Kizlar bende yatiyorum hepinize iyi geceler acayip midem kazinmaya basladii yaa
Bu arada kitap yazmaya basladim bakalim devam ettirebilicekmiyim
şimdiiik bu eşleşmeler pazartesinden itibaren geçerli
kiloları yakın olanları eşledimki yarış hırsı artsın.
haftaya cuma gruplar arası sonuca takım içi sonuca ve genel cuma yerışmasına bakıcaz.
ayrıca herkesin mesajlarını saymak benim için yorucu oluyor. birbirinizi takip edip hesap sorcaksınız niye gelmedin niye yazmadın vsvs.
tamammıdır?
bugün herkes ödevini yaptımı?
Kizlar bende yatiyorum hepinize iyi geceler acayip midem kazinmaya basladii yaa
sabah 1 saat evde spor yaptım yaz canım
kız eklemeyi unutma sanki geçen hafta bana az yazmaışın gibi geldi
merhaba kızlar bugün oglum eşim ve ben diş kontrolüne gittik
oglumun dişini çektiler benimde diş taşlarım temizlendi çok fena canım yanıyodoktor normal dedi ama başımda agrıyo çatlicak gibi
eeee sizneler yapmışsınız bakalım bir okuyu verem geçmişi
Anissacim ben sana toplamda 5 saat yazmisim da bu yazdigin 1 saat onun icindemiydii hatrliyamiorumm(
Bu arada kizlar annem pastaneden pasta cagirdi a
Yemedim !!!
Bencede problem yok.Hadi bakalım.
inşallah canım çocuklar hastalandımı tamamdır allah korusun kuzularımızıKızlar akşam eve bi geldim.Annem hasta,eşim hasta.herkes yatıyo.inşallah kızlara geçmez.Havalarda çok soğuk.Kar kış bi türlü bitmiyor.
6 dan sonra yememeye dikkat et canım almassın bende geçen hafta öyleydim ne bulduysam yedim ama almadımBu hafta iştahım çok açık.sanırım pek kilo veremiycem.
aaa ne güzel başarılarKizlar bende yatiyorum hepinize iyi geceler acayip midem kazinmaya basladii yaa
OOO süper.edebiyatın kuvvetli o zaman.Ne tür bir kitap yazacaksın?Bak benim yiğenim öle kendi halinde saz çalar söyler,şiir yazardı.bir gün ikbal kaset yapcakmış.şiiri olanlar mail adresi vermiş göndersin demiş.yengemde almış.ö teki ufak oğluyla göndermişler.Hemen cevap gelmiş.çok beğendim şiirinizi diye.okumak istiyorum.anlaşma imzalamışlar şimdi kasetinde okudu.youtube da çıkıyor öğrencinin aşkı ikbal gürpınar diyince.yani diycem şu ki yapamam diye bişey yok.yap.tekrar başka yaz.tekrar başka yaz eninde sonunda insan istediği şeyi başarıyor.sanada başarılar dilerim.
gecmıs olsun canım kac yaasında oglun dıs cektırdın
benım kı daha 6 ya gırıyo on dısler curudu ıyıce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?