Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alah seni netmesin ne götürüyon kız aşk insana herşeyi yaptırıır işte
bi seyretsen gülmekten ölürsün oda seni yer ama
ne güzel canım. evde kendin yapman çok güzel.

evet ya canım süpersin. tebrik ederim. böyle spor yapmayı devam ettirmen çok güzel. keşke bende yapsam.....
neden çalışıyomuydun cnaım sen
fatoşun oğluna hayran kaldım bizimkide benle yapmak istiyor ama beni kucağına al diyor

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yerim ben onu çok şeker bu sıpalar ya merveden ne istiyon kız

slm hanımlar bı turk kahvesı ıctım bıde spor yaptım ıpocum bana 1 saat spor ekle canım
kemer gercekten ınceltıyo 3 haftadır yapıyorum 96 cm den 86 cm dustu belım kızlar...

bıde 2 gundru cok saldım kendımı bana bısey dıyın yada etkılı bı dıyet soyleyın ya spor yaparken zevk alan ben sımdı sıkıntı basıyı valla
Allah ım havalar duzelsın ne olur ya yuruyus yapmak ıstıyorum..

hahaha bende giderim nolmuş 2 kilo verdiğimi kim söyledi belkı daha fazla vermişimdirrrr

hahaha bende giderim nolmuş 2 kilo verdiğimi kim söyledi belkı daha fazla vermişimdirrrr

günlüğünde yazmışın canım nerdesin sen saçını başını çekcem seni
kız delimi etce sen beni daha ilk günden. dünkü 3 kişiyi sığdıramazken sen akşam birini daha çağırmışın kötü kadın müzeyyen oldum senin yüzünden

ayyyy ben geldım kıssslarrr açılınnn zaten son günlerim saçımı çekıp durmayıın kurstaydım filografı kursuna gıdıyorum sormuşsunuz söyleyeyım nabayım hayatımda ılk defa evde kaldım onuda degerlendıreyım dedım

hatice nıye oramı buramı cekıştırıp duruyorsun geldım işte

valla bu grup bana bağımlılık yaptıı fatoşçumm benı düşünen birtek sen varsın öpüyorum kocaman bunlar benı sevmıyor baksana

kaptancım haticecim canım benimm ben en iyisini arıyordumm

bu arada yedıklerımı yazıyorum

sabah : 1 havuç rendelenmiş limonlu

öğlen :1 küçük ton balığı

bu arada kızlar paylaşmadan edemeyeceğim aktardan sinamekı yağı ve lahana yağı aldım akşam yatarken göbeğime sürüp strç fılm le sarıp yatıcam acaba karıştırsam mı ikisini bırbırıne yoksa bir gece bırını bir gece bırınımı sürsem?

he he fatoş seni düşünüyoda beni düşünen kimse yok ne haber???

tahmin edebiliyorum ne kadar şirin olduğunu ay içim fena oldu bir çocuk sevmem lazım öle böle değilll
slm hanımlar bı turk kahvesı ıctım bıde spor yaptım ıpocum bana 1 saat spor ekle canım
kemer gercekten ınceltıyo 3 haftadır yapıyorum 96 cm den 86 cm dustu belım kızlar...
selam canım ohh afiyet olsun vay o kadar incelme ne kadar zamanda oldu tuğbacım merak ettim

canım benim yaz geliyor yazı düşün herkez çıtıpıtı iken bizim eksiğimiz ne sakın salma kendini görenler desin ay tuğbaya bak 2 çocuğu var ama hiç belli değil sık dişini dönem dönem hepimiz giriyoruz bu girdaba

arıfem ıste bunu duymayı cokıstıyorum ıkı cocuk annesı senmısın?
3 haftada ınceldı bacım etkılı bısey ben tavsıe ederım sahsen

aaa harikaaaaaaaaa sonuç böyle mükemmelken spordan sıkılmakta neymiş?? ben napiyim kilom hep aynı cmler aynıı ama hala yürüyüşümü aksatmıyorum...senin yerinde olsam varyaa daha çok sarılırdım spora insana heves gelir şevk gelirr vallahii...bende ne zmndr kullanmıyodum kemeri bak şimdi senin sayende tekrar başlıyorum iyiki hatırlattın

sevgili stajer kaptanım. takımı düze koydum. sadece ayça ile devam ediyoruz.
ayçanın 1 hafta deneme süresi var. kabul edilirse onla devam yoksa yeni birini alırız. takım 12 kişi olacak şekilde oluyor. 13. kişi takımın kendi insiyatifine kalmış.
seda ve ecz bu aralar baya ihmal ediyorlar bizi bende onları senin insiyatifine bırakıyorum.

arıfem ıste bunu duymayı cokıstıyorum ıkı cocuk annesı senmısın?
3 haftada ınceldı bacım etkılı bısey ben tavsıe ederım sahsen

onun için pes etmek yok bu lafları duymak için daha çok çaba göstermemiz gerekiyor tuğbam yazın şöyle bir bakab birdaha baksın kuzum
baya etkiliymiş kemer güzel incelmiş

sevgili kaptanım geldıklerınde sorabılırız duzenlı gelıp gelemıyeceklerını ona gore karar verebılırım
ayça tekrardan hoş geldın aramıza

keşke böyle azimli olduğunu bilseydim kapanmış takımlardan birine kaptanlık yapmak için başvurmanı isterdim. böylece açıkta kalan olmazdı

keşke böyle azimli olduğunu bilseydim kapanmış takımlardan birine kaptanlık yapmak için başvurmanı isterdim. böylece açıkta kalan olmazdı

olabilirdi aslında nasıl olsa şu anda evdeyım uzun sürede öyle olacağa benziyor

şu akıllıbıdık nicki arkadaş baya hoş biri gibi bi geldi pir geldi resmen.
ayçaaa yerin riske giriyor hıı haberin olsun

olabilirdi aslında nasıl olsa şu anda evdeyım uzun sürede öyle olacağa benziyor

canım benim iş planım değişmezse şu şekilde olcak.
bu ayın sonuna kadar 8-5 çalışcam. önümüzdeki ayda haftada 2 kez nöbete gitcem. planlar şimdilik böyle.
ama işe başlayınca ne olcak görcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…