Kizlarrr merhabaaaaaa
Ecz.imisim cemin nesine aşık oldun şarkılarami yoksa ropartajina mi demissin ben anason klibini ilk gordugumde onlarin grup fln olduklarini hic bilmiodum onu gorunce dedigim ilk sey allahim bu oyuncuyu nerden bulmuslar kesin fransiz flndir ya kismete bakdemistim snra oturup arastrdim kimdr nedir diye iste snra ogrendim sarkilari yazdigini grupta davulcu oldugunu falan o gunden beri evde uyumadigim saatler haric hep videolarini izliorim hatta bugun aglafim sizladim annemleri ikna ettim hep beraber persembe gunu yola cikioruz cuma gunku canakkale konserlerine gdioruz
Carsambada cikolatciya gdp cikolata yaptrcam ayyy cok alemim yaaaaa offf
Neyse bnde kilomu persembe sbhi bildirìm artik
Bu arada sporlarinizida yazdim canlarim
iyi bakalım, iyi yolculuklar hayatım şimdiden. Sen yeme ama o çikolatalardan.
Bu arada bana cmt için kaç saat yazdın? Merak ettim.
Bir de bugün için de 55 dk sporum vardı cnm. Onu söylemeyi unutmuşum.Onu da eklersin. :112:
günaydın kızlaar. bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. boğazım ağrıyor.sizler nasılsınız.
geçmiş olsun canım. aynen bugün benimde canım sıkkın ve sinirliyim. regl dönemindeyim. ondan herlade.Fazla giremiyorum bu ara moralim bozuk biraz az sonra esimle yuruyuse cikicaz havalardanmi acaba ipo gibi hissediyorum bunalima mi giricem acaba
canım sen kafanı fazla bu konuya yani ilaç kullanma konusuna falan takmamaya çalış. kilo aldırmıyor tanıdığımdan biliyorum. ama o ilacı kullanmadan sen kendi kendine psikolojini düzeltebilirsin. çok zor olur ama en azından olr. ilaca gerek kalmaz. kendine güzel uğraşlar bul. kafanı dağıt. söylemesi kolay tabi. ama yapması enerji ve olumlu düşünce istiyor. Allah yardımcın olsun.kızlar babannem hala yoğun bakımda.ama daha iyi olduğunu söylüyorlar.taaa çinden amcam geliyor yarın.inşallah düzelecek hepinize ayrı ayrı teşekkürederim.Allah razı olsun dualarınız için.Ben bu ara tam acıların kadını gibi oldum.Allah beterinden saklasın herşey üst üste geldi.bütün hafta sonu yoğun bakımın önünde bekledik.haa bu arada cuma akşamı psikoloğa gittim.içimi döktüm.adam sen bu moralle 2 sene sonra çok kötü olursun dedi.zihnin dağılmış önce seni toparlamamız lazım dedi.lustral adında bi ilaç verdi.işimi etkilemiycekmiş.kilo aldırmazmış.ama internette bakıyorum.kilo aldırdığı hep yazıyor.3 gündür başladım içiyorum.umarım kilo almam.kafam çok karışık.artık bu ilaca ihtiyacım olduğunu bende düşünüyorum.
hafta sonu dengesiz beslenme sonucu sabah 74.5 çıktım.umarım şişlik falandır.
teşekkürler canım. evet biliyorum onu. denerimgünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrr
cnm geçmiş olsun bnmde hayatta en sevmediğim şeydir boğaz ağrısıtantum verde diye bir fısfıs var o çok iyi geliyo ay bnde sürekli bunu sölüorum diikat ettim de
bnmde bu sabahın köründe kalkma işim çok komik oldu okul bittikten snra asla böle uyanmazdım sanırım 6-7 sene oldu eski köye yeni adet geldiya böle oluncada gün bitmek bilmio bi garip
kızlar ben bu hafta yokum cuma günüde gelip gelemeyeceğim belli değil. siz beni izinli yazın bu hafta. annemler geldiler şükür.
temizlikti işe hazırlıktı derken baya bir tempolu anlayacağınız. vakit buldukça uğrar durumlardan haberdar ederim. mervecim bu hafta kaptanlık sende. eklına takılan yerleri ecz. sor canım. bu hafta listeyi perşembeden hazırlayın bana kalırsa. cumaya elinizde hazır bulunur listeniz. bu arada ben önceki haftaki kiloma döndüm çok şükür. neyse kendinize iyi bakın iyi geceler.
