günaydın kızlarrrrrr güzel bir gün oldun inşalalh yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım hedefinize ulaşır mezun oluruz hep birlikte
ipocum banada 45 dk egzersiz yazarmısınayrıca dün söylediklerim tamemen içimden gelen şeylerdi ben çok beyendim seni çok tatlı uçuk kaçık bişisin
günaydın canım iyilik senden ne haber senin çocuklar kaç yaşında tuğbacım çok ufaklar gece kalkıyolar halagunaydın kızlar nasılsınız
ben uykusuz cocukların bırı yattı dıgerı kalktı gece
bu uykulrına bı cozum bulmam lazım daha cok kucugun
neyse bugun bakalım bızı neler beklıyo...
mutlu saglıklı huzurlu gunler bayanlar..
günaydın canımGÜNAYDIN KIZLARRR.herkese mutlu ve huzurlu günler diliyorummmmm...
ay evet bende sabırsızlıkla bekliyorum zaten birtek onu takip ediyorum birde 80ler var trt onuGünaydııınnnnnn :) kızlar bugün hürrem günü
Üff bnde heyecandan artik uyuyamiorum annemlerden gizli muglaya konsere gidicem yaa
sen hakikaten delisin ya annen çekmesin saçından sonra ipocummmmmmmmmmbavulum otobüs biletim konser biletim herşeyim hazırannemler uyurken kapının dışına bavulumu koyucam snra ben normal sinemaya gidiyorum dicem çıkıcam 2 saat sonra falan oraya varınca annemi arıyıp sölicem nede olsa iş işten geçmiş olucak akşamda konserden sonra otelde kalıp sbh otobsle dönücemm tahminen sadece söleseydin beraber giderdik dicekler ama ben tek gitmek istiyorum sorunda burda zaten
ay geçmiş olsun haticecim yat dinlen biraz uyu iyi hissdersinkızlar adet oldum karnım ağrıyooor hiç bişi yapmak istemiyorum sıkılıyorum uykum var vs vs vs
ben cumayı iple çekiyorum ama meraktan bakalım ne olucak inşalalh sende yüksek çıkmazsın canımşimdilik gidiyorum bu hafta artıda çıkma ihtimalim yüksek.
gelcem yine görüşürüz.
bennn bennn bennn92.7 olmuşumm ve bu yüzden ilk hedef kilomu malesef 79a çekiyorum
ipocummm kızma ama o yediklerinden sonra normal kuzuuu ama telafi edersin sen bu hafta olmasada önümüzdeki hafta açık ara fark yapman lazımmm
ipocum şuan bende aynı şeyi yaşıyorum takılıp kalıyor ama sıkıcaz dişimizi yemicez kırıcaz bu direnci tatlımmm yedikçe hedefe yaklaşıcağımıza adım adım uzaklaşıyoruz birde bu açıdan bak hadi bakalım kilo takıldı diye salmak yok toparlanalımm artıkevet tamamen hakkım bu kilo inkar etmiyorumama bende sıkıldım yani aylardır bir ileri iki geri yanii takılıo kalıo sonra bnde üstüne yemek yiyince kilo alıorum
arıfem bırı 5 dıgerı 3 yasında buyuk bıraz rahatsız ondan kalkıyo
ama kucuk hergun 4 kere kalkar lıskanlık olmus galıba...
ipocum şuan bende aynı şeyi yaşıyorum takılıp kalıyor ama sıkıcaz dişimizi yemicez kırıcaz bu direnci tatlımmm yedikçe hedefe yaklaşıcağımıza adım adım uzaklaşıyoruz birde bu açıdan bak hadi bakalım kilo takıldı diye salmak yok toparlanalımm artık
ay senin 2 oğluşunmu var maşallah allah bağışlasın canım rabbim acılarını göstermesin daha çok ufaklarmışş yaa
saol arıfem bırbırınden azman ıkı oglum ...
maşallah canım darısı başıma inşallahhhh
amin Rabbım gonlune gore versın arıfem..
bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer. bunlar sadece kaçamaklarınmı yoksa ayrıca yemekte yedinmi?kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaabende size şimdi karışık bi şekilde cuma cumartesi pazar ve p.tesi günleri neler yediklerimi yazıcam tahminen gruptan atılırım diye düşünüyorum
kalamar,bazlama(4 dilim),acılı ezme,saç kavurma,fanta,1 büyük paket damak çikolata,1 paket crax,2 tane top kek,1 kinder bueno,2 hamburger,2 tabak patates kızartması,fajita,turta
aslında yazmasamda olurdu ama sizden saklamışım gibi olmak istemedim ve gözüme sokmak istedim
şimdide size birkaç fotograf yolluyorumm
çok güzel yerler. güzeliğinde ayrıca göz alıyorEki Görüntüle 366643
Eki Görüntüle 366648
kızlar bu dağı tırmandık taaa en aşağdan ölüoduk sanırım yorgunluktan tam 1 buçuk saat sürdüü
havaya bak be ben kaptan olurken hiç bu kadar havalanmamıştımarkadaşlar bu şahsiyetyeni kaptanınız ama gönüllerin kaptanı yst tabiyki
sende bende burdan manken olup çıkcaz bacım bende 86 yım ama ipeğin yarısı gibi görünmüyorum her yerim ayrı fırlamış durumdaslm kızlar bugün herhalde herkesin misafir günü benimkilerde yeni gitti...
