ipoooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.................. 30 dk yürüyüş yazıver tatlım.dünden kalma.
hayırlı olsun şekerim.çıkmışın ya depresyondan. bende yiyip içince düzeldim baaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk........
Kizlarrr merhabaaaaaa
Ecz.imisim cemin nesine aşık oldun şarkılarami yoksa ropartajina mi demissin ben anason klibini ilk gordugumde onlarin grup fln olduklarini hic bilmiodum onu gorunce dedigim ilk sey allahim bu oyuncuyu nerden bulmuslar kesin fransiz flndir ya kismete bakdemistim snra oturup arastrdim kimdr nedir diye iste snra ogrendim sarkilari yazdigini grupta davulcu oldugunu falan o gunden beri evde uyumadigim saatler haric hep videolarini izliorim hatta bugun aglafim sizladim annemleri ikna ettim hep beraber persembe gunu yola cikioruz cuma gunku canakkale konserlerine gdioruz
Carsambada cikolatciya gdp cikolata yaptrcam ayyy cok alemim yaaaaa offf
Neyse bnde kilomu persembe sbhi bildirìm artik
Bu arada sporlarinizida yazdim canlarim
aferim sana kzuuzm neymiş öle deepresyon filamn duymuyayaım bi dhaa:18::18::18:
ipocum süpersin yaaa başka bişey diyemiyorum :124:
Babannem daha iyi.hala yoğun bakımda ama iyi haberlerini alıyoruz.doktora gitmen iyi olmuş ya sen dikkat ettikten sonra kilo almazsın bence bide onu kafana takma.umarım hayatındaki herşey düzelir kafana takılan ne varsa seni üzen ne varsa.babaannenin dahada ii haberlerini bekliyoruz
Dietime dikkat ediyorum.Yine de demir hacmine sahip olmak pamuk hacmine sahip olmaktan iyidir kuzucm. Boşver. :112: Hem aklıma ne geldi, sen dr a gittin mi? Belki hormanlarınla alakalı bir şey de olabilir. Hem olmasa bile bir kan tahlili yaptırsana. Kontrol olsun. :112:
Diyemicekler hayatım. Çünkü biz bir daha hiç tombiş olmicaz inş. :103::103:
Ertesi günkü kilom (Cmt sabahki) 70.4 tü kaptanım. Yani önceki güne dönmüştüm. Ama cmt de abartınca tabii olan oldu. Ama yine de Allahtan pazar biraz toparladım. Ve hiç yoktan iyidir dedirten 200 gr gitti. :112:
Heidin naaptıın!!Ne halleriyle vermiştin kuzucm. Bırak abur cuburu, bize takıl. :112: Yeniden verir ve bu sefer korursun inş. :103:
Cnm benim. Çok geçmiş olsun.Allah hayırlı, acil şifalar versin inş.
Cnm maşşBu azimle devam edersin inş. Yaptığın değişimler, sporlar süper ötesi. Devamı da gelir inş. Ama benm tabii ki diyecek bir şeylerim var. Cnmcm, peynir konusunda çeki tutma kendini. İnş ilerde yeniden gebe kaldığında keşke yeseymişim deme yani. :112: Bana öyle geldi ki, yediğin peynirden suçluluk duyuyorsun. Hiç gerek yok. Aksine gurur duy. Ve hatta gün içerisinde bir yere 1 bard süt filan da yerleştirsen süper olur. (Çoğu arkadaş ara öğünlerde meyvenin yanına yoğurt ve ya süt öneriyor. Hem yağ yakımını da hızlandirıyormuş galiba. :112: Tabii light ürün olması tercih, ama ben kendi adıma her ne kadar sütü light içsem de yoğurdun lightını yiyemiyorum. Onu tam yağlı yiyorum.)
Anneden gizli yapılan işlerde muhakkak bir aksilik olacak ya.Geçmiş olsun kuzucm.
Aman bu arada diyetini koy verme de cnmcm. :112:
Hmm, bu şarkı sözlerini yazan adam di mi. Ben de sadece solistle bu adamın yüzünü biliyorum zaten. Ama bunun davulcu olduğunu bilmiyordum.Bu arada ipo, bu adama nasıl aşık oldun? Yani şarkı sözlerine mi vuruldun, röportajı filan mı hoşuna gitti?
Hele de ben, hele de ben. Geçen hafta bombaların altında geçti ama asıl vurucu bombaları bu hafta yiyecek diyetim. :18: Bakalım, kilo almadan dönerim inş. :103:
Kuzucm, maşbu ne enerjidir. Bana da göndersene birazını.
Aa, yok öyle bi kaç haftada pes etmek. Bu ihtimali düşünmen bile yanlış.Ya gidecek ya gidecek. Koyvermek yok bu noktadan sonra.
Geçmiş olsun.Aman dikkat et havalar bozuk dikkat et.günaydın kızlaar. bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. boğazım ağrıyor.sizler nasılsınız.
