Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada grubunuzun diş hekimi adayı olarak kızlarr şunu söylüyorum lütfen dişlerinizi fazla bekletmeyin tedaviler için :112: sonra ihmal edince sonuçlar kötüye gidiyor

çok sevindik canım.inş yoğun bakımdan da yakın zamanda çıkar
İnşallah canım.
bu arada grubunuzun diş hekimi adayı olarak kızlarr şunu söylüyorum lütfen dişlerinizi fazla bekletmeyin tedaviler için :112: sonra ihmal edince sonuçlar kötüye gidiyor

Madem diş hekimi adayısın sana soru sorabilirim dimi?
Benim 8 yaşındaki kızımda çürükler var ben doktora gönderiyorum.doktor dişlerini iyi fırçalasın diyip geri gönderiyor.8 yaşındaki çocukların azı dişlerine dolgu yapılmıyormu?yoksa bir tehlike arzediyorda bizim doktor bu işe girmekmi istemiyor.Benim duyduğum kadarıyla fissür denilen bi madde sürülüyomuş .doğrumu?

Ahh cikolatalari ne sen sor ne ben anlatiyim masal gibiydi tadi

Beni merak etsin amacımda o ztn yalniz bu hediye işi diyet bitene kadar sürücek sanirim bu halimle asla gorunmem heralde kış başı falan ortaya çıkarim taaa taaa tammm diye haaha

CANIM BEN çok geç kaldım sanırım 29 da dişcıye başlıyorum bakalım sana danısıcam bnazı şeyler bu arada kg 70 bilginiz olsun

gunaydın hanımlar nasıl keyıfler benım bas agrım cok sukurkı gectı ıyım
sabah sabah tost yaptım yedım kepekden
aycacım benımde sorum var 5 yasında oglum ve on ust dıslerınden bırı kahverengıye dondu fırcalıyoruzda ama ne yapılabılır baska veya hemen doktora gotureyımmı..

Bende sabah tulum peyniri.2dilim kepek ekmeği.3tane yeşil zeytin yedim.
Kilo olarak bu hafta artıdayım malesef.umarım tekrar veririm.kilom 74.6

merhaba kızlar,
ben tekrar takıma katılmak istiyorum,kendi başıma veremiyorum.
yeriniz var mı?
hesapta 63 ile mezun olmuştum ama 69um şu an

benim kızıma 2.sınıfta 5 tane dolgu yapıldı.bir tanesi 3-4 kere falan düştü tekrar taktırıyoruz :)
hatta küçük kıza daha 4 yaşında 1 dolgu yapıldı ama arka azı değil daha önde olanı

Bizim dr korkuyo herhalde.baska dr göndercem

canım diş hekimi okuyan kızımız daha iyi bilir ama belki çürüklerin derinleşmesini bekliyor olabilir.
çünkü yüzeyde yapılan dolgular düşüyormuş ya o bakımdan;-)birkaç ay sonra büyüyecek o çürük
benim doktorumunda laflar ağzından kerpetenle çıkar ama ben sorar sorar öğrenirim herşeyi

merhaba kızlar. bugün ancak gelebildim. kızımı doktora götürdüm boğazında iltihap var. bugün çok giremeyeceğim galiba. kızım çok mızlanıyor. hastalıktan çok nazlı. ilaç ta içiremiyorum. kendinize iyibakın.

selam kızlar nasılsınız
2 gecedir doğru düzgün uyuyamıyorum boğazım yüzünden bu sabah dayanamayıp doktora gittim bademciklerim iltihaplanmış ve faranjit zorla yiyip içiyorum ilaçlarımıda aldım bu akşam başlıcam inşallah hemen toparlanırım

çok geçmiş olsun bengücüm inşallah çabucak toparlanır miniğin bende aynı şekileyim çok zor gerçekten sende kendine dikkat etcanım

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…