Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlarrr merhabaaaaaa

Ecz.imisim cemin nesine aşık oldun şarkılarami yoksa ropartajina mi demissin ben anason klibini ilk gordugumde onlarin grup fln olduklarini hic bilmiodum onu gorunce dedigim ilk sey allahim bu oyuncuyu nerden bulmuslar kesin fransiz flndir ya kismete bak demistim snra oturup arastrdim kimdr nedir diye iste snra ogrendim sarkilari yazdigini grupta davulcu oldugunu falan… o gunden beri evde uyumadigim saatler haric hep videolarini izliorim hatta bugun aglafim sizladim annemleri ikna ettim hep beraber persembe gunu yola cikioruz cuma gunku canakkale konserlerine gdioruz

Carsambada cikolatciya gdp cikolata yaptrcam ayyy cok alemim yaaaaa offf

Neyse bnde kilomu persembe sbhi bildirìm artik

Bu arada sporlarinizida yazdim canlarim

iyi bakalım, iyi yolculuklar hayatım şimdiden. Sen yeme ama o çikolatalardan.
Bu arada bana cmt için kaç saat yazdın? Merak ettim.
Bir de bugün için de 55 dk sporum vardı cnm. Onu söylemeyi unutmuşum. Onu da eklersin. :112:

Yook tatlim bn o gun haric hayatimda cikolata hic svmem ztn

Bu arada sporun icin 3 saat yazmistim smdi 3 saat 55 dk oldu

günaydın kızlaar. bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. boğazım ağrıyor.sizler nasılsınız.

günaydın kızlaar. bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. boğazım ağrıyor.sizler nasılsınız.

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrr

cnm geçmiş olsun bnmde hayatta en sevmediğim şeydir boğaz ağrısı tantum verde diye bir fısfıs var o çok iyi geliyo ay bnde sürekli bunu sölüorum diikat ettim de

bnmde bu sabahın köründe kalkma işim çok komik oldu okul bittikten snra asla böle uyanmazdım sanırım 6-7 sene oldu eski köye yeni adet geldi ya böle oluncada gün bitmek bilmio bi garip

Fazla giremiyorum bu ara moralim bozuk biraz az sonra esimle yuruyuse cikicaz havalardanmi acaba ipo gibi hissediyorum bunalima mi giricem acaba
geçmiş olsun canım. aynen bugün benimde canım sıkkın ve sinirliyim. regl dönemindeyim. ondan herlade.
canım sen kafanı fazla bu konuya yani ilaç kullanma konusuna falan takmamaya çalış. kilo aldırmıyor tanıdığımdan biliyorum. ama o ilacı kullanmadan sen kendi kendine psikolojini düzeltebilirsin. çok zor olur ama en azından olr. ilaca gerek kalmaz. kendine güzel uğraşlar bul. kafanı dağıt. söylemesi kolay tabi. ama yapması enerji ve olumlu düşünce istiyor. Allah yardımcın olsun.

teşekkürler canım. evet biliyorum onu. denerim

dört gözle bekliyoruz canım. kolay gelsin

zubuscum ilaç konusuna gelince...bnm annem ben küçükken panik atak depresyon oldu değişik bir adı vardı şiimdi tam hatrlamıorum...doktor bünyesi oturana kadar bir sürü değişik ilaç verdi hatta bir tanesi sadece bakırköy hastanesinde vardı ordan getittiroduk düşün o kadar ağırdı ben okula kendim giderdim hiç görmezdim hep ama hep uyurdu...gel gelelim üst kat komşumuz annemi takı yapmaya zorladı...hadi şu kolyeyi bir dene bakalım yapabilicekmisin gibi böle telkinlerle onu takıya alıştırdı ve inanırmısın büyük bir hızla iyileşmeye başladı şimdi takı yapmaya başlayalı 7 sene oluyor annem benden daha sağlıklı ilaçlarıda bu herkesin içtiği bişi var onu içiyo öylesine...kilo aldırmadı ilaçları ama alan kişilerde oluyormuş...sonuçta iştahını kontrol edersen almazsın...

yani inan ben anneme yada aileden kimseye böyle belirtmedim ama bir hobinin insanı bu kadar tedavi edebiliceğine ben bile inanmazdım...o hobi şimdi işimiz oldu buda allahın başka bir hediyesi...sen bence ilaca başlamadan önce kendine bu tarz çok sevdiğin bir uğraş bul...anneme doktoru mesela günlük tut demişti ama annem hiç uyanık olmadığı için vaktı olmuyordu bunları bir dene ilk başta derim...sonra baktın için yine sıkılıo dertler üstüne geliyo gibi oluyo ilacı içersin...sonuçta bu rahatsızlık çağımızın rahatsızlığı ve ilaç kullanmayan çok çok az insan var

