Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aayy kimler gelmiş kimler gelmiş. çıtırlar buraya uğrarmıydı yaa hoşgeldin canım hep gel böyle.

teşekkürler canım, sizin için gelinmezmi? ben arada okuyordum bakıyorum harıl harıl çalışıyorsunuz zayıflamak için,
öylece kaçıyordum, kendimi çok salmıştım aburcubur falan gene. 4 kilo geri almışım, şimdi şöyle
bir silkelenmenin zamanı geldi,tekrar sizi dikkatle takip etmeye başlıyorum canım

süper bir örnek canım. evet biz aslında istesek çok güel şeyler başarabiliriz.ihtiyacımız olan biraz disiplin...
canım benim yaşadığın şeyler kolay şeyler değil. Allah sana ferahlık versin. Allah ın izni ile o günleri atlattın ve şimdi sıra da kiloların için savaşmak var. bunun için de planlı ve düzenli bir şekilde bu konuya eğilmek gerekiyor. sen de bunu yapabilecek birisin. bir de bana yediklerim konusunda tavsiyede blunun demişsin. ben daha geçen hafta diyete başlayıp bu hafta listeye alınmış biri olarak sana tavsiye vermek haddimi aşar zannımca. burada onlarca kilo vermiş arkadaşlar var. onların güzel tavsiyeleri olacakktır.
kızlar cok hastayım valla her tarafım tutuldu bogazlarım sıs bıde kaynanam gelıyo of ya of
ıkı kelıme yazıp cıkıyım dedım bende

çok geçmiş olsun canım. kaynana konusunda da Allah kolaylık versin canım

canım paylaşımlarını bekliyoruz. deneyimlerini filan kaçmak yok hıı

kızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.

kızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.

Allah yardımcınız olsun çok zordur yoğun bakım önünde beklemek saniyeler yıl gibi gelir bir kelime birşey öğrenmek için gözün kapıya takılırda cevap veren olmaz çok iyi bilir orada garipsemeyi babam için annem için çok çok çokkkkkk bekledik bizde aman inan herşey güzel olacak mevlam neyler neylerse güzel eyler içini kalbini gönlünü ferah tut dualarım seninle

teşekkür ederim kaptanım beni de aldığınız için:)evde arkadaşım var o yüzden fazla yazamıycam.bugünkü menümü yazayım:
öğle:bi tabak mevsim salata çıtır tavuk parçalarıyla birlikte
akşam:bir adet portakal
bir adet elma
bir adet kivi
vede bol bol su:)

çok büyük geçmiş olsun inş yakın zamanda güzel haberlerini alırısınız canım.Allah acil şifalar versin

evet bugün neler yaptıkkk :126::126:

şekeri ve ekmeği tek celsede çıkarttım hayatımdan nasıl olur sonumuz bilmiyorum ama bittimi bitmiştir benim için haydi güle güle
gün içinde çok fazla siyah çay içiyordum şimdi şekeri çıkartınca çayı %80 azaltmış oldum çaya şeker atmayınca bol limon sıktım ve tüm gün sadece 2 bardak içtim
ama alıştıgım sıvı ihtiyacını normal suyla doldurdum ve suyla da hiç barışmayan yıldızım resmen kutup yıldızına döndü parıl parlıyor ve bugün çok güzel su içtim şuana kadar 2 sürahi su içtim 2 bardak yeşil çay içtim kalorisi yüksek filan ama çilekli sodamı içtim yavaş yavaş çıkartalım demi biranda git demek olmaz sodaya sonra minaral ihtiyacım olunca nasıl yüzyüze bakacağız sodayla :80::80:

sabah kahvaltıda:
saat 10-11 arası :3dilim etimek, 6 zeytin yeşil+siyah, 2çatal beyaz peynir ama azıcık ,küçük bir kase dolusu kadar maydanoz+nane+ dereotu+roka üstüne bol limon ama tuz yok bunları yedim
ikindiyle akşamı bir yaptım saat 17gibi: 1tane orta boy haşlanmış tavuk bageti hazır tavuk harcıyla soslayıp tavada ısıttım ama yağda kızartmadım yanında közlenmiş paylıcanı yoğurtladım ondanda 3 çatal aldım hiç ekmek yada etimek yemedim tüm gün yediklerim bu kadar birazdan taze sıkılmış karışık meyve suyu içeceğim

spor konusuna gelince 20dk 5,6 da koşu bandında yürüdüm ara arada 10 dk kadar 9da koştum....50 mekik çektim...200 e kadar twistte saydım....bisiklete 5dk kadar bindim 100 e kadar saydım... bunları sabah yaptım akşamda sadce bisikleti yapmadım diğerlerini yaptım..... normal dışarda yürüme olarak da yaklaşık 3-4 saat kadar gezdim eşimle ohhhhh sefam olsun

gitsin kilocuklar gelsin yeni şıkıdım şıkıdım ciciler biciler

oooooooo hızımı aamadım bi 30 dakika daha yürüdüm+koştum bi yürüyüp birden koşşup tekrar yürüyüp tekrar koşunca acayip ısınıyorum vücut ısım artıkça artıyo demek ki gidiyor kalorilerrrrr:119::119::119::119::119::119::119:

tamam canım allah sabır versin bilinmezi beklemek zordur herzaman
valla oh maşallah demekten başka bişi kalmıyor geriye. afferin sana.

Kizlar gunaydin...

