Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasıl özendim sana ben annemi en son deprem olduda bu vesileyle kurban bayramında gördüm nasıl burnumda tüttü her anne biriciktir benim yerimede anneni koklaya koklaya öp
Ah canım .Sende annene kavuşursun inşallah en kısa zamanda.Akşam güzel geçti.Bizim çıtır gelinde evdeydi.Pasta aldım giderken.Malesef 1 ince dilim yedim.
yst38 biliyormusun bu gruba girdiğimden beri b seni birde zübüşü çok merak ediyorum acaba neden sizi böyle gizemli kılan ne ki merveyi gördüm facebookta çok cici bici
Aslında ben facede varım.Adım zübeyde .Ordan bulabilirsin belki beni.Senin adın neydi?Özelden yaz.Ekleyelim birbirimizi.
Kizlarrr su bnm yaptigim diyeti yapin lutfennnn
Canım çok az yiyecek var gibi o diette.Sanki ben doymam gibi geldi.
profil resmimi değiştirdim sizin için ama sanırım büyük geliyor göstermiyor. ismime tıklarsanız görebilirsiniz belki
Seni gördüm.Bebişinde çok tatlı.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
sadece birkaç dk sonra 1 yaş daha yaşlanacağım iyiki doğmuşum anneciğim iyi doğurmuşun beni.

:119::124::124::124: MUTLU YILLAR SANA....MUTLU YILLAR SANA...:118:

canın sağolsun canım ya.sende şimdi verirsin arkadaşların seni görünce şaşırır çok

kaptanımmm doğum günün kutlu mutlu olsun sevdiklerinle bebişinle eşinle nice nice güzel yıllara yaşlara :119::119::119:
bu arada sende oğluşunda çok tatlısınız ama oğluşunu kendime alabilirmiyim onlar ne şeker yanaklar benm yerime ıssırsanaa kırk bir kere maşallah

günaydın hanımlarrr nasılsınız bugün ben erkenden kalktım güzelce kahvaltımı yaptım şimdide keyif yapıyorum tabi bende çoluk çocuk yok bekarlık sultanlıktır demi sabah kahvaltım:
yarım salatalık
bir dilim çavdar ekmeği
4 kaşık menemen az yağlı tabiki
1kk peynir
4 adet zeytin

hani dünyayı karış karış gezdim derler ya artık ben bunu adım adım gezdim diye değiştiriyorum dün toplamında 13bin adım attım üstelik öğlen misafirlikteydik ondan oturup durdugum halde waaaayy be ben sevdim bu işi bu akşam hedefim 15bini görmek

Evet kizlar liste bu ilk hafta icin

Sabah:light krem peynir,2 siyah zeytin,salatalik domates,2dilim kepek ekmegi

Oglen:3kofteli kepekli ekmekten sandvic...salata

Aksamglenle ayni…salata

Hurrem izlerken: yesil cay 3 tane form biskuvi

Kaptanim kabiz yapiomu demissin bnm zaten genelde sorunum oldugu icin biraz zorlandim ama hic cikamamazlik yasamadim hergun duzenim devam etti yani ve suanda kilom

89.6

çok teşekkürler ipocum güzel bi listeymiş ama öğleleri uymuyo bana bide hep köftemi yicez başka bi alternatifimiz yok mu.aralarda bişey yemiyormuyuz?

Hyr sadece kofte degil tavuk balik salam jbon fume gbi seyler ve bn acikmios kimse acikmaz bnce aciktikcada salatalik yiyorum bide form biskuvi carsamba gunude 4 gunluk protein diyeti var dewaminda adam ole vermis

merhaba kızlar umarım güzelbir pazar günü geçiriyorsunuzdur
babamla kızkardeşim gelecekler bugün yemege hiç canım mutfaga bile girmek istemiyor

ipocum 2 saat spor yaz canım

Kzlar cok uzgunum bugun gun vardi 6 cesit yaptm benfe yedim tartya ciktm simdi 1kg fazlm var delu olucam ama yarn oatates diyetine basliyrum haftaya 67olucam olmam lazmm yapabilirim

inşallah canım sen istersen yaparsın azimlisin
oooo 6 çeşit hamaratsın
tşk ederim canım
iyiki dogdun canım oglunla ve eşinle hayırlı uzun ömürler diliyorum

kız bendemi alsam acem ama eminim benim hızıma yetişemez o alat ben evdede sürekli koşturuyorum yoksa işlere yetişemiyorum bugün saat 10.00 dan saat 15 e kadar ayaktaydım 2 saatte yürüyüş yaptım şu an ayaklarımı hissetmiyorum

yarın patates dıyetıne başlıycam ama şimdiden gözümde buyuyorrr ama yapmam lazım şimdi biraz diyet hakkında araştırma yapayımda hırslanayım:44::44:

Çok zevkli bir şey bu adım sayar herhalde.:121::121::121:

Kızlar ben bu sabah sosisli yumurta,2 dilim normal ekmek,azcık peynir yedim.
arada yarım paket 2si 1 arada,2 kare çikolata:26:
öğle 2 tane hacıoğlu peymacun,diet cola
akşam yok hala çok şişim.
1 lt su

Umutsuz ev kadınlarını seyrediyorum.En sevdiğim dizilerden biri.

Bu gün gezdim,gezdim,gezdim
Kuaföre gittim.saçlarımın uçlarını kestirdim.fön çektirdim.sonra dünyanın yolunu yürüdüm.
Ve eve geldim.eşim saçım için hiç bişey demedi.kafama takmıycam .takmıycam.boşveeeeer.odun.

ilk defa kendi kendime kilo çizelgemi yaptım.Demekki insan isteyince herşeyin üstesinden geliyormuş.

Hyr sadece kofte degil tavuk balik salam jbon fume gbi seyler ve bn acikmios kimse acikmaz bnce aciktikcada salatalik yiyorum bide form biskuvi carsamba gunude 4 gunluk protein diyeti var dewaminda adam ole vermis
hımm anladım ipocum o zaman bu protein ağırlıklı bi diyet oluyo.bakalım yarınki kilo bildirimini heyecanla bekliyoruz :109:

ancak saçının yarısını kestirmen lazımki anlasın bence.odun demeyelimde bizim kadar ince ruhlu değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…