kızlarr alt karın bölgesini eritmek için ne yapmalıyım?öneriniz varmı
arkadaşlar bugun hava çok guzeldı hayvanat bahcesıne botanıge gıttık sıcacık hava kemıklerıme kadar ısındım
ipo bu arada 1saat spor yazarmısın
zubuscum cokk geçmış olsunn allah şifa versın
Allah acil şifa versin canım. rahatsızlığı neydi?. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.kızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.
süpersin canım. senin hızına yetişmek ne mümkün. sana tam destekkkkkkk.......evet bugün neler yaptıkkk :126::126:
şekeri ve ekmeği tek celsede çıkarttım hayatımdannasıl olur sonumuz bilmiyorum ama bittimi bitmiştir benim için haydi güle güle
gün içinde çok fazla siyah çay içiyordum şimdi şekeri çıkartınca çayı %80 azaltmış oldum çaya şeker atmayınca bol limon sıktım ve tüm gün sadece 2 bardak içtim
ama alıştıgım sıvı ihtiyacını normal suyla doldurdum ve suyla da hiç barışmayan yıldızım resmen kutup yıldızına döndü parıl parlıyor ve bugün çok güzel su içtim şuana kadar2 sürahi su içtim 2 bardak yeşil çay içtim kalorisi yüksek filan ama çilekli sodamı içtim yavaş yavaş çıkartalım demi biranda git demek olmaz sodaya sonra minaral ihtiyacım olunca nasıl yüzyüze bakacağız sodayla :80::80:
sabah kahvaltıda:
saat 10-11 arası :3dilim etimek, 6 zeytin yeşil+siyah, 2çatal beyaz peynir ama azıcık ,küçük bir kase dolusu kadar maydanoz+nane+ dereotu+roka üstüne bol limon ama tuz yok bunları yedim
ikindiyle akşamı bir yaptım saat 17gibi: 1tane orta boy haşlanmış tavuk bageti hazır tavuk harcıyla soslayıp tavada ısıttım ama yağda kızartmadım yanında közlenmiş paylıcanı yoğurtladım ondanda 3 çatal aldım hiç ekmek yada etimek yemedim tüm gün yediklerim bu kadar birazdan taze sıkılmış karışık meyve suyu içeceğim
spor konusuna gelince20dk 5,6 da koşu bandında yürüdüm ara arada 10 dk kadar 9da koştum....50 mekik çektim...200 e kadar twistte saydım....bisiklete 5dk kadar bindim 100 e kadar saydım... bunları sabah yaptım akşamda sadce bisikleti yapmadım diğerlerini yaptım..... normal dışarda yürüme olarak da yaklaşık 3-4 saat kadar gezdim eşimle ohhhhh sefam olsun
gitsin kilocuklar gelsin yeni şıkıdım şıkıdım ciciler biciler
ne üzel canım ya. ben de çok severim hayvanat bahçesini. biizde dışarı attık bugün kendimizi. hava süperdi.arkadaşlar bugun hava çok guzeldı hayvanat bahcesıne botanıge gıttık sıcacık hava kemıklerıme kadar ısındım
ipo bu arada 1saat spor yazarmısın
zubuscum cokk geçmış olsunn allah şifa versın
ay kızlarr bende yeni uyandım yaa nasıl tersim döndü bir ara uyandım ölümüyüm yoksa napıyorum neden uyumuştum ki hangi gündeyiz falan oldum ve böle duyguları hiç sevmem şuan düzelmeye çalışıyorum...bağrsaklarımda şimdlik düzeldi gibi...hala konserin etkisindeyim...1 buçuk saat sürmüş aslında demekki bana kısa geldivallahiş bana 5 dk gibi geldi yaaa...
neyse herşey yolunda gitti dediğim gibi...hediye eline ulaştı sağ salim...gidip rica ettiğim kişi meğerse barın sahibiymişsonradan çaktım sahnenin en önünde oturdum tabi özellikle yana doğru otrdum ki davulcumu göriim diye valla böle bi manzara yoktu yaa ev alırken bile deniz manzarası yerine davulcu manazrası isterim artık ben ömrüm uzadı ohhhhhhh
sizede bi kaç resmini koyiyim dedim bakın bakalım
Eki Görüntüle 370587
Eki Görüntüle 370588
Eki Görüntüle 370589
allahımmm sen bana 27 nisana kadar sabırrr veerrrrrrrrrrrrrrrrkızlarr 26 nisanda inşallah bi terslik olmassa istanbula gidicem...27si sabahı feribotla bursaya geçicem gene bir otel bulmam lazım orda gece kalıp sbh istnbula babaneme yada dayımlara dönücem...5 mayısta da en yakın arkdşm ingiltereden dönüo onu görmeden dönmek olmaz biraz onlarda kalıcam...baya uzun gibi bakalım annem yine pek sıcak bakmıo ama
cnm şu ebru şallının 21 günde süper bir karın dvdsini herkes anlata anlata bitiremiyor...istersen bir dene bnm kuzenimde kullanıodu onu çok memnundu...ama ben böle şeyleri tam ideal kiloya indikten sonra yada çok yaklaştıktan snra yapılması taraftarıyım...
ya çok tatlısın:)böle bi sevgi yoktur yani:)bu arada ne hediye aldın çok merak ettim ve içine not falan yazdınmıay kızlarr bende yeni uyandım yaa nasıl tersim döndü bir ara uyandım ölümüyüm yoksa napıyorum neden uyumuştum ki hangi gündeyiz falan oldum ve böle duyguları hiç sevmem şuan düzelmeye çalışıyorum...bağrsaklarımda şimdlik düzeldi gibi...hala konserin etkisindeyim...1 buçuk saat sürmüş aslında demekki bana kısa geldivallahiş bana 5 dk gibi geldi yaaa...
