Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatoşçum one bilmiyorum ama tatlı sanırım ben çekerim saçını seve seve
bende yemeklerimi yaptım rahatım saat 6 ya kadar bu arada yarın ben giremiyeceğim ama 5 msjcık atarım sabah kursa başlıyorum yarın

ipocum nasılsın bende alışveriş yapmak istiyorum ya havalar ısınıca daha bir şevk geliyor insana
vericeksin canım merak etme ama unutma herşey bizim elimizde ipocum ee bizdede bu istek varken kilomu kalır allasen
hoşgeldin ptty inşalalh sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın canım ama ben derimki hemen o siparişi iptal et
verdiysende sakın kullanma benim bir tanıdığım sırf bu ilaçlar yüzünden kalp rahatsızlığı yaşadı en güzeli az yemek ve spor
kendine zarar verme arkadaşımmm
selam bengücüm aramıza hoşgeldin dilerim en kısa zamanda sağlıkla hedefine ulaşırsın allahın izniyele takımca gayet fitt hatunlar olup teker teker mezun olucz
merak etme canım bi pazartesi birde cuma yoğun olurum aksi bişi olmadıkça buralardayım ben
Bugün bana 1 saat yürüyüş
30 dakika spor yaz canım hava çok güzel bugün burda
ohh maşallah fatoşcum
Arkadaş çağırdı bahçesinde oturduk şambali yapmış 1 dilim yedim saçımı çekin benim

ama bak bu olmadı şimdi

ay burdad a hava çok güzel güneş pırırl pırıl içim ısındı
dışarı çıkıp deli gibi yürümek geliyor içimden

merhaba kızlar komşum çagırdı ögle oturmasına gittim kalabalıktı baya ama iyi geldi bana evde sıkılmıştım

slm kızlar banada komsular geldı sımdı gıttıler
neyse yenı gelen arkadaslara hos geldınız dıyorum ınsallah basarırsınız
basım agrıdı valla cocuklardan
o neymıs bu kelepce mervecım ben anlamadım duymadımda hıc...

Aa aaa bugun takim ne kadar sosyal taa komsular gezmeler masallahhh bi bn evdeym heraldee

Bnde savas filmi izliyerek 1 saat yuruyus yaptm 25 sag 25 sol bacak acma yapim bugunlukte bitti birazdanda aksam yemegimi yiycem cok optum aksam gorrusurzzzzz

bugün ıpo demişti bır bayan tv ye cıkıcak 18 ayda 78 kg vermiş diye onu dınledıkte mıdesıne kelepçe taktı zannettım ılk olarak ama değilmiş midesinin 3/2 aldırmış bir muz büyüklüğünde kalmış mıdesı eeeee doğal olarak çok az yedığınde doyuyormuş 134 kıloymuş yanlış hatırlamıyorsam 58 kg inmiş

56 kgya inmiss ama hani eskiden 1 gnde yedigi seyleri ben 3 gnde anca yiyorum ztn birde sanirim kilosu cok diye ameliyati olabldi bize yapilamaz heralde ki ztn bn asla yaptrmam cok korkarim

56 kgya inmiss ama hani eskiden 1 gnde yedigi seyleri ben 3 gnde anca yiyorum ztn birde sanirim kilosu cok diye ameliyati olabldi bize yapilamaz heralde ki ztn bn asla yaptrmam cok korkarim

bende yaptırmam ama onunkadar kılolu olsam herşeyı göze alıp yaptırırdım

Babam gelmek üzere … didididtt dididttt buyuk kavgaya son dakikalarr hahhaha

Kizlar snradan buraya gelemezsem bilin ki artik yasamiyorum

fatos0808, beyazzmbak, ipo ve hoşgeldin dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. umarım güzel temennilerinizi de arkama alarak bu klolardan kurtulurum/ kurtuluruz hep beraber.
ipo evet gerçekten bende asosyal oldum. herşeyi eteliyorum. fit bir fıstık olunca acısını çıkaralım inşallah.
yst 38, umarım çalışırken atarım 5 mesajımı en az. bu 5 mesaj takımımızı kalkındırmaz ama bu işe kafaı taktım. verdiğim kilolarla takımımızın üst sıralara çıkmasına vesile olurum bende. senin davetin benim için bir dönüm noktası olacak inşallah. tekrar teşekkür ederim.bu kiloları verip, bu forumuda takip etmeyi beceremezsem zaten bi daha da bu işe girişmem. kırar dizimi otururum kilolarımla ölene kadar....

iyi akşamlar herkese :) yeni gelen arkdaşlara hoşgeldinizz birlikte mis gibi kilolar veririz umarımmm :)

bugün kü menum

sabah çok geç kalktım
kahvaltı yalan oldu yani

3 gibi bir kase ezogelin az barbunya ve iki kaşık pilav yedim
yanına salata ve yoğurt

7 de akşam kaçamak yaptım tavuk döner yedim dışardaydım

kızın bana

ipo senden ses çıkmadığına göre hakikaten zorlu geçiyor demekki bu akşam:)
t_ seda hoşbulduk. bu kiloları alırken aklım neremdeydi bilmiyorum:) büyük ihtimalle midemdeydi:)

İpo nekadar alisveris yaptun ya merak ettim canim ya
Bu arada 1 saat daha yuruyus yaptim esimle toplam 2 saat oldu bugun ipo eklemeyi unutma

ipo senden ses çıkmadığına göre hakikaten zorlu geçiyor demekki bu akşam:)
t_ seda hoşbulduk. bu kiloları alırken aklım neremdeydi bilmiyorum:) büyük ihtimalle midemdeydi:)

oluyo öyle ya gözgöre göre bu hale nasıl geldim diyorum bende ama vercez bidahada almıcazzzz:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…