ohh afiyet olsun fatoşummöğlen
ıspanak
yoığurt
salata yedim kızlar
yeşil çay içtim
bende şimdi tarçınlı sütümmü içiyorummm
hemde çatır çatır çatlasınlar bana kaynanama hep derdi sen ilerde çok şişman olursun amma hiç bir zaman çok kilolu olmadımHerkez korksun bizim azmimizden.Bu güne kadar veremez bu kiloları diyenler çatlasın kıskançlıktan.
harikaaa olurkızlar cumadan bburaya kadar ben ve anissa 0,8 gr vermişiz. cumaya kadar herkes kendine en az 0.5 gr hedef koysun bakalım. kimler başarılı olcak. haftayada kilosu yakın olanları rekabete sokalım.
siz ne dersiniz?
günaydın çıtırlar nasılsınız bugünnn
dün akşam 46 dk plates yaptım ipocum
ohh afiyet olsun fatoşumm
afiyet olsun mervecim
ohh afiyet olsun fatoşumm
afiyet olsun mervecim
kaptancım bu ödeve ilk olarak ben başlamak istedim benim en sevdiğim yerim gözlerim
eşimde ilk önce gözlerime vurulmuştu,bu arada göz rengimde yeşil
likit çektiğimde daha belirdin oluyorlar,özellikle yeşil simli kalem çekmeyi çok seviyor ve yakıştırıyorum
bende en çok gözlerimi beğenirim. ama renkli gözlere karşı bir sempatim var.
kaptanım sen ne güzel ödevler veriyomuşsun:) ben ilk defa gördüm:)
en sevdiğim yerim gözlerim mavi-yeşil :)
günaydınn hatta tünaydın:)
hastalık hastalık hastalıkkk
burda çok kar var bugün.. neyse sadede geliyim:)
bir kase nesfit yedim bugün tembellik yaptım shakimi yapmadım ama halim yok
suyumu içmeye başladım..
herkese iyii günleer:)
kaptancım ödevimi cevaplıyorum
en sevdiğim yerim saçları ve gözlerim
saçlarım çok güzeldir uzundur sağlıklıdır herkes beğenir
gözlerimde siyahtır ama her kes çok güzel bakışların var dişyor baktığımı yakıyomuşum
yok yokkk canım sen benim bugün yediklerime bakıpta heveslenme ben eşimi birazdan işe bir yolliyım arkasından 2 saat yürüyüşe çıkıcammsanırım haftada 1 kg hedefımızı ben geçicem
agfiyet olsun canım bende yeşil çayımı içiyorumbende şimdi tarçınlı sütümmü içiyorummm
valla aynen zor görünüyo yarular hastalanmasın insan çok üzülüyo bizda yarın 2 numarayı götürücez doktoraacok saolun kızlar ya kıs cıkmadan ben cocukların hastalıklarından kurtulamıcam
ankara yıne ayaz buz gıbı kar var...
komsuya kahveye cıkcam gelınce gorusuruz kızlar
anissa --zubus süpriz bir sonuç bekliyorum bakalım
ecz.imis --merve10er burdaki gözdem merve
ipo --fatos0808(ikinizi özellikle eş yaptımki çok istikrarlı kilo veriyorsunuz. bence takım içindeki en güçlü rekabet sizde.
t-seda --yst38 valla seda beni geçer gibi.
nil2908 --beyazzambak --tugkay2000 (mükeyyefin bu hafta olmamasından dolayı siz 3 nüzü eşleştirdim. haftaya mükeyyef yerine biri gelirse düzenlemeyi yeniden yaparız
değişiklik isterseniz söyleyin kızlar.
ipo --fatos0808(ikinizi özellikle eş yaptımki çok istikrarlı kilo veriyorsunuz. bence takım içindeki en güçlü rekabet sizde.
nil2908 --beyazzambak --tugkay2000 (mükeyyefin bu hafta olmamasından dolayı siz 3 nüzü eşleştirdim. haftaya mükeyyef yerine biri gelirse düzenlemeyi yeniden yaparız
Ay kizlar sokaktyadim yeni geldim yaa bi biletixden bi konser bileti aliyim dedim canim
Cikti yaniii ... Bodrumda ve muglada biletix gisesi olmadigi icin internettn kartla almak zorunda kaldim snra bi baktim kurye getrmiomus bodruma biletiiii snra biletixi aradim kart anmemin ustune oldugu icin bna bi mail attilar bnde tarayii olmadigi icin internet kafeye gttm onu bastirdim snra formu annemmis gbi doldurdum ve onlara fakslattim snra aradim
Onayladilar muglaya konsere gdncr kimligimle mekanin kapisindaki giseden 2 saat evvel alicam
Oha fln oldum yaniii grup bu kadar caba sarfettigimi gorse bni sahneye cikartirdi valla hahaaha
Bu arada sokakta 40 dk yurudum
Sporlarinizi yazdim kizlar bu hafta masallah herkes harika spor yapiyo aman nazar degmesin
Kaptanim fatosla eslesmisim guzel bir rekabet olucak severim
Bole seyleri
Bu arada odevim icinde sevdigim 2 sey
Dis gorunusumde gozlerim ve saclarim gozlerim kahve ama sekli ve bazen gizemli bakislarim hosuma gdio,saclariminda kolay sekil almasi ve gunlerce bozulmamasi ve gurlugu cok hosuma gdio
İc guzelligim ise kimseyle uzun sure küs kalamam ve iliskilerde hep yapici taraf olmam bu huyum bazen bni tuketsede olsun insaliga katkim olsun herkes mutlu olsun
ne yapcaz grup ıcınde 1. olmaya calıscaz galıba anladıgım kadarıyla...
ipocum ya sen bodrumdan bahsedince içim bir tuhaf oluyor ya ben sanırım bodruma aşık oldum çok özledim onu yainş bu yazda kaçamak yaparız fit vicudumla bikinimi giyerim
zebusta kabul ederse bence bir problem yok
allah seniii kız ne sahneye çıkartması şarkı bilem söyletirlerdi
canım yaaaaaaa inşallah ugraştıgına degerbir konser olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?