neyse herşey yolunda gitti dediğim gibi...hediye eline ulaştı sağ salim...gidip rica ettiğim kişi meğerse barın sahibiymişsonradan çaktım sahnenin en önünde oturdum tabi özellikle yana doğru otrdum ki davulcumu göriim diye valla böle bi manzara yoktu yaa ev alırken bile deniz manzarası yerine davulcu manazrası isterim artık ben ömrüm uzadı ohhhhhhh
sizede bi kaç resmini koyiyim dedim bakın bakalım
Eki Görüntüle 370587
Eki Görüntüle 370588
Eki Görüntüle 370589
allahımmm sen bana 27 nisana kadar sabırrr veerrrrrrrrrrrrrrrrkızlarr 26 nisanda inşallah bi terslik olmassa istanbula gidicem...27si sabahı feribotla bursaya geçicem gene bir otel bulmam lazım orda gece kalıp sbh istnbula babaneme yada dayımlara dönücem...5 mayısta da en yakın arkdşm ingiltereden dönüo onu görmeden dönmek olmaz biraz onlarda kalıcam...baya uzun gibi bakalım annem yine pek sıcak bakmıo ama
yarın az yersin çok hareket edersin dengelersin:)hangimiz diyet bombalamıyokikızzlaaarr. ben bugün diyeti bombaladım yaaa.... bi dondurma iki dilim kek yedim. pişmanııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................
akıllıbıdıkım cnm o kadar çok spor yapıyorsun ki valla evdede olmadığım için tam algılayamadım bide çok zor 2 gün geçirdim...bana cuma günü dahil bugünde dahil toplam kaç dakika spor yaptığını söyliyebilirmsn
evet bugün neler yaptıkkk :126::126:
spor konusuna gelince20dk 5,6 da koşu bandında yürüdüm ara arada 10 dk kadar 9da koştum....50 mekik çektim...200 e kadar twistte saydım....bisiklete 5dk kadar bindim 100 e kadar saydım... bunları sabah yaptım akşamda sadce bisikleti yapmadım diğerlerini yaptım..... normal dışarda yürüme olarak da yaklaşık 3-4 saat kadar gezdim eşimle ohhhhh sefam olsun
Allah yardımcınız olsun çok zordur yoğun bakım önünde beklemek saniyeler yıl gibi gelir bir kelime birşey öğrenmek için gözün kapıya takılırda cevap veren olmaz çok iyi bilir orada garipsemeyi babam için annem için çok çok çokkkkkk bekledik bizde aman inan herşey güzel olacak mevlam neyler neylerse güzel eyler içini kalbini gönlünü ferah tut dualarım seninle
çok büyük geçmiş olsun inş yakın zamanda güzel haberlerini alırısınız canım.Allah acil şifalar versin
Kizlar gunaydin...
Zubuscum oncelikle cook gecmis olsun allah acil sifalar versin …ananem derdiki bu duna dualarla ayakta duruyo. Bol bol dua et hem birazdikta olsun icin ferahlar
Bana gelince ben suan otbuse bindim bodruma donuorum…dun grup sinirlenip konseri yarida kesti allahm kismetime bakarmsnz hemde en muhtesem yeri ayarlamak icin ölmustum yan garsonu falan kafalamistim…hediye kismine geline sag salim eline ulasti hatta konser sirasinda gitaristle hediye hakkinda bisiler konustular tam anliyamasamda allahtn tam o sirada video cekiodm…smdi habire o videoyu izliorum.eve gdnce size birkac resm koyucam konserden…ama nasil agladim konser bitince sokagin ortasinda…anneme diorum ki doyamadim doyamadimmmm…birde bagrsaklarimda zaman zaman olan bir problemim vardi o oldu gene biraz cikiorum ck az snra takilio 1 saat snra tekrar karnim ayrio yine cikamorum fln cok kotu bisi gicik edio bni.gecede aglamaktb hic uyumadim ztn eve gdnce uyurum insalahh
Allah acil şifa versin canım. rahatsızlığı neydi?. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
süpersin canım. senin hızına yetişmek ne mümkün. sana tam destekkkkkkk.......
ne üzel canım ya. ben de çok severim hayvanat bahçesini. biizde dışarı attık bugün kendimizi. hava süperdi.
canım yaa. sen hakkaten çok seviyosun bu davulcuyu. ne diyelim. her konserine gidip manzarası güzel yerlerde olman dileğiyle....
yaaa ne güzell ben hayatımda hiç hayvanat bahçesine gitmedimm :2: hep istemişimdr
sporunuda yazdım cnmm toplam 2 saat olmuş...
bu arada seni yakalamışken şimdi sorucağım soruları sormaya başlıyorum
bn istnbuldn bursaya gelicem feribotla ... şimdi konser bursa hayal kahvesindeymiş adresinde elmasevlerde diyo...burası nasıl düzgün bir yermi mekana yakın otel bulabilirmiyim güvenilir?
Akillibidiicim heralde hic bir grupta snin gbi yarismaci yoktr bu nasil enerji yaa masallah birazcikta bize yollasana
Bu arada demin tartildim kizlar
Cuma:92.2
Pazartesi: 90.8 nihahhahaha bu nasi bisi konser yuzundn bisi yiyemedim ya sanirim Ondan Oldu
ayy canım çok şükür artısız hatta eksi ile atlattım.evet çok hareket ettim pişmanlıktan.yarın az yersin çok hareket edersin dengelersin:)hangimiz diyet bombalamıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?