Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarr alt karın bölgesini eritmek için ne yapmalıyım?öneriniz varmı

cnm şu ebru şallının 21 günde süper bir karın dvdsini herkes anlata anlata bitiremiyor...istersen bir dene bnm kuzenimde kullanıodu onu çok memnundu...ama ben böle şeyleri tam ideal kiloya indikten sonra yada çok yaklaştıktan snra yapılması taraftarıyım...

akıllıbıdıkım cnm o kadar çok spor yapıyorsun ki valla evdede olmadığım için tam algılayamadım bide çok zor 2 gün geçirdim...bana cuma günü dahil bugünde dahil toplam kaç dakika spor yaptığını söyliyebilirmsn

arkadaşlar bugun hava çok guzeldı hayvanat bahcesıne botanıge gıttık sıcacık hava kemıklerıme kadar ısındım

ipo bu arada 1saat spor yazarmısın

zubuscum cokk geçmış olsunn allah şifa versın

ay kızlarr bende yeni uyandım yaa nasıl tersim döndü bir ara uyandım ölümüyüm yoksa napıyorum neden uyumuştum ki hangi gündeyiz falan oldum ve böle duyguları hiç sevmem şuan düzelmeye çalışıyorum...bağrsaklarımda şimdlik düzeldi gibi...hala konserin etkisindeyim...1 buçuk saat sürmüş aslında demekki bana kısa geldi vallahiş bana 5 dk gibi geldi yaaa...

neyse herşey yolunda gitti dediğim gibi...hediye eline ulaştı sağ salim...gidip rica ettiğim kişi meğerse barın sahibiymiş sonradan çaktım sahnenin en önünde oturdum tabi özellikle yana doğru otrdum ki davulcumu göriim diye valla böle bi manzara yoktu yaa ev alırken bile deniz manzarası yerine davulcu manazrası isterim artık ben ömrüm uzadı ohhhhhhh
sizede bi kaç resmini koyiyim dedim bakın bakalım

allahımmm sen bana 27 nisana kadar sabırrr veerrrrrrrrrrrrrrrr kızlarr 26 nisanda inşallah bi terslik olmassa istanbula gidicem...27si sabahı feribotla bursaya geçicem gene bir otel bulmam lazım orda gece kalıp sbh istnbula babaneme yada dayımlara dönücem...5 mayısta da en yakın arkdşm ingiltereden dönüo onu görmeden dönmek olmaz biraz onlarda kalıcam...baya uzun gibi bakalım annem yine pek sıcak bakmıo ama

yaaa ne güzell ben hayatımda hiç hayvanat bahçesine gitmedimm :2: hep istemişimdr

sporunuda yazdım cnmm toplam 2 saat olmuş...

bu arada seni yakalamışken şimdi sorucağım soruları sormaya başlıyorum

bn istnbuldn bursaya gelicem feribotla ... şimdi konser bursa hayal kahvesindeymiş adresinde elmasevlerde diyo...burası nasıl düzgün bir yermi mekana yakın otel bulabilirmiyim güvenilir?

kızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.
Allah acil şifa versin canım. rahatsızlığı neydi?. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
süpersin canım. senin hızına yetişmek ne mümkün. sana tam destekkkkkkk.......

ne üzel canım ya. ben de çok severim hayvanat bahçesini. biizde dışarı attık bugün kendimizi. hava süperdi.

canım yaa. sen hakkaten çok seviyosun bu davulcuyu. ne diyelim. her konserine gidip manzarası güzel yerlerde olman dileğiyle....

kızzlaaarr. ben bugün diyeti bombaladım yaaa.... bi dondurma iki dilim kek yedim. pişmanııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................

hımm biraz kilo ver sonramı egzersiz yap diyosun canım.şu ara zaten hiç vaktim yok.zaten okul varken hiçbir zaman olmayacakiyiki stajlarda koşturup duruyorum yoksa kilo verceğim yok:)

ya çok tatlısın:)böle bi sevgi yoktur yani:)bu arada ne hediye aldın çok merak ettim ve içine not falan yazdınmı

kızzlaaarr. ben bugün diyeti bombaladım yaaa.... bi dondurma iki dilim kek yedim. pişmanııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................
yarın az yersin çok hareket edersin dengelersin:)hangimiz diyet bombalamıyoki

cuma toplam:
60 dakika yürüyüş+koşu
100 mekik
400 twist
10 dakika bisiklet

cumartesi toplam:
90 dakika yürüyüş+koşu
100 mekik
400 twist
10 dakika bisiklet
3 saat kadar dışarda yürüyüş gibi gezme

pazar toplam:
30 dakika yürüyüş+koşu
50 mekik
200 twist
5 dakika bisiklet
1 saat kadar dışarda yürüyüş gibi gezme

artık ne, ne kadar, kaç saat oldugunu hesaplayamadım

çok büyük geçmiş olsun inş yakın zamanda güzel haberlerini alırısınız canım.Allah acil şifalar versin

Allah hepinizden razı olsun.Dün geceden beri yoğun bakım kapısının önünde bekliyoruz.Bu gün hademe beni içeri soktu.Babannemde zatüre ve kalp yetmezliği var.73 yaşında.

