Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok ya spor falan yapamıyorum ve basım acayıp agrıyo neden acaba havaların etkısımı dıcem ama sanmıyorum nedır benım durumum...

herkese selamlar :119::119::119::119::119:
kilo bildirimimi yapayım hemen.cuma:80 bugün:79.8
regl olduğum için bu cumaya çok daha iyi bi sonuç olacağını umut ediorum

Spor tablosu

Akillibidik 12.saat 45 dk

Fatos: 4 saat

Ecz.imis: 3.30 saat

Anissa:3saat

Merve: 3 saat

Tugkay:2.30 saat

Ayca:1saat

kendimi tebrik ediyorum maşallah diyeyim daim olur inşaaallah gidici kiloların arkasından

dün yeni bir pantalon almak için magazaya gittiğimde normalde 44ile zorla 42 beden pantolon giyen ben 40 beden dar parça dar kesim bir pantolon üzerime şıp diye oldu ama eşim hem beyaz hemde dar paça olunca bir büyük bedenini alalım diye kıskançlık yaptı mecburen 42 aldım ama 40 beden bana oldu ya keyfim doruklarda veeeee ikinci haberde normalde okuldan gelir gelmez akşam yemeğini yedikten sonra bir daha pek bişeye yemiyordum özellikle 2-3 haftadır daha çok dikkat ediyordum dün akşam küçük bir kase kakolu puding yedim saat 20.30 gibi 4-5 kaşık ama bütün bir gece çok rahatsız oldum çünkü midem artık o saatte kabul etmiyor yemek yemeyi yuupppppiiiiiiiiiiiii

Akillibidikim bnde kutluyorum seni ve grupta bugune kadarki en yuksek saat spor icin bravo yanii biz sanirim en fazla 7-8 saate cikmistik

gunaydın hanımlar herkese
dun aksam sporda kadının bırıyle kavga ettım yurume yolunda sohbet ede ede yavas yavas ıerlıyolar bende eger sohbet etceksenız kenara cekılın yuruyus yapanlara yol verın hanımlar dedım sanamı sorcaz lan dedı terbıyenı takın dedım bende sonra ordan bı adam haklı kadıncagız yolu kapatmıs dedıkodu yapıyosunuz be dedı bıcok kısıde saolsunlar destek olunca bastı gıttıler ...

Akillibidikim bnde kutluyorum seni ve grupta bugune kadarki en yuksek saat spor icin bravo yanii biz sanirim en fazla 7-8 saate cikmistik
yok canım ben sen gezideyken 9 yada 10 saat spor yapmıştım ama sen takip edememiştin o hafta :26::26:

tebrikler şeker çok güzel bir duygu dimi bende bir an önce 70 olmak istiyorummmm 40 beden olmam lazım şimdi 42 bedenim

Dun ve bugun tartilmadim en yakin carsamba tartilicam bakalim insallah iyi bir sonuc cikar
inşallah canım ne güzel diyetler yapıyorsunuz ben çok beceriksizim bu konuda

çok haklısın canım bende sahilde yürüdügüm zaman sinir oluyorum yürüyüş yolunun ortasına 3 kişi diziliyorlar yavaş yavaş yürüyorlar sürekli hızımı kesmek zorunda kalıyorum sinir oluyorum

kızlar bende ne mutivasyon nebişi zayıflamak istiyorum ama hiç dikkat edemiyorum sporda az yaptım bu hafta galiba pes edicem bu gidişle saadece dikkat ettigim şey akşam 17.00 dan sonra bişi yemiyorum o kadar
zaten geçenyılda 72 ye kadar düşmüştüm sonra çok sıklıp 1 yıl ara verip sonra takıma gelmiştim napıcamı bilmiyorum

Aaa anissacim uzgunum bilmiodum o kadar spor yaptigini o zmn senide tebrik ediorum cnm masallahhhh

Bu arada pes etmekte nerden ciktii?? Bu kadar kilo veriP yolu yariladiktan snra ??? Bu kilomla pes etsem ben ederim ver allah ver azalmasi kac ayi bulucak anissacim lutfen duymamis oliyim…bu aralar
Motive olucagin bisiler bul istersen hayal kur ama sakin vazgecmeyi dusunme rica ediorum

Cnmm ohhhh iyi yapmissin babalarinin yolu sanki yaa eskiden bndr kıl
Olurdum bnmde öcümü almissin agzina saglik yaglarim eridi valla

slm kızlar
bugün hava klapalı kasvetli
sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
çay
arada
1 muz
yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…