Zubuscum oncelikle cook gecmis olsun allah acil sifalar versin …ananem derdiki bu duna dualarla ayakta duruyo. Bol bol dua et hem birazdikta olsun icin ferahlar

Bana gelince ben suan otbuse bindim bodruma donuorum…dun grup sinirlenip konseri yarida kesti allahm kismetime bakarmsnz hemde en muhtesem yeri ayarlamak icin ölmustum yan garsonu falan kafalamistim…hediye kismine geline sag salim eline ulasti hatta konser sirasinda gitaristle hediye hakkinda bisiler konustular tam anliyamasamda allahtn tam o sirada video cekiodm…smdi habire o videoyu izliorum.eve gdnce size birkac resm koyucam konserden…ama nasil agladim konser bitince sokagin ortasinda…anneme diorum ki doyamadim doyamadimmmm…birde bagrsaklarimda zaman zaman olan bir problemim vardi o oldu gene biraz cikiorum ck az snra takilio 1 saat snra tekrar karnim ayrio yine cikamorum fln cok kotu bisi gicik edio bni.gecede aglamaktb hic uyumadim ztn eve gdnce uyurum insalahh

Son düzenleme:

hhaklısın tabi insan okadar zahmet çekince karşılıgını bekliyor

herhalde b hafta sonlardayız anladıgım kadarıyla
neyse haftaya ınsallah
benımde komsum geldı cay ıctık oda dıyete basladı zaten cok sukur daha ıyı oldu valla...
oooo süper benimde bir komşumvar sürekli görüşürüz ve evinden hiç hamur işi eksik olmaz ve zorla yedirir şimdi kolayını buldum midem agrıyor yada yeni yemek yedim geldim diyorum
sen şanslısın benim komşuda diyete girse süper olur

canım maşallah 10 kiloyu devirdin hadi bakalım
.

allah şükür şu kalan 8 kiloyuda verebilsem kuş gibi olucammmmm :21

okudum canım çok zorluklar yaşamışsın hayat sınavı hiç bitmez ama sen eşinin ailesini takma kafana eşinle mutlu ol yeter rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

tamam şekerim zevlee

günaydın kızlar hava çok güzel sabah 7 de kalktım 1 elma yedim elma sirkeli su içtim
ipocum yürüyüş toplam 3 saat oldu şekerim

okudum canım çok zorluklar yaşamışsın hayat sınavı hiç bitmez ama sen eşinin ailesini takma kafana eşinle mutlu ol yeter rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458108-cok-bunaldim.html
canım konu çok uzundu zaman ayırıp okumuşsun kusura bakma orada yazanlar insanın içini şişiriyor bende şişirdim galiba seni herlde benim kilo veremeyişim bu konuların beni sürekli şişirmesinden olsa gerek :) en son orada yazdıklarımdan sonra daha akla hayale sığmayacak vicdanı sızlatacak çok şey yaşadık ama artık yazmıyorum yazmak iki kere yüzleşmek oluyor benim için buda canımı çok yakıyor kendime acıyorum sonra zavallı gibi hissediyorum değermiydi diyorum...........ahhhhh ahhhhhh bu böyle uzayıp gidiyor moralim sıfırın altında bir milyon artık taktik bu

günaydın kızlar hava çok güzel sabah 7 de kalktım 1 elma yedim elma sirkeli su içtim
ipocum yürüyüş toplam 3 saat oldu şekerim

elma sirkeli su mu içtin bende bir kere denedim ama ya ölçüyü tutturamadım yada tadı bana hitap etmedi midem bulandı
3 saat yürüyüş açık alanda normal tempoda yürümek mi yoksa koşu bandında mı ben okadar yürüyemem koşu bandında şaşırdım varmı senin de kendine özel taktiklerin

zayıflama sayflarında lahana kürü lahana suyunu çok duydum ama ben onları yapamam biliyorum bir yapsam ikinciye bırakırım acaba onun yerine marul gibi beyaz lahanayı çiğ çiğ kıtır kıtır yesemde faydasını görürmüyüm o zaman bıkmadan yiyebilirm ama lahanın da bir kalorisi var unutmamak gerek

evet çok acı yaşadıkların ama bencede yazma sonradan pişman oluyor insan bende neler yaşadım bir bilsen eşimin ailesi yüzünden başıma gelmeyen kalmadı ama sabrettim sustum eşime bile
anlatmadım bana yaptıklarını oda görmezdi zaten ailesine çok düşkündü eşimi çok seviyorum sorunları hep ona yansıtırsam ayırılırız diye düşünürdüm korkaordım hep hiç anlatmazdım
herkez iyi kötü bişiler yaşıyor sabretmek lazım ve şimdi eşim ailesiyle görüşmüyor ve çok rahatız tabi küslük olsun istemezdim ama kendi sorunları

yürüyüşe gelince ben dag yürüyüşü yapıyorum evimin yada sahile yürüyorum koşu bandımyok zaten evde spor yapmayı hiç sevmiyorum
elma sirkesi 1 yıldır içiyorum başlarda zorlandım ama şimdi çok seviyorum hergün sabah kalkınca ve yatarken mutlaka içerim ve yeşilçay hergün 4 kupa içerim çocuklarımda alıştı artık evde siyah çay pişmiyordesem yalan olmaz
lahana bende suyunu içemiyorum ama çig çok severim diger yediklerimizin yanında onun kalorisi hiç bişi degil bence

selamlar herkeslere:)dün başarı öykülerini okudum öyle imrendimki sabah bi enerjiyle kalktım.bir an önce gitsin kilolarrr
sabah:1 haşlama yumurta
2 kk peynir
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz ve açık çay
salatalık
arada:bi avuç leblebi ve birkaç tane kuru üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…