hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun
HOŞBULDUK CANIM. inşallah ya ulaşırız birlikte.
kız bendede 2 gündür iştah patlaması oldu sabah 6.30 da kahvaltı ettim şimdide oglum kahvaltı ediyor yesemmi yemesemmi diye düşünüyorum ne olacak bu halim bilmiyorum
ayyy süpersin valla. bende gözüm yerse iş çıkışı 20 dk yürüyeceğim inşallah.kızımı okula bıraktım 1 saatte yürüyüş yaptım
şimdi biraz evi toparliyıp yemek yapıcam arkadaşlar toplanmış benide çagırdılar ögleden sonrada oraya gidicem inşallah biişi yemeden döne bilirim
ayyy süpersin valla. bende gözüm yerse iş çıkışı 20 dk yürüyeceğim inşallah.
gözünde yesin ayaklarında sakın üşenme yürü :yürüyüş süper bişi yürümedigimgün kendimi çok kötü hissediyorum
gözünde yesin ayaklarında sakın üşenme yürü :yürüyüş süper bişi yürümedigimgün kendimi çok kötü hissediyorum
çok haklısın canım. yürümek çok faydalı da. benim en büyük sorunum spor. hiç hoşlanmıyorum kendisinden. akşama kadar hiç bişey yedirmesinler ama spor yapmaya gelince işler değişiyor....
ha birde kilomu sormuşsun 70kiloyum. 155 cm. 5o kg olmak istiyorum....
Gunaydinlaaarrrrrr… ya aynisi bndede var bide mesela 1 gun yurumesem sanki 3-4 gun yurumemisim gbi hisedior endorfin bagimlisi oldm sanirim
Birde birazdan internetime kavusucam kotam sıfırlandi bugun hele sükürr
Oraya gecince gcen haftanin spor siralamasini yazicam
ay çok merak ettim ama 110 tl veremem sanırım bi sütyene. benimkiler kızlığımda çok iriydi. emzirmeden sonra. puding kıvamına geldi.helalı hos olsun ıpocum
o dedıgın markanın sudyenını aldım 110 mılyona ama helal olsun ben normlde 90 takarım ve srkıktır goguslerım
onu kullandııgım zaman ınsanlar gogsun kuculmus dıyo resmen 80 e dustu gogus numaram valla
kaçaaaaaaakkkkSlm bayanlar.Cuma akşamı ani bir kararla ablama gittim. Bugün geldim.
Önce pzt bildiriminden bahsedeyim kaptanım. Dün tartılamadım ama bugün 72.5 kg çıktım.
Mervecm, bu hafta kesin sen kazanıyorsun tatlışım.
yok canım ertesi gün yine 88.4 oldum zaten nasıl verdiğimide bilmiyorumCnmcm çizelgeni yapmışsın, gözünaydın. :)
Ben de iç çamaşırlarımla tartılıyorum cnm. Eşofmanlarımın ağırlığı değişiyor çünkü. :112:
Hadi inş. :103:
Ya ben bi şi yapmadıımm. Bol bol maş dedim, nazar boncuğumu da koydum.Ben biliyorum, fatoşcm vercek cumaya kadar inş. :103:
Kaptanım, şaka gibisin. Peki bugün tartılmış mıydın? Kaç çıktın? 85 küsuru koruyor musun? :103:
canım sağlık herşeyden önce gelir ihmal etmeya arkadaşlar birde bişey soracaktım. hastalığımdan dolayı doktor b12 vitamini verdi. vitamin kilo yapar mı sizce? yani iştah açar mı diyeyim tam olarak? öyleyse hiç kullanmıcam.
canım anormal bişi yapmadım hatta akşam yemeğinde beyaz ekmek köfte turşu filan yedik bende çözemedim ama tahminim akşam 6.30 dan sonra bişi yemedim. dünde öyle yaptım bugünki kilom 86.4hoşbulduk ecz arkadaşım. bu cuma listede olmıcam heralde tanışma aşamasındaymışım. haftaya inşallah bakıcaz kaçıncı olacağıma. hiç kilo vermemiş olmıyımda
evet ipo sedaya katılıyorum senin yaptığın gibi bende 50 kg olursam yapcam. o günü kendi resmi bayramım ilan etcem. her yıl kutlucam
ha bir de yst 38 bacım 3 günde nasıl verdin o kadar kiloyu tüyoların var mıbu garibana da anlatsan.
ah ah o iştah yokmu?hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun
aynen valla ah bir uulaşsam hedefime
kız bendede 2 gündür iştah patlaması oldu sabah 6.30 da kahvaltı ettim şimdide oglum kahvaltı ediyor yesemmi yemesemmi diye düşünüyorum ne olacak bu halim bilmiyorum
evden çıkarken alıştırma yap. kurabiye alırmısın ay almayım sağol canım. poça alırmısın sağol canım tşk ederim.kızımı okula bıraktım 1 saatte yürüyüş yaptım
şimdi biraz evi toparliyıp yemek yapıcam arkadaşlar toplanmış benide çagırdılar ögleden sonrada oraya gidicem inşallah biişi yemeden döne bilirim
ay çok merak ettim ama 110 tl veremem sanırım bi sütyene. benimkiler kızlığımda çok iriydi. emzirmeden sonra. puding kıvamına geldi.
kaçaaaaaaakkkk
bu arada bu haftanın birincisi benim. hemen tacımı kendime taktim edeyim
Eki Görüntüle 362153
yok canım ertesi gün yine 88.4 oldum zaten nasıl verdiğimide bilmiyorum
canım sağlık herşeyden önce gelir ihmal etme
canım anormal bişi yapmadım hatta akşam yemeğinde beyaz ekmek köfte turşu filan yedik bende çözemedim ama tahminim akşam 6.30 dan sonra bişi yemedim. dünde öyle yaptım bugünki kilom 86.4
ah ah o iştah yokmu?
evden çıkarken alıştırma yap. kurabiye alırmısın ay almayım sağol canım. poça alırmısın sağol canım tşk ederim.
