Cnm bncede icme fazladan 20 kalori aliosun 3 tanesinden :) bnde eskidrn cnm cok fanta isteyince iciodum uzun zmndr hic icmedim
20 cal mi?? 3 tanesi!! Boş ver akıllıbıdık ya, iç gitsin. Kendini mahrum bıraktığına değmez.Günde 1-2 içersin ama 1 zeytin de eksik yersin, olay bu kadar yani.
ecz kotonda çok güzel strablez bir elbise vardı hamde 19tl ye.
görümceme alalım dedim(bizimkiler öyle şeyler giydirmezler. aslında boleroyla çok hoş olurdu) kızın biri geldi gerçektenmi 19 tl dedi. gerçekten dedim. kendimede bişiler bakıyım dedim ama 42 beden üstünü insan yerine koymuyolar onlar için hala yaratığız biz.
bu arada yeni mekanınız form olmuştur hı??
valla özledim yaa off
Ya zaten ne alırsam alayım ya üzerine bolero ya da içine gömlek aramam gerekecek. O kasıyo zaten beni, olay sadece elbiseyi bulmakla kalmıyor ki. Bunun takısı, ayakkabısı, çantası, dekoltesi falan epey uğraştıracak. Ve benm düğün dönüşü sınavlarım var, bir türlü çalışamadığım. Napicam bilmiyorum. Dua edin de fazla uğraşmama gerek kalmadan halledeyim hepsini. :103:
Evt, forum epey yol üstü oldu. Malum yeri de merkezi.Ama işin aslı sbebini bilmiyorum ama ben forum açıldıktan sonra k park a daha çok gitmeye başladım. Biraz tersim galiba. Siz gelecektiniz hani, noldu o iş? Kaldı mı?
ecz bacım bak sana bişi danışcam benim aşırı stresten çok saçım döküld. şimdi keller gibi saç diplerim parlıyor resmen varmı inandığın bir malzeme?
bide sivilce için bişiler
Aaaa yalnis yazmisim 200 kalori olucakti
Bnmde goz tansiyonum cok yukseldi yine sanirim cok agriyolar uyuyom bari
Hepinizi cok optummm iyi gecelrrrrrr
dilekçemizin cevabı hala gelmedi canım bekliyoruz. burda da dilekçe verdi eşim 1 aydan cevap çıktı. onunda sınavları filan varmış. kesin sonuç 9-10. ayda belli olacakmış.
şimdilik sadece düğün için gelicez
bu arada dechman a git formda varmış acayip güzel ayakkabılar var 25-30tl ye bide kampanya vardı 2 alana 3. bedava diye.
bende bi 42 ye düşseydim en kötü ihtimal bende yaz için elbise alcam. gözüne sokmam gereken insanlar var.
canım benim saç problemim var eşiminde vucudunda sivilce problemi var cildiyeye gitik ama burdakiler baştan savma yaptı. kayseride sinem hanıma gittik onunla çalıştım çok ilgili bir bayan sağolsun roakutan yazdı bize ama eşim ameliyat olcaktı kaldı. bide iş yerinde 24 saat kalıyor yemek seçme şansı yok. sivilceleri büyüyor olgunlaşsın diye beklerken simsiyah olup kalıyor. adam esmer ama ister istemez psikolojisi bozuluyor. çıban gibi koca koca sivilceler çıkıyor. haliyle hareketlerinide etkiliyor. vs vs yani.Bu cmt staj yaptığım eczanede ücretsiz saç analizi var cnm, bekleriz.
Benm bizzat kullandığım bir şey yok ama ev ark ımın annesi bioxinden güzel sonuçlar almış. :112:
Düzenli cilt bakımı derim başka bir şey demem tatlım. İstersen başlarda cildini sivilceden arındırmak için de dermatoloğa git, muhakkak bir krem vs yazacaktır akşam yatarken süreceğin, onu kullanırsın, bir de gitmişken resorsin-salisilat çözeltisi yazdırırsın, eczanede hazırlanan bir solusyon, onu da rutin bakımında tonik olarak kullanırsın cildini temizledikten sonra. Zamanla düzelir. :112: Bir de benzomycyn miydi neydi, bir ilaçtan da çok iyi duyumlar alıyordum arkadaşlardan.
