Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yani ben en azından kendim belli bir kiloya ulaştıktan sonra vücut çalıştırıcam yani mekik twist vs...birde jillianın dvdsi var çok zormuş onuda en son yapıcam...

hediyeye gelince cnm planım şöyleydi...grubun şarkı sözlerini o yazıdğı için şarkılarda geçen nesneleri seçiorum hediye olarak...ilki kravat oldu...hediyenin içine sadece şarkı sözüne cevaben bir cümle yazdım ne isim ne bişi yazmadım...esrarengizliği çok severimde ben 2nci hediyemde büyük bir çikolata olucak...yine şarkının içinde geçtiği için...

kızzlaaarr. ben bugün diyeti bombaladım yaaa.... bi dondurma iki dilim kek yedim. pişmanııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................

ah tatlım benim bombardımanımdan sonra sninki çok masum kalmış ben maşalllah atom bombardımanı yapmştım biliosun...çok su içip hareket ettim bak gitti bile bnmkiler...

cnm akıllıbıdığım maşallah sana fakat ben bu 50 mekik yada 400 twist gibi hareketlerin zamanını nasıl ayarlıcam bilemedim napsak acaba
ipocum bursada hayal kahvesi benım bildiğim bulvarda var eğer orasıysa bursanın en mekan yerlerinden biridir ama yakınlarında otel yok neyazık ki oteller merkeze yakın yani yaklaşık 10km mesafede

aa inşallah orasıdır güzel bi yerse yalnız dün açıklamışlar 12 nisanda ankara konserleri varmış en sevdikleri yer orası oralı oldukları için bnde yine hüsrana uğramamak için ankaraya gitmeye karar verdim burdan çok uzak ama napalım bu yolda herşey mübah

bir doktora git istersen bncede yani bu kadar enerjiye nasıl gitmez mümkün değil yaaa...bu arada yeni yöntemin güzelmiş farklı zamanlarda yapmak...bende bir doktordan duymuştum arada bünyeyi şaşırtmak gerekiomuş

arkadaşlar kilom 70,5 :44: 200gr idare eder

cumaya daha 4 gün varr kızlarrrr hadiii bakalım bugün spor günü olsun

ya kızlar içimde çok garip bir duygu var...böle depresyona benziyo sanki...günlerdir çok kan kaybettim litrelerce acaba ondan mı oluyor kesintisiz midem falan bulanıyo hiç bişi yiyemiorum...böle boşlukta ölmüş gibiyim hiç bişi yapmak istemiyorum...konsere gittim geldim havalara uçmam lazım ona bile doğru düzgün sevinemedim yaa çok garibim nolur bana bişiler söyleyin valla durduk yere ağlıyasım falan geliyo napsamda düzelsem tv bile bakmak istemiorum bir size yazıyorum çok kötüyüm :2:

ipocum canım benim. kıyamam sana ben. kan kaybetmen tabi etkiler. çünkü b vitamini kaybediyorsun. eksikliği mutsuzluk yapar. bir de eczaneden omega 3 al. o da c vitamini ile alınınca eksikliği gideriliyor vücutta( tabi doktora sormadan olmaz o da ayrı bişey). sebpsiz yere olan depresyonların geçer canım. geçmiş olsun.

tamam cnm çok teşekkr ederim...inşallah düzelirim yaa hiç ipeğe benzemiyorum bu halimlee ıyyyy

aslında bu durumdan çıkmanın tek yolu kadınlar için alışveriştir ama ona bile gidicek halim yokk:2: dışarı çıksam biraz iyi gelirmi acabaa (

sporunuda yazdım cnmm

günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar
çok fazla yazamıcam yarın diğer gözümden ameliyatım var kızlar işlerimi toparlamam lazım bugün fazla giremeyebilirim bu sefer izin almıcam evde interne var şükür sizinleyim bu saba tartıldım 58.7 çıktım ama cumartesi 58.2 diyeti bozmadım ama regl haftam şiş olduğumu düşünüyorum bakalım cuma belli olucak herşey ipocum bana 2.5 saat spor eklermisin can şimdi çıkıyorum görüşürüz fıstıklar

günaydın kızlar yürüyüşümü yaptım 1.30 dk
haftaya süper başladım dünkü kaçamaklardan sonra inşallah böyle devam eder

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. reglden dolayı şişsindir canım.

kızlar bir de bu hafta reglden dolayı bir aksilik çıkmazsa süper süpriz yapcam cuma günü bildirimde size. çok disiplinli gidicem inşallah bu hafta ve hedefime ulaşmayı çook istiyorum

arkadaşlar kilom 70,5 :44: 200gr idare eder

200 gr da olsa vermişsin ben sabitim maalesef

vermem gerek ama bu cuma gitmezse bu halimla yaşamayı da kabullendim diyeceğim artık
boyum 1.63 kilom 69 keyfim bir milyon
verirsin canım dur daha yeni başladık sayılır keyfin yerinde olsun yeter

günaydın fıstıklaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............
günaydın canımm

regl dönemi normaldir canını sıkma geçer uzun zaman olmadıgın için şiddetli olmuştur geçmiş olsun canım

kızzlaaarr. ben bugün diyeti bombaladım yaaa.... bi dondurma iki dilim kek yedim. pişmanııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................

onda ne var canım ben dün 2 saat yürüyüşün ardından eşim aradı ve gelirken tatlı almamı söyledi aldım tabi 4 dl yedim çok pişman oldumm ama iş işten geçti

kızlar bir de bu hafta reglden dolayı bir aksilik çıkmazsa süper süpriz yapcam cuma günü bildirimde size. çok disiplinli gidicem inşallah bu hafta ve hedefime ulaşmayı çook istiyorum

inşallah canım hadi bakalım görelim seni haftanın 1.ol inşallah

allah yardımcın olsun canım

kızlar ben yine diş hastanesine gidicem kanal tedavi başlicak saat 1 de randevum var geçgelirim büyük ihtimalle bugün birdaha ugrayamaya bilirim hepinizi öptüm

ipocum sıkma kendını kendını oyalıyacak bişeyler bul boş boş durunca insan takıyor kafasını sıkıntılara canım
bu arada bana 50 dk spor yazarsın

bu cumadan beri yürüyüş
cuma 1 saat cumartesi 2 saat pazar 2 saat pazartesi 1.30
toplam 6 saat 30 dk

ipocum sıkma kendını kendını oyalıyacak bişeyler bul boş boş durunca insan takıyor kafasını sıkıntılara canım
bu arada bana 50 dk spor yazarsın

şunları şöyle bi alıntı yapiimde hepsini toptan yaziyim telefonumda not tutuormda şimdi yanımda deil...annemle babam uyanınca bni bi gördüler bi ağlıorum aynanda gülüorum fln hadi dışarı çıkıoruz dediler şimdi çıkıorum bnde çok öptüm siziiii

bengucum bu arada bnde regl döneminin bu kadar şişkinlik yaptıgını bilmiodum bittikten snra tartıda ve göbekte baya fark oluyormuş yaa

cnm geçmiş olsunn allah şifa versinn...çok özletme kendinii pilates güzelii

kızlar ben yine diş hastanesine gidicem kanal tedavi başlicak saat 1 de randevum var geçgelirim büyük ihtimalle bugün birdaha ugrayamaya bilirim hepinizi öptüm

GEgeçmiş olsun canıım. ya bu diş meselesi beni de bekliyor. çok korkuyorum

ıpocum sanada gecmıs olsun valla hastalık gecmıyo
bıde bu havalarda cok normal depseryon yaza gırme donemınde herkese oluyo bu genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…