dakika 4-5 mekik çektiğimizi düşünürsek 50 mekik için ortalama 10dkcnm akıllıbıdığım maşallah sanafakat ben bu 50 mekik yada 400 twist gibi hareketlerin zamanını nasıl ayarlıcam bilemedim napsak acaba
bir doktora git istersen bncede yani bu kadar enerjiye nasıl gitmez mümkün değil yaaa...bu arada yeni yöntemin güzelmiş farklı zamanlarda yapmak...bende bir doktordan duymuştum arada bünyeyi şaşırtmak gerekiomuş
günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar
çok fazla yazamıcam yarın diğer gözümden ameliyatım var kızlar işlerimi toparlamam lazım bugün fazla giremeyebilirim bu sefer izin almıcam evde interne var şükür sizinleyim bu saba tartıldım 58.7 çıktım ama cumartesi 58.2 diyeti bozmadım ama regl haftam şiş olduğumu düşünüyorum bakalım cuma belli olucak herşey ipocum bana 2.5 saat spor eklermisin can şimdi çıkıyorum görüşürüz fıstıklar
kızlar ben yine diş hastanesine gidicem kanal tedavi başlicak saat 1 de randevum var geçgelirim büyük ihtimalle bugün birdaha ugrayamaya bilirim hepinizi öptüm
o zaman sana kocaman bir alkışşayy canım çok şükür artısız hatta eksi ile atlattım.evet çok hareket ettim pişmanlıktan.
yani ben en azından kendim belli bir kiloya ulaştıktan sonra vücut çalıştırıcam yani mekik twist vs...birde jillianın dvdsi var çok zormuş onuda en son yapıcam...
hediyeye gelince cnm planım şöyleydi...grubun şarkı sözlerini o yazıdğı için şarkılarda geçen nesneleri seçiorum hediye olarak...ilki kravat oldu...hediyenin içine sadece şarkı sözüne cevaben bir cümle yazdım ne isim ne bişi yazmadım...esrarengizliği çok severimde ben2nci hediyemde büyük bir çikolata olucak...yine şarkının içinde geçtiği için...
bayıldımmm çok esrarengiz olmuş gerçekten :112:
ya kızlar içimde çok garip bir duygu var...böle depresyona benziyo sanki...günlerdir çok kan kaybettim litrelerce acaba ondan mı oluyor kesintisiz midem falan bulanıyo hiç bişi yiyemiorum...böle boşlukta ölmüş gibiyim hiç bişi yapmak istemiyorum...konsere gittim geldim havalara uçmam lazım ona bile doğru düzgün sevinemedim yaa çok garibim nolur bana bişiler söyleyin valla durduk yere ağlıyasım falan geliyo napsamda düzelsem tv bile bakmak istemiorum bir size yazıyorum çok kötüyüm :2:
regl dönemimde bende gerçkten mahvoluyorum tüm moral çöküyor sinirlilik desen hat safhada.bende sana papatya çayı öneriyorum :112:
kızlar babannem hala yoğun bakımda.ama daha iyi olduğunu söylüyorlar.taaa çinden amcam geliyor yarın.inşallah düzelecek hepinize ayrı ayrı teşekkürederim.Allah razı olsun dualarınız için.Ben bu ara tam acıların kadını gibi oldum.Allah beterinden saklasın herşey üst üste geldi.bütün hafta sonu yoğun bakımın önünde bekledik.haa bu arada cuma akşamı psikoloğa gittim.içimi döktüm.adam sen bu moralle 2 sene sonra çok kötü olursun dedi.zihnin dağılmış önce seni toparlamamız lazım dedi.lustral adında bi ilaç verdi.işimi etkilemiycekmiş.kilo aldırmazmış.ama internette bakıyorum.kilo aldırdığı hep yazıyor.3 gündür başladım içiyorum.umarım kilo almam.kafam çok karışık.artık bu ilaca ihtiyacım olduğunu bende düşünüyorum.
hafta sonu dengesiz beslenme sonucu sabah 74.5 çıktım.umarım şişlik falandır.
nasıl mutlu oldum anlatamam benim için uzun uzun yazmışsın teşekkür ederimaslında kasmıyorum kendimi sadece çok fazla şevke gelmiştim 1 marttan bu yana herşey çok düzenliydi 15günde bir tartılacaktım 15martta virgül bile fark etmemiş oldugunu gördüm eeeee önceden de değişmiyor :18: :18: aynı bir kilo demirle bir kilo pamugun hacim problemine döndüm ben bir kilo demir görünümde pamuğun ağırlıgında olmak istiyorum istiyorum var mı ötesi ne engel olabilirki olmama yeterki ben isteyim değil mi yenilen pehlivan güreşe doymazmış doymadıgım bi daha bi daha bidaha kilolar gidene kadar gitsin kilolar gitsin kilolar
yaaa dimi ne güzel gelinlikler var zayıflar için:)sonra tombiş gelin demesinler arkamızdan:)
valla yiyerek geldi yemeyerek gidecek o zaman
bu hafta herkes kendini tolere edecek hiç heveslenmeah ah bu temizlik yaptığın gibi durmuyorki. eklemeyi unutmuşum vitrini boşaltıp dantellerimi sercem daha
heyecanla sabahki kilonu bekliyorum.
teşekkürler canım, sizin için gelinmezmi? ben arada okuyordum bakıyorum harıl harıl çalışıyorsunuz zayıflamak için,
öylece kaçıyordum, kendimi çok salmıştım aburcubur falan gene. 4 kilo geri almışım, şimdi şöyle
bir silkelenmenin zamanı geldi,tekrar sizi dikkatle takip etmeye başlıyorum canım
kızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.
