Ah canım .Sende annene kavuşursun inşallah en kısa zamanda.Akşam güzel geçti.Bizim çıtır gelinde evdeydi.Pasta aldım giderken.Malesef 1 ince dilim yedim.nasıl özendim sana ben annemi en son deprem olduda bu vesileyle kurban bayramında gördüm nasıl burnumda tüttü her anne biriciktir benim yerimede anneni koklaya koklaya öp
Aslında ben facede varım.Adım zübeyde .Ordan bulabilirsin belki beni.Senin adın neydi?Özelden yaz.Ekleyelim birbirimizi.yst38 biliyormusun bu gruba girdiğimden beri b seni birde zübüşü çok merak ediyorum acaba neden sizi böyle gizemli kılan ne ki merveyi gördüm facebookta çok cici bici
Canım çok az yiyecek var gibi o diette.Sanki ben doymam gibi geldi.Kizlarrr su bnm yaptigim diyeti yapin lutfennnn
Seni gördüm.Bebişinde çok tatlı.Allah analı babalı büyütsün inşallah.profil resmimi değiştirdim sizin için ama sanırım büyük geliyor göstermiyor. ismime tıklarsanız görebilirsiniz belki
sadece birkaç dk sonra 1 yaş daha yaşlanacağım iyiki doğmuşum anneciğim iyi doğurmuşun beni.
Yok tatlım, geçti borun pazarı, ben şu an niğdeye sürüyorum eşeğimi.Benm mezuniyetim geçen sene oldu. Ve ben 72 kg civarıyla katıldım mezuniyetime. Kocaman yanaklarımla.
İnş inş. :103::103: Aman şu popomu çıkarır, şu göbeğimi çıkarır derdimiz kalmicak inş.
Tatlım ya, daha önce paylaştın diye hatırlıyorum ama aradım biraz, bulamadım Rica etsem tekrar paylaşabilir misin o listeyi bizimle. :112:
Yeniden kullanmaya başladım kaptanım ufaktan. Yani her gün düzenli yazamıyorum hala ama yine de haftanın yarısını yazıyorum. :112: İşin aslı birazda yediklerimin saatlerini aklımda tutmak zor gelmeye başladı. Sonuçta günlüğü sürekli yanımda taşıyıp hemen o an yazamıyorum. akşama da saatleri unutmamak için küçük bir kağıda not etmem gerekiyor. O da artık iş gelmeye başladı. Sonuçta o kısımlarını geçtim diye düşünüyorum diyetin.Tabii bazen de yazmaya yüzüm tutmuyor. Mesela bugün akşama 2 tabak makarna yedim. Gel de yaz şimdi bunu günlüğe.
Ben de göremedim. Face den sayfana girdim merve ama fotolar arasında göremedim.
ysttttttttt... Bu kuzu ne kadar tatlı böyle maşşşYani sen de çok hoşsun maş ama kusura bakma, kuzunun gölgesinde kalmışsın yine de.
İyi ki doğdun kaptanım.Daha nice yılları sevdiklerinle, sevenlerinle, sağlıklı, huzurlu, çıtır geçirmen dileğiyle inş.
çok teşekkürlerEvet kizlar liste bu ilk hafta icin
Sabah:light krem peynir,2 siyah zeytin,salatalik domates,2dilim kepek ekmegi
Oglen:3kofteli kepekli ekmekten sandvic...salata
Aksamglenle ayni salata
Hurrem izlerken: yesil cay 3 tane form biskuvi
Kaptanim kabiz yapiomu demissin bnm zaten genelde sorunum oldugu icin biraz zorlandim ama hic cikamamazlik yasamadim hergun duzenim devam etti yani ve suanda kilom
89.6
Kzlar cok uzgunum bugun gun vardi 6 cesit yaptm benfe yedim tartya ciktm simdi 1kg fazlm var delu olucam ama yarn oatates diyetine basliyrum haftaya 67olucam olmam lazmm yapabilirim
iyiki dogdun canım oglunla ve eşinle hayırlı uzun ömürler diliyorumtşk ederim canım
hani dünyayı karış karış gezdim derler ya artık ben bunu adım adım gezdim diye değiştiriyorum dün toplamında 13bin adım attım üstelik öğlen misafirlikteydik ondan oturup durdugum halde waaaayy be ben sevdim bu işi bu akşam hedefim 15bini görmek
hani dünyayı karış karış gezdim derler ya artık ben bunu adım adım gezdim diye değiştiriyorum dün toplamında 13bin adım attım üstelik öğlen misafirlikteydik ondan oturup durdugum halde waaaayy be ben sevdim bu işi bu akşam hedefim 15bini görmek
hımm anladım ipocum o zaman bu protein ağırlıklı bi diyet oluyo.bakalım yarınki kilo bildirimini heyecanla bekliyoruz :109:Hyr sadece kofte degil tavuk balik salam jbon fume gbi seyler ve bn acikmios kimse acikmaz bnce aciktikcada salatalik yiyorum bide form biskuvi carsamba gunude 4 gunluk protein diyeti var dewaminda adam ole vermis
Umutsuz ev kadınlarını seyrediyorum.En sevdiğim dizilerden biri.
Bu gün gezdim,gezdim,gezdim
Kuaföre gittim.saçlarımın uçlarını kestirdim.fön çektirdim.sonra dünyanın yolunu yürüdüm.
Ve eve geldim.eşim saçım için hiç bişey demedi.kafama takmıycam .takmıycam.boşveeeeer.odun.
ilk defa kendi kendime kilo çizelgemi yaptım.Demekki insan isteyince herşeyin üstesinden geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?