Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet cok fazla gbi duruyo ama aylardr hic alisveris yapmamistim yani ben her ay duzenli bir butceyle alisveris yapmiyorum o yuzdrn buna aylarin bir patlamasi diyebilrz

bende 60-65 gördüğümde senelerin patlamasıyla yapıcam alışverişi:):) ohh güle güle kullan :)

Slm bayanlar. Cuma akşamı ani bir kararla ablama gittim. Bugün geldim.
Önce pzt bildiriminden bahsedeyim kaptanım. Dün tartılamadım ama bugün 72.5 kg çıktım.
Mervecm, bu hafta kesin sen kazanıyorsun tatlışım.

arada duraksamalar bendede oluyo canım şuan yne verme dönemindeyim saol kilomçok ya ondan herhelde aman gitsin 500 500

bende öptüm seni

Aman arkadaşım, tekrar duraklama dönemine girmeden gider inş. :103:

Hadi bakalım.sen bu gazla bayağı kilo verirsin.

Yok ya. Yedim de yedim. Reçelin biri geldi diğeri gitti. Sonuç: +1 kg.

bugün forum çok sakin

acıktığınız zaman neyle geçiştiyosunuz ben bide bunu sormak istiyorum??

ben beyaz leblebiyle

Ben eğer geçiştirebilecek durumdaysam suyla ve ya sütle geçiştiriyorum. :112: Aksi taktirde zaten geçiştiremiyorum.

çizelgemi toptan kaybettim yapacam derken harırlı olsun
pc özürlüyüm herhalde

Cnmcm çizelgeni yapmışsın, gözünaydın. :)

kızlar bısey sorcam
nasıl tartılıyosunuz kıyafetlerınızlemı
yoksa sadece ıc camasırı mı oluyo ustunuzde
ay kendımı sapık gıbı hıssettım...

Ben de iç çamaşırlarımla tartılıyorum cnm. Eşofmanlarımın ağırlığı değişiyor çünkü. :112:

Hadi inş. :103:

kimin nazarı değdi kız sana. ecz nın değdi demi ?

Ya ben bi şi yapmadıımm. Bol bol maş dedim, nazar boncuğumu da koydum. Ben biliyorum, fatoşcm vercek cumaya kadar inş. :103:

Kaptanım, şaka gibisin. Peki bugün tartılmış mıydın? Kaç çıktın? 85 küsuru koruyor musun? :103:

Mesela ben bugun pijamalarimla tartildim 92.3 ciktim onlati cikartmadim usendim ama 200 gr gelir diye tahmin ettigim icin 92.1 diye oyle bildirdim

Ben bir ara dikkat etmiştim, eşofmanım 600 gr geliyordu. Ama işin ilginç tarafı, bluzumu çıkartıyordum, sadece alt eşofmanım varken kilom değişmiyordu. Bluzu giyip alt eşofmanı çıkartıyordum kilom yine değişmiyordu. Ama ikisini bir çıkarttığımda tartı 600 gr eksik gösteriyordu. Ben çözemedim bu işin matematiğini. Tabii şu an o eşofmanım hangisiydi onu da hatırlamıyorum.

Hoşgeldiinn. Vericez inş hep birlikte. :103:

bu arada ecz. ve merve arkadaşı sizin gruba ekliyorum. bu grupta kendi içinde yarışıyor. hadi bakalım tekrardan hoşgeldin

Bengücm, bizim gruptaymışın, bir de bunun için hoşgeldin. Biz takım içindeki gruplarımızla grup içinde birbirimizle yarışıyoruz, sonra toplam sonucumuz diğer gruplarla yarışıyor, sonra da takımca diğer takımlarla yarışıyoruz. :112: Ben bu hafta çok kötüyüm, grup başarısını merveye bırakmıştım ama kim bilir belki de sen geçersin merveyi. :112:

Ne kursuna başlıyorsun cnmcm? :)

Babam gelmek üzere … didididtt dididttt buyuk kavgaya son dakikalarr hahhaha

Kizlar snradan buraya gelemezsem bilin ki artik yasamiyorum

ipo senden ses çıkmadığına göre hakikaten zorlu geçiyor demekki bu akşam:)
t_ seda hoşbulduk. bu kiloları alırken aklım neremdeydi bilmiyorum:) büyük ihtimalle midemdeydi:)

Hepimiz gibi.

