce gorusuruz kızlar
valla aynen zor görünüyo yarular hastalanmasın insan çok üzülüyo bizda yarın 2 numarayı götürücez doktoraa

anissa --zubus süpriz bir sonuç bekliyorum bakalım
ecz.imis --merve10er burdaki gözdem merve
ipo --fatos0808(ikinizi özellikle eş yaptımki çok istikrarlı kilo veriyorsunuz. bence takım içindeki en güçlü rekabet sizde.
t-seda --yst38 valla seda beni geçer gibi.
nil2908 --beyazzambak --tugkay2000 (mükeyyefin bu hafta olmamasından dolayı siz 3 nüzü eşleştirdim. haftaya mükeyyef yerine biri gelirse düzenlemeyi yeniden yaparız

değişiklik isterseniz söyleyin kızlar.

Son düzenleme:
Ay kizlar sokaktyadim yeni geldim yaa bi biletixden bi konser bileti aliyim dedim canim
Cikti yaniii ... Bodrumda ve muglada biletix gisesi olmadigi icin internettn kartla almak zorunda kaldim snra bi baktim kurye getrmiomus bodruma biletiiii snra biletixi aradim kart anmemin ustune oldugu icin bna bi mail attilar bnde tarayii olmadigi icin internet kafeye gttm onu bastirdim snra formu annemmis gbi doldurdum ve onlara fakslattim snra aradim
Onayladilar muglaya konsere gdncr kimligimle mekanin kapisindaki giseden 2 saat evvel alicam

Oha fln oldum yaniii grup bu kadar caba sarfettigimi gorse bni sahneye cikartirdi valla hahaaha

Bu arada sokakta 40 dk yurudum

ne yapcaz grup ıcınde 1. olmaya calıscaz galıba anladıgım kadarıyla...

beni utandırıyorsun kaptanım ama ben seni utandırmayacağım

Sporlarinizi yazdim kizlar bu hafta masallah herkes harika spor yapiyo aman nazar degmesin

Kaptanim fatosla eslesmisim guzel bir rekabet olucak severim
Bole seyleri

Bu arada odevim icinde sevdigim 2 sey

Dis gorunusumde gozlerim ve saclarim…gozlerim kahve ama sekli ve bazen gizemli bakislarim hosuma gdio,saclariminda kolay sekil almasi ve gunlerce bozulmamasi ve gurlugu cok hosuma gdio

İc guzelligim ise kimseyle uzun sure küs kalamam ve iliskilerde hep yapici taraf olmam bu huyum bazen bni tuketsede olsun insaliga katkim olsun herkes mutlu olsun

zebusta kabul ederse bence bir problem yok

allah seniii kız ne sahneye çıkartması şarkı bilem söyletirlerdi
canım yaaaaaaa inşallah ugraştıgına degerbir konser olur

ipocum ya sen bodrumdan bahsedince içim bir tuhaf oluyor ya ben sanırım bodruma aşık oldum çok özledim onu ya inş bu yazda kaçamak yaparız fit vicudumla bikinimi giyerim

ipocum ya sen bodrumdan bahsedince içim bir tuhaf oluyor ya ben sanırım bodruma aşık oldum çok özledim onu ya inş bu yazda kaçamak yaparız fit vicudumla bikinimi giyerim

Vallahi su aralar bodrumu seller goturuyo cnm ama dedigin dogru bodruma aşık olmamak mumkun diil bnde
Cok seviorum ve yazin gelmesini 4 gozle bekliyorum
zebusta kabul ederse bence bir problem yok

allah seniii kız ne sahneye çıkartması şarkı bilem söyletirlerdi
canım yaaaaaaa inşallah ugraştıgına degerbir konser olur

Ahahhahaha vallahi ilk defa hayatimda biside vazgecmedim inat ettim ve bilet bnm
Olduuuuu ahhahahahha o kadar yorgunum kii dans edicek halim bile yok vallahi artik konserde tek basima su sarkiyi soylerken dinlerim

Anasonnn kokarkennn sofralarrr yaslandiriyorr sni aynalarrr her gecen yillll birer birerrr Masadan eksiliyor dostlarrrrrrr

Off bide tek gdicem annemlerinde haberi yok gdicegimden bayiliorum bole seylere filmlerdeki gbii

Ayy dunku yuruyusten hala bacaklarimin arkalari agriyo yaa cok kotu hemde

Menumu veriyorum

1.ogun: 4 dilim sucuk ,1 simit , light surme peynir, 1 yumurta

2.ogun: elmali yesil cay & seftalili form cay 2 tane yulafli form biskuvi

3.ogun : 1 karniyarik,4 mucver( kepekli unlu ) ,1 kase yogurt ,1.5 dilim kepek ekmegi

Spor: 40 dk yuruyus

Su: 1390 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…