Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aşam ben yokken ecz miz gelmiş hoşgelmiş benim için yuazdıkların güzel şeyler için çoook teşekkürler

ayrıca herkeslere günaydınn günaydınnn
günaydınlar
canım arkadaş spor salonuna gidiyor(90 üstü gruptan biri) hocası demişki vucudunda yeterince kas oluşmadığı için vucut önce kas yapıp sıkılaşmaya çalışıyor demiş.
selamlar herkese. iki gündür hiç kilo veremedim. regl dönemi geliyor ondanmı ki? moralim bozuk

amaaan benim kadar olamaz yine 87 oldum tabi ilk işim spor yapmak oldu. ipo bana 50dk spor yaz simitlerim ağrıdı
duş alıp kayfaltı hazırlıyım. bugün oğluşuma çiçek aşısı yaptırmaya götürcem. hadi görüşürüz

günaydın herkese:)bugün okula derse gidemedim dediğim gibi çok halsizdimama birde staja gidicem ondan taviz yok maalesef.
tmm eczacım ilaç içmemsorabilirsiniz aklınıza ne gelirse daha öğrenciyim ama bi yıldır stajer doktorluk yapıyorum
ben aslen antalyalıyım sivasta okuyorum ama

günaydın kızlar nasılsınız bugün yeni arkadaşlar taze kan misali canlılık katmış topiğe maşallah oku oku bitmedi daim olmasını dilerimm

ay kızlar ben akşam bir çostum bir çoştum sormayın gitsin eve gittim zor attım kendimi mutfağa nasıl midem kazınmıyor anlatamam ölcem açlıktan neden böyle oldu anlamadım tabi ben o sırada 3tane poğçayı indirdim mideye sonrada arkasın pırasayı yedim
napim ben kızlar yaaaaa dün akşam kardeşlerim geldi sporda yapamadım öyle geçti

bugünde sabah güzel kahaltımı yaptım işe geldim saat 10 çikolata sevmeyen ben çikolata krizine girdim 3 küçük parçada çiko yedim biri bana dur desin varmı bir öneriniz n eoluyor bana yaa

yaa kızlar ben bu cuma tartılmak istemiyorum
artılardayım yine
87.1 şuan. yarına kadar 600gr verebilirmiyim?
tüm hafta dur 1 günde 600gr ver tabi tabi verirsin mutlaka
güya annemler gelene kadar 85 altına düşecektyim

aa cumhuriyet ünv öylemii. ben sivaslıyım biliyomusun.
valla bacım kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. dünkü yediğim pastanın böreğin ölçüsü yok. adet beni uçurdu resmen

Canlarim gunaydinnnnnnnn bnde artik herhun 9 bckta uyanmaya basladim cok mutluyummm :)

Bilgsyra gecicem yuruyusum bittikten snra gorusurzzzzzz

Bu gün kızımın doğum günüydü.Akşam pasta alıp annemlere gittik.yiğenim saz çaldı.çok eğlendik.
kızının doğum günü kutlu olsun canım. nice güzel yılları hep beraber kutlayın inşallah. Sağlıklı ve mutlu ve huzurlu bir ömrü olsun inşallah...
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin canım.

şöyle düşün. şimdiye kadar çektiğin emek boşa gidecek. metobalizman bozulacak. daha çok kilo alacaksın. daha mutsuz olacaksın. belki depresyona gireceksin fazla kilolarından. sağlığın bozulacak.ilerleyen yaşlarda belki daha zor vereceksin. yada vermene sağlığın müsade etmeyecek. istediklerini giyemeyeceksin. milletin acaip tavırları canını sıkacak.
ama kilo vermeye ve diyet yapmaya devam edersen. daha sağlıklı ve mutllu olacaksın. depresyona girmeyeceksin. istediklerini giyebileceksin. sen kendini ve herkes seni çok beğenecek. zaten o canının çektiği şeyler sağlıksız beslenip bağımlı olduğumuz şeyler. aslında ihtiyacımız olan şeyler değil. bide yesidkten 2 dk sonra tadı damağında bile olmayacak. hepsi midende ve yağlarının yanında olacak. sadece kilo almakla iş bitmiyor. sağlığımızdan da yavaş yavaş oluyoruz aslında kilo alarak. tabii sadece beden sağlığı değil. ruh sağlığımız da öyle....
bu kadar sebep yeter mi.

bugünde sabah güzel kahaltımı yaptım işe geldim saat 10 çikolata sevmeyen ben çikolata krizine girdim 3 küçük parçada çiko yedim biri bana dur desin varmı bir öneriniz n eoluyor bana yaa

aynen işte 3 gün evvelde bana oldu...ben normalde asla çikolata yemem yaa kendime şaşırdım...bundan 2 sene evvel tekrar olmuştu ben hayatımda dayımdan hiç bişi istemedim ama o gün dayı bana çikolata alırmısın gelirkeenn noluurr diye ağladığımı biliyorum...sonra tahlil fln yaptrmıştım dahiliyeciye gösterince demirin çok düşük 7 çıkmış bünyen krize girmiş son çırpınışlarıymış demişti...sonra geçti...tabi bnde hem fistür hemde hemoroid olduğu için hergün çok mktrda kan kaybediorum sanırım o yüzden bazen böle krizler geliyo...seninde bünyende şeker falan eksik kalmştr cnm sıkma canını sonuçta vücudunda bazen birşeylere ihtiyacı oluyo

bu hafta grupça tartılmayalım benim biraz kilom azaldı tekrardan gibi ama hala +dayım tabikide(kaçınılmaz son)

valla bacım kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. dünkü yediğim pastanın böreğin ölçüsü yok. adet beni uçurdu resmen

kaptanım acaba 2-3 gün kadar yeşil çay veya form çaymı içsen hem ödem atmış olursun bana zaman zaman faydası oluyor bir dene istersen...

