Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada yeni mekanınız form olmuştur hı??
valla özledim yaa off

Cnm bncede icme fazladan 20 kalori aliosun 3 tanesinden :) bnde eskidrn cnm cok fanta isteyince iciodum uzun zmndr hic icmedim

20 cal mi?? 3 tanesi!! Boş ver akıllıbıdık ya, iç gitsin. Kendini mahrum bıraktığına değmez. Günde 1-2 içersin ama 1 zeytin de eksik yersin, olay bu kadar yani.

ecz bacım bak sana bişi danışcam benim aşırı stresten çok saçım döküld. şimdi keller gibi saç diplerim parlıyor resmen varmı inandığın bir malzeme?
bide sivilce için bişiler

20 cal mi?? 3 tanesi!! Boş ver akıllıbıdık ya, iç gitsin. Kendini mahrum bıraktığına değmez. Günde 1-2 içersin ama 1 zeytin de eksik yersin, olay bu kadar yani.

Aaaa yalnis yazmisim 200 kalori olucakti

Bnmde goz tansiyonum cok yukseldi yine sanirim cok agriyolar uyuyom bari

Hepinizi cok optummm iyi gecelrrrrrr

Ya zaten ne alırsam alayım ya üzerine bolero ya da içine gömlek aramam gerekecek. O kasıyo zaten beni, olay sadece elbiseyi bulmakla kalmıyor ki. Bunun takısı, ayakkabısı, çantası, dekoltesi falan epey uğraştıracak. Ve benm düğün dönüşü sınavlarım var, bir türlü çalışamadığım. Napicam bilmiyorum. Dua edin de fazla uğraşmama gerek kalmadan halledeyim hepsini. :103:

bu arada yeni mekanınız form olmuştur hı??
valla özledim yaa off

Evt, forum epey yol üstü oldu. Malum yeri de merkezi. Ama işin aslı sbebini bilmiyorum ama ben forum açıldıktan sonra k park a daha çok gitmeye başladım. Biraz tersim galiba. Siz gelecektiniz hani, noldu o iş? Kaldı mı?

dilekçemizin cevabı hala gelmedi canım bekliyoruz. burda da dilekçe verdi eşim 1 aydan cevap çıktı. onunda sınavları filan varmış. kesin sonuç 9-10. ayda belli olacakmış.
şimdilik sadece düğün için gelicez

bu arada dechman a git formda varmış acayip güzel ayakkabılar var 25-30tl ye bide kampanya vardı 2 alana 3. bedava diye.
bende bi 42 ye düşseydim en kötü ihtimal bende yaz için elbise alcam. gözüne sokmam gereken insanlar var.

ecz bacım bak sana bişi danışcam benim aşırı stresten çok saçım döküld. şimdi keller gibi saç diplerim parlıyor resmen varmı inandığın bir malzeme?
bide sivilce için bişiler

Bu cmt staj yaptığım eczanede ücretsiz saç analizi var cnm, bekleriz.
Benm bizzat kullandığım bir şey yok ama ev ark ımın annesi bioxinden güzel sonuçlar almış. :112:
Düzenli cilt bakımı derim başka bir şey demem tatlım. İstersen başlarda cildini sivilceden arındırmak için de dermatoloğa git, muhakkak bir krem vs yazacaktır akşam yatarken süreceğin, onu kullanırsın, bir de gitmişken resorsin-salisilat çözeltisi yazdırırsın, eczanede hazırlanan bir solusyon, onu da rutin bakımında tonik olarak kullanırsın cildini temizledikten sonra. Zamanla düzelir. :112: Bir de benzomycyn miydi neydi, bir ilaçtan da çok iyi duyumlar alıyordum arkadaşlardan.
Kısacası ystcm, bir dermatoloğa git, resorsin-salisilat başta olmak üzere bir kaç bir şey yazdır, sonrasında da rutin bakımını sakın ihmal etme. :112: En yakın eczaneye de başvurabilirsin tabii ama onlar büyük olasılıkla ellerindeki kozmetiği satmaya çalışacaklardır, faydası olmaz diyemem tabii, çok güzel ürünler var piyasada ama dr a yazdırdığın daha uygun fiyatlı olacaktır. :112:

Hah şimdi oldu. Vazgeçtim akıllıbıdık, değiyormuş kendini mahrum bıraktığına. Ama eğer çok seviyorsan çilekli soda ödülün olsun. Cumadan cumaya mesela, kendine hedef belirle, hedefine ulaşırsan istediğin bir gün içme izni ver kendine. :112:
İyi geceler ipocm. Bol sporlu rüyalar.

Anladım cnmcm. Hayırlısı olur inş. :112: Düğün kimin? Ne zaman?

Hepimiz gibi yani. Al tatlışım, ipo haklı, gerçekten gaz oluyo. Ben de sene başında bir kaç kemer almıştım, çok hoşuma gitmişti. Ama tabii olmuyodu belime. Geçen cuma mıydı neydi, bir ara denedim, ucundan da olsa olmaya başlamış. Tabii ben havalarda.
İnş elbiseyi alabilirsem hepsini turlicam inş, bakalım. Tşk öneri için.

Son düzenleme:
canım benim saç problemim var eşiminde vucudunda sivilce problemi var cildiyeye gitik ama burdakiler baştan savma yaptı. kayseride sinem hanıma gittik onunla çalıştım çok ilgili bir bayan sağolsun roakutan yazdı bize ama eşim ameliyat olcaktı kaldı. bide iş yerinde 24 saat kalıyor yemek seçme şansı yok. sivilceleri büyüyor olgunlaşsın diye beklerken simsiyah olup kalıyor. adam esmer ama ister istemez psikolojisi bozuluyor. çıban gibi koca koca sivilceler çıkıyor. haliyle hareketlerinide etkiliyor. vs vs yani.

görümcemin düğünü canım. ben düğünümde kiloluydum bide bizim düğün kışa geldi her iki taraftada cenaze vardı vs vs derken beni gören resimlerden gördü. şimdi akrabaların büyük buluşması. damat tarafıda sivaslıymış annesi. nişana gelince beni sormuşlar. aranan kişi niteliğindeyim.
şimdi üstüme olan hiçbir kıyafetim yok. oraya giderken ciciler alıp gitmek istiyorumki forsumdan geçilmesin

haftaya yine seni geçerim canım ona göre yemek yee

Kuzucm hiç sorma. Haftasonu biraz abarttım galiba. Yani almadığımdan emindim ama verebileceğimide düşünmüyordum o yemeyle. Yine iyi vermişim yani.

sen eczacımısın canımm bence öğlen yemeğini ye güzelce skşamda süt yoğurt meyva kraker gibi şeylerle geçistirirsin bide daha fazla yürüdünmü gör bak nasıl gitcekkkk

Hayır cnm, henüz eczacı olamadım. Hala adaylık aşamasındayım. :112: Staj yapıyorum şu ara, bahsettiğim eczane staj yaptığım eczane. İnş cnm, ufaktan uygulamaya çalışıyorum bakalımama hala tam düzeni tutturamadım tabii. Yani bir günüm bir günüme uymuyor. :112: Mesela dün nöbetçi olunca giderken biraz geç gittim, böylece kahvaltımı geç yapmış oldu(ki kendisi 1 pkt sütten ibarettir. ) öğlene orda yemekyemedim, akşama yedim. Tabii yürüyemedim de vs vs yani. Hani bazı kitaplar var ya her güne bir hikaye, her güne bir dua gibi. Hah işte ben de kitap çıkarabilirim aslında her güne bir bahane adıyla.

teşekkür ederim canım. evet güzel olur kapışalım. hem motivasyon olur bize. çünkü ben günün her saati içimden gelen hadi git herşeyi ye seslerini tek başıma susturamıyorum.