nasılsınız
ipo ne güzel fotolar canım sende çok güzelsin canım hiçte kilolu değilsin valla benim yanımd amankensin manken
o gezdiğin yerler neresi baktım yazıları okumadım inceliycem şimdi
birdaha özel mesaj atma çünkü listeden kim çağırılmış kim çağırılmamış takip ediyor diğer üyeler.yst 2 kişi çağırdım özel mesajla irtibata geçiçem hedeflerine göre alıcam bakalım
maşallah sana kız ben totoyu kaldıramıyorum bi türlüşimdi parka gidicem yürüyüşe hava fena değil oğlanıda atcam arabasına önce oğlanı doyurucam
biz sözleştik sizden gizli hep birlikte oturuyozcanım öncelikle hoş geldın şuanda grup arkadaşlarım yok kımısı işte bir çoğunada mısafır geldı benim ve arkadaslarımın senı tanıması için bize kendını tanıtırmısın hedefın nedır neler yaparsın vb..
canım yolun uzun çok durakalamalar sıkılmalar yaşayacaksın ama pes etme. istediğin kadar kilo konusunu bize yaz. bide giydiğin bedenleri yaz. avm gezilerinde 1 küçük bedeni dene hep. güzel ve kötü herşeyi paylaşabilirsinHoşbuldum öncelikle
Ben çalışan bir anneyim. Kızım 19 aylık. Tartıda 98.9'u gördükten sonra (100'ü görmeyeceğim bir daha demiştim hamilelikte) diyet yapmaya karar verdim. 1 aydır diyet yapıyorum. Bir arkadaşım aynı yöntemle zayıfladığı için Dukan Diyetini yapmaya başladım. Diyeti harfiyen uyguluyorum. Hergün 45dk 1 saat arasında yürüyüş yapıyorum. (haftada 1-2 gün aksayabiliyor) Diyetin ilk dönemleri kilo kaybı çok fazla olduğu için motivasyonum çok iyi. Yalnız bazen eşim o kadar hayıflanıyor ki diyetten başka şey konuşmaz oldun diye o yüzden aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak ve zayıflamak istiyorum. Amacım 63 kg'a düşmek.
Umarım gerektiği şekilde tanıtabilmişimdir kendimi.
Yapmam gerekenleri tam olarak bilmiyorum. Diğer konuları da okuyup anlamaya çalıştım ama. Bilgi verirseniz sevinirim.
Tekrar teşekkürler...
hiç sormayatim gari ben seni yalnız bırakırmıyım hiçççç
mervecim işler yoğun geçiyor tatlım yoksam girip bakıyorum arada yazmaya fırsat olmuyor
ay sorma bzim kızalr sözleşmiş gibi bugünhepsi pek hamarat maşallah
yst gelınce dıycek bunlar coşmuş :18::18: ben herşeyı elle almı gıbı oldum amaayıp oldu sankı yst gel benım sacımı cek
bende çok özledim sarma çeşitlerini ama çok fazla pirinç yiyorakşam
salata 4 lahana sarma yoğurt yedim
doydummu yok ama napalım
meyve yerim az geçsinde
hatıce kım yanı nıcı neydı cıkıp cıkmadıgına bakıam
canım menün güzel meyvalardan sonra çok az peynir yada süt tüketirsen mide kazınması yaşamazsın yeşil çayı seven birine denk gelmekde güzelmişkızlar ben kendimle ilgili bir şey daha söyleyeyim menümü paylaşmadan...ben alerjik bünyeliyim o yüzden benim diyet listemi iç hastalıkları uzmanı doktorumla birlikte hazırlıyoruz...alerji konusunu açmak gerekirse çikolataya, ve içinde soya ürünü bulunan herşeye alerjim var maalesef
neyse doktorum bana sevdiğim şeylere göre liste veriyo ve işte bugünkü mamalarım
Sabah:2 dilim kepekli ekmek arasına yağsız peynirle tost çay
Öğle:Bir kase mercimek çorbası salata
Akşam:1 tabak barbunya yoğurt
yatmadan 1 saat öncede bir elma yerim
ve tabii ki yeşilçay çok seviyorum ya
spor 1 saat yürüyüş okula yürüyerek gidip geliyorum
bu kadar eksik bir şey varsa söyleyin
valla gözümü ayırmaya gelmiyonyok yok tamamen gıtmıyor hem nereye gıdıcek daha 1. hedefıne yaklaşıcak daha önunde uzun yol var bıryerede salmam zaten sadece calışmaya başlayana kadar kaptanlık stajını yap dedı ben kontrol ederım dedı
spor tablosu
fatos:7 saat
