kızlar her zmnki gibi bu haftada 1 kişiyi yazmayı unutmuşum...bu haftanın talihlisi beyazzambak olmuşdüzelttim tekrar koyuyorum listeyi
spor tablosu
fatos:7 saat
anissa:7 saat
ipo:4 saat 52 dakika
merve10er: 4 saat
tugkay:3 saat 50 dakika
yts:3 saat
beyazzambak: 1 saat 30 dakika
t-seda:1 saat
nil:40 dakika
ecz.imis:30 dakika
menüm
sabah: 1 yumurta , 2 dilim light peynir , 6 zeytin , 2küçük domates ,2yaprak kıvırcık ,beşibiyerde çay
öğle : 1kase mercimek çorbası , 1kağıt kebabı , 1kase cacık
ara: 1 küçük muz
akşam : 1 tabak pırasa ,bol salata , yoğurt
Herkese merhaba arkadaşlar
Dün akşamdan bu yana yazılanlara şöyle bir gözatabildim sadece, Kim geldi kim gidiyor bir karışıklıktır olmuş sanırım. Neyse gidiyorsun diyene kadar burdayız en azından sanırım.
Öğle yemeğimi yiyip birazdan rapor vereceğim.
Herkese güzel günler
Yeni gelenler olarak e kadar spor yaptığımızı biz ipoya bildirecekmiyiz bu hafta yaptığımız spor saatini bilgisini olan var mı???
hoşgeldin canım sana özelden msj attım aldınmı acaba?Ben bu gün yediklerimi yazarak başlayayım
sabah
2 haşlanmış yumurta
roka, tere, 1 yeşil biber, 2 domates, az yağlı peynir
Öğlen 5-6 ızgara köfte (tamamen yağsız tavada) 1 kase yoğurt, kocaman kasde bol yeşillikli salata (yağsız limonlu)
Şimdide ligt kola keyfi yapıyorum. Biliyorum zararlı ama vazgeçemedim bir türlü. Şimdilik yediklerim bunlar. Akşamada balık ve bol salata olacak menüde...
hoşgeldin canım sana özelden msj attım aldınmı acaba?
karataymı yapıyosun sen?
spor için deneme süremiz yok. istediğin zaman yazabilirsin
hoşgeldin canım sana özelden msj attım aldınmı acaba?
karataymı yapıyosun sen?
spor için deneme süremiz yok. istediğin zaman yazabilirsin
Teşekkür ederim. Mesajlarımı hiç kontrol etmemiştim şimdi okudum.
Size kolay gelsin diyorum.
hayır canım özel bir diyet yapmıyorum tamamen kendi tercihim çok canım istediği zaman arada yiyorum az olmak şartıylaMenünde hiç ekmek pilav vs. yok dikkatimi çekti. Ben de karbonhidrat hiç tüketmiyorum. Özel bir diyet mi yaptığın merak ettim??
fatoşun oğluna hayran kaldım bizimkide benle yapmak istiyor ama beni kucağına al diyor
amannnnnn fiyatları inmemişş yaa onlar kalıcağın gün kadar bonus hediyesiymişş1 ay kalınca yaklaşık 12.000 tl yapıooorrrrrrrrr
oha yanii!! 12 mlyr vericeğime kilolu kalırım dha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?