Kizlar sag saglim atlattim pek bisi demedi sanirim yoldan geldigi icin ama desede hakliydi yani

Ben söle söliiim 5 cift ayakkabi aldim bi tane trenckot birde bir suru ic camasiri kitap dergi ve dvd toplamda 3000 tl verdim

İpocm, sana sadece koccaman bir OHAAa demek istiyorum arkadaşım.

Kizlar muhallebi kralinda kilo
Konusu konusuluo bakin isterseniz

Evt tatlışım, okuyunca açtım ama atv deki gönülçlen tekrarı daha cazip geldi.

Kızlar ben kaçtım. Yarın akşam gelicem inş. Off, bugünkü kilom sadece şişkinlik olsa da yarın tartıda yeniden 71 küsur çıksam ne var. Neyse, yarın görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi.

Hmm, bir de bunu paylaşacaktım. Herkes kendi sırasına bakabilir. :112:

Kizlar sag saglim atlattim pek bisi demedi sanirim yoldan geldigi icin ama desede hakliydi yani

Ben söle söliiim 5 cift ayakkabi aldim bi tane trenckot birde bir suru ic camasiri kitap dergi ve dvd toplamda 3000 tl verdim
Eh yani arkadaşım.Alışverişin dibine vurmuşsun.

günaydın fıstıklar
dün fena abarttım akşam saat 22 de neskafe içtim aslında hiçte sevmem ama eşim yüzünden çocuklar uyudu başbaşa bir kahve içelim deyince darılmasın diye bende içtim sonradan çok pişman oldum amma geçti artık

Yapma böle bak kilo verirken ne kadar zorlanıyoruz.

Bu sabah tartıldım 75 kilo çıktım.çok sevindim.inşallah kilo almam cumaya kadar.

yaptım canım yaptım şifremide kocaman bir kagıda yazdım sakladım inşallah sakladıgım yeride unutmam

Evet cok fazla gbi duruyo ama aylardr hic alisveris yapmamistim yani ben her ay duzenli bir butceyle alisveris yapmiyorum o yuzdrn buna aylarin bir patlamasi diyebilrz

güle güle giy aldıklarını canım

inşallah öyledir

günaydın kızlaaaarrr... kahvaltımı yazayım hemen
1 kk peynir
1 zeytin
5 tane ceviz
1 bardak yeşil çay

raporum bir günlüktü. bugün işteyim. evde olmayınca sürekli bişeyler yeme hissim azalıyor neyse ki. akşam eve gitmesem mi:)

ya arkadaşlar birde bişey soracaktım. hastalığımdan dolayı doktor b12 vitamini verdi. vitamin kilo yapar mı sizce? yani iştah açar mı diyeyim tam olarak? öyleyse hiç kullanmıcam.

hoşbulduk ecz arkadaşım. bu cuma listede olmıcam heralde tanışma aşamasındaymışım. haftaya inşallah bakıcaz kaçıncı olacağıma. hiç kilo vermemiş olmıyımda
evet ipo sedaya katılıyorum senin yaptığın gibi bende 50 kg olursam yapcam. o günü kendi resmi bayramım ilan etcem. her yıl kutlucam
ha bir de yst 38 bacım 3 günde nasıl verdin o kadar kiloyu tüyoların var mı bu garibana da anlatsan.

gunaydın kızlar
nasıl keyıfler
ben ıyım valla ama kendımı acayıp ac hıssedıyorum
mutfaga gırmemeye calısıyorum
cocukların kahvaltısına bıle gozum dustu

hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun

aynen valla ah bir uulaşsam hedefime

gunaydın kızlar
nasıl keyıfler
ben ıyım valla ama kendımı acayıp ac hıssedıyorum
mutfaga gırmemeye calısıyorum
cocukların kahvaltısına bıle gozum dustu

kız bendede 2 gündür iştah patlaması oldu sabah 6.30 da kahvaltı ettim şimdide oglum kahvaltı ediyor yesemmi yemesemmi diye düşünüyorum ne olacak bu halim bilmiyorum

Son düzenleme:
kızımı okula bıraktım 1 saatte yürüyüş yaptım
şimdi biraz evi toparliyıp yemek yapıcam arkadaşlar toplanmış benide çagırdılar ögleden sonrada oraya gidicem inşallah biişi yemeden döne bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…