Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız söle ananlara anacım kimin konseri kız
ben bugün 1 saat evde spor yaptım

sporda 1. ciyim bravo bana alkış alkış

slm kızlar noluyo anacım kaynıyo buralar

sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 domates
çay
arada
1 elma
selam fatoşcumm nasılsın afiyet olsun

tebrik ederim fatoşum maşallah ufak çogunla bile sporundan hiç taviz vermiyosun

yok kaptanım yediklerimin hepsini yazdık ana yemeklerimde dahil...zaten aldığım kilodanda belli :2:

iltifatların içinde çok teşekkr ederimm

konser işine gelinceeeee...evet gizli işlerde hep bir terslik olur ama muğlaya vardıktan snra yani evden çıktıktan 2 saat snra arayıp söyliycem anneme ztn annemde anca uyanmış olur çnkü kendisi gece çok geç yatıp öğlene doğru uyanıyorr ben o sıralarda saçıma fön çekiyo olucam

valla ipocum cesaretine hayran kaldım kimin konseri var kız bi de de

gerçekten çok etkilendim ne kadar güzel,içten ve pozitif yazmışsın bu enerjin bana bile yansıdı sana teşekkr ederim...böyle şeyler okumak banada çok iyi geliyor en azından birkaç gün aklımı başıma toplamama yardımcı oluyor...tabi 3. günden sonra gene salıyorum...

bu kadar tempolu bir hayat inan okurken gözümde canladırdım yani normalde hergünde 1 kilo vermen lazım

gruptaki sayımızda bir karışıklık var ama aramıza girersen eğer ben çok mutlu olucam

aa cnm etkisini gösterdiğine çok sevindim tam gaz devammm

sporunu yazdım sevgili hafta 1.miz

selam fatoşcumm nasılsın afiyet olsun

tebrik ederim fatoşum maşallah ufak çogunla bile sporundan hiç taviz vermiyosun

aynen katılıyorum çok düzenli yapıyosun fatoscum tekrar tebrikler

valla ipocum cesaretine hayran kaldım kimin konseri var kız bi de de

zakkum grubunun konseri var...tabi konser bahanee aslında ... ordaki davulcuya aşık oldum da ona bir hediye götürüyorum

saol canım iyim sen nasılsın evet evde spor yapıyosam benle bir yapıyo yuvarlanıyo yürüyüş rabasına atıp onla gifiyom
ay ben onu yerimm ne tatlıdır o tek kelime ile süpersin fıstık

ay evet ipocum etkisini göstermeye başladı çok fark ediyor ve ben mutlu oluyorumm tam gaz devam
bu arada ipocum benim geçen haftadan sporum vardı ama listede adım yotuuu

ne güzel canım. evde kendin yapman çok güzel.

evet ya canım süpersin. tebrik ederim. böyle spor yapmayı devam ettirmen çok güzel. keşke bende yapsam.....

eyvahh! ya hep birilerini unutuyorum yaa offffff sinirlendim gene

cnm hatrlıyomusun kaç saatti hemen ekliyim

ne güzel canım. evde kendin yapman çok güzel.

evet ya canım süpersin. tebrik ederim. böyle spor yapmayı devam ettirmen çok güzel. keşke bende yapsam.....
canım benim yakınımda spor salonu yok havalar soğuk yürüyüşede çıkamıyorum ee bende elimden gelini yapıyorum
eyvahh! ya hep birilerini unutuyorum yaa offffff sinirlendim gene

cnm hatrlıyomusun kaç saatti hemen ekliyim

hımm tam hatırlamıyorum ama 1,5 saatti galiba ipocum perşembe yada cumu günü yapmıştımm

cnm cuma günüyse yeni haftaya eklemişimdr...bu yeni haftada şuan 2 saat yapmışsın görünüyo...peki o doğrumu?

Herkese merhaba arkadaşlar

Dün akşamdan bu yana yazılanlara şöyle bir gözatabildim sadece, Kim geldi kim gidiyor bir karışıklıktır olmuş sanırım. Neyse gidiyorsun diyene kadar burdayız en azından sanırım.

Öğle yemeğimi yiyip birazdan rapor vereceğim.

Herkese güzel günler

Herkese merhaba arkadaşlar

Dün akşamdan bu yana yazılanlara şöyle bir gözatabildim sadece, Kim geldi kim gidiyor bir karışıklıktır olmuş sanırım. Neyse gidiyorsun diyene kadar burdayız en azından sanırım.

Öğle yemeğimi yiyip birazdan rapor vereceğim.

güzel günler hepinize :)

kızlar her zmnki gibi bu haftada 1 kişiyi yazmayı unutmuşum...bu haftanın talihlisi beyazzambak olmuş düzelttim tekrar koyuyorum listeyi

spor tablosu

fatos:7 saat

anissa:7 saat

ipo:4 saat 52 dakika

merve10er: 4 saat

tugkay:3 saat 50 dakika

yts:3 saat

beyazzambak: 1 saat 30 dakika

t-seda:1 saat

nil:40 dakika

ecz.imis:30 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…