Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm
sabah: 1 yumurta , 2 dilim light peynir , 6 zeytin , 2küçük domates ,2yaprak kıvırcık ,beşibiyerde çay
öğle : 1kase mercimek çorbası , 1kağıt kebabı , 1kase cacık
ara: 1 küçük muz
akşam : 1 tabak pırasa ,bol salata , yoğurt

Yeni gelenler olarak e kadar spor yaptığımızı biz ipoya bildirecekmiyiz bu hafta yaptığımız spor saatini bilgisini olan var mı???

ellerine saplık canım teşekkür ederim zahmet oldu

Ben bu gün yediklerimi yazarak başlayayım

sabah
2 haşlanmış yumurta
roka, tere, 1 yeşil biber, 2 domates, az yağlı peynir

Öğlen 5-6 ızgara köfte (tamamen yağsız tavada) 1 kase yoğurt, kocaman kasde bol yeşillikli salata (yağsız limonlu)

Şimdide ligt kola keyfi yapıyorum. Biliyorum zararlı ama vazgeçemedim bir türlü. Şimdilik yediklerim bunlar. Akşamada balık ve bol salata olacak menüde...

Menünde hiç ekmek pilav vs. yok dikkatimi çekti. Ben de karbonhidrat hiç tüketmiyorum. Özel bir diyet mi yaptığın merak ettim??

Yeni gelenler olarak e kadar spor yaptığımızı biz ipoya bildirecekmiyiz bu hafta yaptığımız spor saatini bilgisini olan var mı???

hoşgeldin canım sana özelden msj attım aldınmı acaba?
karataymı yapıyosun sen?
spor için deneme süremiz yok. istediğin zaman yazabilirsin

hoşgeldin canım sana özelden msj attım aldınmı acaba?
karataymı yapıyosun sen?
spor için deneme süremiz yok. istediğin zaman yazabilirsin

ve kaptanımın dediklerine ek olarak...

yeni gelenleri spor sürelerinizi sadece gruba tamamen kabul edildikten sonra listeye ekliyorum

fatoşun oğluna hayran kaldım bizimkide benle yapmak istiyor ama beni kucağına al diyor

Son düzenleme:
evet arkadaşlar ayça arkadaşımızla devam ediyoruz umarım güzel sonuçlar alıcaz.

yaa şimdi çıkan reklama bakıodum yanda...hemde burda ya ne zmndr gitmek istiodum fakat çok pahalıydı sanırım fiyatlarını indirmişler ...

kızlar böle bişiye katılsam sizce faydası olurmu?? harika bir yer gerçekten seren serengil flnda kalmıştı geçen sene hala kilosunu koruyomuş...müthiş bi otel

Gardens of Babylon Health Club

amannnnnn fiyatları inmemişş yaa onlar kalıcağın gün kadar bonus hediyesiymişş 1 ay kalınca yaklaşık 12.000 tl yapıooorrrrrrrrr

oha yanii!! 12 mlyr vericeğime kilolu kalırım dha iyi

Menünde hiç ekmek pilav vs. yok dikkatimi çekti. Ben de karbonhidrat hiç tüketmiyorum. Özel bir diyet mi yaptığın merak ettim??
hayır canım özel bir diyet yapmıyorum tamamen kendi tercihim çok canım istediği zaman arada yiyorum az olmak şartıyla
fatoşun oğluna hayran kaldım bizimkide benle yapmak istiyor ama beni kucağına al diyor

ay yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…