- 4 Eylül 2011
- 19.602
- 70.103
- 798
hoşgeldin canım bir süre deneme süremiz var. genel listeye katılcağın zamanı söyleriz. takıma bomba gibi düştün maşallah allah enerjini yükseltsin hepten.teşekkür ederim ne kadar güzel tanımlamışsınız beni umarım bende sizde hiç yanılmayız hep böyle pozitif oluruz birilerine faydalı olmak beni mutlu eden büyük bir zaafım
hayatım çok tempoludur bazen yatarken bile bitmez beynimde düşünerek yapmaya devam ederim hayal kurmayı severim bunları gerçekleştirdikçe hevese gelir dahada kurarım dünya hili baktımki olmadı hoppp o hayali o planı kafamda siler hemen yenisini kurarım taktikler bitmez her zaman her daim cebimde b planı c planı..... olur
bu tempoda nasıl bu kadar kilolu kaldıgımı merak ediyorsan bağımlılık yapıyorum galiba kilolarım beni terk etmiyor
mutlu gibi görünsemde aslında zor günler yaşıyorum onlarıda böyle kapatıyorum moralim bozuk olunca sanki bedenimde herşey duruyor beklemeye alıyor kendini bi aralar diyet yapmaya çalıştım pzt sabah başlayıp salı sabah bitenlerden oldu anladım ki yemek yemeyle yada bırakmayla olmayacak bu iş daha çok enerji şart bol bol yakmalııyım enerjimi o yüzden tek hayalim gitsin kilolar ve bende kuşlar gibi hafif olayım yarın tartılma günüm bakalım kaç kilo olacağım 1 mart da bşladım bu düzenli tempoya destekelrini bekliyorum
ben geldim pııııırrrrr diye uçmak için geldim şöyle bütün kilolar gitsin bende kuşlar gibi hafif olayım
davet edildim geldim kovulana kadar buradayım siz kapıdan ben bacadan misali olmadı Tanrı misafiriyim derim gene gelirim
şimdi gelelim grubunuzun özelliklerine eveet ne yapmalıyız burada olmak ve hayatı kıpır kıpır yaşamak için yaptıgımız sporlarımı yazıyorruz günü günü kiloları mı yazıyoruz ne yapıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim
ayrıca hafta sonu kaçaklarını değerlendirmek adına gurup içinde pazartesi bildirimide alıyoruz.oleyyyyy seni gördüğüme tekrar sevindimm...
öncelikle gruba kişi alımı noldu tam anlıyamadım...en son bir karışıklık vardı...gerçi uğramayan kişilermi gidicek yenilermi gelicek hiiiiç anlamadım
ama ben burdayım şimdilik kaptanım atana kadar o yüzden sanada grup içinde yapılacakları kendimce anlatıyorum
öncelikle hergün yaptığımız sporları düzenli olarak buraya yazıyoruz ayrı ayrı yada toplam sürelerini...ben bir kenara not ediyorum...cuma günleride(bazen geciksede) burada yayınlıyorum ...haftalık spor saati toplamı en az 4 saat olucak kural bu...
birde günde 5 mesaj atman gerekli en az...tabi biz bunu sohbete dalıp 10-20 yapıyoruzsende 5 te kalmıycaksındır eminim
hergün düzenli menünü buraya yazıcaksın...sabah öğle akşam ayır ayrı yada akşam direk toptan yazabilirsin...
cuma günleri saat en geç 11e kadar kilolarımızı buraya yazıyoruz kaptanımız hesaplayıp yarışma sayfasına koyuyor...