Kısacası ystcm, bir dermatoloğa git, resorsin-salisilat başta olmak üzere bir kaç bir şey yazdır, sonrasında da rutin bakımını sakın ihmal etme. :112: En yakın eczaneye de başvurabilirsin tabii ama onlar büyük olasılıkla ellerindeki kozmetiği satmaya çalışacaklardır, faydası olmaz diyemem tabii, çok güzel ürünler var piyasada ama dr a yazdırdığın daha uygun fiyatlı olacaktır. :112:
Hah şimdi oldu.Vazgeçtim akıllıbıdık, değiyormuş kendini mahrum bıraktığına. Ama eğer çok seviyorsan çilekli soda ödülün olsun. Cumadan cumaya mesela, kendine hedef belirle, hedefine ulaşırsan istediğin bir gün içme izni ver kendine. :112:
İyi geceler ipocm.Bol sporlu rüyalar.
Anladım cnmcm. Hayırlısı olur inş. :112: Düğün kimin? Ne zaman?
Hepimiz gibi yani.Al tatlışım, ipo haklı, gerçekten gaz oluyo. Ben de sene başında bir kaç kemer almıştım, çok hoşuma gitmişti. Ama tabii olmuyodu belime. Geçen cuma mıydı neydi, bir ara denedim, ucundan da olsa olmaya başlamış. Tabii ben havalarda.
İnş elbiseyi alabilirsem hepsini turlicam inş, bakalım. Tşk öneri için.
haftaya yine seni geçerim canım ona göre yemek yee
sen eczacımısın canımm bence öğlen yemeğini ye güzelce skşamda süt yoğurt meyva kraker gibi şeylerle geçistirirsin bide daha fazla yürüdünmü gör bak nasıl gitcekkkk
teşekkür ederim canım. evet güzel olur kapışalım. hem motivasyon olur bize. çünkü ben günün her saati içimden gelen hadi git herşeyi ye seslerini tek başıma susturamıyorum.
ebeyim ben canım.
isveç diyeti zor göründe dene bakalım neler olcak bende şu ayda 8 kilo diyetini düşünüyorum.
diyetisyenin diyetine 1gün bile uyamadım işe başlarsam hayatım düzene girer diye umud ediyorum bakcaz görcez.
ay böyle kenetlendiğimizde çok mutlu oluyorum.
kızlar merhabaaaaaa
bu arada biz annem ve babam ani bir kararla arabaya atladık fethiye göcek ölüdeniz dalaman ... turuna başladık tabi ki p.tesi dönüces kısacık yani...ben tarihi eser aşığı olduğum için bol bol resim çekiyorum...yalnız feci fazla yemek yedim 2 gündür 95 olsam yeri yanii...hastalanamadım da...şimdilik benden bu kadar çok öptüm kızlar hepiniziii
pazartesi görüşürüzzzzzzz
günaydın dombidiklerim. çıtır kaptanınız geldii. sabahın köründe gözüme çöpmü batta. hayır tabiki.
kocişimi işe gönderdim bide bugün sütçü gelcek. onu bekliyorum. güzel çay demliyorum gelin oturup kaynatalım. haşlanmış yumurta light peynir domates allah ne verdiyse yerik bişilerde.
ipoo resimleri isterim benim eşim sanat tarihçisi ama malesef görevini yapamıyor.