Çok güzel.Allahım öle büyükki her şerde bir hayır vardır misali.Bazen başımıza gelenlere üzülüyoruz.Ama kimbilir nelere sebep oluyordur.zubuscum ilaç konusuna gelince...bnm annem ben küçükken panik atak depresyon oldu değişik bir adı vardı şiimdi tam hatrlamıorum...doktor bünyesi oturana kadar bir sürü değişik ilaç verdi hatta bir tanesi sadece bakırköy hastanesinde vardı ordan getittiroduk düşün o kadar ağırdı ben okula kendim giderdim hiç görmezdim hep ama hep uyurdu...gel gelelim üst kat komşumuz annemi takı yapmaya zorladı...hadi şu kolyeyi bir dene bakalım yapabilicekmisin gibi böle telkinlerle onu takıya alıştırdı ve inanırmısın büyük bir hızla iyileşmeye başladı şimdi takı yapmaya başlayalı 7 sene oluyor annem benden daha sağlıklı ilaçlarıda bu herkesin içtiği bişi var onu içiyo öylesine...kilo aldırmadı ilaçları ama alan kişilerde oluyormuş...sonuçta iştahını kontrol edersen almazsın...
yani inan ben anneme yada aileden kimseye böyle belirtmedim ama bir hobinin insanı bu kadar tedavi edebiliceğine ben bile inanmazdım...o hobi şimdi işimiz oldu buda allahın başka bir hediyesi...sen bence ilaca başlamadan önce kendine bu tarz çok sevdiğin bir uğraş bul...anneme doktoru mesela günlük tut demişti ama annem hiç uyanık olmadığı için vaktı olmuyordu bunları bir dene ilk başta derim...sonra baktın için yine sıkılıo dertler üstüne geliyo gibi oluyo ilacı içersin...sonuçta bu rahatsızlık çağımızın rahatsızlığı ve ilaç kullanmayan çok çok az insan var
Geçmiş olsun.kendine dikkat et.slm kızlar beynım catlıyo resmen ve uyumak ıstıyorum kucugum uyutmadı bugun
of ya valla bıdaha gırebılırsem gırerım bugun
kolay gelsın hepınıze
Geçmiş olsun.Her şeyde bi hayır vardır. Biraz daha bekle artık.günaydın kızlar nasılsınız
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar sağolun ama benim ameliyat malesef ertelendi dün çok sinirlendim neyse operasyonda kullanılıcak ilaç ellerinde kalmamış yurt dışından sipariş vermişler gelmesini bekliyoruz yani şimdilik askıya alındı
kızlar ben çok hastayımm bademciklerim şişti çok halsizim her tarafım dökülüyor valla :2: spor falanda yapamıyorum umarım çok uzun sürmez bu halimmm
Dikkat et kendine bak herkes hasta.merhaba kızlar bugün çok fenayım yorgunluktan ölücemmmm
sabah 6 da kalktım namazı kılınca geri uyudum hiç böyle yapmazdım 8.30 kadar uyumuşum ve işlerim birbirine karıştı daha yataklar toplanacak gerisini siz tahmin edin
9 da yürüyüşe gittim 1.30 geldim 2 tepsi börek yapıp okula götürdüm koştura koştura şimdi oturdm biraz dinleneyim ev işine başlicam hııııı daha 1 tencerede sarma sarmam lazım
sag olun kızlar kurtuldum allaha şükür 5 haftadır gidiyordum çok yorucu ama hallettim allah şükür dişlerim pırıl pırıl oldu
başarılar canım ah birde ben deneye bilsem şu diyetleri yapmayı bırak deneyemiyorum bile
ohhh ne güzel dag havası süper bende alışkanlık yaptı hergün daga yürüyoruz komşularımla
ben ben kaçamak yaptım hala çok üzgünüm hemde 2 saat yürüyüşün ardından
sagol canım teşekkürler
allah acil şifalar versin babannene canım
ilaçlar konusundada kayın validemde kullandı çok kilo aldı ama herkezin bünyesi bir degil tabi sen dikkat edersen almassın bir an önce toparlanırsında inşallah ilaçlarada gerek kalmaz
kolay gelsin canım gözün aydın annende geldi
inşallah ben kilo almam.
günaydın kızlaar. bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. boğazım ağrıyor.sizler nasılsınız.[/QUOTE
herşeyde bir hayır vardır canım geç olsun güç olmasın
Geçmiş olsun canım.
Ya kizlar dün ve bugun burasi cok durgun yine dePresyoona giricem ona gorreeee
Cnmm saollvalla alemim yaa dimii
Bu arada cok guzel bi yere cikolatayi yaptrdim tabi secebilmek icin bi tanesini tattimm alahim muhtesemdii bn bole bi cikolata gormedimYarım kilo yaptrdim afiyet bal seker olsun aşkımaaaa ohhhhh hahaaha kutunun üstünede ayıp olmasın diye cem'e ve tum zakkum ekibine yazdim hahaha
Babannem daha iyi.hala yoğun bakımda ama iyi haberlerini alıyoruz.
Dietime dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?