Son düzenleme:
güüüüüünaaaaaydııııınn günaaaaydınnnnnnnnnnn günaydııııııııııııııınnnnn:118::118::118::118::118::118::118:bitmeyen bir enerjimle buradayım

ooooooo herkes uyuyoryor hani her üye günde en az 4-5 mesaj yazacaktı nerdeeeeeeeeee

:124::124::124::124:haydi uyanma vakti uyanalım ki dinç olalım :124::124::124::124:
erken kalkalım ki formumuz koruyalım tüm işlerimizi bitirip kendimizede vakit ayırabilelim

haberlere bakıyorum şimdi ama yazık ya ne hale geliyoruz her geçen gün kötü olaylar çıkıyor haberlerde haber demek kötü olay demek değildir ki güzel şeylerde haber olabilir ama nerdeeeeeeee o güzellikler

bugün neler yaptıma gelince güne yeni başladım sanmayın ooooo uyanalı çok oldu malum eşim 6:40da okula gidiyor erken kalkıyorum o yüzden :122::122::122:ve istediğim herşeyi yapmak içinde bol bol vaktim oluyor
uyandım hemen sobayı yaktım eşim için kahvaltı hazırladım kendim biraz sonra yapacağım evi toparladım
dün sabah çamaşır yıkamıştım onları katladım yerleştirdim
bulaşık makinesi sabaha kadar misler gibi yıkamış temizleri çıkartıp etraftaki ıvır zıvır makineye yerleştirdim
eşim evdeyken onun yanında iş yapmak istemiyorum hem eve geldiği zaman herşey toparlanmış hazırlıklar yapılmış olunca mutlu oluyor düzenli bir eve geldiğinde dün alış veriş yapmıştık hepsi poşette duruyordu onları yerleştirdim ama öyle hemen alıp koymuyorum özellikle buzdolabına ambalajlı ürünlerin hepsinin dışını yıkıyorum raflarda herkesin eli değiyor toz oluyor yeşillik adına herşeyi sebzeyi meyveyi yıkayıp kurutup havluyla siliyorum sonra kağıt havluaya sarıp buzdolabına rulo halinde koyuyorum malum zayıflamak adına kahvaltıda yeşillik yiyoruz bol bol salatada işin içine de girince dolabın için yeşil alan ilan ediliyor:90::90::90:
yatağı toparlayıp evi hemen ışık hızıyla süpürüp sildim wc yi ve lavaboyu hemencecik temzleyip bir bardak kahve yapıp geçtim tv nin karşına gündemde neler olup bitmiş eyf yapıyorum kısa zamanda hızlı ev işi yapmak istiyorum ki haantallaşmadan hemen bitsin ve kaloriler birbirinin peşinden gitsin:111::111::111::111:
bir nevi bu da spor sayılır ama olsun saat 9 olsun sporumuda yapmaya başlayacağım inşaaalh bu cuma kilocuklarım beni terk eder artık fazla muhabbet tez ayrılık getirir diyorlar ya getirsinde terk etsinler

haydi uyanında birlikte keyf yeşil çayı içelim

Akillibidiicim heralde hic bir grupta snin gbi yarismaci yoktr bu nasil enerji yaa masallah birazcikta bize yollasana

Bu arada demin tartildim kizlar

Cuma:92.2

Pazartesi: 90.8 nihahhahaha bu nasi bisi konser yuzundn bisi yiyemedim ya sanirim Ondan Oldu

ipocum bursada hayal kahvesi benım bildiğim bulvarda var eğer orasıysa bursanın en mekan yerlerinden biridir ama yakınlarında otel yok neyazık ki oteller merkeze yakın yani yaklaşık 10km mesafede

süpeerrrrr olmuş tebrik ederim ne güzel gitmiş kilolar bende çok heyecanlı oldugum olaylar oldugunda yemeden içmeden kesilirim anında gider ama çabuk gelir gidenler bana
maşallah diyelim enerjim bol hareket çok birde bunca şeyin üstüne 30 öğrenci 7 saat ders üstünede yemekli çaylı misafir gece pil bitiyor ama tartıda tık yok doktora gitmeyi düşünüyorum niye gitmiyor diye çünkü doktor diyecek şunları ye bunları yeme evet yapıyorum irademe sahibim hareket yap diyecek daha ne kadar ne yapayım sanırım bünyem kendini korumaya aldı alıştı tempoya belli tempoda belli yemeye

artık taktik değiştieceğim bakalım ne kadar işe yarayacak bu haftada bunu dneyeyim aynı saatlerde yemek yemeke yerine değişken zamanlarda yiyeceğim aynı zamanda aynı hareketleri yapmak yerine birgün sabahsa diğer gün öğlen birinde sabah 9 diğerinde akşam 10 da yapacağım kilocuklara savunmya geçerse bende taaruza geçerim el mi yman ben mi yaman ama bu cumada kilo değişmezse artık bırakacağım bir müddet ne hali varsa görsün kilocuklarım onlarda pes ederler elbet işte o zaman koyver gitsin hepsini

günaydın fıstıklaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…