anissa:7 saat
ipo:4 saat 52 dakika
merve10er: 4 saat
tugkay:3 saat 50 dakika
yts:3 saat
t-seda:1 saat
nil:40 dakika
ecz.imis:30 dakika
canım bir süre sporsuz devam et. yediklerini azalt haftada 3 kez 1 gün ara ile 45dk yürüyüş yada lesli yap yada dans et horon tep vs. zevk alacağın bişeyler yapben çok yoruluyorum eve gelincede spor yapamıyorum kızlar bu konuda bana bi tavsiyeniz varmıspor salonlarına da sordum hiçbirinin saati bana uymuyo.eve altı buçuk gibi falan geliyorum genelde
hoşgeldin herzaman bekleriz tarafsız bir bakış açısı güzel oluyorne güzel menün varmış akşam akşam o milfoy olmuşmu
ay sende kimsin deme şimdi 5. takımdayım bende forum takipte menünü görünce yorum yazım dedim
umarım kızmamışsındır
vayyy merve bacım bileydim geldiğinde verirdim ne çok sevindin ben kötü bir kaptanmıydım yav üzüldüm şimdikslm merve günlüğünü okuyorum 6.takımın kaptanıyım yazmıssın ne oluyo burda sadece cumadan cumaya tartılıp yediklerimizimi yazıyoruz cuma kilomu ölçüpde mi yazıcam bilgi verirsen mutlu olurum
yuppiiiiGünaydııınnnnnn :) kızlar bugün hürrem günü
bavulum otobüs biletim konser biletim herşeyim hazırannemler uyurken kapının dışına bavulumu koyucam snra ben normal sinemaya gidiyorum dicem çıkıcam 2 saat sonra falan oraya varınca annemi arıyıp sölicem nede olsa iş işten geçmiş olucak akşamda konserden sonra otelde kalıp sbh otobsle dönücemm tahminen sadece söleseydin beraber giderdik dicekler ama ben tek gitmek istiyorum sorunda burda zaten
canım hoşgeldin takıma bommba gibi bir giriş yaptında seni kimin çağırdığını öğrenebilirmiyim?Akıllıbıdığın zayıflama serüveni . Mutluluğa giden yoldaki yaşam serüvenim ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...luluga-giden-yoldaki-yasam-seruvenim8230.html
Birkaç gün sonra 26 yaşına girecek kıpır kıpır bir bayanım ve bu sene kendime vereceğim en güzel doğum günü hediyesinin yeni bir şey almak yerine fazlalıklardan kurtulmak olduğuna karar verdim .
doğum günü hediyem .gitsin kilolar .
1,5yıllık evli, 4yıllık okulöncesi öğretmeniyim ve çok hareketli şen şakrak hareketli ilgi bekleyen 30 öğrencim var buda demektir ki bol pozitif enerji + sınıfta harcanan bir sürü kalori .
Küçüklüğümden beri çok da zayıf bir insan değildim her zaman yaşıtlarıma oranla bir iki kilo fazlam vardı ve ben hayatım boyunca kilolarımı çok takan birisiyim hep oldugumdan daha zayıf olmak istedim.Evlenirken 58-60kilo arasındaydım yaklaşık 3-4 yıl boyunca yani üniversite hayatım boyunca hep aynı kilodaydım .evlendim gelsin misafirler pastalar börekler kekler ve hoooop 63kilo oluverdim bi dur dedim kendime ama tam zayıflama çalışmalarına başladığım haftada hamile oldugumu öğrendim ve burada da paylatıfım çok çok çok üzücü olaylar yaşadım. 6aylık ölü doğum yaptım hamileliğim boyunca hergün çok fazla kanamam oldu yaklaşık 10kez düşük tehlikesi atlattım. 6ay boyunca hiç kımıldamadan yattım ve sürekli serum iğne ilaç almak zorunda kaldım ve 13 temmuzda doğum yaptıgımda 74klioydum veee bu konu çok detaya girmeden geçmek istiyorum çünkü moralim anında sıfırın altına düşüyor ve düştüğüm yerden kalkamıyorum isteyen diğer konularımda okuyabilir
doğum yapalı 8ay oldu ve kilolarım hala beni terk etmedi bende onları bedenimden göndermek istiyorum. Şuan 69 kilo 1.63 boyundayım ve hayalim tekrar 58 kilo olmak yaz tatiline gidene kadar vermeliyim. Evimde koşu bandı, bisiklet, mekik aleti, twistim ve her konuda bana destek olan mükemmel bir eşim var.