adam sanat eserine bakarken öyle gözleri parlıyorki bana bakarken bile öyle olmuyor
neyse işte bugün buralardayım. öpüldünüz tontişler
bak şimdi heyecan yaptım hadi bakayım. ecz sıkı dur
ay bende az önce okuduklarıma gülerekten karın kaslarımı çalıştırdım resmen
arkadaşlar size dünkü isveç diyetimin 1.gününü yazıyorum
sabah 1bardak bitki çayı 1 kesme şeker 1 yumurta (normalde öğlen menümde 2 yumurta var ama be 1ini sabah yedim )
öğlen 1porsiyon ıspanak haşalama 1 yumurta 1 domates
akşam 100 gr tavuk haşlama küçük tabak yeşil salata
sonuç süper
2. günüm
sabah 1bardak bitki çayı şekersiz 1 yumurta (ben bunu yanlışlıkla yedim aslında bugün öğlen yumurta yokmuş :18:)
öğlen 100gr yoğurt 1 dlm salam
gunaydinnn nekadar kotu hava yagmurlu karanlik ama ben mutluyum cunku bugun benim dogumgunum kilomda istedigim gibi veroyorum daha ne olsun
kilomu bildiriyorum sıkı surun 71.4süper dimi :119::119::119::129::129::129:
yst ve bengu coook tesekkur ederim ilk kutlayan kocamdi sonra grp arkadaslarim oldu hepinizi sevoyorum
doğum gününü kutlu olsun canım benimde cumartesi günün doğum gününmdü...iyiki doğmuşuz
kızlar bişi dicem
ben dün tartıldım 72.5 çıktımhala inanamıyorum nasıl verdim bugün o rakamı birdaha göremem diye tartılmadım:18::18::18: cumaya kadarda tartılmicam
canım benim saç problemim var eşiminde vucudunda sivilce problemi var cildiyeye gitik ama burdakiler baştan savma yaptı. kayseride sinem hanıma gittik onunla çalıştım çok ilgili bir bayan sağolsun roakutan yazdı bize ama eşim ameliyat olcaktı kaldı. bide iş yerinde 24 saat kalıyor yemek seçme şansı yok. sivilceleri büyüyor olgunlaşsın diye beklerken simsiyah olup kalıyor. adam esmer ama ister istemez psikolojisi bozuluyor. çıban gibi koca koca sivilceler çıkıyor. haliyle hareketlerinide etkiliyor. vs vs yani.
görümcemin düğünü canım. ben düğünümde kiloluydum bide bizim düğün kışa geldi her iki taraftada cenaze vardı vs vs derken beni gören resimlerden gördü. şimdi akrabaların büyük buluşması. damat tarafıda sivaslıymış annesi. nişana gelince beni sormuşlar. aranan kişi niteliğindeyim.
şimdi üstüme olan hiçbir kıyafetim yok. oraya giderken ciciler alıp gitmek istiyorumki forsumdan geçilmesin
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/308353-bacak-inceltici-hareketler.html
yazın şortları etekleri giyince sütünlar ortaya çıkıcak. ortaya koyacak sutunlar için işte egzersizler.
keşke egzersizleri izleyerek incelebilsek ne güzel olur
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaabende size şimdi karışık bi şekilde cuma cumartesi pazar ve p.tesi günleri neler yediklerimi yazıcam tahminen gruptan atılırım diye düşünüyorum
kalamar,bazlama(4 dilim),acılı ezme,saç kavurma,fanta,1 büyük paket damak çikolata,1 paket crax,2 tane top kek,1 kinder bueno,2 hamburger,2 tabak patates kızartması,fajita,turta
aslında yazmasamda olurdu ama sizden saklamışım gibi olmak istemedim ve gözüme sokmak istedim
herkese selamlarrr:)benide takımınıza davet ettiğiniz için tşk ederimkurallar neler?neler yapmam gerekiyo anlatırmısınız rica etsem:)burarada kendimi tanıtayım.23 yaşındayım kilom 83 boy 164.hedefim 60.bide ben diş hekimliğinde okuyorum4.sınıftayım eğer sormak istediğiniz bişey olursa ağız sağlığıyla ilgili cevaplarım:)
yok yok tamamen gıtmıyor hem nereye gıdıcek daha 1. hedefıne yaklaşıcak daha önunde uzun yol var bıryerede salmam zaten sadece calışmaya başlayana kadar kaptanlık stajını yap dedı ben kontrol ederım dedı
bavulum otobüs biletim konser biletim herşeyim hazırannemler uyurken kapının dışına bavulumu koyucam snra ben normal sinemaya gidiyorum dicem çıkıcam 2 saat sonra falan oraya varınca annemi arıyıp sölicem nede olsa iş işten geçmiş olucak akşamda konserden sonra otelde kalıp sbh otobsle dönücemm tahminen sadece söleseydin beraber giderdik dicekler ama ben tek gitmek istiyorum sorunda burda zaten
yoklama aldım ve ecz ve seda yoklar nerdeler acaba?