şekeri ve ekmeği tek celsede çıkarttım hayatımdannasıl olur sonumuz bilmiyorum ama bittimi bitmiştir benim için haydi güle güle
gün içinde çok fazla siyah çay içiyordum şimdi şekeri çıkartınca çayı %80 azaltmış oldum çaya şeker atmayınca bol limon sıktım ve tüm gün sadece 2 bardak içtim
ama alıştıgım sıvı ihtiyacını normal suyla doldurdum ve suyla da hiç barışmayan yıldızım resmen kutup yıldızına döndü parıl parlıyor ve bugün çok güzel su içtim şuana kadar2 sürahi su içtim 2 bardak yeşil çay içtim kalorisi yüksek filan ama çilekli sodamı içtim yavaş yavaş çıkartalım demi biranda git demek olmaz sodaya sonra minaral ihtiyacım olunca nasıl yüzyüze bakacağız sodayla :80::80:
sabah kahvaltıda:
saat 10-11 arası :3dilim etimek, 6 zeytin yeşil+siyah, 2çatal beyaz peynir ama azıcık ,küçük bir kase dolusu kadar maydanoz+nane+ dereotu+roka üstüne bol limon ama tuz yok bunları yedim
ikindiyle akşamı bir yaptım saat 17gibi: 1tane orta boy haşlanmış tavuk bageti hazır tavuk harcıyla soslayıp tavada ısıttım ama yağda kızartmadım yanında közlenmiş paylıcanı yoğurtladım ondanda 3 çatal aldım hiç ekmek yada etimek yemedim tüm gün yediklerim bu kadar birazdan taze sıkılmış karışık meyve suyu içeceğim
spor konusuna gelince20dk 5,6 da koşu bandında yürüdüm ara arada 10 dk kadar 9da koştum....50 mekik çektim...200 e kadar twistte saydım....bisiklete 5dk kadar bindim 100 e kadar saydım... bunları sabah yaptım akşamda sadce bisikleti yapmadım diğerlerini yaptım..... normal dışarda yürüme olarak da yaklaşık 3-4 saat kadar gezdim eşimle ohhhhh sefam olsun
Bana gelince ben suan otbuse bindim bodruma donuorum…dun grup sinirlenip konseri yarida kesti allahm kismetime bakarmsnz hemde en muhtesem yeri ayarlamak icin ölmustum yan garsonu falan kafalamistim…hediye kismine geline sag salim eline ulasti hatta konser sirasinda gitaristle hediye hakkinda bisiler konustular tam anliyamasamda allahtn tam o sirada video cekiodm…smdi habire o videoyu izliorum.eve gdnce size birkac resm koyucam konserden…ama nasil agladim konser bitince sokagin ortasinda…anneme diorum ki doyamadim doyamadimmmm…birde bagrsaklarimda zaman zaman olan bir problemim vardi o oldu gene biraz cikiorum ck az snra takilio 1 saat snra tekrar karnim ayrio yine cikamorum fln cok kotu bisi gicik edio bni.gecede aglamaktb hic uyumadim ztn eve gdnce uyurum insalahh
sizede bi kaç resmini koyiyim dedim bakın bakalım
Eki Görüntüle 370587
Eki Görüntüle 370588
Eki Görüntüle 370589
allahımmm sen bana 27 nisana kadar sabırrr veerrrrrrrrrrrrrrrrkızlarr 26 nisanda inşallah bi terslik olmassa istanbula gidicem...27si sabahı feribotla bursaya geçicem gene bir otel bulmam lazım orda gece kalıp sbh istnbula babaneme yada dayımlara dönücem...5 mayısta da en yakın arkdşm ingiltereden dönüo onu görmeden dönmek olmaz biraz onlarda kalıcam...baya uzun gibi bakalım annem yine pek sıcak bakmıo ama
yarın az yersin çok hareket edersin dengelersin:)hangimiz diyet bombalamıyoki
bugün neler yaptıma gelince güne yeni başladım sanmayın ooooo uyanalı çok oldu malum eşim 6:40da okula gidiyor erken kalkıyorum o yüzden :122::122::122:ve istediğim herşeyi yapmak içinde bol bol vaktim oluyor
uyandım hemen sobayı yaktım eşim için kahvaltı hazırladım kendim biraz sonra yapacağım evi toparladım
dün sabah çamaşır yıkamıştım onları katladım yerleştirdim
bulaşık makinesi sabaha kadar misler gibi yıkamış temizleri çıkartıp etraftaki ıvır zıvır makineye yerleştirdim
eşim evdeyken onun yanında iş yapmak istemiyorum hem eve geldiği zaman herşey toparlanmış hazırlıklar yapılmış olunca mutlu oluyor düzenli bir eve geldiğindedün alış veriş yapmıştık hepsi poşette duruyordu onları yerleştirdim ama öyle hemen alıp koymuyorum özellikle buzdolabına ambalajlı ürünlerin hepsinin dışını yıkıyorum raflarda herkesin eli değiyor toz oluyor yeşillik adına herşeyi sebzeyi meyveyi yıkayıp kurutup havluyla siliyorum sonra kağıt havluaya sarıp buzdolabına rulo halinde koyuyorum malum zayıflamak adına kahvaltıda yeşillik yiyoruz bol bol salatada işin içine de girince dolabın için yeşil alan ilan ediliyor:90::90:
yatağı toparlayıp evi hemen ışık hızıyla süpürüp sildim wc yi ve lavaboyu hemencecik temzleyip bir bardak kahve yapıp geçtim tv nin karşına gündemde neler olup bitmiş eyf yapıyorum kısa zamanda hızlı ev işi yapmak istiyorum ki haantallaşmadan hemen bitsin ve kaloriler birbirinin peşinden gitsin:111::111:
bir nevi bu da spor sayılır ama olsun saat 9 olsun sporumuda yapmaya başlayacağım inşaaalh bu cuma kilocuklarım beni terk eder artık fazla muhabbet tez ayrılık getirir diyorlar ya getirsinde terk etsinler
artık taktik değiştieceğim bakalım ne kadar işe yarayacak bu haftada bunu dneyeyim aynı saatlerde yemek yemeke yerine değişken zamanlarda yiyeceğim aynı zamanda aynı hareketleri yapmak yerine birgün sabahsa diğer gün öğlen birinde sabah 9 diğerinde akşam 10 da yapacağım kilocuklara savunmya geçerse bende taaruza geçerim el mi yman ben mi yaman ama bu cumada kilo değişmezse artık bırakacağım bir müddet ne hali varsa görsün kilocuklarım onlarda pes ederler elbet işte o zaman koyver gitsin hepsini
arkadaşlar kilom 70,5 :44: 200gr idare eder
yani ben en azından kendim belli bir kiloya ulaştıktan sonra vücut çalıştırıcam yani mekik twist vs...birde jillianın dvdsi var çok zormuş onuda en son yapıcam...
hediyeye gelince cnm planım şöyleydi...grubun şarkı sözlerini o yazıdğı için şarkılarda geçen nesneleri seçiorum hediye olarak...ilki kravat oldu...hediyenin içine sadece şarkı sözüne cevaben bir cümle yazdım ne isim ne bişi yazmadım...esrarengizliği çok severimde ben2nci hediyemde büyük bir çikolata olucak...yine şarkının içinde geçtiği için...
ya kızlar içimde çok garip bir duygu var...böle depresyona benziyo sanki...günlerdir çok kan kaybettim litrelerce acaba ondan mı oluyor kesintisiz midem falan bulanıyo hiç bişi yiyemiorum...böle boşlukta ölmüş gibiyim hiç bişi yapmak istemiyorum...konsere gittim geldim havalara uçmam lazım ona bile doğru düzgün sevinemedim yaa çok garibim nolur bana bişiler söyleyin valla durduk yere ağlıyasım falan geliyo napsamda düzelsem tv bile bakmak istemiorum bir size yazıyorum çok kötüyüm :2:
günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar
çok fazla yazamıcam yarın diğer gözümden ameliyatım var kızlar işlerimi toparlamam lazım bugün fazla giremeyebilirim bu sefer izin almıcam evde interne var şükür sizinleyim bu saba tartıldım 58.7 çıktım ama cumartesi 58.2 diyeti bozmadım ama regl haftam şiş olduğumu düşünüyorum bakalım cuma belli olucak herşey ipocum bana 2.5 saat spor eklermisin can şimdi çıkıyorum görüşürüz fıstıklar
kızlar bir de bu hafta reglden dolayı bir aksilik çıkmazsa süper süpriz yapcam cuma günü bildirimde size. çok disiplinli gidicem inşallah bu hafta ve hedefime ulaşmayı çook istiyorum
gecmıs olsun anıssacım
gunaydın hanımlar bugun daha ıyım cok sukur
kılomu bıldırıyım 64.8
GEgeçmiş olsun canıım. ya bu diş meselesi beni de bekliyor. çok korkuyorum
kızlar ben bu hafta yokum cuma günüde gelip gelemeyeceğim belli değil. siz beni izinli yazın bu hafta. annemler geldiler şükür.
temizlikti işe hazırlıktı derken baya bir tempolu anlayacağınız. vakit buldukça uğrar durumlardan haberdar ederim. mervecim bu hafta kaptanlık sende. eklına takılan yerleri ecz. sor canım. bu hafta listeyi perşembeden hazırlayın bana kalırsa. cumaya elinizde hazır bulunur listeniz. bu arada ben önceki haftaki kiloma döndüm çok şükür. neyse kendinize iyi bakın iyi geceler.
çok önemli değil ama ipekcim bana 2 saat spor yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?