İnşallah canım.çok sevindik canım.inş yoğun bakımdan da yakın zamanda çıkar
bu arada grubunuzun diş hekimi adayı olarak kızlarr şunu söylüyorum lütfen dişlerinizi fazla bekletmeyin tedaviler için :112: sonra ihmal edince sonuçlar kötüye gidiyor
ben bugün stajda çok yoruldum uyudum ya o yüzden yoktum:)
nasıl yaptırdınn çikolatalarıartık baya güzel yapıyolar yaa.bu arada davulcu seni merak ediyodur bence ne zaman karşısına çıkçan :112:
bu arada grubunuzun diş hekimi adayı olarak kızlarr şunu söylüyorum lütfen dişlerinizi fazla bekletmeyin tedaviler için :112: sonra ihmal edince sonuçlar kötüye gidiyor
CANIM BEN çok geç kaldım sanırım 29 da dişcıye başlıyorum bakalım sana danısıcam bnazı şeyler bu arada kg 70 bilginiz olsun
İnşallah canım.
Madem diş hekimi adayısın sana soru sorabilirim dimi?
Benim 8 yaşındaki kızımda çürükler var ben doktora gönderiyorum.doktor dişlerini iyi fırçalasın diyip geri gönderiyor.8 yaşındaki çocukların azı dişlerine dolgu yapılmıyormu?yoksa bir tehlike arzediyorda bizim doktor bu işe girmekmi istemiyor.Benim duyduğum kadarıyla fissür denilen bi madde sürülüyomuş .doğrumu?
merhaba kızlar,
ben tekrar takıma katılmak istiyorum,kendi başıma veremiyorum.
yeriniz var mı?
hesapta 63 ile mezun olmuştum ama 69um şu an
benim kızıma 2.sınıfta 5 tane dolgu yapıldı.bir tanesi 3-4 kere falan düştü tekrar taktırıyoruz :)
hatta küçük kıza daha 4 yaşında 1 dolgu yapıldı ama arka azı değil daha önde olanı
Bizim dr korkuyo herhalde.baska dr göndercem
Ooo 5 kilo nasıl aldın.dikkat eymedimmi
merhaba kızlar. bugün ancak gelebildim. kızımı doktora götürdüm boğazında iltihap var. bugün çok giremeyeceğim galiba. kızım çok mızlanıyor. hastalıktan çok nazlı. ilaç ta içiremiyorum. kendinize iyibakın.
selam kızlar nasılsınız
2 gecedir doğru düzgün uyuyamıyorum boğazım yüzünden bu sabah dayanamayıp doktora gittim bademciklerim iltihaplanmış ve faranjit zorla yiyip içiyorum ilaçlarımıda aldım bu akşam başlıcam inşallah hemen toparlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?