Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla kaptanım sizle eşleşmek ne haddime :) şu hastalık geçsin bomba gibi dönme niyetindeyim :) teşekkürederim :)

hayırlı akşamlar kızlar
menüm çok süperbir kahvaltı akşamada saadece salata
2 lt su 4 kupa yeşil çay hıı ben birde çörek otunu sıcak suya koyup hergün içiyorum adet sancılarına birebir tavsiye ederim
her sabah ve her akşam yatarkende elma sirkeli su içiyorum bunları hergün mutlaka yapıyorum menümde yazmayı unutuyorum hep
1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürederim....

bugün menüm...
hastalık bahanem oldu gibi gerçekten halim yok yurtta olunca herşey daha zor

sabah bir kase4 kaşık nesfit..

öğlen bir bitki çayı bir bardak yeşil çay..
birde arkdaşım müslili kurabiye yapmış diyet kurabiye diye tarifini alıp buraya yazıcam çok lezzetliydi ve oldukça az yağla yapmış...
ondan bir tane...

akşam.. bir kase yayla çorbası.. salata yoğurt bir köfte ve bi kaşık kadar püre yedim...

sporada gece inebilirsem salona incem ama halim yok yok

sabahı yazmıştım...

öğlen bir bardak bitki çayı... bir bardak siyah çay...
bir adet müslili kurabiye...

arkdaşım müslili kurabiye yapmış diyet kurabiyesi az yağlı ben çok beğendim sizede yazacğm tarifi :)

akşama bir kase yayla çorbası...
salata biraz yoğurt...
bir köfte ve bir kaşık püre... ekmek yok

yurtta kalmsam haşlarım sebzemi yerimde mecburen

suyumu bir buçuk lt içebildim henüz ah bu hastalık annem olsada baksa hiç canım istemiyo...

güç toplarsamda spor salonuna inerim bakalım:)
iyi akşamlar:)

Anissacim ben sana toplamda 5 saat yazmisim da bu yazdigin 1 saat onun icindemiydii hatrliyamiorumm (

Bu arada kizlar annem pastaneden pasta cagirdi a
Yemedim !!!

Tamam.Ama neyapıcaz?

kaptanım gözden kaçtı heralde benminde nettimde bir sorun vardı sonrasında bildirmiştim. yoksa burayı ihmal etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince

Bu günki menüm
sabah kk lor,4 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
Arada yok
öğle yayla çorbası,2 top köfte
arada ufak bir elmalı pay
akşam arnavut ciğeri,2 tatlı kaşığı kiren reçeli(annem yeni yapmış dayanamadım.)
2 lt su,yeşil çay

çok geçmiş olsun canım:2:

Kızlar akşam eve bi geldim.Annem hasta,eşim hasta.herkes yatıyo.inşallah kızlara geçmez.Havalarda çok soğuk.Kar kış bi türlü bitmiyor.

menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,arnavut ciğeri,çay kahvaltımı çok geç yaptımda
akşam:çorba,tavuk,salata,1 dilim kepek ekmek

şimdiiik bu eşleşmeler pazartesinden itibaren geçerli
kiloları yakın olanları eşledimki yarış hırsı artsın.
haftaya cuma gruplar arası sonuca takım içi sonuca ve genel cuma yerışmasına bakıcaz.
ayrıca herkesin mesajlarını saymak benim için yorucu oluyor. birbirinizi takip edip hesap sorcaksınız niye gelmedin niye yazmadın vsvs.
tamammıdır?
bugün herkes ödevini yaptımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…