gecmıs olsun canım kac yaasında oglun dıs cektırdın
benım kı daha 6 ya gırıyo on dısler curudu ıyıce...
bende yıne her sabah ac karna elma sırkesı bal su kurune baslıcam
ablam 7 kılo vermıstı cok azda yedıklerınden kısarak
gercı bunye meselesı ve zararı olmayan bıseymıs arastrdımda
buradada topıgı var bakın ıstersenız...
slm kızlar ıpocum yaz banada 1 saat spor harıka ya spor yapınca cok ıyı hıssedıyorum kendımı
bıde su sıgarayı bırakabılsem varya...
hadibe kız iyi dayanmıştın yaa balık yada tavuktamı sevmiyordun onlardan yeseydin keşkeevet takım bugun sessız
neyse evet vatana mıllete hayırlı olsun bozdum dıyetı cunku et gunu ve hıc sevmıyorum etı bugun baya bı karnıbahar yedım haslama
ama kılom suan ıtıbarı ıle 66 oldu kızlar sabıtledım ...
çikolataları çok çok yiyor galiba ama sevilmicek gibide değiller ki olsada yesekşaka şaka yememmmmmmm
anissa çok geçmiş olsun canım hem sana hemde oğluşuna yat dinlen canım
tuğbacım diyet gümbürtüye gitmiş bugünsen hiç et tüketmiyosun yani öylemi
mervecim nasılsın
haftaya bende sabahları içicem ılık sirkeli su bakalım faydası olucakmı tuğbacım haftaya takım olarak yarışıyoruz biliyosun değilmi sen ben nil
menüm
sabah :1 elma yeşilçay
ara : 1avuç fındık
öğle : 1 kase mercimek çorbası 1kase cacık sebzeli patates oturtma vardı ben patateslerinden yemedim sadece sebzelerden yedim
ara : 1elma 1avuç fındık
akşam : tavuklu patlıcan yemeği 1 kase yoğurt
geçmiş olsun canım diş ağrısı düşmanıma vermesin allahmerhaba kızlar bugün oglum eşim ve ben diş kontrolüne gittik
oglumun dişini çektiler benimde diş taşlarım temizlendi çok fena canım yanıyodoktor normal dedi ama başımda agrıyo çatlicak gibi
eeee sizneler yapmışsınız bakalım bir okuyu verem geçmişi
çok iyimiş ama ben içemiyorum istiğfra ettiriyo banabende yıne her sabah ac karna elma sırkesı bal su kurune baslıcam
ablam 7 kılo vermıstı cok azda yedıklerınden kısarak
gercı bunye meselesı ve zararı olmayan bıseymıs arastrdımda
buradada topıgı var bakın ıstersenız...
kalorisi düşük diye biliyorum amakızlar diyette sıcak çikolata içilmelimi sizce bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim
sagolcanım bugün mahvoldum şimdi daha iyiyim ama hiç bişi yiyemiyomgeçmiş olsun canım diş ağrısı düşmanıma vermesin allah
çok iyimiş ama ben içemiyorum istiğfra ettiriyo bana
kalorisi düşük diye biliyorum ama
agfiyet olsunöğlen komşum geldi
kuraiye yaptım ttuzlu ikitane ondan yedim
çayla
akşam
ıspanak salata çorba yiycem
baklagilde iyi fikir eee bozmuş ayılmassın ozamanyok bacım nerde balık tavuk hıc bırını yıyemıyorum neyse ben boyle dıyetten dıyete atlaya atlaya verecem bu kıloları galıba
benım acıl gunluk yuruyuslere baslamam lazım ama hava sartları ıste
21 aralıkdan berı dıyetteyım ya gercı kacırdıgım yedıgım falanda oldu ama yınede ıyı verdım gobegım sıkılasmaya basladı kemerde aldım ya etkısı vr galıba...
