Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasılsınız

bizi iyiz şükür
sabahleyimn ttost yedim kepek ekmeğine bide çay arada 1 elma öğlen yemedim daha

bugun topıkımız bos kalmıs
neyse dıyetıme yenıden basladım
hastalandım regl oldum ve yarın 2 gunluk lapa dıyetı yapcam

evi topladım komşular çağırı biz dağın dibvinde oturuyoruz izmir manzaralı oraya çıktık oturduk süper güneş çok iyi geldi..yeni geldim
bişi yemedim kapuska yapıcam şindi akşama onu yiycem

Fazla giremiyorum bu ara moralim bozuk biraz az sonra esimle yuruyuse cikicaz havalardanmi acaba ipo gibi hissediyorum bunalima mi giricem acaba

dakika 4-5 mekik çektiğimizi düşünürsek 50 mekik için ortalama 10dk
200 twist step gibi birşey 5 dakika kadar sürüyor

çok çokk önceden doktora gitmiştim ama o zaman doğum yapalı 120 gün olmuştu ve hala kanamam devam ediyordu doktorda kan değerlerime bakmıştı herşey normal görünüyor diyip hayret etmişti düşününce 6 ay hamileleik ve doğum sonrası 120 gün hergün her saat kanamam olmasına rağmen ve öyle böyle de değil doğum anında bile okadar olmuyor onca şeye rağmen kan değerlerin normal bünyen çok güçlü çok dirençli kendini iyi koruyor demişti...kiloları bir günde almadınki birgünde gitsin demişti... kilolarıma doktorun söylediği felsefeyle bakarsak ben hamileyken almaya başladım nisanın son haftası kilo almam artmıştı o zamana kadar normal kilomdaydım demekki en geç 1 hazirana kadar kilomun gitmesi lazım aslında biraz hafilemiş gibi hissediyorum ama hayal kırıklıgına uğramamak için cumayı bekliyorum çevremdekiler kilon öyle çok görünmüyor sıkılaşmışsın dediler ama ne fark eder hamal gibi taşıdıktan sonra ben hamallıgını istemiyorum tüy gibi hafif olmak istiyorum vakumlu yorganı düşünün normal ağırlığından ne kaybediyor görüntü bier yere kadar yaz tatilinden sonra bebek düşünüyorum o zaman kadar zayıflayım ki yine yatmak zorunda kalırsam benimle ilgilenecek kimsem yok eşimden başka oda okulda olacak hafif olayım ki kendi kendime yetebileyim çünkü hiç unutamıyorum evde tek başımayım yatagımın başındaki komidin de bir bardak su vardı ama elimi uzatabilecek kadar yakın değil sadece biraz daha uzanmam gerekiyordu ama ben öyle çaresiz yatıyordum ki 8.30 da eşim okula gidiyordu ozaman taaa 15:00 de eve gelene kadar o suya bakarak yattıgımı unutamıyorum çünkü kalksam kımıldasam kanamam artabililir aşırı olabilir o halde bayılabilirim diye korktum çünkü bu gibi olayları çok yaşadım

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bugün? Kimler kaçamak yaptı haftasonu??
Mesela ben yaptım. Cmt gün içindeki öğünlerimi düzenledim, dikkatle uydum vs. Ama akşam bir saatten sonra öyle bir kopuş yaşadım ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ama dün telafi ettim sanki. Çünkü bu sabah 70.2 kg çıktıım yine de.

Son düzenleme:
Tatlışım ben cumartesi günkü spor süremi senin ellerine bırakıyorum. Yani çarşıya çıktım, bir kaç elbise ve bir kaç ayakkabı denemek dışında sürekli dolandım. (Gerçekten sadece 1-2 şer tane:112:) Gün sonunda kaç saat olduğunun hesabını yapmadan önce aklımdan dedim ki yarısı kadar süre spor sayıcam. Sonra bir hesapladım 6 saat dolanıp durmuşum. E 3 saat de fazla gibi geldi bana. O sebepten istersen 3 saat istersen 2.5 saatspor yaz hayatım bana. Sana bırakıyorum. :112:

kızlar ben yine diş hastanesine gidicem kanal tedavi başlicak saat 1 de randevum var geçgelirim büyük ihtimalle bugün birdaha ugrayamaya bilirim hepinizi öptüm

