Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin canım bir süre deneme süremiz var. genel listeye katılcağın zamanı söyleriz. takıma bomba gibi düştün maşallah allah enerjini yükseltsin hepten.
ayrıca hafta sonu kaçaklarını değerlendirmek adına gurup içinde pazartesi bildirimide alıyoruz.
vaktin oldukça gel bekleriz
ben takıma giremiyo muyum
malesef canım
stajlar zor oluyor siz diş toplayıp dolgu yapma aşamasını geçtinizmi? bize gelirdi stajerler çekilmiş dişleri burda toplayabilirmisiniz diye
demek yerim tehlikeye girdii:)ne yapayım peki kaptanım:)

şuan ortodonti stajındayım yani diş tellerinin falan takıldığı bölüm.haklısın ya ama işte aceleyle çıktım evden

şuan ortodonti stajındayım yani diş tellerinin falan takıldığı bölüm.haklısın ya ama işte aceleyle çıktım evden

valla merve bol paylaşım derken bunu kast etmemişti sanırım
akşam
kereviz yedim
6 kaşık
4 kaşıkta makarna
salata
oğlum acıkmış başımın etini yedi iyi geceler
çocuğu aç koy yer başının etini ikinizede iyi geceler
olur canım sorun değil
pazartesi niye gelmedin yinede
eczacım yaa kendimi çok halsiz hissediyorum grip oldum galiba ne içsemki yada içmesemmi:)
oh bi eczacı bir dişçi bir ebe bide doktor bulursak tam olcak kızlar.
herkese iyi geceler ben yattım artık yarın okurum cevaplarınızı:)girp başka türlü atlatılmıyo bol bol dinlenmek lazım ama bizim fakültede nerdee dinlenmek

hadi dinlen geçmiş olsun canım yarın yine gel ama bol bol sohbette getir. böyle kendine bile halin yokken zor burda sohbet muhabbet.

Benim bu günki menüm
sabah kk peynir,2 tane yeşil zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle tavuksuyu çorba,1 tane kabak dolma,1 yemek kaşığı erişte
arada 1 tane gofret,2 tane altınbaşak
akşam 1 büyük dilim cevizli pasta
1,5 lt su

İpocm, senin için de bu hafta 2 saat 45 dk sporum var hayatım, yazarsın. :112: Sizin için az benm içinse çokk iyi bir süre.
Bu arada sen naptın, kaç kilosun şu an? Verebildin mi konsere kadar?

Ahh sorma yaaa ben şu kisacik tatilime bir yemekler sigdirdim ki geride okursun belki tam 1 kilo aldim

Bnde senu merak ediodum kilona cok sevindim tebrik ediorum masallahhhhh

Peki elbise isini naptin ??

Kızlar iyi akşamlar.Amma yazmışsını.deminden beri oku oku bitiremiyorum.Bayağı kalabalıklaştık galiba.

gel zubusum gel merveciğimin marifetleri sağolsun sitede ne kadar enerjik hatun var toplamış buraya. biz çok sönük kaldık yanlarında

ay bi an yazdım ama kızacaksın sandım ne bilim ben böyle pek dalmam başka topiklere
yorum yapasım tuttu
afiyet olsun
bende haftasonları cozutuyorum h.içi toparlıyorum
Valla kendimi çok kasmadan az az yiyorum.çok kısarsam uzun süreli diet yapamam diye düşünüyorum.

Üff bnde heyecandan artik uyuyamiorum annemlerden gizli muglaya konsere gidicem yaa
Kız nasıl yapcaksın.hey gidi gençlik işte kendine dikkatet.bol bol eğlen.
bennn bennn bennn 92.7 olmuşumm ve bu yüzden ilk hedef kilomu malesef 79a çekiyorum
Nasıl o kadar geri aldın.Acaba bizde dieti bırakınca 2 günde gerimi alcaz?

Bugunku menum

Sabah: yumurta,light surme peynir,2 zeytin,1 bck dilim kepek ekmegi

Oglen: kapuska 1 dlm kpk ekmegi

Ara: yesil cay&form cay 3 tane yulafli form biskuvi

Aksam:kiymali karnibahar, light yogurttan cacik,2 dilim kepek ekmegi

Su:2200 ml

Spor:35 dk yuruyus 40 dk bisiklet =1 saat 15 dk

Son düzenleme:
arıfem bırı 5 dıgerı 3 yasında buyuk bıraz rahatsız ondan kalkıyo
ama kucuk hergun 4 kere kalkar lıskanlık olmus galıba...
Benimde 2 kızım var.yaşları 8,10.Daha yeni yeni gece kalkmıyorlar.2 çocuk aynı anda bakmak ne kadar zor dimi.
Sen sanırı dukancıydın dimi?
amannnnnn fiyatları inmemişş yaa onlar kalıcağın gün kadar bonus hediyesiymişş 1 ay kalınca yaklaşık 12.000 tl yapıooorrrrrrrrr

oha yanii!! 12 mlyr vericeğime kilolu kalırım dha iyi
12 mlyr mı .Amma abartmışlar yani.o kadar para vercem .bide yemek vermicekler spor yaptırıp eziyet etcekler.

Hoş geldin demişmiydim?hoşgeldin.sen hangi şehirdeydin?

