Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sizi gidi siziiiiiii tabii yarin tarti gunu diye herkes sporda sanirim :))

Beyazambakcim damatligi bi tamamlarsam hayirlisiyla hepiniz dugunumuze davetlisiniz :)))

Zubuscum iyiyiz sen nasilsin? Bugun bnm spor gunum habire spor yapicam

Bende iyiyim.oh ne güzel cumaya tartıda iyi çıkçaksın inşallah.

Slm akşamn
kereviz ve bulgur pila,vı yedim salata bide
oğlan zırlıyo kafasını kırcam cnaım burnımda zaten iyi geceler size

benim bu günki menüm
sabah kk peynir,2 yeşil zeytin,2 dilim ekmek
arada 2 tane altınbaşak
öğle yayla çorbası,tavuk sote,1 kaşık bulgur pilavı
arada ufak dilim kek
arada 1 elma
akşam bol sarmısaklı yoğurtlu ıspanak
arada 3 tane tutku
2 lt su

Fatmagulun sucuneyi izliyorum
bu arada biberiye yagi ve lahana yagini surdum strec filmle sardim yatana kadar durucak

Kaptanım yarın sabah giremem ben kilo bildirimi yapayım.
başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42

kızlar ya erkek arkadaşımın mezuniyeti var benm incecik olmam lazımmmyıllardır neden veremedim şu kiloları bilmiyorum

Bende menümü yaziyim

Sbh:1 dlm kpk ekmegi,light surme peynir,1yumurta

Oglen:kiymali karnibahar cacik 1 dilim kpk ekmegi

Ara:yesil cay & form cay 2 tane form biskuvi

Aksam: kapuska 1 dlm kpk ekmegi cacik

Ara: 1 dilim kek

Su:2400 ml

Spor: 45 dk yuruyus+30 dk yuruyus+20 dk bisiklet=1 saat 35 dakika

başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42
zubus ne güzel kilo vermişsin ya tebrik ederim:)merak ettiğim bişey var görüntün nasıl değişti etrafındakiler çok farkediyormu

kaptanım bende sabah giremeyeceğim için kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:83
bu hafta:82
toplam giden:1000gr
spor yok
beden:44

slm kızlar nasılsınız neden bilmeme hep bi uyku hali var üstümöde sinir oluyorum canım sıkılıyo ağlamak istiyorum
geçmiş olsun canım. havalardan oluyor insana bu hal. bir de omega 3 hapı alabilirsin. zindelik verir. yn etksi yok. kilo aldırmaz. ya da b vitamini hapı doktora sorarak tabi.
Ya kızlar böle kapuska karnıbahar gibi bişiler yiyince 1 saat snra midem kaziniyo ztn daha yutmadan eriyo yemek o yuzden tok tutmuyo sanirim

Bi öneriniz varmı???
canım normalde sebzeler proteinden sonra en uzun süre tok tutan şeyler. ama sebzeleri yüksek ısıda pişirmek onların yapısını bozuyor ve sanki şekerli birşey yemişsin gibi oluyor çabuk sindiriliyor. ve metabolizmaya zarar veriyor. ayrıca sebze yemeğine koyulan karbonhidratlı şeyler(pirinç, un vs) ve kullanılan yağ ( yüksek ısıda kullanılan ayçiek yağı, mısırözü yağı gibi) biraz önce dediğim gibi çabuk acıkmaya neden oluyor. yani sebza pişecekse kısık ateşte, yağı kızartılmadan, sızma zeytin yağı ile ve az pişirilmeli.

selam kızlar sizleri görmeden geceyi bitirmek istemedim beğen butonu gelmiş ay ne çok sevindimmm
başlangıç 86
geçen hafta 75.2
bu hafta 74.3
giden 900 gr
toplam giden 11.7
spor yok
beden 44-42
maşallah canım süpersin. stajer kaptan not aldınmı yarın ben gelene kadar listeyi düzenle. son kontrolü yaparım bende.
kızlar ya erkek arkadaşımın mezuniyeti var benm incecik olmam lazımmmyıllardır neden veremedim şu kiloları bilmiyorum
ayçacım öncelikle netten beğendiğin kıyafeti masa üstü yapıyorsun. sanırım baloya birlikte gidersiniz. ee kayınvalde adayınlada tanışacakmışın hadi bakalım
Valla nasıl oldu bilmiyorum. 900 gr iyi dimi.Bende çok sevindim.

süpersin canım. maşallah

ya bide bu hafta kendime hedef koymuştum. ulaşamadım. canım sıkkın. regl dönemim geldi ama olmadı. sıkıntı verici

ben kaçar sevgi pıtırcıkları yarın 11 e kadar bekliyorum bu arada sedayarında gelmezse ayırıyoruz takımdan

çok mantıklı canımen kısa zamanda yapıyorum.evet ailesiyle tanışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…