Çok güzel bi tarif.Hoşuma gitti.Deneyeceğim.tatlım iyiyim sağolasın sen nasılsın, sıcak çikolata demişsin ya onu anca lıght sutle bitter çıkolatayıda benmari usulü eritip karıştırıp öyle içe bilirsin(şekersiz) diyetisyenim bana vermişti
Beni eşimde köfteden başka bişey yemez.arıfe bacım et turu tek yedıgım kıymadır yanı kofte obur turlu agzıma surmem onun yerıne kuru baklagıl tuketıyorum
sıcak cıkolatadan bısey olmaz ya bence ...
fatos ablamda oyleydı 1 haftada alıstı valla bende yarın denıcem esıme getıttırıyım bugunde..
Bende eskiden hiç içmiyordum.şimdi 2lt kadar içiyorum.selam canım arada sıkılıyor insan birgün bırakmayla bişi olmaz sonra fazlasıyla verirsin birde uzun zamandır kendimi iyi hissetmiyorum diyorsun onunda etkisi olabilir
2.5-3 lt su ögrendigim iyi oldu ben zararıolur diye duymuştum 2 lt geçmezdim şimdi daha fazla içe bilirim
içerimde evde kavga çıkıyo wc den hiç çıkmıyorsun diye kapıda kuyruk oluşuyo
O kemerin acayip fazla etkisi oluyo ben gecen sene cok duzenli kullanmistm inanilmaz toparlamsti gobegimi
Aynen bizim evdede yaa biri tuvalete girmeden once bana soruyolar tuvalete giricekmisin yoksa ben giricem diyolar
yok bacım nerde balık tavuk hıc bırını yıyemıyorum neyse ben boyle dıyetten dıyete atlaya atlaya verecem bu kıloları galıba
benım acıl gunluk yuruyuslere baslamam lazım ama hava sartları ıste
21 aralıkdan berı dıyetteyım ya gercı kacırdıgım yedıgım falanda oldu ama yınede ıyı verdım gobegım sıkılasmaya basladı kemerde aldım ya etkısı vr galıb
evet ya havalar düzelsede yürüyüş yapsak yoksa bu kiloların gideceği yok
Bu günki menüm
sabah kk lor,4tane yeşil zeytin,zeytinyağ,pide
arada 2 tane altınbaşak
öğle mercimek çorbası,1 tane büyük lahana dolması
arada 2 tane altınbaşak
akşam 2 tane köfte,kereviz salatası,
arada 2 kayısı,1 avuç karaüzüm,1 tane galete
2 lt su
Bende eskiden hiç içmiyordum.şimdi 2lt kadar içiyorum.
bende menümü yazayım
sabah sirkeli su 1 elma
kahvaltı 2 dl kp ek peynir zeytin
ögle 1 haşlanmış yumurta başka bişi yiyemedim
akşamda 1 ks çorba
ma şuan açlıktan ölüyorum 2 tane elma rendeledim onu bile zor yiyorum üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım
2 lt su 4 kupa yeşil çay karanfil, yasamin ve tarçınlıen güzeli oydu
Hangi kemeri kullanıyosunuz?
Çok güzel bi tarif.Hoşuma gitti.Deneyeceğim.
bayağı istikrarlı ilerliyorsun .çok güzel bir menü
Canım ilk zaman kendini zorluyorsun.Sonradan kendin içmek istiyorsun.yazın içmek kolayda ben kışın su tüketemiyorum.nasıl içiyorsunuz benim midem bulanıyor zorla içince
İnsan kendini temizlenmiş oluyor.sabah aç karnına sirkeli su mideyi delmez mi ya sürekli içince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?