hımm ne güzel canım bende bitek ben öğrenciyim zannediyordum.sen kaçıncı sınıftasın?nerde okuyorsun
ya siz nasıl kilo veriyosunz benden şimanlar zayıflamış ben git gide kilo alıyom ya ben nasıl zayıflıycam
bugün adımsayarımla üstüne dönülen yuvarlak dairem geldi(adını unuttum :) da )çok keyifli öğlen tam okula giderken geldi sadece sınıfta ve akşam evdeyken adım sayım şimdide 6350 oldu ooooo süpermiş hadi bir kısmını normal hareket halini karıştırıp adım saydı desem 6000 adımda yarım gün için ideal sayılır değil mi ay aslında ben bu yuvarlak daireye bayıldım dütdütürü dünya koydum adını çok keyifli üstünde durmak kesinlikle önerirrim
Cnmcm, hayırlı olsun tekrardan. Güzel kilolar vererekten güzel güzel sıkılaş inş onlarla.Ya ben de adımsayara pek bir heveslendim, bakalım. Bir de nabız ölçer almak istiyorum, egzersiz sırasında nabız sayımın yeterli derecede olduğundan emin olmak için. Ama aklıma yeni girmeye başladıklarına göre 1-2 aya alırım herhalde.
CUMA zayiflama YARIŞMASI 251. ETAP SONUC LİSTELERİ
31 Mart - 6 Nisan
6.takım 251 etapİKİNCİSİ
fatos0808/119/118.7/0,3/0,25%
ecz.imis 69.5 / 68.7 / 0.8 / 1.15%
yst38 /88.4/ kilobildiriminde bulunmadı
ipo /91.5/90.5/1/1.09%
zubus /74.5/73.4/1.1/1.48%
tugay2000 /64/64/0/0%
anissa /73.8/73,5/0,3/0,41%
merve10er /70.4/68.5/1.9/2,70%
beyazzambak /59/58.2/0,8/1.36%
ayça0750 /81,2/80/0,6/0.74%
akıllıbıdıkk 67 / 66.5 / 0.5 / 0.75%
toplam %0.90
CUMA zayiflama YARIŞMASI 251. ETAP SONUC LİSTELERİ
31 Mart - 6 Nisan
Takım derceleri
1 ) 4. TAKIM0,91%
2 ) 6. TAKIM0,90%
3 ) 1. TAKIM0,61%
Bireysel dereceler
1) 1. TAKIMDAN .... aylin90_ .... % 4,01
2) 5. TAKIMDAN .... Ezgi_18 .... % 3,31
3) 6. TAKIMDAN .... merve10er .... % 2,70
KIZZZZZLAARRRRR nerdesiniz takım olarak 2. olmuşuz bende bireysel olarak 3. olmuşumHOLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ayyyyy çok sevinçliyiyim yaaaaa
ahhhh haticem yaaa sende gelip bildirim yapsaydım belkide 1. dik neyseeee
slm kızlar bugün hiç giremedim siteye. riskli gebe götürdüm fakülteye bütün gün onun evrakları için dolaştım. benim telefonum bu siteye giremiyor. sabah aklımdaydı ama malesefki vaktim olmadı. 6yı geçerek geldim eve.
sizleri tebrik ederim ama o listede neden ben yokum. kilo vermedi yada bildirimde bulunmadı demeniz gerekmiyormuydu??
bende 87.6 kiloydum bugün. yani pazartesinden bu yana değişim yok.
