banttamı yürüyosun çıkıp mı?
ben müzik dinliyorum o şekilde doldurabiliyorum saatimi yoksa sıkılıyorum
Bende bir misafirlikte tatli ikram ettiklerinde dişim ağrıyo bu aralar yine tutmasın diyordum cok etkili oluyodu kimse israr etmiodu
Tartildim ve yine ayni ciktim 92.1 off reglim geciktikce bndn umudu kesin kizlar hyr yani gecikio ama gunlerdirde agio ona sinur oluyorum
Bnde artik internettn dizi yada film takip yuruyorum cnku sarkilarda sıktı dön dolas hep ayni
mantıklı bende sıkılınca öyle yaparım yurtta spor salonuna iniyorum anca müzik dinliyorum evde olsam açarımda
ah ah su yaz bı gelse sız bende gorun o yurume ıstegını..
Aaa mesela bende de yazın hic spor istegi olmuyo direk sey oluyorum aman yaz geli ztn yuruyup napicam gtmedi kililar baharda baslarim artik tekrar
Ama tabii bu sene farkli olucak hepimiz yuruyces sporu aksatmak yok bide bizim evde klima yok buharlasirim heralde hahah
Hem yazin dha hizli kilo veriyoruz yaza kadar yetişemesekte kışa bombayiz kizlarrr
Aa bu arada soylemeyi unuttum trenckotu M beden alirken annem dediki kızım boşuna alıyosun olmıycak giyemiyceksin
Bnde mecburen aldim giricem icine sonbhrda diye((
aynen bugüne kadar verdiğim sütyen parlarınla neler yapardım :))ay yemedım bacım sadece 1 kase corba ıctım bende
nılcım buaralar pek gozukmuyo kız bak senden de sorumluyuz aksama gır hadı beklıyoruz...
arıfe sudyen cok guzel beden olcumu aldılar mezurayla getırdı tam oturdu ve dıklestırıyo kucultuyo cok ıyı valla...
ben bu gune kadar verdıgım parayla ıkı uc tane alırdım bu sudyenden
iyigünler seda hoşgeldiniyi günler herkese:)
bugün okula erken gittim geldimm yihuuu :)
akşama spor var 1 saat yürücem yemekte ne var henüz bakmadım yemeğe:)
yok canım yürüyüş bantım yok ben dışarı çıkıp yürümek istiyorumm ama işte havalardanbanttamı yürüyosun çıkıp mı?
ben müzik dinliyorum o şekilde doldurabiliyorum saatimi yoksa sıkılıyorum
senin şu taktiklerine bayılırım güzel çözüm üretiyorsun ipocumBnde artik internettn dizi yada film takip yuruyorum cnku sarkilarda sıktı dön dolas hep ayni
aynen tuğbacım hergün atıcam kendimi, sokaklara :)ah ah su yaz bı gelse sız bende gorun o yurume ıstegını..
bendede tam tersi daha çok yürüme isteği oluyor bende kıpır kıpır yerinde duramıyorummAaa mesela bende de yazın hic spor istegi olmuyo direk sey oluyorum aman yaz geli ztn yuruyup napicam gtmedi kililar baharda baslarim artik tekrar
Ama tabii bu sene farkli olucak hepimiz yuruyces sporu aksatmak yok bide bizim evde klima yok buharlasirim heralde hahah
Hem yazin dha hizli kilo veriyoruz yaza kadar yetişemesekte kışa bombayiz kizlarrr
Aa bu arada soylemeyi unuttum trenckotu M beden alirken annem dediki kızım boşuna alıyosun olmıycak giyemiyceksin…
Aa bu arada soylemeyi unuttum trenckotu M beden alirken annem dediki kızım boşuna alıyosun olmıycak giyemiyceksin
şimdi internetten ebru şallaının 2 tane plates cd siparişşini verdim kızlar
menümüde yazıyım
sabah : tambuğday ekmeği ile yağsız liğht peynirli tost.6zeytin,2kayısı , 2 ceviz yeşilçay
ara : 3 kayısı 1avuç beyaz leblebi
öğle : 1kase çorba 1tane fırın tavuk- biber 2kaşık pilav
ara : 1 elma
akşam : 1 tabak karnıbahar ,salata
senin şu taktiklerine bayılırım güzel çözüm üretiyorsun ipocum
ipocummm hadi bakalım sonbaharda m beden olup trenckotu giyip anneni utantırmaya adım adımm
arkadaştan dönerken yürüdüm 1 saat yürüyüş şimdide hareket yapça ipocum 1 saat yürüyüş 1 saat spor yaz bana
bende bikini istiyorum küçük beden onun fotosunu çekip telefonumda dursun diyorum tehlikeli şeyler yeme isteğim olduğunda ona bakıp hırslanayım
Slm bayanlaarr.Bakın bugün erken geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?