çok güzel zubusum hadi bakalım dahada inersin inşalalhhhhBu sabah tartıldım 75 kilo çıktım.çok sevindim.inşallah kilo almam cumaya kadar.
Kizlar sag saglim atlattim pek bisi demedi sanirim yoldan geldigi icin ama desede hakliydi yani
Ben söle söliiim 5 cift ayakkabi aldim bi tane trenckot birde bir suru ic camasiri kitap dergi ve dvd toplamda 3000 tl verdim
ay çok merak ettim gerçekten şu sütyeni bende çok dertliyim o yönden bir türlü istediğim sutyeni bulamadımhelalı hos olsun ıpocum
o dedıgın markanın sudyenını aldım 110 mılyona ama helal olsun ben normlde 90 takarım ve srkıktır goguslerım
onu kullandııgım zaman ınsanlar gogsun kuculmus dıyo resmen 80 e dustu gogus numaram valla
çok indirim var çokkkkk ama yeni sezon mallarıda cep yakıyor sormayın gitsingercekten oyle bende acaba cızme fıyatları yerle bır olmusken 2 tane alsammı dıyorum etıket ıyı ındırım yapmıs baktımda...
selam canım nasılsın iyi yapmışsın değişiklik olmuştur sanada kardeş gibisi yok malum hımm almışın gibime geldi sankiSlm bayanlar.Cuma akşamı ani bir kararla ablama gittim. Bugün geldim.
Önce pzt bildiriminden bahsedeyim kaptanım. Dün tartılamadım ama bugün 72.5 kg çıktım.
Mervecm, bu hafta kesin sen kazanıyorsun tatlışım.
günadyın canım neskafeden bişi olmaz canım yanında başka şeyler götürmediysen tabiii olur arada bugün dengelersingünaydın fıstıklar
dün fena abarttım akşam saat 22 de neskafe içtim aslında hiçte sevmem ama eşim yüzünden çocuklar uyudu başbaşa bir kahve içelim deyince darılmasın diye bende içtimsonradan çok pişman oldum amma geçti artık
günaydın bengücüm afiyet olsungünaydın kızlaaaarrr... kahvaltımı yazayım hemen
1 kk peynir
1 zeytin
5 tane ceviz
1 bardak yeşil çay
raporum bir günlüktü. bugün işteyim. evde olmayınca sürekli bişeyler yeme hissim azalıyor neyse ki. akşam eve gitmesem mi:)
şimdi bengücüm bildiğim kadarıyla iştah açıyor ee sonrası malum zaten ama bünyeden bünyeye fark edermi bilmemya arkadaşlar birde bişey soracaktım. hastalığımdan dolayı doktor b12 vitamini verdi. vitamin kilo yapar mı sizce? yani iştah açar mı diyeyim tam olarak? öyleyse hiç kullanmıcam.
aynene bende zaten gıdım gıdım gidiyor kilolar sinir oluyoryumhoşbulduk ecz arkadaşım. bu cuma listede olmıcam heralde tanışma aşamasındaymışım. haftaya inşallah bakıcaz kaçıncı olacağıma. hiç kilo vermemiş olmıyımda
evet ipo sedaya katılıyorum senin yaptığın gibi bende 50 kg olursam yapcam. o günü kendi resmi bayramım ilan etcem. her yıl kutlucam
ha bir de yst 38 bacım 3 günde nasıl verdin o kadar kiloyu tüyoların var mıbu garibana da anlatsan.
günadyın canım nasılsın hayırdır tuğbacım neyin açlığı bu böyle man diyim bak cumaya az kaldıgunaydın kızlar
nasıl keyıfler
ben ıyım valla ama kendımı acayıp ac hıssedıyorum
mutfaga gırmemeye calısıyorum
cocukların kahvaltısına bıle gozum dustu
iyi gezmeler canım ama sakın mamalara kaptrma kendinikızımı okula bıraktım 1 saatte yürüyüş yaptım
günaydın ipocum nasılsın cnım bende yürümek istiyorum yaGunaydinlaaarrrrrr… ya aynisi bndede var bide mesela 1 gun yurumesem sanki 3-4 gun yurumemisim gbi hisedior endorfin bagimlisi oldm sanirim
Birde birazdan internetime kavusucam kotam sıfırlandi bugun hele sükürr
Oraya gecince gcen haftanin spor siralamasini yazicam
eee hasi bakaılm bekliyomBirde bir çılgınlık yapip tartilicammmmmmmm
wuhuu taktik süper aynen uyguluyorum gerçi ben pek tatlı sevmem amaBende bir misafirlikte tatli ikram ettiklerinde dişim ağrıyo bu aralar yine tutmasın diyordum cok etkili oluyodu kimse israr etmiodu
Tartildim ve yine ayni ciktim 92.1 off reglim geciktikce bndn umudu kesin kizlar hyr yani gecikio ama gunlerdirde agio ona sinur oluyorum
spor sıralaması
beyazzambak:1 saat 39 dakika[/COLOR][/B]
harbiden haketmişim ama kızlar bana yardım edin spor yapmam lazım iyice saldım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?