Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oh ne güzel rahat rahat spor yap.

Amin canım.dilekleriniz için teşekkürederim.

Teşekkürederim.
Kizlar izleyebilen saba tumeri acsin bir bayan cikicak 78 kilo vermisssss
Ne anlattı bayan nasıl kilo vermiş.sarkma olmamışmı?

Hoş geldin aramıza güzel kilolar veririz inşallah.

Bu günki menüm
sabah kk peynir,2 yeşil zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle ufak bi tavuk parçası,salata,domates çorbası
arada 2 tane eti cin,2 tane altınbaşak
akşam mantarlı tavuk sote,kereviz salatası,2 dilim çavdar ekmeği
1,5 lt su

ipo senden ses çıkmadığına göre hakikaten zorlu geçiyor demekki bu akşam:)
t_ seda hoşbulduk. bu kiloları alırken aklım neremdeydi bilmiyorum:) büyük ihtimalle midemdeydi:)

İpo nekadar alisveris yaptun ya merak ettim canim ya
Bu arada 1 saat daha yuruyus yaptim esimle toplam 2 saat oldu bugun ipo eklemeyi unutma

Kizlar sag saglim atlattim pek bisi demedi sanirim yoldan geldigi icin ama desede hakliydi yani

Ben söle söliiim 5 cift ayakkabi aldim bi tane trenckot birde bir suru ic camasiri kitap dergi ve dvd toplamda 3000 tl verdim

Son düzenleme:
Kizlar sag saglim atlattim pek bisi demedi sanirim yoldan geldigi icin ama desede hakliydi yani

Ben söle söliiim 5 cift ayakkabi aldim bi tane trenckot birde bir suru ic camasiri kitap dergi ve dvd toplamda 3000 tl verdim

valla baban iyi sabırlıymış

valla baban iyi sabırlıymış

ıyı geceler kızlar nasılsınız bugun bıraz yattım basım cok agrıdı ondan gozumu acmadım
esımde gec geldı zaten delı oldum atıstık bıraz...
neyse yemek yemedım canımda ıstemedı zaten...
benım mıdede hemen ne yesem cıkar bende mı aldırsam kı :)

ıpcum sevındım bı sorun olmadıgına
kız bacım nasıl ıc camasırı onlar okadar para gercı 5 cıft ayakkabıya cok gıttı sanırım para
benım daha var almam 8 kılo daha vereyım alacak esım ınsallah yutmaz lafını...

İc camasrlarimi hep marks&spencerdan aliyorum aslinda indirimdeydi hersey sadece bi kaci yeni sezondu ayakkabilar bile kışlık yani yazdan snra giyicem dha Cok var yani off ztn onlarla uyumlu Kiyafetim yok olsada bol gelirdi heralde hahahha dergi ve filmler cok tuttu iste amann neyse giden gitti kalan saglar bizim

helalı hos olsun ıpocum
o dedıgın markanın sudyenını aldım 110 mılyona ama helal olsun ben normlde 90 takarım ve srkıktır goguslerım
onu kullandııgım zaman ınsanlar gogsun kuculmus dıyo resmen 80 e dustu gogus numaram valla

O kadar dayanikli oluo ki ben cok memnunum allah razi olsun paranin tam karsiligini veriyo senelerce kullanilabilio

sevindim atlattığına ipocum. ama 3000 de çok be kardeşim deyip ben başlarmışım haddim olmayarak

sevindim atlattığına ipocum. ama 3000 de çok be kardeşim deyip ben başlarmışım haddim olmayarak

Evet cok fazla gbi duruyo ama aylardr hic alisveris yapmamistim yani ben her ay duzenli bir butceyle alisveris yapmiyorum o yuzdrn buna aylarin bir patlamasi diyebilrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…