alah seni netmesin ne götürüyon kız aşk insana herşeyi yaptırıır işteaa cnm etkisini gösterdiğine çok sevindim tam gaz devammm
sporunu yazdım sevgili hafta 1.miz
aynen katılıyorum çok düzenli yapıyosun fatoscum tekrar tebrikler
zakkum grubunun konseri var...tabi konser bahanee aslında ... ordaki davulcuya aşık oldum daona bir hediye götürüyorum
bi seyretsen gülmekten ölürsün oda seni yer amaay ben onu yerimm ne tatlıdır o tek kelime ile süpersin fıstık
ay evet ipocum etkisini göstermeye başladı çok fark ediyor ve ben mutlu oluyorumm tam gaz devam
bu arada ipocum benim geçen haftadan sporum vardı ama listede adım yotuuu
neden çalışıyomuydun cnaım senne güzel canım. evde kendin yapman çok güzel.
evet ya canım süpersin. tebrik ederim. böyle spor yapmayı devam ettirmen çok güzel. keşke bende yapsam.....
fatoşun oğluna hayran kaldım bizimkide benle yapmak istiyor ama beni kucağına al diyor
yerim ben onu çok şeker bu sıpalar ya merveden ne istiyon kızmerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yeni gelen arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz.
2-3 haftalık deneme süreniz olucak. bu süre içinde takım içi paylaşımınız ve katılımınız değerlendirilecek. çünkü burası sadece kilo vermek için dğil destek olmak için.
bu süre sonunda hepinizde takımda kalırsanız merveyi göndercez
bu arada 2 kilo verdiğini bizden niye saklıyon küstük sana atıyoz takımdan seni merve hanım(saçımı çek demişin çekiyim bari)
hahaha bende giderim nolmuş 2 kilo verdiğimi kim söyledi belkı daha fazla vermişimdirrrr
günlüğünde yazmışın canım nerdesin sen saçını başını çekcem seni
kız delimi etce sen beni daha ilk günden. dünkü 3 kişiyi sığdıramazken sen akşam birini daha çağırmışın kötü kadın müzeyyen oldum senin yüzünden
tahmin edebiliyorum ne kadar şirin olduğunu ay içim fena oldu bir çocuk sevmem lazım öle böle değilllalah seni netmesin ne götürüyon kız aşk insana herşeyi yaptırıır işte
bi seyretsen gülmekten ölürsün oda seni yer ama
neden çalışıyomuydun cnaım sen
yerim ben onu çok şeker bu sıpalar ya merveden ne istiyon kız
selam canım ohh afiyet olsun vay o kadar incelme ne kadar zamanda oldu tuğbacım merak ettimslm hanımlar bı turk kahvesı ıctım bıde spor yaptım ıpocum bana 1 saat spor ekle canım
kemer gercekten ınceltıyo 3 haftadır yapıyorum 96 cm den 86 cm dustu belım kızlar...
bıde 2 gundru cok saldım kendımı bana bısey dıyın yada etkılı bı dıyet soyleyın ya spor yaparken zevk alan ben sımdı sıkıntı basıyı valla
Allah ım havalar duzelsın ne olur ya yuruyus yapmak ıstıyorum..
tahmin edebiliyorum ne kadar şirin olduğunu ay içim fena oldu bir çocuk sevmem lazım öle böle değilll
selam canım ohh afiyet olsun vay o kadar incelme ne kadar zamanda oldu tuğbacım merak ettim
canım benim yaz geliyor yazı düşün herkez çıtıpıtı iken bizim eksiğimiz ne sakın salma kendini görenler desin ay tuğbaya bak 2 çocuğu var ama hiç belli değil sık dişini dönem dönem hepimiz giriyoruz bu girdaba
slm hanımlar bı turk kahvesı ıctım bıde spor yaptım ıpocum bana 1 saat spor ekle canım
kemer gercekten ınceltıyo 3 haftadır yapıyorum 96 cm den 86 cm dustu belım kızlar...
arıfem ıste bunu duymayı cokıstıyorum ıkı cocuk annesı senmısın?
3 haftada ınceldı bacım etkılı bısey ben tavsıe ederım sahsen
sevgili stajer kaptanım. takımı düze koydum. sadece ayça ile devam ediyoruz.
ayçanın 1 hafta deneme süresi var. kabul edilirse onla devam yoksa yeni birini alırız. takım 12 kişi olacak şekilde oluyor. 13. kişi takımın kendi insiyatifine kalmış.
seda ve ecz bu aralar baya ihmal ediyorlar bizi bende onları senin insiyatifine bırakıyorum.
keşke böyle azimli olduğunu bilseydim kapanmış takımlardan birine kaptanlık yapmak için başvurmanı isterdim. böylece açıkta kalan olmazdı
olabilirdi aslında nasıl olsa şu anda evdeyım uzun sürede öyle olacağa benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?