Eki Görüntüle 370767
Eki Görüntüle 370768
vermem gerek ama bu cuma gitmezse bu halimla yaşamayı da kabullendim diyeceğim artık
boyum 1.63 kilom 69 keyfim bir milyon
hımm biraz kilo ver sonramı egzersiz yap diyosun canım.şu ara zaten hiç vaktim yok.zaten okul varken hiçbir zaman olmayacakiyiki stajlarda koşturup duruyorum yoksa kilo verceğim yok:)
ya çok tatlısın:)böle bi sevgi yoktur yani:)bu arada ne hediye aldın çok merak ettim ve içine not falan yazdınmı
kızzlaaarr. ben bugün diyeti bombaladım yaaa.... bi dondurma iki dilim kek yedim. pişmanııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................
cuma toplam:
60 dakika yürüyüş+koşu
100 mekik
400 twist
10 dakika bisiklet
cumartesi toplam:
90 dakika yürüyüş+koşu
100 mekik
400 twist
10 dakika bisiklet
3 saat kadar dışarda yürüyüş gibi gezme
pazar toplam:
30 dakika yürüyüş+koşu
50 mekik
200 twist
5 dakika bisiklet
1 saat kadar dışarda yürüyüş gibi gezme
artık ne, ne kadar, kaç saat oldugunu hesaplayamadım
ipocum bursada hayal kahvesi benım bildiğim bulvarda var eğer orasıysa bursanın en mekan yerlerinden biridir ama yakınlarında otel yok neyazık ki oteller merkeze yakın yani yaklaşık 10km mesafede
süpeerrrrr olmuş tebrik ederim ne güzel gitmiş kilolar bende çok heyecanlı oldugum olaylar oldugunda yemeden içmeden kesilirim anında gider ama çabuk gelir gidenler bana
maşallah diyelim enerjim bol hareket çok birde bunca şeyin üstüne 30 öğrenci 7 saat ders üstünede yemekli çaylı misafir gece pil bitiyor ama tartıda tık yok doktora gitmeyi düşünüyorum niye gitmiyor diye çünkü doktor diyecek şunları ye bunları yeme evet yapıyorum irademe sahibim hareket yap diyecek daha ne kadar ne yapayım sanırım bünyem kendini korumaya aldı alıştı tempoya belli tempoda belli yemeye
artık taktik değiştieceğim bakalım ne kadar işe yarayacak bu haftada bunu dneyeyim aynı saatlerde yemek yemeke yerine değişken zamanlarda yiyeceğim aynı zamanda aynı hareketleri yapmak yerine birgün sabahsa diğer gün öğlen birinde sabah 9 diğerinde akşam 10 da yapacağım kilocuklara savunmya geçerse bende taaruza geçerim el mi yman ben mi yaman ama bu cumada kilo değişmezse artık bırakacağım bir müddet ne hali varsa görsün kilocuklarım onlarda pes ederler elbet işte o zaman koyver gitsin hepsini
arkadaşlar kilom 70,5 :44: 200gr idare eder
ya kızlar içimde çok garip bir duygu var...böle depresyona benziyo sanki...günlerdir çok kan kaybettim litrelerce acaba ondan mı oluyor kesintisiz midem falan bulanıyo hiç bişi yiyemiorum...böle boşlukta ölmüş gibiyim hiç bişi yapmak istemiyorum...konsere gittim geldim havalara uçmam lazım ona bile doğru düzgün sevinemedim yaa çok garibim nolur bana bişiler söyleyin valla durduk yere ağlıyasım falan geliyo napsamda düzelsem tv bile bakmak istemiorum bir size yazıyorum çok kötüyüm :2:
ipocum canım benim. kıyamam sana ben. kan kaybetmen tabi etkiler. çünkü b vitamini kaybediyorsun. eksikliği mutsuzluk yapar. bir de eczaneden omega 3 al. o da c vitamini ile alınınca eksikliği gideriliyor vücutta( tabi doktora sormadan olmaz o da ayrı bişey). sebpsiz yere olan depresyonların geçer canım. geçmiş olsun.
günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar
çok fazla yazamıcam yarın diğer gözümden ameliyatım var kızlar işlerimi toparlamam lazım bugün fazla giremeyebilirim bu sefer izin almıcam evde interne var şükür sizinleyim bu saba tartıldım 58.7 çıktım ama cumartesi 58.2 diyeti bozmadım ama regl haftam şiş olduğumu düşünüyorum bakalım cuma belli olucak herşey ipocum bana 2.5 saat spor eklermisin can şimdi çıkıyorum görüşürüz fıstıklar
arkadaşlar kilom 70,5 :44: 200gr idare eder
verirsin canım dur daha yeni başladık sayılır keyfin yerinde olsun yetervermem gerek ama bu cuma gitmezse bu halimla yaşamayı da kabullendim diyeceğim artık
boyum 1.63 kilom 69 keyfim bir milyon
günaydın canımmgünaydın fıstıklaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............
regl dönemi normaldir canını sıkma geçer uzun zaman olmadıgın için şiddetli olmuştur geçmiş olsun canımya kızlar içimde çok garip bir duygu var...böle depresyona benziyo sanki...günlerdir çok kan kaybettim litrelerce acaba ondan mı oluyor kesintisiz midem falan bulanıyo hiç bişi yiyemiorum...böle boşlukta ölmüş gibiyim hiç bişi yapmak istemiyorum...konsere gittim geldim havalara uçmam lazım ona bile doğru düzgün sevinemedim yaa çok garibim nolur bana bişiler söyleyin valla durduk yere ağlıyasım falan geliyo napsamda düzelsem tv bile bakmak istemiorum bir size yazıyorum çok kötüyüm :2:
kızzlaaarr. ben bugün diyeti bombaladım yaaa.... bi dondurma iki dilim kek yedim. pişmanııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................
kızlar bir de bu hafta reglden dolayı bir aksilik çıkmazsa süper süpriz yapcam cuma günü bildirimde size. çok disiplinli gidicem inşallah bu hafta ve hedefime ulaşmayı çook istiyorum
allah yardımcın olsun canımgünaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar
çok fazla yazamıcam yarın diğer gözümden ameliyatım var kızlar işlerimi toparlamam lazım bugün fazla giremeyebilirim bu sefer izin almıcam evde interne var şükür sizinleyim bu saba tartıldım 58.7 çıktım ama cumartesi 58.2 diyeti bozmadım ama regl haftam şiş olduğumu düşünüyorum bakalım cuma belli olucak herşey ipocum bana 2.5 saat spor eklermisin can şimdi çıkıyorum görüşürüz fıstıklar
bu cumadan beri yürüyüş
cuma 1 saat cumartesi 2 saat pazar 2 saat pazartesi 1.30
toplam 6 saat 30 dk
ipocum sıkma kendını kendını oyalıyacak bişeyler bul boş boş durunca insan takıyor kafasını sıkıntılara canım
bu arada bana 50 dk spor yazarsın
kızlar bir de bu hafta reglden dolayı bir aksilik çıkmazsa süper süpriz yapcam cuma günü bildirimde size. çok disiplinli gidicem inşallah bu hafta ve hedefime ulaşmayı çook istiyorum
günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar
kızlar ben yine diş hastanesine gidicem kanal tedavi başlicak saat 1 de randevum var geçgelirim büyük ihtimalle bugün birdaha ugrayamaya bilirim hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?