Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu dıyet benı çok halsız bırakıyor neyse yarın bıtıcek cuma gunu normal dıyetıme devam edıcm

arıfem ve ıpom tsk ederım destek ıcın valla ben burayı sevıyorum ya
kemerle haftaya 1 ay olacak bakalım tam 1 ayda sonuc ne olacak...

merhabakızlar işlerimi anca hallettim dün oglumu bugünde kendimi doktoro götürdüm saat 630 dan 15.00 kadar ayaktaydım çok yorulmuşum hastaneden gelince hemen yattım şimdi kalka bildim üstüne birde kocamın asık suratı hem yorgunluk hem sinir

30 dk sonra cepten gormeye başlıyacağım zor olucak ama takıpteyım merak etmeyın şekerler

kızlar geçenlerde bu topiği okuduğumu paylaşmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...03347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-86.html

burdan bir anı paylaşmak istiyorum

eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....

geçmiş olsun canım. inşallah bir şeyi yoktur. Allah daimi sağlık versin...

sagol canım allaha şükür sonuçlar iyi çıktı heyet ameliyata gerek duymadı rabbim şifa versin tüm hastalara

Eki Görüntüle 366643

Eki Görüntüle 366648

kızlar bu dağı tırmandık taaa en aşağdan ölüoduk sanırım yorgunluktan tam 1 buçuk saat sürdüü

baya bir kalori vermişsindir oh ne güzel olmuş
pek güzelmişsin maşallah boyun uzun heralde kilonu fazla belli etmiyorsun

Beni hemen davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Mesaj sayım fazla olmadığı için özel mesaj gönderemiyormuşum. Ben de direkt 6. takımın sayfasına yazıyorum o yüzden.

Herkese merhaba...

hoşgeldin canım başarılar inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

arıfem ıste bunu duymayı cokıstıyorum ıkı cocuk annesı senmısın?
3 haftada ınceldı bacım etkılı bısey ben tavsıe ederım sahsen
evet bu sözleri duymak için bile devam edilir. ama en güzeli aynaya baktığında afet bi kadın görecesin. bi düşün...
bu dıyet benı çok halsız bırakıyor neyse yarın bıtıcek cuma gunu normal dıyetıme devam edıcm
cuma günü kaç kilo verdiğini merakla bekliyorum canım.rekorunu kutlamak istiyorum.
esmen koptum. malesef masadaki o cins kadından fazlasıyla var etrafta.
sagol canım allaha şükür sonuçlar iyi çıktı heyet ameliyata gerek duymadı rabbim şifa versin tüm hastalara

Allah şifa versin canım. geçmiş olsun. rahatsızlığı neydi oğluşunun?

arıfem ve ıpom tsk ederım destek ıcın valla ben burayı sevıyorum ya
kemerle haftaya 1 ay olacak bakalım tam 1 ayda sonuc ne olacak...

süper bi sonuç bence canım gerçekten. bel çevresi bi de çok önemli. bu sonuç bence devam etmen için çok güzel bir neden.

kıızzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaar hepinizi çoooookkkkkkkkkkk seviyoruuumm. iyiki beni kabul etmişsiniz. yoksa ben şimdiye çoooktaaaaaan niyeti bozmuştum. şimdi bile sallanıyo bazen diyet. ama ne dicem ben cuma günü deyip hemen devam ediyorum.bi de yazın içine girmek istediğim kotlar rüyalarımı süslüyor.

ayyy bende hepinizi çoooooook seviyorummmm yaa bayılıorum sizlere vallahi sürekli sohbet etmek istiyorum...bide kaçamak yapınca falan içimden ' of yaa bunuda yedim şimdi kızlara ayıp olucak çok mahçup olucam ' diyorum

bende geçen gün bi tane kotumu deniyim dedim abartmıyorum dizlerimden yukarı çıkmadıı yaa ona girmem için aylaarrrrrrrr geçmesi lazımm

bende yazın elbise giymeyi çok seviyorum sandaletlee aşığım elbiselereee

Son düzenleme:
bu arada ecz.imis nerelerdesiinnnnnnn ??? elbise alıcaktın nolduu çok meraktayımm

teşekkür ederim ne kadar güzel tanımlamışsınız beni umarım bende sizde hiç yanılmayız hep böyle pozitif oluruz birilerine faydalı olmak beni mutlu eden büyük bir zaafım
hayatım çok tempoludur bazen yatarken bile bitmez beynimde düşünerek yapmaya devam ederim hayal kurmayı severim bunları gerçekleştirdikçe hevese gelir dahada kurarım dünya hili baktımki olmadı hoppp o hayali o planı kafamda siler hemen yenisini kurarım taktikler bitmez her zaman her daim cebimde b planı c planı..... olur
bu tempoda nasıl bu kadar kilolu kaldıgımı merak ediyorsan bağımlılık yapıyorum galiba kilolarım beni terk etmiyor
mutlu gibi görünsemde aslında zor günler yaşıyorum onlarıda böyle kapatıyorum moralim bozuk olunca sanki bedenimde herşey duruyor beklemeye alıyor kendini bi aralar diyet yapmaya çalıştım pzt sabah başlayıp salı sabah bitenlerden oldu anladım ki yemek yemeyle yada bırakmayla olmayacak bu iş daha çok enerji şart bol bol yakmalııyım enerjimi o yüzden tek hayalim gitsin kilolar ve bende kuşlar gibi hafif olayım yarın tartılma günüm bakalım kaç kilo olacağım 1 mart da bşladım bu düzenli tempoya destekelrini bekliyorum

