kızlar cok hastayım valla her tarafım tutuldu bogazlarım sıs bıde kaynanam gelıyo of ya of
ıkı kelıme yazıp cıkıyım dedım bende
aayy kimler gelmiş kimler gelmiş. çıtırlar buraya uğrarmıydı yaa hoşgeldin canım hep gel böyle.
süper bir örnek canım. evet biz aslında istesek çok güel şeyler başarabiliriz.ihtiyacımız olan biraz disiplin...bugun bunu dha ıyı anladımkı ısteyen herkes herseyı yapar kafada bıter olay
aksam eskı bı arkaasla esı geldıler tam tamına 89 kıloydu kız ve ben onu en son gordugumde 63 kıloydum
neyse ben onu yıne oyle beklerken yanı ben ona sen nasıl kılo almıssın dıcegıme o bana dedı
cunku kız tam tamına 35 kılo vermıs ve 6 ayda sok oldum resmen
neler yaptın dedım gunde yarım saat spor 3 lt su az ve oze yemek saat 6 dan sonra yememek ve form cayları dedı
ınanırmısınız ıcınden ınsan cıkmıs resmen
bende ypıyorum dedım dıyet aynılarını yapıyorum ama senın kadar erken veremıyorum dedım oda bana
eksık bı yerler vardır dedı
ne olabılırkı dedım
mesela elındekı su cıps dedı
e cocukların dıbınde kalmıs atmayım dedım
evet dedı oylece kılolarına bı yenısını dah eklersın dedı
haklı cok haklı
once kendıme sonra sızlere soz verıyorum bu onumuzdekı haftadan ıtıbaren daha asılcam dıyetıme
canım benim yaşadığın şeyler kolay şeyler değil. Allah sana ferahlık versin. Allah ın izni ile o günleri atlattın ve şimdi sıra da kiloların için savaşmak var. bunun için de planlı ve düzenli bir şekilde bu konuya eğilmek gerekiyor. sen de bunu yapabilecek birisin. bir de bana yediklerim konusunda tavsiyede blunun demişsin. ben daha geçen hafta diyete başlayıp bu hafta listeye alınmış biri olarak sana tavsiye vermek haddimi aşar zannımca. burada onlarca kilo vermiş arkadaşlar var. onların güzel tavsiyeleri olacakktır.Oleeeeeeeyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy dahil oldum
……yazık değil mi ona?..... hayır kesinlikle yazık değilbana yazık değil miydi aylarca o kilolar yüzünden ruhumda bedenimde ne yaralar açıldı benim o zaman onlar dedi mi aaaa hadi gidelim burada bize yer yok diyeeeee ben hayatımda ilk defa hamileyken kilo aldım ama benim kadar kilo aldıgına mutlu olan yoktur nasıl seviniyordum karnım büyüdükçe bebeğim de büyüyor onu kaybetmemek için öyle zor bir hamilelik geçirdim ki doktor kendi gayretinle bebeğini içinde bu kadar ay tutabildin demişti mucize gibi bu durumda en fazla 3 aya kadar yaşar bebek demişlerdi ama ben gece olunca şükrediyordum bebeğim bu günde yaşıyor diye sabah olunca direk kanamam var mı diye yatağa bakıyordum bebeğimi kaybetmiş miyim diye hatta en son kanamamda yatağa yatırdılar yatağın üstüne masa onun üstüne sandalye koydular anneme kesinlikle kızın uyumasın uyursa uyanama çok kan kaybetmiş dediler biz böyle badireler atlatarak 6aya geldik bebeğimle ama onun içimde öldüğü söyledikleri zaman o en korktugum normal doğumu bebeğimi kucağıma alamama rağmen yaşamış olmak daha çok canımı yaktı anne olanlar o anı o duyguyu çok iyi anlarlar (Allah verdi Allah aldı )her gram bende bebeğimi hatırlattı bebeğim yoksa o kiloların ne işi vardı gitmeliydi kovulmadım istifa ettim dercesine kendiliğinden gitmeliydiler başka çareleri yok ya gidecekler ya gidecekler çünkü istemiyorum buda bunun için yeterli bir neden veeeeeee ya gidecekler ya gidecekler inşallah ben tekrar hamile olacağım ve yine bebeğimi kucağıma alacağım o zaman o kilolar bana dert olmak yerine üzüntü vermek yerine kucak dolusu çiçekler verecek bebeklerim beni tonton annem diye sevecekler kusura bakmayın bunların yeri burası değildi ama dinmeyen bir yara içimde döküverdim birden içimi açıldı musluklarım pıtır pıtır damladı yine göz yaşlarım ama kendi koynuma alamadan toprağın koynuna vermek hangi annenin yüreği dayanır ki minicik bir mezara bakmaya
