Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günlüğünü kullanıyormusun??
kızlarrrrrrrrrrr
boğazımçok ağırıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun canım
kızlar şu şok diyeti etçemde orda çay yok çay içsem olurmu bişey olurmu
hangisini yapıyosunki? çayı şekersiz içersen sorun olmuyor diye biliyorum

yst38 biliyormusun bu gruba girdiğimden beri b seni birde zübüşü çok merak ediyorum acaba neden sizi böyle gizemli kılan ne ki merveyi gördüm facebookta çok cici bici

Evet cnm var bndede ben gecen sene kullanmistim saga200 kere sola 200 kere dönüyodum belimi ve sirt kismimi baya inceltmisti bu sene dha bu tarz sekil veren aletlere baslamadim bnde bekliorum once biraz dha zayiflamayi…ama gercekten cok zevkli bir alet adinida cok begendim yaraticisin :))

herkesee selamlar bugün harika bir gün geçirdim.hava çok güzeldi dışarıda gezdim gezdim sizler nasılsınızzz

yst38 biliyormusun bu gruba girdiğimden beri b seni birde zübüşü çok merak ediyorum acaba neden sizi böyle gizemli kılan ne ki merveyi gördüm facebookta çok cici bici

profil resmimi değiştirdim sizin için ama sanırım büyük geliyor göstermiyor. ismime tıklarsanız görebilirsiniz belki

profil resmimi değiştirdim sizin için ama sanırım büyük geliyor göstermiyor. ismime tıklarsanız görebilirsiniz belki

teşekkür ederim benim için zahmet etmişsiniz mutlu oldum gördüğüme ne kadar sevimli çıkmışsınız bebeğinizle Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür nasip eder inşallah

bahsettiğin listen bu mu canım

sadece birkaç dk sonra 1 yaş daha yaşlanacağım iyiki doğmuşum anneciğim iyi doğurmuşun beni.

Kzlar cok uzgunum bugun gun vardi 6 cesit yaptm benfe yedim tartya ciktm simdi 1kg fazlm var delu olucam ama yarn oatates diyetine basliyrum haftaya 67olucam olmam lazmm yapabilirim

aa ne güzel demek kardeş şehirlerdeyiz bende sivastayım ama daha bir yılım var 4.sınıftayım.mezuniyetine kadar fıstık gibi olacağına eminim :112:

Yok tatlım, geçti borun pazarı, ben şu an niğdeye sürüyorum eşeğimi. Benm mezuniyetim geçen sene oldu. Ve ben 72 kg civarıyla katıldım mezuniyetime. Kocaman yanaklarımla.

süpersinnn.bence işin en güzel yanı o mağazalara gidicez ve istediğimiz yeni kıyafeti alabilcez :112:

İnş inş. :103::103: Aman şu popomu çıkarır, şu göbeğimi çıkarır derdimiz kalmicak inş.

Tatlım ya, daha önce paylaştın diye hatırlıyorum ama aradım biraz, bulamadım Rica etsem tekrar paylaşabilir misin o listeyi bizimle. :112:

günlüğünü kullanıyormusun??

Yeniden kullanmaya başladım kaptanım ufaktan. Yani her gün düzenli yazamıyorum hala ama yine de haftanın yarısını yazıyorum. :112: İşin aslı birazda yediklerimin saatlerini aklımda tutmak zor gelmeye başladı. Sonuçta günlüğü sürekli yanımda taşıyıp hemen o an yazamıyorum. akşama da saatleri unutmamak için küçük bir kağıda not etmem gerekiyor. O da artık iş gelmeye başladı. Sonuçta o kısımlarını geçtim diye düşünüyorum diyetin. Tabii bazen de yazmaya yüzüm tutmuyor. Mesela bugün akşama 2 tabak makarna yedim. Gel de yaz şimdi bunu günlüğe.

bende çok merak ediyorum yaaa.ama herkes merveyi görmüş ben neden göremedimki

Ben de göremedim. Face den sayfana girdim merve ama fotolar arasında göremedim.

kendimi survivorda gibi hissediyorum kızlar çok açımmmmm

ysttttttttt... Bu kuzu ne kadar tatlı böyle maşşş Yani sen de çok hoşsun maş ama kusura bakma, kuzunun gölgesinde kalmışsın yine de.

sadece birkaç dk sonra 1 yaş daha yaşlanacağım iyiki doğmuşum anneciğim iyi doğurmuşun beni.

İyi ki doğdun kaptanım. Daha nice yılları sevdiklerinle, sevenlerinle, sağlıklı, huzurlu, çıtır geçirmen dileğiyle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…