Spor tablosu
Akillibidik 12.saat 45 dk
Fatos: 4 saat
Ecz.imis: 3.30 saat
Anissa:3saat
Merve: 3 saat
Tugkay:2.30 saat
Ayca:1saat
ipocum benmki bu kadar az olmamalı ama ben yazmayımu unuttum acaba
Spor tablosu
Akillibidik 12.saat 45 dk
Fatos: 4 saat
Ecz.imis: 3.30 saat
Anissa:3saat
Merve: 3 saat
Tugkay:2.30 saat
Ayca:1saat
Ipekcim diyet nasl gidiyor cuma iyi sonuvlr bekliyorumm
yok canım ben sen gezideyken 9 yada 10 saat spor yapmıştım ama sen takip edememiştin o hafta :26::26:Akillibidikim bnde kutluyorum seni ve grupta bugune kadarki en yuksek saat spor icin bravo yanii biz sanirim en fazla 7-8 saate cikmistik
kendimi tebrik ediyorummaşallah diyeyim daim olur inşaaallah gidici kiloların arkasından
dün yeni bir pantalon almak için magazaya gittiğimde normalde 44ile zorla 42 beden pantolon giyen ben 40 beden dar parça dar kesim bir pantolon üzerime şıp diye olduama eşim hem beyaz hemde dar paça olunca bir büyük bedenini alalım diye kıskançlık yaptı mecburen 42 aldım ama 40 beden bana oldu ya keyfim doruklarda veeeee ikinci haberde normalde okuldan gelir gelmez akşam yemeğini yedikten sonra bir daha pek bişeye yemiyordum özellikle 2-3 haftadır daha çok dikkat ediyordum dün akşam küçük bir kase kakolu puding yedim saat 20.30 gibi 4-5 kaşık ama bütün bir gece çok rahatsız oldum çünkü midem artık o saatte kabul etmiyor yemek yemeyi yuupppppiiiiiiiiiiiii
inşallah canım ne güzel diyetler yapıyorsunuz ben çok beceriksizim bu konudaDun ve bugun tartilmadim en yakin carsamba tartilicam bakalim insallah iyi bir sonuc cikar
çok haklısın canım bende sahilde yürüdügüm zaman sinir oluyorum yürüyüş yolunun ortasına 3 kişi diziliyorlar yavaş yavaş yürüyorlar sürekli hızımı kesmek zorunda kalıyorum sinir oluyorumgunaydın hanımlar herkese
dun aksam sporda kadının bırıyle kavga ettım yurume yolunda sohbet ede ede yavas yavas ıerlıyolar bende eger sohbet etceksenız kenara cekılın yuruyus yapanlara yol verın hanımlar dedım sanamı sorcaz lan dedı terbıyenı takın dedım bende sonra ordan bı adam haklı kadıncagız yolu kapatmıs dedıkodu yapıyosunuz be dedı bıcok kısıde saolsunlar destek olunca bastı gıttıler ...
gunaydın hanımlar herkese
dun aksam sporda kadının bırıyle kavga ettım yurume yolunda sohbet ede ede yavas yavas ıerlıyolar bende eger sohbet etceksenız kenara cekılın yuruyus yapanlara yol verın hanımlar dedım sanamı sorcaz lan dedı terbıyenı takın dedım bende sonra ordan bı adam haklı kadıncagız yolu kapatmıs dedıkodu yapıyosunuz be dedı bıcok kısıde saolsunlar destek olunca bastı gıttıler ...
Kizlarr bnde 2 gundur leslie yapmaya basladim 12 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?