yok olurmu sorabilirsin insanalrın en çok şikayet ettiği bölgelerden birisi:)ama sanırım takımda fazla kalamıycam bi karışıklık olmuş
ben dün giremedim çünkü çok yorulmuştum ve başım feci ağrıyodu yattım sekizdeo yüzden cvp veremedim
tamam o zaman konuşalımAyca senle ozel konusucaz zatennn
Canim kalamiycam olurmu yok ole bisey birhata yuzunden kimse biyere gitmiyor brn haric
ama bu daha saçma olur biz yeni geldik sonuçta
ipocum bana bugün 30 dk yürüyüş yaz canım
ha birde hafta sonu yarım saat yürüyüş yazmıştım. hafta sonu olanlar listeye alınmıyor mu?
bir de dün 1 saat yazdım. onu gelece haftaya mı ekleyeceksin?
malum ilk defa spor yapınca böyle soruyorum işte
sen de hoş geldin canım. sen bu işi yaptıysan önceden şimdide alasını yaparsın inşallah.
Aa aaa kimse ugramamis saatlerdir
Menumu yaziyim
Sbh: simit yumurta light krem peynir
Ogln: sinitzel 1 dilim kepek ekmegi
Aksam: kapuska 1 bck dilim kepek ekmegi
Su:2660 ml
Spor:1 saat 10 dakika
Arada kendini ödüllendirmekte lazım.Gün içinde yediklerini dengelersin.gunaydın hanımlar
hastalara sıfa dertlılere deva borclulara para
dogum gunu olanlara huzurlu mutlu saglıklı omurler dılıyorum
dıyete gelelım bugun sabah epeydır yemıyodum tost yedım kepek ekmekden ama ıkı tane canım cok ıstedı cocuklara yapmıstım..
Kız sen çok dizi izliyosun galiba amma heyecanlandırıyosun.sen azimli ol emin ol başarıcaksın kendimden örnek vereyım dün doğumgğnümde bıle o hayatımdakı en güzel şey olan çikolatalı pastadan bır çatalın ucuyla tattım oda boğazıma varmadan eridiama sabah tartıya cıktım birde ne göreyım süper sonuç cumayı bekleyın
Hoşgeldin aramıza.selamlar herkeseee
ben yeni gelen
takıma beni kabul ettiğiniz için teşekkürler herkese...daha önce burda bir arkadaşım takıma katılmıştı ondan bildiğim kadarıyla kuralları filan biliyorum ama ne yapmam gerektiğinden çok emin değilim..heycanda var neyse çok konuşmadan kendimi tanıtayım ben
Adım Fatma 21 yaşımdayım üniversite öğrencisiyim güzel sanatlar bölümüm animasyon üzerine...evet resim çizmeye bayılırım
neyse boyum 1.66 kilom 75 civarı tam bilmiyorum şu an özel günümdeyim...iradeliyim ve inatçıyım daha önce (kotizonlu bir tedavi görmüştüm) 80den 65 e kendi başıma düşmüş bir insanım ve bu kez de 58 i hedefliyorum 60 da kafidir ama bakalım...
umarım takıma katkım olur güzel kilo kayıplarıyla
şimdilik bu kadar
tabii kendimi tanıtayım.ismim ayça.dediğim diş 4 öğrencisiyim.çok çok tempolu bi hayatım var.bzen yemek yemeden kendimi yatağa atıyorum.ve senenin başından beri çok yememe rağmen kilo vermemin tek sebebi budur.ben nasıl bi diyet uygulamalıyım hiç bilmiorum aranızda benm gibi yoğun bi çalışma hayatı olan varmı?bide bende süper göbüş var acaba onu eritmek için hangi hareketler iyidir:)inş listeye alınırım bende bunu nasıl belirliosunuz öğrenebilirmiyim.bide cuma 11de kilomuz yazılacak ya ben sabah 8de derse gidiyorum ve akşam altıda geliorum perşembe akşam yazsam kilomu olurmu.bide kızlar ben ticker ekleyemiorum aynen anlatıldığı gibi yaptım ama
çok güzel yerler gezmişsin.Sende çok güzel gözüküyosun.Eki Görüntüle 366643
Eki Görüntüle 366648
kızlar bu dağı tırmandık taaa en aşağdan ölüoduk sanırım yorgunluktan tam 1 buçuk saat sürdüü
Kız sen çok dizi izliyosun galiba amma heyecanlandırıyosun.
Hoşgeldin aramıza.
Hoşgeldin.bende yoğun çalışıyorum sayılır.
Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.
Herkese merhaba...
Bende bi ara yapmak istemiştim dukan dietini ama ilk gün bağırsaklarımı bozmuştum.başlamasıyla bitmesi bir oldu.Hoşbuldum öncelikle
Ben çalışan bir anneyim. Kızım 19 aylık. Tartıda 98.9'u gördükten sonra (100'ü görmeyeceğim bir daha demiştim hamilelikte) diyet yapmaya karar verdim. 1 aydır diyet yapıyorum. Bir arkadaşım aynı yöntemle zayıfladığı için Dukan Diyetini yapmaya başladım. Diyeti harfiyen uyguluyorum. Hergün 45dk 1 saat arasında yürüyüş yapıyorum. (haftada 1-2 gün aksayabiliyor) Diyetin ilk dönemleri kilo kaybı çok fazla olduğu için motivasyonum çok iyi. Yalnız bazen eşim o kadar hayıflanıyor ki diyetten başka şey konuşmaz oldun diye o yüzden aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak ve zayıflamak istiyorum. Amacım 63 kg'a düşmek.
Umarım gerektiği şekilde tanıtabilmişimdir kendimi.
Yapmam gerekenleri tam olarak bilmiyorum. Diğer konuları da okuyup anlamaya çalıştım ama. Bilgi verirseniz sevinirim.
Tekrar teşekkürler...
ne güzel menün varmış akşam akşam o milfoy olmuşmuBu günki menüm sabah kk peynir,2 tane yeşil zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle zeytinyağlı pırasa,2 tane köfte,şehriye çorbası
arada 2 tane N**** (Siyahi)
akşam kocaman tabak kapuska yemegi
arada 1 tane milföy böreği:26:
2 lt su,yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?