Kızlar merhaba ikinizede geçmiş olsun.insanın neresi ağrıyosa canı orda oluyor.

kızlar babannem hala yoğun bakımda.ama daha iyi olduğunu söylüyorlar.taaa çinden amcam geliyor yarın.inşallah düzelecek hepinize ayrı ayrı teşekkürederim.Allah razı olsun dualarınız için.Ben bu ara tam acıların kadını gibi oldum.Allah beterinden saklasın herşey üst üste geldi.bütün hafta sonu yoğun bakımın önünde bekledik.haa bu arada cuma akşamı psikoloğa gittim.içimi döktüm.adam sen bu moralle 2 sene sonra çok kötü olursun dedi.zihnin dağılmış önce seni toparlamamız lazım dedi.lustral adında bi ilaç verdi.işimi etkilemiycekmiş.kilo aldırmazmış.ama internette bakıyorum.kilo aldırdığı hep yazıyor.3 gündür başladım içiyorum.umarım kilo almam.kafam çok karışık.artık bu ilaca ihtiyacım olduğunu bende düşünüyorum.
hafta sonu dengesiz beslenme sonucu sabah 74.5 çıktım.umarım şişlik falandır.

ayy canım çok şükür artısız hatta eksi ile atlattım.evet çok hareket ettim pişmanlıktan.
o zaman sana kocaman bir alkışş

Bu günki menüm
sabah 1 simit
arada simitin devamı
öğle şehriye çorbası,bezelye yemeği,ayran
arada 2 tane peksimet
akşam yoğurtlu ıspanak yemeği
arada 2 kayısı yerim
2 lt su

doktora gitmen iyi olmuş ya sen dikkat ettikten sonra kilo almazsın bence bide onu kafana takma.umarım hayatındaki herşey düzelir kafana takılan ne varsa seni üzen ne varsa.babaannenin dahada ii haberlerini bekliyoruz

bugünkü menüm:
sabah:1 kase nesfit
öğle:1 adet poğaça
1 adet börek
2 adet sarma
1 adet dolma (arkadaşımın annesi bişeyler göndermişte o da bize getirmiş)
akşam:1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
ara:1 adet yovita
4 adet kuru üzüm

cuma günkü kilom:82
bugünkü kilom:81.2

kızlar ben bu hafta yokum cuma günüde gelip gelemeyeceğim belli değil. siz beni izinli yazın bu hafta. annemler geldiler şükür.
temizlikti işe hazırlıktı derken baya bir tempolu anlayacağınız. vakit buldukça uğrar durumlardan haberdar ederim. mervecim bu hafta kaptanlık sende. eklına takılan yerleri ecz. sor canım. bu hafta listeyi perşembeden hazırlayın bana kalırsa. cumaya elinizde hazır bulunur listeniz. bu arada ben önceki haftaki kiloma döndüm çok şükür. neyse kendinize iyi bakın iyi geceler.
çok önemli değil ama ipekcim bana 2 saat spor yaz canım

Yine de demir hacmine sahip olmak pamuk hacmine sahip olmaktan iyidir kuzucm. Boşver. :112: Hem aklıma ne geldi, sen dr a gittin mi? Belki hormanlarınla alakalı bir şey de olabilir. Hem olmasa bile bir kan tahlili yaptırsana. Kontrol olsun. :112:

yaaa dimi ne güzel gelinlikler var zayıflar için:)sonra tombiş gelin demesinler arkamızdan:)

Diyemicekler hayatım. Çünkü biz bir daha hiç tombiş olmicaz inş. :103::103:

Ertesi günkü kilom (Cmt sabahki) 70.4 tü kaptanım. Yani önceki güne dönmüştüm. Ama cmt de abartınca tabii olan oldu. Ama yine de Allahtan pazar biraz toparladım. Ve hiç yoktan iyidir dedirten 200 gr gitti. :112:

Heidin naaptıın!! Ne halleriyle vermiştin kuzucm. Bırak abur cuburu, bize takıl. :112: Yeniden verir ve bu sefer korursun inş. :103:

kızlar babannemi yoğunbakıma yatırdık.hepinizden dualarınızı bekliyorum.benbüyük bi ihtimalle bi kaç gün giremiycem kaptanım haberiniz olsun.

Cnm benim. Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı, acil şifalar versin inş.

