Sizi gidi siziiiiiii tabii yarin tarti gunu diye herkes sporda sanirim :))
Beyazambakcim damatligi bi tamamlarsam hayirlisiyla hepiniz dugunumuze davetlisiniz :)))
Zubuscum iyiyiz sen nasilsin? Bugun bnm spor gunum habire spor yapicam
Kaptanım yarın sabah giremem ben kilo bildirimi yapayım.
başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42
zubus ne güzel kilo vermişsin ya tebrik ederim:)merak ettiğim bişey var görüntün nasıl değişti etrafındakiler çok farkediyormuKaptanım yarın sabah giremem ben kilo bildirimi yapayım.
başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42
Valla nasıl oldu bilmiyorum. 900 gr iyi dimi.Bende çok sevindim.
geçmiş olsun canım. havalardan oluyor insana bu hal. bir de omega 3 hapı alabilirsin. zindelik verir. yn etksi yok. kilo aldırmaz. ya da b vitamini hapı doktora sorarak tabi.slm kızlar nasılsınız neden bilmeme hep bi uyku hali var üstümöde sinir oluyorum canım sıkılıyo ağlamak istiyorum
canım normalde sebzeler proteinden sonra en uzun süre tok tutan şeyler. ama sebzeleri yüksek ısıda pişirmek onların yapısını bozuyor ve sanki şekerli birşey yemişsin gibi oluyor çabuk sindiriliyor. ve metabolizmaya zarar veriyor. ayrıca sebze yemeğine koyulan karbonhidratlı şeyler(pirinç, un vs) ve kullanılan yağ ( yüksek ısıda kullanılan ayçiek yağı, mısırözü yağı gibi) biraz önce dediğim gibi çabuk acıkmaya neden oluyor. yani sebza pişecekse kısık ateşte, yağı kızartılmadan, sızma zeytin yağı ile ve az pişirilmeli.Ya kızlar böle kapuska karnıbahar gibi bişiler yiyince 1 saat snra midem kaziniyo ztn daha yutmadan eriyo yemek o yuzden tok tutmuyo sanirim
Bi öneriniz varmı???
maşallah canım süpersin. stajer kaptan not aldınmı yarın ben gelene kadar listeyi düzenle. son kontrolü yaparım bende.Kaptanım yarın sabah giremem ben kilo bildirimi yapayım.
başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42
ayçacım öncelikle netten beğendiğin kıyafeti masa üstü yapıyorsun. sanırım baloya birlikte gidersiniz. ee kayınvalde adayınlada tanışacakmışın hadi bakalımkızlar ya erkek arkadaşımın mezuniyeti var benm incecik olmam lazımmmyıllardır neden veremedim şu kiloları bilmiyorum
Valla nasıl oldu bilmiyorum. 900 gr iyi dimi.Bende çok sevindim.
selam kızlar sizleri görmeden geceyi bitirmek istemedim beğen butonu gelmiş ay ne çok sevindimmm
maşallah canım süpersin. stajer kaptan not aldınmı yarın ben gelene kadar listeyi düzenle. son kontrolü yaparım bende.
ayçacım öncelikle netten beğendiğin kıyafeti masa üstü yapıyorsun. sanırım baloya birlikte gidersiniz. ee kayınvalde adayınlada tanışacakmışın hadi bakalım
süpersin canım. maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?