son olarakta cuma günleri tartıldıktan sonra kilo çizelgemizi yeniliyoruz
benim aklıma bu kadarı geldi şimdlik
vaktin oldukça gel beklerizooooo sevdim bu grubu heyacan dolu özelliklede çizelge yenileme kısmı inşllah her cuma değişen bir çizelgem olur
mesaj kısmı hiç sorun değil sabahları rahat girebilirim nete akşamlarıda fırsat buldukça girebilirim malum eşimle birbirimizi akşamdan akşama görüyoruz ve özlüyoruuuum
yediklerimi harfiyle yazarım ama kızmak yok
sporuda yazarım hele birde yediklerimde kaçamak varsa spora çok yükleniyorum ama niye gitmiyo bu kilolar gitsin artık değil mi bu arada günlüğümede beklerim
haydi bir ki bir ki bir ki
özellikle neler yiyorsunuz neler içiyorsunuz sanırım birçok kişide zayıflama kemeri var sayfa sayısı çok oldugu için kusura bakmayın hepsni okuyamadım
malesef canımben takıma giremiyo muyum
stajlar zor oluyor siz diş toplayıp dolgu yapma aşamasını geçtinizmi? bize gelirdi stajerler çekilmiş dişleri burda toplayabilirmisiniz diyebeni seçtiğiniz için çok teşekkür ederimmm:)biraz geç giridim nete malum okul yüzünden.bugün okadar mutlu uyandım ki ama akşama doğru bi hapşurma bi öksürme ve her tarafımda ağrı galiba giribal enfeksiyona yakalandımkızlar bugün stajda öldüm öldüm öldüm ayça şu hastayı al bu hastayı al hadi çabuk çabuk sürekli böle bi müzik vardı kulağımda:) yani spor yapmadım ama dört saat koşturdum bu ne sayılır acaba
bu arada önerileriniz için çok teşekkürler dikkate alıcam
bugünkü menüm:
sabah:eti borwni ve meyve suyu(okula geç kaldımda maalesef)
öğle:80gr haşlama köfte,yarım kase çorba,3 çorba kaşığı makarna
akşam:çorba ve mevsim salata
aralarda bişey yemiyorum ben kızlar yani yiyemiyorum
demek yerim tehlikeye girdii:)ne yapayım peki kaptanım:)
şuan ortodonti stajındayım yani diş tellerinin falan takıldığı bölüm.haklısın ya ama işte aceleyle çıktım evden
şuan ortodonti stajındayım yani diş tellerinin falan takıldığı bölüm.haklısın ya ama işte aceleyle çıktım evden
valla merve bol paylaşım derken bunu kast etmemişti sanırımşuan ortodonti stajındayım yani diş tellerinin falan takıldığı bölüm.haklısın ya ama işte aceleyle çıktım evden
çocuğu aç koy yer başının etini ikinizede iyi gecelerakşam
kereviz yedim
6 kaşık
4 kaşıkta makarna
salata
oğlum acıkmış başımın etini yedi iyi geceler
olur canım sorun değilben geldimmm:)bi yandan da hürrem izliyorum.bugün tartıya çıktım sabah ve çok mutlu oldum tabi cuma günü açıklıycazben cuma günü sabahtan derse gidiyorum ve akşama kadar yokum perşembe akşamdan sölesem olur dimi
pazartesi niye gelmedin yinedeSlm bayannlarr. Nasılsınız bakalım?Yine çok geç geldim ben di mi. Dün eczane nöbetçiydi, eve geldiğimde saat 10 u geçiyordu. Sonra da uyuyakalmışım. Hatta yatağın üzerinde uyuyakalmışım. Güya banyo yapacaktım, net e gelecektim ve hatta biraz kitap okuyacaktım. Bırakın bunları yapmayı yüzümü bile temizlemeden uyuyakalmışım. Ama size çokk güzel haberlerim de var. Kaptanım, dün sabah 71.1 kg çıkmıştım, geç de olsa onu bir bildireyim öncelikle. Vee kızlar ben bugün 70.8 kg çıktımm. Bu değer benm için çok önemli. 70.9 olsa bu kadar sevinmezdim. Çünkü geçen haziran gördüğüm en düşük değer buydu. Sonrasında eve gittim ve üzerine aldım da aldım. Ama bugün itibariyle aldığım tüm kiloları gramına kadar vermiş bulunmaktayım. Bundan sonrası kâra geçirecek inş beni. Bir de 60 küsurları görebilirsem inş, işte siz o zaman değmeyin benm keyfime.
oh bi eczacı bir dişçi bir ebe bide doktor bulursak tam olcak kızlar.eczacım yaa kendimi çok halsiz hissediyorum grip oldum galiba ne içsemki yada içmesemmi:)
herkese iyi geceler ben yattım artık yarın okurum cevaplarınızı:)girp başka türlü atlatılmıyo bol bol dinlenmek lazım ama bizim fakültede nerdee dinlenmek
hadi dinlen geçmiş olsun canım yarın yine gel ama bol bol sohbette getir. böyle kendine bile halin yokken zor burda sohbet muhabbet.