Şimdi sıra geldi yaptıklarıma yapmak için kendimle cebelleştiklerime :) ve yapacaklarıma :) ve bunların zamanında ve düzenli olması içinde telefonuma hatırlatmalar yazıyorum ki taviz vermeyeyim ayrıca hergün yediklerimi yazdığım küçük bir defterim var buda daha dikkatli olmamı sağlıyor
Evvvveettttt günaydın uyandım yatakta keyif yapsam mı yapmasım demek yarine hoppp fırlıyorum yataktan güne nasıl bir tempoyla başlarsam öyle gider mantıgıyla düşünüyorum ilk iş yatağımı toparlamak (sonra pes edip yatmayayım diye) elimi yüzümü yıkamak kendime çeki düzen vermek ve kocaman bir bardak su içmek (su içmeyi hiç sevmiyor olsamda) ve tv yi açıyorum sabah haberleri izliyorum sabah sağlık programlarına bakıyorum çünkü oralarda güne erken başlamış enerji dolu insanlar oluyor ve pozitif bir destek alıyorum onlardan hemen evi toparlayıp akşam için yemek girişimlerine başlıyorum çünkü ben öğlen gidiyorum okula eşimde öğlen okuldan geliyor geldiğinde evde yemek olmalı değil mi bu arada kendime güzel bir bardak yeşil çay yapıyorum (portakal yiyorum genelde) ve keyifle bu programları izliyorum çayım bitince koşu bandında 10dakika (5-6arası) yürüyorum, birkaç dakika (8-9arası)koşuyorum sonra tekrar tempoyu azaltıp yürüyüp tekrar koşuyorum yaklşaık hepsi yarım saat sürüyor bunun üstüne beni aşırı bir sıcaklık sarıyor hemen 30mekik çekiyorum eğer yorulmadıysam 20 daha çekiyorum eğer yorulduysam twistten sonra 20 mekik çekiyorum toplamda 50mekik oluyor bir şekilde twistte 200e kadar sayıyorum tekrar bisiklete binip 5 dakika kadar yapıyorum genelde enerjim bitiyor ama varsa müzik açıp dans ediyorum. Sonra bir bardak yeşil çay daha içerek dinleniyorum bu arda saat 10:00 olmuş oluyor saat 11:00de kahvaltı yapıyorum kahvaltımda önceden pek olmuyordu ama artık yumurta yemeye çalışacağım ve maydanoz nane roka tere evde yeşillik adına ne varsa bol limonlu yiyorum. Okula gitmeden ip atlıyorum yaklaşık 100e yakın atlamaya çalışıyorum Veeee saat12de okula gidiyorum enerji dolu veeeee saat18de okuldan geliyorum bitmiş bir halde yemek çay derken saat 20:00 oluyor biraz dinlenip oturup saat 22:00 tekrar spor temposuna başlıyorum:
20dakika yürüyüş+koşmak
50mekik
200 twist
5dakika bisiklet ve gün bitiyor
*zorlansam da her yarım saatte su içmek için alarm çalıyor ve toplamda 10 bardak su içmeye çalışıyorum
*içtiğim normal çay günde 6-7 küçük bardak ama şekerli şekeri bırakamasam da çok çok azalttım
*gün içinde toplam 4 büyük bardak yeşil çay
* bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurt zayıflamakta en ideal besin diye duymuştum
*kızartmaları tamamen çıkarttım hayatımdan ekmeğide alışkanlıktan bulunduruyorum ama az yemeğe çalşıyorum.Ben çok yemek yiyen birisi değilim sadece bedenim kolay yakmıyor aileden gelme geleneksel bir kilolu olma durumuz var ama ben gelenekselci değil yenilikçiyim ve gitsin kiloolllllaaaaar
önerileriniz desteklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum bugüne kadar çok başlayıp çok bıraktım am burada konu açınca mecburi yapmak zorunda gibi şartlandırdım kendimi hep destek tam detek isteyen herkese kapım açık buyrun siz gelin ama gitsin kilolarrrrrr
bavulum otobüs biletim konser biletim herşeyim hazırannemler uyurken kapının dışına bavulumu koyucam snra ben normal sinemaya gidiyorum dicem çıkıcam 2 saat sonra falan oraya varınca annemi arıyıp sölicem nede olsa iş işten geçmiş olucak akşamda konserden sonra otelde kalıp sbh otobsle dönücemm tahminen sadece söleseydin beraber giderdik dicekler ama ben tek gitmek istiyorum sorunda burda zaten
amin canım inşallah. bu arada pilates nasıl gidiyor?maşallah canım darısı başıma inşallahhhh
çılgınsın ne diyim.
amin canım inşallah. bu arada pilates nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?