Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hımm peki nasıl verdin kiloları:)çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim

Valla bende anlamadım.ben hiç kilo verebilecek bi insan değilim.buraya yediklerimi yazdım.yanlışlarıma kızacaklar diye az yemeye çalışıyorum.derken bide bakmışım kilolar gitmiş.

ne güzel menün varmış akşam akşam o milfoy olmuşmu
ay sende kimsin deme şimdi 5. takımdayım bende forum takipte menünü görünce yorum yazım dedim
umarım kızmamışsındır

Yok canım ya haklısın.akşam babam geldi bize.evde bişey kalmamış ikramlık bende börek yaptım.ve dayanamadım.

Yok canım ya haklısın.akşam babam geldi bize.evde bişey kalmamış ikramlık bende börek yaptım.ve dayanamadım.

ay bi an yazdım ama kızacaksın sandım ne bilim ben böyle pek dalmam başka topiklere
yorum yapasım tuttu
afiyet olsun
bende haftasonları cozutuyorum h.içi toparlıyorum

ıyı geceler kızlar bı cıktım bıraz karısmıs burası pekı gelen arkadaslarada ayıp olmasın mervede yanlıs bısey yapmak ıstememıstır
hatıce bı sorsan puskuut e bı sorun olurmu dıye ..
bende cocukları yatırdım cezamı tuttum yemedım bırazdanda yatcam buraya bı gırıyım dedım
ayca canım spor olarak dans etsen olmazmı

Dansta iyibir spordur dans ederek kilo verin diye danscilar soyluyor yapabilirsin bence herkese iyi grceler optum hrpinizi

Dansta iyibir spordur dans ederek kilo verin diye danscilar soyluyor yapabilirsin bence herkese iyi grceler optum hrpinizi

slm merve günlüğünü okuyorum 6.takımın kaptanıyım yazmıssın ne oluyo burda sadece cumadan cumaya tartılıp yediklerimizimi yazıyoruz cuma kilomu ölçüpde mi yazıcam bilgi verirsen mutlu olurum

gunaydın kızlar nasılsınız
ben uykusuz cocukların bırı yattı dıgerı kalktı gece
bu uykulrına bı cozum bulmam lazım daha cok kucugun
neyse bugun bakalım bızı neler beklıyo...
mutlu saglıklı huzurlu gunler bayanlar..

Üff bnde heyecandan artik uyuyamiorum annemlerden gizli muglaya konsere gidicem yaa

tamam şimdi anladım ancak. yani evet bu hafta 2 saat yaptım. haftaya listelenecek.teşekkür ederim canım.
Ben yarin yokum kurstayim
ne kursuna gidiyorsun canım.
ben nasıl spor yapabilirim kızlar bi akıl verseniz.yani okulda tamamen koşturuyorum bazen 4 saat ayakta kaldığım oluyor ama bunlar yetermi bilemiyorum
okula gidip gelirken yürümen ve okulda varsa merdiven inip çıkman çok güzel spor olur bence.

canım ben bir çocuğun uykusu ile baş edemiyorum. sen iki tanesi ile nasıl baş ediyorsun. zor olsa gerek

nasıl olcak peki?

bavulum otobüs biletim konser biletim herşeyim hazır annemler uyurken kapının dışına bavulumu koyucam snra ben normal sinemaya gidiyorum dicem çıkıcam 2 saat sonra falan oraya varınca annemi arıyıp sölicem nede olsa iş işten geçmiş olucak akşamda konserden sonra otelde kalıp sbh otobsle dönücemm tahminen sadece söleseydin beraber giderdik dicekler ama ben tek gitmek istiyorum sorunda burda zaten

aycacım bengü arkadaşımız çok doğru söylemiş merdiven inip çıkmak baya işini görecektir

yeni gelen arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz.
2-3 haftalık deneme süreniz olucak. bu süre içinde takım içi paylaşımınız ve katılımınız değerlendirilecek. çünkü burası sadece kilo vermek için dğil destek olmak için.
bu süre sonunda hepinizde takımda kalırsanız merveyi göndercez
bu arada 2 kilo verdiğini bizden niye saklıyon küstük sana atıyoz takımdan seni merve hanım (saçımı çek demişin çekiyim bari)

kızlar adet oldum karnım ağrıyooor hiç bişi yapmak istemiyorum sıkılıyorum uykum var vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…