hem alt tarafı birkaç kilo birkaç kaloricik birkaç beden değil mi gidecekler elbette çünkü bu benim bedenim benim hayatım benim hayalim onlarda yer yokkkkkk ne engel kigüzel narin haifif fit şık zarif gibi güzel iltifatlara saihp olmamıza ben kendimi seviyorum her halimle ama daha iyisi olabilirm
kızlar cok hastayım valla her tarafım tutuldu bogazlarım sıs bıde kaynanam gelıyo of ya of
ıkı kelıme yazıp cıkıyım dedım bende
teşekkürler canım, sizin için gelinmezmi? ben arada okuyordum bakıyorum harıl harıl çalışıyorsunuz zayıflamak için,
öylece kaçıyordum, kendimi çok salmıştım aburcubur falan gene. 4 kilo geri almışım, şimdi şöyle
bir silkelenmenin zamanı geldi,tekrar sizi dikkatle takip etmeye başlıyorum canım
kızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.
çok büyük geçmiş olsun inş yakın zamanda güzel haberlerini alırısınız canım.Allah acil şifalar versinkızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.
tamam canım allah sabır versin bilinmezi beklemek zordur herzamankızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.
valla oh maşallah demekten başka bişi kalmıyor geriye. afferin sana.evet bugün neler yaptıkkk :126::126:
şekeri ve ekmeği tek celsede çıkarttım hayatımdannasıl olur sonumuz bilmiyorum ama bittimi bitmiştir benim için haydi güle güle
gün içinde çok fazla siyah çay içiyordum şimdi şekeri çıkartınca çayı %80 azaltmış oldum çaya şeker atmayınca bol limon sıktım ve tüm gün sadece 2 bardak içtim
ama alıştıgım sıvı ihtiyacını normal suyla doldurdum ve suyla da hiç barışmayan yıldızım resmen kutup yıldızına döndü parıl parlıyor ve bugün çok güzel su içtim şuana kadar2 sürahi su içtim 2 bardak yeşil çay içtim kalorisi yüksek filan ama çilekli sodamı içtim yavaş yavaş çıkartalım demi biranda git demek olmaz sodaya sonra minaral ihtiyacım olunca nasıl yüzyüze bakacağız sodayla :80::80:
sabah kahvaltıda:
saat 10-11 arası :3dilim etimek, 6 zeytin yeşil+siyah, 2çatal beyaz peynir ama azıcık ,küçük bir kase dolusu kadar maydanoz+nane+ dereotu+roka üstüne bol limon ama tuz yok bunları yedim
ikindiyle akşamı bir yaptım saat 17gibi: 1tane orta boy haşlanmış tavuk bageti hazır tavuk harcıyla soslayıp tavada ısıttım ama yağda kızartmadım yanında közlenmiş paylıcanı yoğurtladım ondanda 3 çatal aldım hiç ekmek yada etimek yemedim tüm gün yediklerim bu kadar birazdan taze sıkılmış karışık meyve suyu içeceğim
spor konusuna gelince20dk 5,6 da koşu bandında yürüdüm ara arada 10 dk kadar 9da koştum....50 mekik çektim...200 e kadar twistte saydım....bisiklete 5dk kadar bindim 100 e kadar saydım... bunları sabah yaptım akşamda sadce bisikleti yapmadım diğerlerini yaptım..... normal dışarda yürüme olarak da yaklaşık 3-4 saat kadar gezdim eşimle ohhhhh sefam olsun
gitsin kilocuklar gelsin yeni şıkıdım şıkıdım ciciler biciler
canım herkes aynısını dıyor ama ben cok sıkı zor bır dıyet yaptım isveç dıyetı yapanlar bu dıyetı daha çok vermışlerdı onun için az dıyorum 6 gün bu dıyetı yaparken neler cektım gel bana sor
oooo süper benimde bir komşumvar sürekli görüşürüz ve evinden hiç hamur işi eksik olmaz ve zorla yedirir şimdi kolayını buldum midem agrıyor yada yeni yemek yedim geldim diyorumherhalde b hafta sonlardayız anladıgım kadarıyla
neyse haftaya ınsallah
benımde komsum geldı cay ıctık oda dıyete basladı zaten cok sukur daha ıyı oldu valla...