walla ben acayip heveslendim sanırım haftasonu duymuştum ilk defa araştırdım bir kaç yerde salı akşam sipariş verdim bu sabah geldi elime bana akalırsa hiç erteleme önce insanın gözünde çok büyüyo 10bin adım ama düşün avuç içi bir sınıfta ve minnacık bir evin içinde ben 6500 adım attıysam yarım günde oooooo sen üniversitede öğrenciysen kat kat aşarsın ben öğrenciyekne günde belki bunu 2ye 3e katlardım:))) motive oluyorsun mutlu oluyorsun
Rexpo PM-02 Pedometre ( Adımsayar ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ben bunu aldım istersen özelden yaz adresini ben sana hediye edeyim öğrenci için bir lira bile kıymetlidir değerlidir
okuldan bir öğretmen herbarlifenin satışı yapıyormuş anlattı anlattı biteremedi sonra kullanan bir başka öğretmenle konuştum oda çok memnunum diye anlattı ama resmen şow yaptılar kullanan kişi yeni atandığına kilosu hakkında hiç dikkatimi çekmemişti sordum ne kadar zamandır kullandınız kaç kilo verdiniz diye ne dese beğenirsiniz içimden gül gül gül öldüm bir aydır kullanıyorum ve ve veeeeee 2 kilo verdim dedim kaç saattir anlattıgın bu muydu dedim sonra sordum kaç kilosunuz diye şuan 68-67 civarıymış yanımızdaki diğer bayana sordum dedim ki nasıl duruyoruz kilo olarak nasılız onunla dedim dedi ikisde senin iki bacağın benim bir bacağım kadar sen çok zayıfsın bana göre dedi ayyyyyy havalar uçtum resmen çünkü benim onunla kilom aynı hatta fazlam bile bar tartıda ona göre ama görüntüde onun hayal ettiği zayıflıktaymışım biraz karışık oldu analatımım ama
muuuuuutttttttlllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuummmmmmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Aycacmm hem oglen makarna yemissin aksamda cig kofte tbi veremessin kilo yazk degilmi okadar mucdele veriyorsun kg vermk icin zararli yiyeceklerden bir sure uzak dur
Cnm ben kayseride okuyorum, son sınıftayım. :112:
Kolay gelsin kaptanım. Zor bir gün olmuş galiba. :112: Demek ki gelseymişin kesin birinciymişiz.Haftaya resmi birinci de oluruz inş. :103::103:
Cnm benim gerek yok ama çok sağolasın.Verdiğin kararı anında uygulaman ne hoş. Ben epey tutuyorum zihnimde. Başka türlü batıyor çünkü içime. Aldığım şeyi gerçekten istemek istiyorum. :112: Çarşıya çıktığımda da ilk görüşte alıp da pişman olmadığım çok azdır.
Çok iyi ya.Mühim olan da o değil mi zaten. :13::13:
Ben de bugün dolaptaki pantolonları denedim. 2 pantolonum çuvala dönmüş. Biri dönmek üzere.Başka bi tanesi tam oldu ama mevsiminin gelmesine 1 ay falan var daha. O zamana o da çuvala döner inş. Dolayısıyla sevinsem mi üzülsem mi pek bilemedim başta ama sanırım sevinç ağır bastı. Artık bu maraton bitip de ben yeni pantolon almaya başladığımda umarım babamda da sevinç ağır basar.
hu hu huuuuuuu nerdesiniz uykucu güzeller yaza az kaldı ne uykusu böyle deniz kum güneş etekler badiler veeeeeeeeee kilooooooooooooolar
KIZLAARRRSÜPER SONUÇÇ HARİKAYIZZ HERKESİ KOCCAMAN KOCCAMAN ÖPÜCÜKLERLE TEBRİK EDİYORUM.
Oh ya, neydi o geçen haftaki sonuç. Bu daha iyi, değil mi? :112: Devamını da getirelim inş.
Bu arada ipocm, bu haftada kilo vermeseydin yüklenecektim sana, kaç haftadır 90 lardasın diye. Ama sorun çözülmüş inş. Bu hafta 80 lere inersin artık.
Kaptanııımm. Nerdesiiinn??Bir sorun yok inş di mi? Sen ihmal etmezdin bizi, hele ki bildirim günü. :18:
Cnmcm, seni de ayrıca tebrik etmek istiyorumm. Süpersin.Desene bu hafta işim gerçekten çok zor olacak. Ama yine de belli olmaz. Sen gardını al bence.
selam kızlar
zubuş'ün verdiği kiloya dikkat edin.daha fazla olmalıydı fark
yanlış çıkarmış sanırım
Mervecim zubusun verdigi kilo 900 gr degil 1.100 kg
Aaa zubudu duzelticem canm tesekkurlet
Tebrikederim.KIZZZZZLAARRRRR nerdesiniz takım olarak 2. olmuşuz bende bireysel olarak 3. olmuşumHOLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ayyyyy çok sevinçliyiyim yaaaaa
ahhhh haticem yaaa sende gelip bildirim yapsaydım belkide 1. dik neyseeee
Annemlere oturmaya gidiyoruz.Umarım bişeyler çıkarmaz bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?