slm kızlar beynım catlıyo resmen ve uyumak ıstıyorum kucugum uyutmadı bugun
of ya valla bıdaha gırebılırsem gırerım bugun
kolay gelsın hepınıze

günaydın kızlar nasılsınız
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar sağolun ama benim ameliyat malesef ertelendi dün çok sinirlendim neyse operasyonda kullanılıcak ilaç ellerinde kalmamış yurt dışından sipariş vermişler gelmesini bekliyoruz yani şimdilik askıya alındı
kızlar ben çok hastayımm bademciklerim şişti çok halsizim her tarafım dökülüyor valla :2: spor falanda yapamıyorum umarım çok uzun sürmez bu halimmm

geçmiş olsun canım ya. heralde herkeste bir bahar yorgunluğu nezle grip falan oldu.

bengüücmö geçmiş olsun
zübüşcüm babanene hastaymış allah şifasını versin canım
ipo çık kız depresyondan yanına gelirsem saçını çekerim
hatice gözün aydın annenler gelmiş
kızlar unuttuğum varsa ksuusra bakmasın

merhaba kızlar bugün çok fenayım yorgunluktan ölücemmmm
sabah 6 da kalktım namazı kılınca geri uyudum hiç böyle yapmazdım 8.30 kadar uyumuşum ve işlerim birbirine karıştı daha yataklar toplanacak gerisini siz tahmin edin
9 da yürüyüşe gittim 1.30 geldim 2 tepsi börek yapıp okula götürdüm koştura koştura şimdi oturdm biraz dinleneyim ev işine başlicam hııııı daha 1 tencerede sarma sarmam lazım

gecmıs olsun anıssacım
gunaydın hanımlar bugun daha ıyım cok sukur
kılomu bıldırıyım 64.8

GEgeçmiş olsun canıım. ya bu diş meselesi beni de bekliyor. çok korkuyorum

sag olun kızlar kurtuldum allaha şükür 5 haftadır gidiyordum çok yorucu ama hallettim allah şükür dişlerim pırıl pırıl oldu

bugun topıkımız bos kalmıs
neyse dıyetıme yenıden basladım
hastalandım regl oldum ve yarın 2 gunluk lapa dıyetı yapcam
başarılar canım ah birde ben deneye bilsem şu diyetleri yapmayı bırak deneyemiyorum bile

evi topladım komşular çağırı biz dağın dibvinde oturuyoruz izmir manzaralı oraya çıktık oturduk süper güneş çok iyi geldi..yeni geldim
bişi yemedim kapuska yapıcam şindi akşama onu yiycem
ohhh ne güzel dag havası süper bende alışkanlık yaptı hergün daga yürüyoruz komşularımla

ben ben kaçamak yaptım hala çok üzgünüm hemde 2 saat yürüyüşün ardından

Kızlar merhaba ikinizede geçmiş olsun.insanın neresi ağrıyosa canı orda oluyor.
sagol canım teşekkürler

kızlar babannem hala yoğun bakımda.ama daha iyi olduğunu söylüyorlar.taaa çinden amcam geliyor yarın.inşallah düzelecek hepinize ayrı ayrı teşekkürederim.Allah razı
allah acil şifalar versin babannene canım
ilaçlar konusundada kayın validemde kullandı çok kilo aldı ama herkezin bünyesi bir degil tabi sen dikkat edersen almassın bir an önce toparlanırsında inşallah ilaçlarada gerek kalmaz

kızlar ben bu hafta yokum cuma günüde gelip gelemeyeceğim belli değil. siz beni izinli yazın bu hafta. annemler geldiler şükür.
kolay gelsin canım gözün aydın annende geldi

amanın azcık dur kızım ne bu koşuşturma. sarmalardan bize de gönder unutma:)

fıstıklar. bugün hem biyolojim hem psikolojim çok fena bozuktu. regl, boğaz enfeksiyonu, kızımın üşütmesi ve aşırı yorgunluk...
amaaaaaaaa öğlen diyeti bi kenara bırakıp şöööyyleeeee aslanlar gibi yedim içtim hiiiç bişeciğim kalmadı. demekki tek sorun diyetteymiş
hadi beni dövün ne yaparsanız yapın. kaderime razıyım. arada yapmak lazımmış bunu ne kötüyüm dimi

iyi yapmışsın bengücüm arada laızm

kahvaltıda
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin

arad 1 portakal
şimdide kısır yaptım komşularla dağa çıkıcaz yine

olsun cnm afiyet olsunn bnde kaçamak yapan biri olarak kendimde sana kızma hakkını bulamadım

çok geçmiş olsun cnmm...

depresyondan çıktımmmm konsere gitme kararı kalınca hoooooppp çıkıverdim

bugünde 1.30
toplam 8 saat oldu
spor güzel ama birde bogazımı tuta bilsem bunlar bile az bana

cnm yazdım sporunu maşallah çok iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…