canım maşallah 10 kiloyu devirdin hadi bakalım
.
okudum canım çok zorluklar yaşamışsın hayat sınavı hiç bitmez ama sen eşinin ailesini takma kafana eşinle mutlu ol yeter rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahdaha yeni almışsın çabuk verirsin canım üzülme bebişişn nekadar oldu emiyormu emziriyorsan çok daha kolay verirsin
ben kiloları hamileyken aldım sürekli yatmak zorunda oldugum için şiştim de şiştim ama bebeğimi kucağıma alamadım ölü doğum oldu istesen kendi sayfam da bu konuyu okuyabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458108-cok-bunaldim.html zayıflamak istiyorum çünkü hayat hafifken güzel hafifken dertleri atıyorsun kiloları atıyorsun hafifken ağırkanlılığı atıyorsun hafifken atom karınca gibi oluyorsun hooooop orada hooooop buradasın
tamam şekerim zevleepeki bu perşembe komşularım bana oturmaya geliyor. pazartesi annemler geliyor bu nasıl diyet bilmiyorum görcez. bu cuma bildirimde 85 olmak istiyorum.
sizden ricam her gelmemde gözüme sokun bunu. hani 85 olcaktın diye başıma kakın. bu aralar eşim ses çıkartmıyor bende nasılsa gidiyor diye havalara girdim. gidişatım kötü.
merve bende yapıyımmı isveç ne dersin?
okudum canım çok zorluklar yaşamışsın hayat sınavı hiç bitmez ama sen eşinin ailesini takma kafana eşinle mutlu ol yeter rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
günaydın kızlar hava çok güzel sabah 7 de kalktım 1 elma yedim elma sirkeli su içtim
ipocum yürüyüş toplam 3 saat oldu şekerim
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458108-cok-bunaldim.html
canım konu çok uzundu zaman ayırıp okumuşsun kusura bakma orada yazanlar insanın içini şişiriyor bende şişirdim galiba seni herlde benim kilo veremeyişim bu konuların beni sürekli şişirmesinden olsa gerek :) en son orada yazdıklarımdan sonra daha akla hayale sığmayacak vicdanı sızlatacak çok şey yaşadık ama artık yazmıyorum yazmak iki kere yüzleşmek oluyor benim için buda canımı çok yakıyor kendime acıyorum sonra zavallı gibi hissediyorum değermiydi diyorum...........ahhhhh ahhhhhh bu böyle uzayıp gidiyor moralim sıfırın altında bir milyonartık taktik b
elma sirkeli su mu içtin bende bir kere denedim ama ya ölçüyü tutturamadım yada tadı bana hitap etmedi midem bulandı
3 saat yürüyüş açık alanda normal tempoda yürümek mi yoksa koşu bandında mı ben okadar yürüyemem koşu bandında şaşırdım varmı senin de kendine özel taktiklerin
zayıflama sayflarında lahana kürü lahana suyunu çok duydum ama ben onları yapamam biliyorum bir yapsam ikinciye bırakırım acaba onun yerine marul gibi beyaz lahanayı çiğ çiğ kıtır kıtır yesemde faydasını görürmüyüm o zaman bıkmadan yiyebilirm ama lahanın da bir kalorisi var unutmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?