Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

süpermiş bu çok sevdim dişim ağrıyo dicem bende artık kırmadan küstürmden yemem böylece:)

mantıklı bende sıkılınca öyle yaparım yurtta spor salonuna iniyorum anca müzik dinliyorum evde olsam açarımda

Ama bende spor salonuna gidio olsam sıkılmam evde odada tek başıma deli dana gbi yurdugum icin sıkılıyorum cnm

ah ah su yaz bı gelse sız bende gorun o yurume ıstegını..

Aaa mesela bende de yazın hic spor istegi olmuyo direk sey oluyorum aman yaz geli ztn yuruyup napicam gtmedi kililar baharda baslarim artik tekrar

Ama tabii bu sene farkli olucak hepimiz yuruyces sporu aksatmak yok bide bizim evde klima yok buharlasirim heralde hahah

Hem yazin dha hizli kilo veriyoruz yaza kadar yetişemesekte kışa bombayiz kizlarrr

bekarken verdıgım kıloda yuruyusun cok etkısını gordum ozellıklede yazın yapmamın nedenı hatunlar dar kotları ıncecık bacaklarına gyerken benım neden boyle olmam hırsla yurtmustu benı...

Aa bu arada soylemeyi unuttum trenckotu M beden alirken annem dediki kızım boşuna alıyosun olmıycak giyemiyceksin…

Bnde mecburen aldim giricem icine sonbhrda diye ((

aynen bugüne kadar verdiğim sütyen parlarınla neler yapardım :))
denemek lazım bakalım kısmet
iyi günler herkese:)
bugün okula erken gittim geldimm yihuuu :)

akşama spor var 1 saat yürücem yemekte ne var henüz bakmadım yemeğe:)
iyigünler seda hoşgeldin
banttamı yürüyosun çıkıp mı?

ben müzik dinliyorum o şekilde doldurabiliyorum saatimi yoksa sıkılıyorum
yok canım yürüyüş bantım yok ben dışarı çıkıp yürümek istiyorumm ama işte havalardan (
Bnde artik internettn dizi yada film takip yuruyorum cnku sarkilarda sıktı dön dolas hep ayni
senin şu taktiklerine bayılırım güzel çözüm üretiyorsun ipocum
ah ah su yaz bı gelse sız bende gorun o yurume ıstegını..
aynen tuğbacım hergün atıcam kendimi, sokaklara :)
bendede tam tersi daha çok yürüme isteği oluyor bende kıpır kıpır yerinde duramıyorumm
atamadım daha şu kışın rehavetini
Aa bu arada soylemeyi unuttum trenckotu M beden alirken annem dediki kızım boşuna alıyosun olmıycak giyemiyceksin…

ipocummm hadi bakalım sonbaharda m beden olup trenckotu giyip anneni utantırmaya adım adımm

şimdi internetten ebru şallaının 2 tane plates cd siparişşini verdim kızlar
menümüde yazıyım
sabah : tambuğday ekmeği ile yağsız liğht peynirli tost.6zeytin,2kayısı , 2 ceviz yeşilçay
ara : 3 kayısı 1avuç beyaz leblebi
öğle : 1kase çorba 1tane fırın tavuk- biber 2kaşık pilav
ara : 1 elma
akşam : 1 tabak karnıbahar ,salata

arkadaştan dönerken yürüdüm 1 saat yürüyüş şimdide hareket yapça ipocum 1 saat yürüyüş 1 saat spor yaz bana

ayyy ay ayyy bizim hanımlar çoşmuş vallla süpersiniz 10 dk geçmişi okuyorum bugün kursum başladı yoktum özledim sizi ya

bende bikini istiyorum küçük beden onun fotosunu çekip telefonumda dursun diyorum tehlikeli şeyler yeme isteğim olduğunda ona bakıp hırslanayım

cnm cdleri kuzenim yapıyor baya etkisini gördüm dedi hayırlı olsun :) menünede bayıldımm maşallahh
senin şu taktiklerine bayılırım güzel çözüm üretiyorsun ipocum

ipocummm hadi bakalım sonbaharda m beden olup trenckotu giyip anneni utantırmaya adım adımm

cnm öle taktikler bulmasam diyet git gide sıkıcı bir hal alır bnde mecburen eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum

m beden olduğum günleri görürüm inşallahh anneme kapakkkk :))

arkadaştan dönerken yürüdüm 1 saat yürüyüş şimdide hareket yapça ipocum 1 saat yürüyüş 1 saat spor yaz bana

yazdım cnm 2 saat

bende bikini istiyorum küçük beden onun fotosunu çekip telefonumda dursun diyorum tehlikeli şeyler yeme isteğim olduğunda ona bakıp hırslanayım

bnde eskiden zayıf olduğum resimlerime bakıyorum etkisi oluyo zaman zaman dene bncede cnm birde tekrar söliyim hayal kurmak bnde çok işe yarıyor

Slm bayanlaarr. Bakın bugün erken geldim.

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…