Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar bende yatiyorum hepinize iyi geceler acayip midem kazinmaya basladii yaa

Bu arada kitap yazmaya basladim bakalim devam ettirebilicekmiyim

OOO süper.edebiyatın kuvvetli o zaman.Ne tür bir kitap yazacaksın?Bak benim yiğenim öle kendi halinde saz çalar söyler,şiir yazardı.bir gün ikbal kaset yapcakmış.şiiri olanlar mail adresi vermiş göndersin demiş.yengemde almış.ö teki ufak oğluyla göndermişler.Hemen cevap gelmiş.çok beğendim şiirinizi diye.okumak istiyorum.anlaşma imzalamışlar şimdi kasetinde okudu.youtube da çıkıyor öğrencinin aşkı ikbal gürpınar diyince.yani diycem şu ki yapamam diye bişey yok.yap.tekrar başka yaz.tekrar başka yaz eninde sonunda insan istediği şeyi başarıyor.sanada başarılar dilerim.

günaydınnnn kızlar nasılsınız bu sabah

ipocum kitap yazmaya başlamışsın hadi hayırlısı inşallah güzel şeylere imzanı atarsın arkadaşım
bu arada bana 53 dk spor eklermisin canım

kaptancım öncelikle günaydın benim takım arkadaşım dün hiç uğramadı acaba bi problemmi oldu nettimi kesik gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum gerçi anissa la 1 kg rekabetimiz var bu hafta ama zaten kazanan belli 2. bakmak lazım ecz 4 gözle bekliyorum ortam kızışsın lütfen

vay arkadaşımın yazarlık özellikleride varmış ben okumayı çok severim imzalı isterim

gunaydın kızlar yorgunum gece gec yattım sabah erken kalktım
her taraf bembeyaz ve cok guzel ama artık gelsın su yaz ya valla ozledım
gercı yazda yagmurlu gececek dıyolar ya neyse...
bugun 3. gun et gunu
zaten bozarsam bugun bozrım bı duyetı etın hıc bı seklını yemem kıyma harıc onun yerıne yenılcek bıseyler vardır ıllakı ben bı arastırayım...

ıpocum kıtabın ıcın bol ılham dolu gunler dılıyorum canım...

Kizlar gunaydinnn

Yorumlariniz ve destekleriniz icin cok tesekkur ediyorumm…
Kitap benim hayatimla ilgili konusu…aslinda baska bir kOnu vardi aklimda yilladir ama dun baska bir konuya basladim suan gunluk gibi ilerletiyorum bakalim hayirlisi…edebiyatin pek guclu degil ama icten ve samimi yazdigimi dusunuyorum

Bnde yeni uyandim kahvaltimi yapip geliyimmm sekerler

nasılsınız
ipocum öncelikle tebrik ederim arkadşım seni herkes cesaret edemez bende çokisterdim yazar olmayı ...yaz arkadaşım yaz herşeyi

sabah 1 saat evde spor yaptım yaz canım
kız eklemeyi unutma sanki geçen hafta bana az yazmaışın gibi geldi

sabah 1 saat evde spor yaptım yaz canım
kız eklemeyi unutma sanki geçen hafta bana az yazmaışın gibi geldi

Cnm yazdim smdi…gecen hafta eksik olmus olablr cnku telefondn cok zor takip edebiliorum

Mesela bu hafta senin toplam 3 saat olmus dogrumu?

slm kızlar ıpocum yaz banada 1 saat spor harıka ya spor yapınca cok ıyı hıssedıyorum kendımı
bıde su sıgarayı bırakabılsem varya...

evet takım bugun sessız
neyse evet vatana mıllete hayırlı olsun bozdum dıyetı cunku et gunu ve hıc sevmıyorum etı bugun baya bı karnıbahar yedım haslama
ama kılom suan ıtıbarı ıle 66 oldu kızlar sabıtledım ...

merhaba kızlar bugün oglum eşim ve ben diş kontrolüne gittik
oglumun dişini çektiler benimde diş taşlarım temizlendi çok fena canım yanıyo doktor normal dedi ama başımda agrıyo çatlicak gibi
eeee sizneler yapmışsınız bakalım bir okuyu verem geçmişi

bende yıne her sabah ac karna elma sırkesı bal su kurune baslıcam
ablam 7 kılo vermıstı cok azda yedıklerınden kısarak
gercı bunye meselesı ve zararı olmayan bıseymıs arastrdımda
buradada topıgı var bakın ıstersenız...

gecmıs olsun canım kac yaasında oglun dıs cektırdın
benım kı daha 6 ya gırıyo on dısler curudu ıyıce...

Anissacim ben sana toplamda 5 saat yazmisim da bu yazdigin 1 saat onun icindemiydii hatrliyamiorumm (

Bu arada kizlar annem pastaneden pasta cagirdi a
Yemedim !!!

yok canım onunmla birlikte 6 saat oldu

Bencede problem yok.Hadi bakalım.

tamam şeker haftaya başlıyoruz

Kızlar akşam eve bi geldim.Annem hasta,eşim hasta.herkes yatıyo.inşallah kızlara geçmez.Havalarda çok soğuk.Kar kış bi türlü bitmiyor.
inşallah canım çocuklar hastalandımı tamamdır allah korusun kuzularımızı

Bu hafta iştahım çok açık.sanırım pek kilo veremiycem.
6 dan sonra yememeye dikkat et canım almassın bende geçen hafta öyleydim ne bulduysam yedim ama almadım

aaa ne güzel başarılar

hemen dinledim çok güzel yazmış yegenin maaşallah

gecmıs olsun canım kac yaasında oglun dıs cektırdın
benım kı daha 6 ya gırıyo on dısler curudu ıyıce...

ortancam 8 yaşında böbreklarden rahatsız oldugu için 5 yıl aralıksız antibiyotik kullandık tabi dişlerini çok kötü etkiledi yavrumun 2 ön diş 1 tanede azı doktor çok erken diyor azılar için ama sürekli apse yapıyor ve herseferinde antibiyotik içmek zorunda kalıyoruz ne yapıcam bilmiyorum şaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…