Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben geçen yıl verdigim kiloları buna baglıyorum yemeklerimden kıstım ve yıllardır alışkallıgım sabah elimi yüzümü yıkar yıkamaz elime elmamı alırım şimdide önce elma sirkeli su sonra elma

slm kızlar ıpocum yaz banada 1 saat spor harıka ya spor yapınca cok ıyı hıssedıyorum kendımı
bıde su sıgarayı bırakabılsem varya...

bende bende içiyorum o nalet şeyi

hadibe kız iyi dayanmıştın yaa balık yada tavuktamı sevmiyordun onlardan yeseydin keşke

çikolataları çok çok yiyor galiba ama sevilmicek gibide değiller ki olsada yesek şaka şaka yememmmmmmm

yok canım yaaa benim kızım tatlıyı hiç sevmez baba çikolata getirdiginde abilere özenir bir ısırık alır okadar ama onunda öndişleri çürük 6 yaşında

yok bacım nerde balık tavuk hıc bırını yıyemıyorum neyse ben boyle dıyetten dıyete atlaya atlaya verecem bu kıloları galıba
benım acıl gunluk yuruyuslere baslamam lazım ama hava sartları ıste
21 aralıkdan berı dıyetteyım ya gercı kacırdıgım yedıgım falanda oldu ama yınede ıyı verdım gobegım sıkılasmaya basladı kemerde aldım ya etkısı vr galıba...

anissa çok geçmiş olsun canım hem sana hemde oğluşuna yat dinlen canım

tuğbacım diyet gümbürtüye gitmiş bugün sen hiç et tüketmiyosun yani öylemi

mervecim nasılsın

haftaya bende sabahları içicem ılık sirkeli su bakalım faydası olucakmı tuğbacım haftaya takım olarak yarışıyoruz biliyosun değilmi sen ben nil

menüm

sabah :1 elma yeşilçay
ara : 1avuç fındık
öğle : 1 kase mercimek çorbası 1kase cacık sebzeli patates oturtma vardı ben patateslerinden yemedim sadece sebzelerden yedim
ara : 1elma 1avuç fındık
akşam : tavuklu patlıcan yemeği 1 kase yoğurt

tatlım iyiyim sağolasın sen nasılsın, sıcak çikolata demişsin ya onu anca lıght sutle bitter çıkolatayıda benmari usulü eritip karıştırıp öyle içe bilirsin(şekersiz) diyetisyenim bana vermişti

geçmiş olsun canım diş ağrısı düşmanıma vermesin allah
çok iyimiş ama ben içemiyorum istiğfra ettiriyo bana
kızlar diyette sıcak çikolata içilmelimi sizce bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim
kalorisi düşük diye biliyorum ama

öğlen komşum geldi
kuraiye yaptım ttuzlu ikitane ondan yedim

çayla
akşam
ıspanak salata çorba yiycem

arıfe bacım et turu tek yedıgım kıymadır yanı kofte obur turlu agzıma surmem onun yerıne kuru baklagıl tuketıyorum
sıcak cıkolatadan bısey olmaz ya bence ...
fatos ablamda oyleydı 1 haftada alıstı valla bende yarın denıcem esıme getıttırıyım bugunde..

selam kızlar kaynatmışınız maşallah.
bugün diyetisyen günümdü. halsiz ve hasta hissediyorum kendimi çok soğuktu hava. eşime bugün diyet yapmıycam dedim. oda yürürken pasta alalımmı dedi. bende atlamadım doğrusu istiyorsan al dedim. dışarda tavuk dürüm yedim ama hayal kırıklığı oldu benim için özlediğim lezzeti bulamadım.
diyetisyenim çok iyiydi. günlük 2.5-3lt su içeceksin dedi. çok güzel kilo vermişin bünyen yorulmuş kilo vermen yavaşlayabilir dedi.
işte böyle. bakalım ne olacak. 15 gün sonra randevum var. yarında oturmam var. ama ben şuan gitmek istemiyorum. yarın olsun bakalım hayırlısıyla.

geçmiş olsun canım diş ağrısı düşmanıma vermesin allah

çok iyimiş ama ben içemiyorum istiğfra ettiriyo bana

kalorisi düşük diye biliyorum ama
sagolcanım bugün mahvoldum şimdi daha iyiyim ama hiç bişi yiyemiyom

öğlen komşum geldi
kuraiye yaptım ttuzlu ikitane ondan yedim

çayla
akşam
ıspanak salata çorba yiycem
agfiyet olsun

baklagilde iyi fikir eee bozmuş ayılmassın ozaman

sagol canım
menünde güzel agfiyet olsun

bende menümü yazayım
sabah sirkeli su 1 elma
kahvaltı 2 dl kp ek peynir zeytin
ögle 1 haşlanmış yumurta başka bişi yiyemedim
akşamda 1 ks çorba
ma şuan açlıktan ölüyorum 2 tane elma rendeledim onu bile zor yiyorum üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım
2 lt su 4 kupa yeşil çay karanfil, yasamin ve tarçınlı en güzeli oydu

selam canım arada sıkılıyor insan birgün bırakmayla bişi olmaz sonra fazlasıyla verirsin birde uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyorum diyorsun onunda etkisi olabilir

2.5-3 lt su ögrendigim iyi oldu ben zararıolur diye duymuştum 2 lt geçmezdim şimdi daha fazla içe bilirim
içerimde evde kavga çıkıyo wc den hiç çıkmıyorsun diye kapıda kuyruk oluşuyo

O kemerin acayip fazla etkisi oluyo ben gecen sene cok duzenli kullanmistm inanilmaz toparlamsti gobegimi

Aynen bizim evdede yaa biri tuvalete girmeden once bana soruyolar tuvalete giricekmisin yoksa ben giricem diyolar

Bu aralar benim istahim acildi sanki ya acaba gece yatiyorum leptin salgiliyamiorum diyemii yaa

Oysa 17 sinde 89 olmus olmam gerekliii

Canim 1gun araver birsey olmaz sadece seni cuma gunu seni gecerim

Geçmiş olsun.Benim 8 yaşındaki kızımında dişleri çürük.çok antibiyotik içti.

Canım benim eve gelmem 8.30 oluyor.Sonra yemek ye falan ancak 9.00 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…