şu akıllıbıdık nicki arkadaş baya hoş biri gibi bi geldi pir geldi resmen.
ayçaaa yerin riske giriyor hıı haberin olsun

ben geldim pııııırrrrr diye uçmak için geldim şöyle bütün kilolar gitsin bende kuşlar gibi hafif olayım
davet edildim geldim kovulana kadar buradayım siz kapıdan ben bacadan misali olmadı Tanrı misafiriyim derim gene gelirim

şimdi gelelim grubunuzun özelliklerine eveet ne yapmalıyız burada olmak ve hayatı kıpır kıpır yaşamak için yaptıgımız sporlarımı yazıyorruz günü günü kiloları mı yazıyoruz ne yapıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim

oleyyyyy seni gördüğüme tekrar sevindimm...

öncelikle gruba kişi alımı noldu tam anlıyamadım...en son bir karışıklık vardı...gerçi uğramayan kişilermi gidicek yenilermi gelicek hiiiiç anlamadım

ama ben burdayım şimdilik kaptanım atana kadar o yüzden sanada grup içinde yapılacakları kendimce anlatıyorum

öncelikle hergün yaptığımız sporları düzenli olarak buraya yazıyoruz ayrı ayrı yada toplam sürelerini...ben bir kenara not ediyorum...cuma günleride(bazen geciksede) burada yayınlıyorum ...haftalık spor saati toplamı en az 4 saat olucak kural bu...

birde günde 5 mesaj atman gerekli en az...tabi biz bunu sohbete dalıp 10-20 yapıyoruz sende 5 te kalmıycaksındır eminim

hergün düzenli menünü buraya yazıcaksın...sabah öğle akşam ayır ayrı yada akşam direk toptan yazabilirsin...

cuma günleri saat en geç 11e kadar kilolarımızı buraya yazıyoruz kaptanımız hesaplayıp yarışma sayfasına koyuyor...

son olarakta cuma günleri tartıldıktan sonra kilo çizelgemizi yeniliyoruz

benim aklıma bu kadarı geldi şimdlik

Son düzenleme:
ooooo sevdim bu grubu heyacan dolu özelliklede çizelge yenileme kısmı inşllah her cuma değişen bir çizelgem olur
mesaj kısmı hiç sorun değil sabahları rahat girebilirim nete akşamlarıda fırsat buldukça girebilirim malum eşimle birbirimizi akşamdan akşama görüyoruz ve özlüyoruuuum
yediklerimi harfiyle yazarım ama kızmak yok
sporuda yazarım hele birde yediklerimde kaçamak varsa spora çok yükleniyorum ama niye gitmiyo bu kilolar gitsin artık değil mi bu arada günlüğümede beklerim

haydi bir ki bir ki bir ki

özellikle neler yiyorsunuz neler içiyorsunuz sanırım birçok kişide zayıflama kemeri var sayfa sayısı çok oldugu için kusura bakmayın hepsni okuyamadım

sanırım zayıflama kemeri sadece tugkay ve bende var...ama ben düzenli kullanamadım tugkay 3 haftadır düzenli kullanmış ve beli 10 cm incelmiş gerçekten harika bir sonuç...bende evvelden kullandığımda o ölçülerde kayıp olmuştu gerçekten etkili bir alet...

günlüğüm demişsin ona nerden bakıcass?? buraya günlüğünmüş gibi yazarsan bizde dha kolay takip ederis seni

iyi akşamlar herkesee

geç geldiğim için üzgünüm bugün annemin misafirleri vardı bulaşıklar filan anca gelebildim kızlar...ay bugün ev tam mayın tarlası gibiydi yahu börekler poğaçalar kekler filan ama ağzıma bile sürmedim merak etmeyinn

menümü yazayım ben
Sabah:1 yumurtadan omlet çay
Öğle:ızgara tavuk ve salata
Akşam:1 kase çorba yoğurt
Ara:1 elma

Spor:1 saat 10 dk yürüyüş

bira geçmişe bakayım ben...

beni seçtiğiniz için çok teşekkür ederimmm:)biraz geç giridim nete malum okul yüzünden.bugün okadar mutlu uyandım ki ama akşama doğru bi hapşurma bi öksürme ve her tarafımda ağrı galiba giribal enfeksiyona yakalandımkızlar bugün stajda öldüm öldüm öldüm ayça şu hastayı al bu hastayı al hadi çabuk çabuk sürekli böle bi müzik vardı kulağımda:) yani spor yapmadım ama dört saat koşturdum bu ne sayılır acaba
bu arada önerileriniz için çok teşekkürler dikkate alıcam
bugünkü menüm:
sabah:eti borwni ve meyve suyu(okula geç kaldımda maalesef)
öğle:80gr haşlama köfte,yarım kase çorba,3 çorba kaşığı makarna
akşam:çorba ve mevsim salata
aralarda bişey yemiyorum ben kızlar yani yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…