Kız nasıl yapcaksın.hey gidi gençlik işte kendine dikkatet.bol bol eğlen.

Nasıl o kadar geri aldın.Acaba bizde dieti bırakınca 2 günde gerimi alcaz?

Sanmam canim
Cnku hicbiriniz benim yedigim kadar yiyemessiniz birde yemeklerde beyaz ekmegi cok fazla yedim mesela 6 dilim yedigim bile oldu…ben cikolata hic sevmem bi bakmisim koca bir paketi indirmisim mideye…

Simdi ise tam aptallik yaptigim ye ye sonra yuruyus yap bisiklet yap 1 kilo ver snra yine ye gene yuru amannn öffff

maden suyu içen var mı ben liseden bu yana gazlı içecekelr hiç içmiyorum doğum yaptıksan lohusalıgım 120 gün civarı sürünce doktorda maden suyu içmemei tavsiye etti kaybettiğim mineralleri almam için bende öyle bi alıştım ki ama meyveli olana çilekli madensuyuna günde 2-3 tane içiyorum zararı varmı henüz hissetmedim ama engin bilgilerinize de sunuyorum

Bu gün kızımın doğum günüydü.Akşam pasta alıp annemlere gittik.yiğenim saz çaldı.çok eğlendik.

canım meyveliler bol şekerli oluyor. sadesini içemiyorsan limon sık. yada evde sıktığı meyve sularından koy. yada 1 şişeyi gün içinde git gel iç.

canım meyveliler bol şekerli oluyor. sadesini içemiyorsan limon sık. yada evde sıktığı meyve sularından koy. yada 1 şişeyi gün içinde git gel iç.

biliyordum da kabullenmek istemiyordum bal gibi tatlı çilekli olan ondan bağlandım kaldım galiba en büyük lüksüm oydu onu da keybettim artık sadece çilekli olana bağlanmıştım diğerlerini çilekliyi bulamazsam alıyordum offff offfff ey kilolar kıymetimi bilin sizin uğrunuzda nelerden vazgeçiyorum

Cnm bncede icme fazladan 20 kalori aliosun 3 tanesinden :) bnde eskidrn cnm cok fanta isteyince iciodum uzun zmndr hic icmedim

Kızlar iyi akşamlar.Amma yazmışsını.deminden beri oku oku bitiremiyorum.Bayağı kalabalıklaştık galiba.

Hiç sorma zubuscm, al benden de o kadar. Bir de 5günlük geçmişi okumayı denesene. Daha ben geçmişi okuyamadan burda kocaman bir yığın birikmiş maş.

pazartesi niye gelmedin yinede

oh bi eczacı bir dişçi bir ebe bide doktor bulursak tam olcak kızlar.

Ablamda fazla kaldım kaptanım. O yüzden gelemedim pzt de.
Aslında dr da var da kaptanım, malesef onlar çok yoğunlar, o yüzden buraya günlük girmesini isteyemiyorum bile. Biz de telle yarışıyoruz arkadaşla, haftalık olarak bir de onunla bildirimlerimiz oluyor. Yani ben boşuna her gün tartılmıyorum.

eczacım yaa kendimi çok halsiz hissediyorum grip oldum galiba ne içsemki yada içmesemmi:)

İçme tatlışım ilaç vs. Grip oldun diye ilaç mı içilirmiş. Dediğime bakma, özellikle kışın -sanırım ismini yazamıyorum- burun akıntımı durdursun diye başucumdan ayırmam ilacımı. Ama yine de benm kurtarıcım ballı süt. Bol bol ılık ballı süt ve ya ılık ballı limonata iç. Hem lezzetli, hem besleyici, hem de iyileştirici. :112:

Ahh sorma yaaa ben şu kisacik tatilime bir yemekler sigdirdim ki geride okursun belki tam 1 kilo aldim

Bnde senu merak ediodum kilona cok sevindim tebrik ediorum masallahhhhh

Peki elbise isini naptin ??

Yani istediğim kiloya ulaşamicam ama buna da şükür diyorum. :112: Daha elbise işini birşey yapamadım cnm. Yarın bi çıkıcam mecburen. Cmt de ablam gelecek, onunla kesin noktayı koyup alıcaz inş. Ama benm hiç alış veriş yapasım yok bu ara. Nasıl yapıcam bilmiyorum. :44:
Tatlışım sen de dikkat et ama biraz, uzun zamandır diyeti bırakmış gibi bir halin var. Silkelen de kendine gel bakim artık.

Kolayı var kuzucm, sen de yeme ama yürü.

Bu gün kızımın doğum günüydü.Akşam pasta alıp annemlere gittik.yiğenim saz çaldı.çok eğlendik.

Oo, iyi ki doğurmuşun diyelim o zaman zubuscm.

Son düzenleme:

canım benim sen en önemli aşamayı geçmişin ben kilolarımlada mutluyum diyebilirdin

ecz kotonda çok güzel strablez bir elbise vardı hamde 19tl ye.
görümceme alalım dedim(bizimkiler öyle şeyler giydirmezler. aslında boleroyla çok hoş olurdu) kızın biri geldi gerçektenmi 19 tl dedi. gerçekten dedim. kendimede bişiler bakıyım dedim ama 42 beden üstünü insan yerine koymuyolar onlar için hala yaratığız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…