sanırım yeni gelenlere yer açılsın diyte gelmiyolar
Akıllıbıdığın zayıflama serüveni ……. Mutluluğa giden yoldaki yaşam serüvenim…..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...luluga-giden-yoldaki-yasam-seruvenim8230.html
Birkaç gün sonra 26 yaşına girecek kıpır kıpır bir bayanım ve bu sene kendime vereceğim en güzel doğum günü hediyesinin yeni bir şey almak yerine fazlalıklardan kurtulmak olduğuna karar verdim….
doğum günü hediyem “….gitsin kilolar….”
1,5yıllık evli, 4yıllık okulöncesi öğretmeniyim ve çok hareketli şen şakrak hareketli ilgi bekleyen 30 öğrencim var buda demektir ki bol pozitif enerji + sınıfta harcanan bir sürü kalori ….
Küçüklüğümden beri çok da zayıf bir insan değildim her zaman yaşıtlarıma oranla bir iki kilo fazlam vardı ve ben hayatım boyunca kilolarımı çok takan birisiyim hep oldugumdan daha zayıf olmak istedim.Evlenirken 58-60kilo arasındaydım yaklaşık 3-4 yıl boyunca yani üniversite hayatım boyunca hep aynı kilodaydım .evlendim gelsin misafirler pastalar börekler kekler ve hoooop 63kilo oluverdim bi dur dedim kendime ama tam zayıflama çalışmalarına başladığım haftada hamile oldugumu öğrendim ve burada da paylatıfım çok çok çok üzücü olaylar yaşadım. 6aylık ölü doğum yaptım hamileliğim boyunca hergün çok fazla kanamam oldu yaklaşık 10kez düşük tehlikesi atlattım. 6ay boyunca hiç kımıldamadan yattım ve sürekli serum iğne ilaç almak zorunda kaldım ve 13 temmuzda doğum yaptıgımda 74klioydum veee bu konu çok detaya girmeden geçmek istiyorum çünkü moralim anında sıfırın altına düşüyor ve düştüğüm yerden kalkamıyorum isteyen diğer konularımda okuyabilir
kız söle ananlara anacım kimin konseri kız
ben bugün 1 saat evde spor yaptım
sporda 1. ciyim bravo bana alkış alkış
zakkum grubunun konseri var...tabi konser bahanee aslında ... ordaki davulcuya aşık oldum daona bir hediye götürüyorum
evet arkadaşlar ayça arkadaşımızla devam ediyoruz umarım güzel sonuçlar alıcaz.
slm hanımlar bı turk kahvesı ıctım bıde spor yaptım ıpocum bana 1 saat spor ekle canım
kemer gercekten ınceltıyo 3 haftadır yapıyorum 96 cm den 86 cm dustu belım kızlar...
hahaha bende giderim nolmuş 2 kilo verdiğimi kim söyledi belkı daha fazla vermişimdirrrr
günlüğünde yazmışın canım nerdesin sen saçını başını çekcem seni
kaptancım haticecim canım benimm ben en iyisini arıyordumm
sevgili stajer kaptanım. takımı düze koydum. sadece ayça ile devam ediyoruz.
ayçanın 1 hafta deneme süresi var. kabul edilirse onla devam yoksa yeni birini alırız. takım 12 kişi olacak şekilde oluyor. 13. kişi takımın kendi insiyatifine kalmış.
seda ve ecz bu aralar baya ihmal ediyorlar bizi bende onları senin insiyatifine bırakıyorum.
20 cal mi?? 3 tanesi!! Boş ver akıllıbıdık ya, iç gitsin. Kendini mahrum bıraktığına değmez.Günde 1-2 içersin ama 1 zeytin de eksik yersin, olay bu kadar yani.
Aaaa yalnis yazmisim 200 kalori olucakti
Bnmde goz tansiyonum cok yukseldi yine sanirim cok agriyolar uyuyom bari
Hepinizi cok optummm iyi gecelrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?