Benm şu saatte bile geliyor o sesler içimden kuzucm. Ben de demir attım sayfaya, kalkmıyorum hiç bir şeye.

Anamm. O nasıl bir diyettir ki kaptanım??

ay böyle kenetlendiğimizde çok mutlu oluyorum.

Al benden de o kadar kaptanım.

Ayy, bayılırım ani gezilere. Umarım bizim yerimize de gezmiş ve bol bol eğlenmişsindir cnm.

Böyle mesajları okuyunca o sabah burda olup da güne bu mesajlarla başlayamadığıma üzülüyorum. Harikasınızz kızlar.

bak şimdi heyecan yaptım hadi bakayım. ecz sıkı dur
ay bende az önce okuduklarıma gülerekten karın kaslarımı çalıştırdım resmen

Ben sıkı durdum da rakibim benden daha sıkı durmuş gibi kaptanım.

Hmm, güzel bir diyete benziyor cnm. Peki vaadi ne? Ne kadar sürede kaç kg vermen gerekiyor?

gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun

Doğum günün kutlu olsun cnmcm. Daha nice güzel günlere sevdiklerinle ve seni sevenlerle inş.

kilomu bildiriyorum sıkı surun 71.4 süper dimi:119::119::119::129::129::129:

Vaayyy. Harikasınn!! Cuma sonucunu da iple çekiyorum.

yst ve bengu coook tesekkur ederim ilk kutlayan kocamdi sonra grp arkadaslarim oldu hepinizi sevoyorum

Ben biraz geç kutladım ama idare et. Ben de son kutlayan olayım işte.

doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz

Gecikmeli olaraktan senin de doğum günün kutlu olsun cnm. Az kalorili bol kahkahalı, huzurlu, mutlu nice güzel yıllara inş.

kızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktım hala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam

Gözünaydınn. Cumaya daha iyi olacak inş.

Sizin olay eczacıyı aşmış zaten cnmcm. Dr a da gitmişsiniz. E dr ilacı da vermiş. :) Müsait bir zamanda o ilacı kullanıcan işte. :112: Ben de kullandım roaccutane. Benim için mucize ilaçtır kendileri. Sivilcelere bye bye, yağlı saçlara bye bye(Kullandığın sürede tabii. Şu anda yine uğraşıyorum yağlı saçlarımla:/). Tabii çok fazla yan etkisi var. Benm yan etkilerinden dolayı tedaviyi yarım bırakan arkadaşlarım oldu. Ama benm dudağım bile adam akıllı çatlamadı mesela. Düşünün ne kadar yağlıysam. Zaten cildinde o ciddiyette iz kalıyorsa mecburen ağızdan alınan bir ilaç kullanacaktı. Diğerleriyle uğraşacağına direkt sonuca gitmiş dr. Çok da yerinde bir hareket olmuş bence. Siz en iyisi ameliyat mevzusu filan geçtiyse eğer, uygun bir zaman belirleyip, ilacı yeniden yazdırıp kullanmaya başlayın. :112:

Hmm, o zaman bol kilo vermeye devam kaptancm. Madem düğünlerin yıldızı olmak istiyoruz. Ama maş, güzel veriyorsun kaptanm. O güzel cicilere az kaldı yani inş. :103:

Son düzenleme:
Kızlar napmışsınız yahu. Yani maş maş diyeyim. Ama o saatte burda olmayınca anca okudum tüm sayfaları. Tüm alıntılarımı da yaptım. Ama gelin görün ki gözler kapanıyor, ellerim basmak istediği harflere basamaz oldu. Bilgisayarı kapatmadan uyutucam, böylecce alıntılarım duracak ve ben de cvp larınızı sabah yazıcam böylece. :112: Hadi şimdi iyi geceler hepinize.

