Oh ne güzel rahat rahat spor yap.Cnm annem bugun yemek yapmadigi icin mecburen 2 ogun makarna yemis oldum
Bu arada bnde bugun evde bi degisiklik yaparak yuruyus bandimi evin disindaki taki odama tasidim artik dha bol yuruyebilicem ohh diger turlu babam habire mac izliodu cnm sıkılıodu smdi karsimada blgsyrimi koydum yabanci dizileri takip ederken dha zevkli olucak
Amin canım.dilekleriniz için teşekkürederim.çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin
sorma dün baya sessizdi buralar bende işlerden dolayı uğrayamadım buarada hayırlı olsun tatlım işe başlıyormuşsun allh gönlüne göre versin
ohh çok iyi yapmışsın canım ipocum keyifli yürüyüşler bebişimm
kırmızıgül arkadaşımızı çok tebrik ederim süper olmuş maşalahh insan istedeği zaman ulaşamayacağı bir şey yoktur
süper ya maşalalh hatunlara
Teşekkürederim.gunaydın kızlar
zubuscum cok gecmıs olsuun
hatıcecım emın ol paylasmayı bılsem paylasırdım bılmıyorum malesef
ama sen pylasmıssın ne guzel...
kızlar nıl ve arıfe bız 3 muz sorumluyuz bırbırımızden sık gıremeye calısalım olurmu bacılarım
nıl dun gırmedı gordugum kadarıyla zaten genel olarak aksamları gırıyo...
Ne anlattı bayan nasıl kilo vermiş.sarkma olmamışmı?Kizlar izleyebilen saba tumeri acsin bir bayan cikicak 78 kilo vermisssss
Hoş geldin aramıza güzel kilolar veririz inşallah.merhabalar arkadaşlar. ben yst 38 arkadaşımızın daveti üzerine geldim. 29 yaşında 155 cm boyunda vee 10 saniye önce ölçtüğüm kilomla 70.0 kiloyum. doğumdan sonra kilolarımı vermediğim gibi üstüne aldım. sonra bazı zamanlar bir haftalık diyetler yapıp 3-4 kilo verdiğim oldu. ama sizin yaptığınız gibi bir takım ruhuna ihtiyacım var bu diyetlerin uzun soluklu olması için. saolsun yst 38 bu isteğimi dikkate aldı ve davet etti. umarım oluşturduğunuz sinerjiye hem katkıda bulunurum hem de zayıflarım. hedefim 50 kg olmak... işte bu kiloya ulaşınca sanki hayat yeniden başlayacak gibi geliyor:)
şu dakikalar itibari ile sağlıklı beslenmeye başlıyorum sizlerin de şahitliği ile...
şimdiden akşam menümü yazayım:
salata + bir haşlanmış kabak + küçük kase yoğurt
yemeğe daha 3 saat var tabi. bir saat sonra salatalık yemeyi düşünüyorum.
ama benim en acilinden spora eğilmem lazım. yoksa hedefime ulaşmam biraz zor gibi. bakalım bu spor işini nasıl halledeceğim. normalde çalışıyorum. bugün raporluyum hasta olduğum için. biraz halsizliğim geçince spor seçeneklerimi masaya yatıracağım
Arkadaş çağırdı bahçesinde oturduk şambali yapmış 1 dilim yedim saçımı çekin benim
ipo senden ses çıkmadığına göre hakikaten zorlu geçiyor demekki bu akşam:)
t_ seda hoşbulduk. bu kiloları alırken aklım neremdeydi bilmiyorum:) büyük ihtimalle midemdeydi:)
İpo nekadar alisveris yaptun ya merak ettim canim ya
Bu arada 1 saat daha yuruyus yaptim esimle toplam 2 saat oldu bugun ipo eklemeyi unutma
Kizlar sag saglim atlattim pek bisi demedi sanirim yoldan geldigi icin ama desede hakliydi yani
Ben söle söliiim 5 cift ayakkabi aldim bi tane trenckot birde bir suru ic camasiri kitap dergi ve dvd toplamda 3000 tl verdim
Kizlar sag saglim atlattim pek bisi demedi sanirim yoldan geldigi icin ama desede hakliydi yani
Ben söle söliiim 5 cift ayakkabi aldim bi tane trenckot birde bir suru ic camasiri kitap dergi ve dvd toplamda 3000 tl verdim
valla baban iyi sabırlıymış
ıpcum sevındım bı sorun olmadıgına
kız bacım nasıl ıc camasırı onlar okadar para gercı 5 cıft ayakkabıya cok gıttı sanırım para
benım daha var almam 8 kılo daha vereyım alacak esım ınsallah yutmaz lafını...
İc camasrlarimi hep marks&spencerdan aliyorum aslinda indirimdeydi hersey sadece bi kaci yeni sezondu ayakkabilar bile kışlık yani yazdan snra giyicem dha Cok var yani off ztn onlarla uyumlu Kiyafetim yok olsada bol gelirdi heralde hahahha dergi ve filmler cok tuttu iste amann neyse giden gitti kalan saglar bizim
helalı hos olsun ıpocum
o dedıgın markanın sudyenını aldım 110 mılyona ama helal olsun ben normlde 90 takarım ve srkıktır goguslerım
onu kullandııgım zaman ınsanlar gogsun kuculmus dıyo resmen 80 e dustu gogus numaram valla
O kadar dayanikli oluo ki ben cok memnunum allah razi olsun paranin tam karsiligini veriyo senelerce kullanilabilio
gercekten oyle bende acaba cızme fıyatları yerle bır olmusken 2 tane alsammı dıyorum etıket ıyı ındırım yapmıs baktımda...
sevindim atlattığına ipocum. ama 3000 de çok be kardeşim deyip ben başlarmışım haddim olmayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?