günlüğünü kullanıyormusun??Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım?
Verirsin inş tatlışım. Önünde böyle bir gaza getirici sebep olması da çok güzel.Hep birlikte vericez inş.
Anladım cnm.Tşk paylaştığın için.
Hayırdır cnm? Miskinlik mi yoksa rahatsız mısın?
Amanınn. Misafir demek güzel güzel menüler demek. :18:
Kızlar tekrar üstüne basa basa söylemek istiyorum. Bunlar ilaç değil, gıda takviyesi. Evt, ilaç modunda sağlık bakanlığından onaylı satılanlar da var ama bu bahsettiğimiz cla dır l-carnitine dir sadece gıda takviyesi. Omega 3 falan gibi yani. Sadece farklı işlevde. :112: Ama kullanımı tabii ki tercih meselesi, vücut her şey gibi bunlara da tepki verebilir, doğrudur. Çünkü daha önce de dediğim gibi bir şeyin tamamen bitkisel olması zarar potansiyeli bakımından birşeyi değiştirmiyor. :112:
Diyet listesine gelince bildiğiniz gibi ben de belli bir liste uygulamıyorum. Hatta sırf bu yüzden arada kaçamaklarım filan da çok oluyor. Ve takıma girdiğimden beri sadece 10 kg verdim. Yani yaklaşık 6 ayda sadece 10 kg. Pişman mıyım, belki bazı noktalarda. Ama genel olarak hayır. Çünkü bir diyetisyenin yazısında (Sanırım dilara koçak'tı) kilo verme sürecinin onu geri almamak için yani yeme düzenimizi değiştirmek ve yeni yeme düzenimizi alışkanlık haline getirebilmek için işe yaradığını okumuştum. Tabii ben bu durumu da biraz abarttım, kabul ediyorum.Ama yine de eğer önünüzde yetişmeniz gereken acil bir şey yoksa diyetten sonra da devam ettirebileceğiniz bir yeme düzeniyle verme taraftarıyım ben bu kiloları. :112:
(Nasıl kaptanım, durulmuş muyum epey?) Ben takıma geldiğimde burda olanlar bilir, az yırtınmadım şok diyet istiyorum diye. Tabii irade zayıf olunca kararı bunda buldum. Sonra da yaptığım şeye inandım. Napim.
Hmm, ne kadar kötü olduğunu yarınki bildirimde anlicaz bakalım kaptanım. Umarım zannettiğin kadar kötü değildir. :103::112:
geçmiş olsun canımkızlarrrrrrrrrrr
boğazımçok ağırıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hangisini yapıyosunki? çayı şekersiz içersen sorun olmuyor diye biliyorumkızlar şu şok diyeti etçemde orda çay yok çay içsem olurmu bişey olurmu
ipocum sanırım sendede yuvarlak dönene twist ten vardı galiba nasıl kullandıgını ne kadar zamanda nasıl etki verdiğini anlatırmısın ben çok zevk aldım adını da dütdürü dünya koydum dünya dönüyor sen ne dersen de yıllar geçiyor farketmesende diye şarkı söyleyip dönüyorum öyle
yst38 biliyormusun bu gruba girdiğimden beri b seni birde zübüşü çok merak ediyorum acaba neden sizi böyle gizemli kılan ne ki merveyi gördüm facebookta çok cici bici
yst38 biliyormusun bu gruba girdiğimden beri b seni birde zübüşü çok merak ediyorum acaba neden sizi böyle gizemli kılan ne ki merveyi gördüm facebookta çok cici bici
Kizlarrr su bnm yaptigim diyeti yapin lutfennnn
profil resmimi değiştirdim sizin için ama sanırım büyük geliyor göstermiyor. ismime tıklarsanız görebilirsiniz belki
Kizlar bnde menumu yaziyim belirli bi liste uyguluorum
Sabah:light krem peynir,2 siyah zeytin,salatalik domates,2dilim kepek ekmegi
Oglen:3kofteli kepekli ekmekten sandvic...salata
Aksamglenle ayni…salata
Hurrem izlerken: yesil cay 3 tane form biskuvi
Su:2.500 ml
Spor:1 saat( 40 dk yuruyus,8 dk step,3 dk ip atlama,9 dk biisiklet)
teşekkür ederim benim için zahmet etmişsiniz mutlu oldum gördüğüme ne kadar sevimli çıkmışsınız bebeğinizle Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür nasip eder inşallah
sadece birkaç dk sonra 1 yaş daha yaşlanacağım iyiki doğmuşum anneciğim iyi doğurmuşun beni.
Iyiki dogdun haticecimmm nice zayff saglikli yaslaraaa
aa ne güzel demek kardeş şehirlerdeyiz bende sivastayım ama daha bir yılım var 4.sınıftayım.mezuniyetine kadar fıstık gibi olacağına eminim :112:
süpersinnn.bence işin en güzel yanı o mağazalara gidicez ve istediğimiz yeni kıyafeti alabilcez :112:
Cnm bni dusunup takip ettigin icin cok tesekkur ederim :) aynen bende kendime yuklenicektim hata dovucektim kendimi aaa daral geldi 90lardan yani …ama bugun yarin 90lara veda etmek uzereyim mujdemi isterim…
Bu yaptigim diyet bir mucize size sole soliyimVİRÜS
Carsamba:91.6
Cuma:90.5
Cumartesi:90.1
iste bu yaniii ve acikmiosunuz da siddetle bu diyeti tavsiye ediorum kizlar
Lutfen bir deneyin bnde arkadasimi gec dinledigim icin cok pismanim
günlüğünü kullanıyormusun??
bende çok merak ediyorum yaaa.ama herkes merveyi görmüş ben neden göremedimki
kendimi survivorda gibi hissediyorum kızlar çok açımmmmm
profil resmimi değiştirdim sizin için ama sanırım büyük geliyor göstermiyor. ismime tıklarsanız görebilirsiniz belki
sadece birkaç dk sonra 1 yaş daha yaşlanacağım iyiki doğmuşum anneciğim iyi doğurmuşun beni.
Kzlar cok uzgunum bugun gun vardi 6 cesit yaptm benfe yedim tartya ciktm simdi 1kg fazlm var delu olucam ama yarn oatates diyetine basliyrum haftaya 67olucam olmam lazmm yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?