Cnm maşş Bu azimle devam edersin inş. Yaptığın değişimler, sporlar süper ötesi. Devamı da gelir inş. Ama benm tabii ki diyecek bir şeylerim var. Cnmcm, peynir konusunda çeki tutma kendini. İnş ilerde yeniden gebe kaldığında keşke yeseymişim deme yani. :112: Bana öyle geldi ki, yediğin peynirden suçluluk duyuyorsun. Hiç gerek yok. Aksine gurur duy. Ve hatta gün içerisinde bir yere 1 bard süt filan da yerleştirsen süper olur. (Çoğu arkadaş ara öğünlerde meyvenin yanına yoğurt ve ya süt öneriyor. Hem yağ yakımını da hızlandirıyormuş galiba. :112: Tabii light ürün olması tercih, ama ben kendi adıma her ne kadar sütü light içsem de yoğurdun lightını yiyemiyorum. Onu tam yağlı yiyorum.)

Anneden gizli yapılan işlerde muhakkak bir aksilik olacak ya. Geçmiş olsun kuzucm.

Aman bu arada diyetini koy verme de cnmcm. :112:
Hmm, bu şarkı sözlerini yazan adam di mi. Ben de sadece solistle bu adamın yüzünü biliyorum zaten. Ama bunun davulcu olduğunu bilmiyordum. Bu arada ipo, bu adama nasıl aşık oldun? Yani şarkı sözlerine mi vuruldun, röportajı filan mı hoşuna gitti?

yarın az yersin çok hareket edersin dengelersin:)hangimiz diyet bombalamıyoki

Hele de ben, hele de ben. Geçen hafta bombaların altında geçti ama asıl vurucu bombaları bu hafta yiyecek diyetim. :18: Bakalım, kilo almadan dönerim inş. :103:

Kuzucm, maş bu ne enerjidir. Bana da göndersene birazını.

Aa, yok öyle bi kaç haftada pes etmek. Bu ihtimali düşünmen bile yanlış. Ya gidecek ya gidecek. Koyvermek yok bu noktadan sonra.

arkadaşlar kilom 70,5 :44: 200gr idare eder

Sen de bendensin yani. :112:

Son noktayı da anasonla yaparsın artık.
Ben de sana onu sorucam kaç zamandır, bodruma dönünce başlayacaktın jiliana, naptın diye. Böylece onun da cvp ını almış oldum.

Hastalık zamanı ben de hep depresyonda olurum. Olur olmadık her şeye ağlarım filan. Hatta bazen tarihe bakmayı unuturum, hastalığımın geldiğini duygusallaşmamdan anlarım. Aksi gibi tüm önemli konuşmalarım da hasta olduğum zamana denk gelir. Babam iyice sulugöz belledi beni bu sene.

İyi geçer ameliyatın inş cnm. Tekrar geçmiş olsun.

kızlar bir de bu hafta reglden dolayı bir aksilik çıkmazsa süper süpriz yapcam cuma günü bildirimde size. çok disiplinli gidicem inşallah bu hafta ve hedefime ulaşmayı çook istiyorum

İnş cnmm. Bu haftaki hedefin kaçtı bu arada? Tekrar hatırlatır mısın rica etsem. :112:

gecmıs olsun anıssacım
gunaydın hanımlar bugun daha ıyım cok sukur
kılomu bıldırıyım 64.8

Haftasonunu 200 gr la kapatanlar çoğunlukta yani.

GEgeçmiş olsun canıım. ya bu diş meselesi beni de bekliyor. çok korkuyorum

Ay hiç sormayın, bende de var o dertten. Nereye yaptıracağıma karar verebilirsem gidicem inş bir ara ben de.

Kaptanım, öncelikle 85 kg olman gerektiğini hatırlatmak isterim.

Diğer konuya gelince, ben de yarın senden izin alacaktım. Çarş eve gidiyorum. Haftasonu kuzenimin düğünü var. Perş de kına gecesi. O yüzden perş gelebileceğimi hiç sanmıyorum ama (Mervecm, bu kısım sana:112:) siz listeyi perş den hazırlayın yst kaptanımın dediği gibi. Ben de cuma öğlene doğru gelmeye çalışırım. O zaman listeyi tekrar birlikte kontrol eder, paylaşım alanında paylaşırız Mervecm, tmm? :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…