yani bunlardan sonra insanın diyeti bozacağı varsada 3 kere düşünür kendi adıma öyle en azından...zaten hiç bırakmamak lazım bünyeyede fazla belli etmeden inceden incede...

aman tanrımmmmmm burda yok mağazaa çok sinirlendim şuan !!

cnm saçımı çekmekte sonuna kadar haklısın ama napiyim kendimden geçtim resmen 1 aylık yemek yedim güldüğümede bakmayın sinirden gülüyorum

annemler kızmazz aramızda böle ilginç sonsuz bi güven var çnkü normalde hayatımda hep nereye gidiyorum dediysem hep oraya gittim...yani hiç yalan sölemedim zaten saklıyamama huyum var bişiyi saklıyım diorum ama batıyor resmen pat diye açıklıyıveriorum 1 aydır anneme sölemeden bu kadar durmam bir mucize kendi rekorumu kırdım sadece şu sorun var 27 nisandada bursadaki konserlerine gidicektim ama bu sefer yemezlerr anlarlar hemen

kemer işine gelincede ben göbeğime ve kalçalarıma uygulamıştım geçen sene hatrladığım kadarıyla göbeğim 109 cmden 92lere inmişti...kalçamda 5 cm fln incelmişti...aama tabi sporda çok yapıordum...ama kemerin etkisi büyük çnkü sarkmaları ve böle boşta kalan deriyi falan toparlıyo böyleliklede daha sıkı bir görünüm oluyo bnde reglim bitsin başlıycam şimdi birşey olur diye takmıyorum korkudan

bu arada hediyeye gelinceee...siyah bir kravat aldım damattan çok güzel onu götürüyorum...tabi bu sadece ilk hediye...gerisi bursa ankara ve istnbulda inşallah

Son düzenleme:
bengücümm valla çok haklısın o kadar emek sıkıntı boşa gitmiş gibi hiisediyorum gerçekten şimdi yazdıklarından bazılarını not alıcam ve yemeden önce bir daha düşünücem çok teşekkür ederim canım insan bazen ipin ucunu kaçırıyor malesef bu kadar sebep yeterde artar bile

ipocumm bende şaştım kaldım kendime benim regl dönemlerimde bile tutmaz tatlı krizim dediğin gibi vücut eksikliğini hissetmiş heralde
hayırlısıyla yaza kadar şu hedefime bi ulaşsam süper olucakkkk
bu arada sen davulcuya damatlık takımını tamamlatıcan galiba ipocum

slm kızlar nasılsınız neden bilmeme hep bi uyku hali var üstümöde sinir oluyorum canım sıkılıyo ağlamak istiyorum

Sizi gidi siziiiiiii tabii yarin tarti gunu diye herkes sporda sanirim :))

Beyazambakcim damatligi bi tamamlarsam hayirlisiyla hepiniz dugunumuze davetlisiniz :)))

Zubuscum iyiyiz sen nasilsin? Bugun bnm spor gunum habire spor yapicam

sabah
1 kk perynir
5 zeytin
1 domates
2 dilim ekemk
çay
marul
arada 1 elma
öğlen
bulgur pilavı ve kereviz muhtemelen akşamda aynı olcak

valla ilk defa bugün spor yapmadım nazar ettiniz ha akşama kadar yaparsam yazarım ipocuğum naptın kzı gittinmi konsere

valla ilk defa bugün spor yapmadım nazar ettiniz ha akşama kadar yaparsam yazarım ipocuğum naptın kzı gittinmi konsere

yokk fatoşum konser cumartesi gecesi...cumartesi saBAH yola çıkıcam

sporuda ihmal etme daha daha çok zaman var malum yarın büyük günn unutma sen ben kapışıyoruz gerçi ben +dayım bu hafta

yokk fatoşum konser cumartesi gecesi...cumartesi saBAH yola çıkıcam

sporuda ihmal etme daha daha çok zaman var malum yarın büyük günn unutma sen ben kapışıyoruz gerçi ben +dayım bu hafta

anladım canım kız çok kötüyüm elim ayağım kalkmıyo halsizim bacım halden anla kız

yeniden herkese selamlar:)yst 38 demek sivaslısın:)evet cumhuriyet üniversitesindeyim
bugünkü menüm:
sabah:1 adet haşlanmış yumurta
4 adet yeşil zeytin
1kk peynir
domates salatalık
öğle:yok
ara:yovita
akşam:5 yemek kaşığı haşlanmıış yağsız makarna
mevsim salata üstüne beyaz peynir

Ya kızlar böle kapuska karnıbahar gibi bişiler yiyince 1 saat snra midem kaziniyo ztn daha yutmadan eriyo yemek o yuzden tok tutmuyo sanirim

Bi öneriniz varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…