çok önemli değil ama ipekcim bana 2 saat spor yaz canım
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar sağolun ama benim ameliyat malesef ertelendi dün çok sinirlendim neyse operasyonda kullanılıcak ilaç ellerinde kalmamış yurt dışından sipariş vermişler gelmesini bekliyoruz yani şimdilik askıya alındı
kızlar ben çok hastayımm bademciklerim şişti çok halsizim her tarafım dökülüyor valla :2: spor falanda yapamıyorum umarım çok uzun sürmez bu halimmm
gecmıs olsun anıssacım
gunaydın hanımlar bugun daha ıyım cok sukur
kılomu bıldırıyım 64.8
GEgeçmiş olsun canıım. ya bu diş meselesi beni de bekliyor. çok korkuyorum
başarılar canım ah birde ben deneye bilsem şu diyetleri yapmayı bırak deneyemiyorum bilebugun topıkımız bos kalmıs
neyse dıyetıme yenıden basladım
hastalandım regl oldum ve yarın 2 gunluk lapa dıyetı yapcam
ohhh ne güzel dag havası süper bende alışkanlık yaptı hergün daga yürüyoruz komşularımlaevi topladım komşular çağırı biz dağın dibvinde oturuyoruz izmir manzaralı oraya çıktık oturduk süper güneş çok iyi geldi..yeni geldim
bişi yemedim kapuska yapıcam şindi akşama onu yiycem
ben ben kaçamak yaptım hala çok üzgünüm hemde 2 saat yürüyüşün ardındanSlm bayanlaarr.Nasılsınız bugün? Kimler kaçamak yaptı haftasonu??
Mesela ben yaptım.Cmt gün içindeki öğünlerimi düzenledim, dikkatle uydum vs. Ama akşam bir saatten sonra öyle bir kopuş yaşadım ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ama dün telafi ettim sanki. Çünkü bu sabah 70.2 kg çıktıım yine de.
sagol canım teşekkürlerKızlar merhaba ikinizede geçmiş olsun.insanın neresi ağrıyosa canı orda oluyor.
allah acil şifalar versin babannene canımkızlar babannem hala yoğun bakımda.ama daha iyi olduğunu söylüyorlar.taaa çinden amcam geliyor yarın.inşallah düzelecek hepinize ayrı ayrı teşekkürederim.Allah razı
kolay gelsin canım gözün aydın annende geldikızlar ben bu hafta yokum cuma günüde gelip gelemeyeceğim belli değil. siz beni izinli yazın bu hafta. annemler geldiler şükür.
günaydın kızlaar. bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. boğazım ağrıyor.sizler nasılsınız.[/QUOTE
herşeyde bir hayır vardır canım geç olsun güç olmasıngünaydın kızlar nasılsınız
merhaba kızlar bugün çok fenayım yorgunluktan ölücemmmm
sabah 6 da kalktım namazı kılınca geri uyudum hiç böyle yapmazdım 8.30 kadar uyumuşum ve işlerim birbirine karıştı daha yataklar toplanacak gerisini siz tahmin edin
9 da yürüyüşe gittim 1.30 geldim 2 tepsi börek yapıp okula götürdüm koştura koştura şimdi oturdm biraz dinleneyim ev işine başlicam hııııı daha 1 tencerede sarma sarmam lazım
fıstıklar. bugün hem biyolojim hem psikolojim çok fena bozuktu. regl, boğaz enfeksiyonu, kızımın üşütmesi ve aşırı yorgunluk...
amaaaaaaaa öğlen diyeti bi kenara bırakıp şöööyyleeeee aslanlar gibi yedim içtim hiiiç bişeciğim kalmadı. demekki tek sorun diyetteymiş
hadi beni dövün ne yaparsanız yapın. kaderime razıyım. arada yapmak lazımmış bunune kötüyüm dimi
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar sağolun ama benim ameliyat malesef ertelendi dün çok sinirlendim neyse operasyonda kullanılıcak ilaç ellerinde kalmamış yurt dışından sipariş vermişler gelmesini bekliyoruz yani şimdilik askıya alındı
kızlar ben çok hastayımm bademciklerim şişti çok halsizim her tarafım dökülüyor valla :2: spor falanda yapamıyorum umarım çok uzun sürmez bu halimmm
bengüücmö geçmiş olsun
zübüşcüm babanene hastaymış allah şifasını versin canım
ipo çık kız depresyondan yanına gelirsem saçını çekerim
hatice gözün aydın annenler gelmiş
kızlar unuttuğum varsa ksuusra bakmasın
bugünde 1.30
toplam 8 saat oldu
spor güzel ama birde bogazımı tuta bilsembunlar bile az bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?