Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menun guzel sbah haric keske meyvayla gecistirseydin nerde stj goruyorsun

şuan ortodonti stajındayım yani diş tellerinin falan takıldığı bölüm.haklısın ya ama işte aceleyle çıktım evden

şuan ortodonti stajındayım yani diş tellerinin falan takıldığı bölüm.haklısın ya ama işte aceleyle çıktım evden

Ozele grek yok sanirim burdan marka yazabilioruz

Bnm ki acura markasi

Yalniz yuruyus bandinda yuruyus yaparken takicam demisin bunu bi yerdrn mi duydun ???

akşam
kereviz yedim
6 kaşık
4 kaşıkta makarna
salata
oğlum acıkmış başımın etini yedi iyi geceler

Aa aa herkes hurremde heralde :) ya kizlar bu kosu bandiyla zayiflayanlar topiginde biri var hergun 100 dakika kosuya nasil oluyo anlamadim ya cok deilmiiii

ben geldimmm:)bi yandan da hürrem izliyorum.bugün tartıya çıktım sabah ve çok mutlu oldum tabi cuma günü açıklıycaz ben cuma günü sabahtan derse gidiyorum ve akşama kadar yokum perşembe akşamdan sölesem olur dimi

Ozele grek yok sanirim burdan marka yazabilioruz

Bnm ki acura markasi

Yalniz yuruyus bandinda yuruyus yaparken takicam demisin bunu bi yerdrn mi duydun ???

yooo duymadım sadece aynı anda 2 iş yapmayı seviyorum zamandan tasarruf tabi uygulamada nasıl olacak bilemiyorum umarım zarar olmaz

Aa aa herkes hurremde heralde :) ya kizlar bu kosu bandiyla zayiflayanlar topiginde biri var hergun 100 dakika kosuya nasil oluyo anlamadim ya cok deilmiiii

hurremde reklam arası hergün 100dakikayı aynı anda mı yapıyor yoksa gün içine mi dağıtıyor birde acaba kaçta koşuyor ben koşu bandında 5-6 arası yürüyorum 8-9arası koşuyorum ama koşunca çabuk tıkanıyorum maksimum 5dk nerdeeeeeeee100dk onun hızına yetişilmez bacakalrında felaket ağrı olur bana göre

Slm bayannlarr. Nasılsınız bakalım? Yine çok geç geldim ben di mi. Dün eczane nöbetçiydi, eve geldiğimde saat 10 u geçiyordu. Sonra da uyuyakalmışım. Hatta yatağın üzerinde uyuyakalmışım. Güya banyo yapacaktım, net e gelecektim ve hatta biraz kitap okuyacaktım. Bırakın bunları yapmayı yüzümü bile temizlemeden uyuyakalmışım. Ama size çokk güzel haberlerim de var. Kaptanım, dün sabah 71.1 kg çıkmıştım, geç de olsa onu bir bildireyim öncelikle. Vee kızlar ben bugün 70.8 kg çıktımm. Bu değer benm için çok önemli. 70.9 olsa bu kadar sevinmezdim. Çünkü geçen haziran gördüğüm en düşük değer buydu. Sonrasında eve gittim ve üzerine aldım da aldım. Ama bugün itibariyle aldığım tüm kiloları gramına kadar vermiş bulunmaktayım. Bundan sonrası kâra geçirecek inş beni. Bir de 60 küsurları görebilirsem inş, işte siz o zaman değmeyin benm keyfime.

İpocm, senin için de bu hafta 2 saat 45 dk sporum var hayatım, yazarsın. :112: Sizin için az benm içinse çokk iyi bir süre.
Bu arada sen naptın, kaç kilosun şu an? Verebildin mi konsere kadar?

Merveee. Slm. Naptın grupdaşım, kim kazanıyor bu hafta? Bugün dayanamadım eczanede girdim azcık gruba, tabii kullanıcı şifremi hatırlamadığım için giriş yapıp yorum yazamadım ama bir yerlerde ben gidiyorum falan yazdığını okudum. Nereye yahu?? Daha kilo verecektik. Gerçi önceki sayfaya geçip de ayrıntılı okuyamadım. Şimdi geçmişi okumaya geçicem zaten. :112: Hem yeni gelen arkadaşlarımız da var galiba, bakalım kimler katılmış aramıza. :112:

herkese iyi geceler ben yattım artık yarın okurum cevaplarınızı:)girp başka türlü atlatılmıyo bol bol dinlenmek lazım ama bizim fakültede nerdee dinlenmek

Kızlar iyi akşamlar.Amma yazmışsını.deminden beri oku oku bitiremiyorum.Bayağı kalabalıklaştık galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…