anissa çok geçmiş olsun canım hem sana hemde oğluşuna yat dinlen canım
tuğbacım diyet gümbürtüye gitmiş bugünsen hiç et tüketmiyosun yani öylemi
mervecim nasılsın
haftaya bende sabahları içicem ılık sirkeli su bakalım faydası olucakmı tuğbacım haftaya takım olarak yarışıyoruz biliyosun değilmi sen ben nil
menüm
sabah :1 elma yeşilçay
ara : 1avuç fındık
öğle : 1 kase mercimek çorbası 1kase cacık sebzeli patates oturtma vardı ben patateslerinden yemedim sadece sebzelerden yedim
ara : 1elma 1avuç fındık
akşam : tavuklu patlıcan yemeği 1 kase yoğurt
selam kızlar kaynatmışınız maşallah.
bugün diyetisyen günümdü. halsiz ve hasta hissediyorum kendimi çok soğuktu hava. eşime bugün diyet yapmıycam dedim. oda yürürken pasta alalımmı dedi. bende atlamadım doğrusu istiyorsan al dedim. dışarda tavuk dürüm yedim ama hayal kırıklığı oldu benim için özlediğim lezzeti bulamadım.
diyetisyenim çok iyiydi. günlük 2.5-3lt su içeceksin dedi. çok güzel kilo vermişin bünyen yorulmuş kilo vermen yavaşlayabilir dedi.
işte böyle. bakalım ne olacak. 15 gün sonra randevum var. yarında oturmam var. ama ben şuan gitmek istemiyorum. yarın olsun bakalım hayırlısıyla.
yok bacım nerde balık tavuk hıc bırını yıyemıyorum neyse ben boyle dıyetten dıyete atlaya atlaya verecem bu kıloları galıba
benım acıl gunluk yuruyuslere baslamam lazım ama hava sartları ıste
21 aralıkdan berı dıyetteyım ya gercı kacırdıgım yedıgım falanda oldu ama yınede ıyı verdım gobegım sıkılasmaya basladı kemerde aldım ya etkısı vr galıba...
selam canım arada sıkılıyor insan birgün bırakmayla bişi olmaz sonra fazlasıyla verirsin birde uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyorum diyorsun onunda etkisi olabilir
2.5-3 lt su ögrendigim iyi oldu ben zararıolur diye duymuştum 2 lt geçmezdim şimdi daha fazla içe bilirim
içerimde evde kavga çıkıyo wc den hiç çıkmıyorsun diye kapıda kuyruk oluşuyo
selam kızlar kaynatmışınız maşallah.
bugün diyetisyen günümdü. halsiz ve hasta hissediyorum kendimi çok soğuktu hava. eşime bugün diyet yapmıycam dedim. oda yürürken pasta alalımmı dedi. bende atlamadım doğrusu istiyorsan al dedim. dışarda tavuk dürüm yedim ama hayal kırıklığı oldu benim için özlediğim lezzeti bulamadım.
diyetisyenim çok iyiydi. günlük 2.5-3lt su içeceksin dedi. çok güzel kilo vermişin bünyen yorulmuş kilo vermen yavaşlayabilir dedi.
işte böyle. bakalım ne olacak. 15 gün sonra randevum var. yarında oturmam var. ama ben şuan gitmek istemiyorum. yarın olsun bakalım hayırlısıyla.
Geçmiş olsun.Benim 8 yaşındaki kızımında dişleri çürük.çok antibiyotik içti.merhaba kızlar bugün oglum eşim ve ben diş kontrolüne gittik
oglumun dişini çektiler benimde diş taşlarım temizlendi çok fena canım yanıyodoktor normal dedi ama başımda agrıyo çatlicak gibi
eeee sizneler yapmışsınız bakalım bir okuyu verem geçmişi
Canım benim eve gelmem 8.30 oluyor.Sonra yemek ye falan ancak 9.00 oluyor.yok canım onunmla birlikte 6 saat oldu
tamam şeker haftaya başlıyoruz
inşallah canım çocuklar hastalandımı tamamdır allah korusun kuzularımızı
6 dan sonra yememeye dikkat et canım almassın bende geçen hafta öyleydim ne bulduysam yedim ama almadım
aaa ne güzel başarılar
hemen dinledim çok güzel yazmış yegenin maaşallah
Bence normalde içilmez.Ama kaçamak yapılır.kızlar diyette sıcak çikolata içilmelimi sizce bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?