Bilgisayar update uyarısı verdi. Uyurken de işliyor mu bilmiyorum. İyisi mi ben yazabildiğimi yazim gene. :112: Pot filan kırmış olursam da affedin gari. :112:

İpocm sadece,

Hoş geldiinn. Diğer arkadaşlara da hoşgeldin diyecektim ama sanırım bir tek sen kalmışın. Merak etme sana çok sorum olacak da du bakalım, bir uyuyup uyanayım da inş.

Hmm, olay bu yani. Ben de anlayamadım bir süre, kaptan mı değişiyor diye. Tmm, şimdi çözdüm.

Kız inş bir şey olmaz. Sonucunda sadece o kadarck konuşacaklarsa sen de haklısın tabii. Ama bizimkileri düşünüyorum da, böyle bir şey yapsam her halde bana olan güvenleri ciddi ölçüde azalırdı.

yoklama aldım ve ecz ve seda yoklar nerdeler acaba?
sanırım yeni gelenlere yer açılsın diyte gelmiyolar

Burdayııımmm.

Hoşgeldiiinn.

kız söle ananlara anacım kimin konseri kız
ben bugün 1 saat evde spor yaptım

sporda 1. ciyim bravo bana alkış alkış

Tebrikkleerrr. Bu arada fatoşcm, ben dün rüyamda seni gördüm. Ne alaka deme, gördüm işte.

zakkum grubunun konseri var...tabi konser bahanee aslında ... ordaki davulcuya aşık oldum da ona bir hediye götürüyorum

Durum şimdi anlaşıldı. Ama ne götürüyorsun, ben de çok merak ettim.

evet arkadaşlar ayça arkadaşımızla devam ediyoruz umarım güzel sonuçlar alıcaz.

Bu da piyango sonucu gibi olmuş.

slm hanımlar bı turk kahvesı ıctım bıde spor yaptım ıpocum bana 1 saat spor ekle canım
kemer gercekten ınceltıyo 3 haftadır yapıyorum 96 cm den 86 cm dustu belım kızlar...

Vaaov, baya işe yaramış. Du bakalım o zaman, şu kilocuklarım bir gitsin de inş hayırlısıyla, eğer orantısız giderler de belim kalın kalırsa ben de alim o kemerden.

hahaha bende giderim nolmuş 2 kilo verdiğimi kim söyledi belkı daha fazla vermişimdirrrr

günlüğünde yazmışın canım nerdesin sen saçını başını çekcem seni

Allah seni napmasın e mi merve. Burda yazmadın da günlüğünde mi yazdın? Ne anladık kuzum burda yazmadığından.

kaptancım haticecim canım benimm ben en iyisini arıyordumm

Yaaaaaa, göndermeyin beni bir yere. Ama bakın geliyoum işte kaptanıımmm ve stajyer kaptanımmm.

aşam ben yokken ecz miz gelmiş hoşgelmiş benim için yuazdıkların güzel şeyler için çoook teşekkürler

ayrıca herkeslere günaydınn günaydınnn

biranda büyük bir sevinçle yaaaaa derken sonrasını okurkende birden havası sönmüş balon gibi yaaaaaaaaaaaaa dedim çok seviyorum ama evde 2 şişem var onlar bitsin birdaha almam ya hep ya hiç aslında sodanın hazmı kolaylaştıracağını düşünüyordum ama getirsi götürsünden çok olmuşşşş

buarda yaptıgım sporları biliyorsunuz ama anlamadıgım kilomda değişme yok sadece belimdeki doğum sonrası kalan simitler kurabiyeye döndü önceden normal giydiğim pantolunum şimdi kemer takmasam çocuklar çekince düşecek ama niye rakamlar değişmiyor öyle bir azimle baktım ki tartıya ama tartı değilde aynadaki görüntü değişmiş olsun başlangıç için bu da çok iyi daha yaz tatline kadar tııııııığğğğğğ gibi olurum ben

sanırım yarın istedıgım kıloyu yazamıyacağım buraya durdu kılo vermem yaaa bakalımmm

selamlar herkese. iki gündür hiç kilo veremedim. regl dönemi geliyor ondanmı ki? moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…