Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akillibidikim listeni kontrol ettim su miktarini yalnis yazmissin
canım maşallah ne kadar dikkatlisin sanırım yanlışlık şundan kaynaklanıyor önceden içtiğim suyu şişe olarak hesaplıyordum yarım litrelik şişelerle hesaplıyordumo yazdıklarım şişe sayısı sabah bir şişe öğlen iki şişe akşam bir şişe ama şimdi havalar ısınınca okulda 2litre içiyorum öğlen iki şişe yerine 4 şişe oluyor yani toplam 3 litre
adım adım vanı geziyorsun allahh başka dert vermesin canım listeler süper valla uygularsın sen şekerim
Bayağı kararlısın maşallah canım.sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu.
adım muhabbeti adım sayar aldım ya ondan geliyor beni çok motive ediyor sayılar arttıkça keyifleniyorum daha çok hareket etmek istiyorum çevremde de bir sürü arkadaşım adımsayar alınca komedi oldu aramızda .... kilolarımı ne kadar zamandır verdiğime gelince ne sen sor ne ben söyleyeyim ben 13 temmuzda ölü doğum yaptım o günden bu yana cebelleşiyorum kalorilerle
canım hayatından neyi çıkartmak istiyorsan tek celsede çıkart git defol deki bir daha dönmeye yüzü olmasın kalorilerin insan zafer kazanmış gibi geliyor bırakınca
waaaaaoooowwwwwww süper söz ""......başaracağım zayıflayacağım yeni bir ben olacağım......""" çok beğendim ayakta alkışlıyorum rüzgarına kapılıp savrulsam bende zayıflasam bir ara tek tek anltırmısın nasıl zayıfladıgını adresi tam tarif etki giden kalorilerimiz geri dönüp gelmesinler
Kizlarr bnde 2 gundur leslie yapmaya basladim 12 dk
sanırım ben senin ayak izlerini takip ediyorum ne yapmaya karar versem sen önceden yapmış oluyorsun idolümsün bende leslileri indirmiştim hatta başlangıç diyor ya ""...walk walk walk..."" beni çok motive ediyor
Akillibidikim bnde kutluyorum seni ve grupta bugune kadarki en yuksek saat spor icin bravo yanii biz sanirim en fazla 7-8 saate cikmistik
sayenizde bu grupta acayip motive oluyor insan hızını alamayıp coşuyorda coşuyor
vazgeçmediğin müddetçe heran herşey değişebilir inan kendine
ayyy içim cıızzzz etti Rabbim tez zamanda acil şifalar verir en kötü gününüz böyle olur inşallah

gel haftaya yarışalım nedersin şekerim nekadar verecegimize sen kararver cevabını bekliyorum

waawwwww düello desene tamam nasıl istersen ben varım ya kazanırım yada seni kucak dolusu selamlarım tamam başlangıç günümüz yarın sabahtan itibaren başlamış olsun toplamda beş kilo verene kadar yarışalım biliyorum beş çok fazla ama kaybedecek ne varki kim en erken beş kilo verebilecek
anissayla yarışma başlangıcı:11 nisan
akillibiidğin yarışmaya başlangıç kilosu 66.5kg
hedef kilo: eksi beş kilo hayyyyyyyydeeeeee gazamız mübarek olsun

.....

Son düzenleme:
Slm bayanlaarr. Nasılsnız bakalım? Kaç zamandır yoktun demeyin çünkü burdaydım aslında. Dün yine bu saatlerde geldim, alıntılarımı yaptım, yorumlarımı yazdım. Tam yorumları siteye ekleyecekken netim gitti. Sonra da ne kadar uğraşsam da bağlanamadım yeniden. Ben de yazdıklarımı kopyaladım, word belgesine yapıştırıp kaydettim. Durun önce onları yapıştırim.

canın sağolsun canım ya.sende şimdi verirsin arkadaşların seni görünce şaşırır çok

Evt evt. :)) Dün geçen sene kaldığım yurda gittim. Arkadaşlar bu halime bile ne kadar zayıflamışsın falan dediler. Tabii ben zevkten dört köşe. O kadar ki, son 3 gündür nastop yiyorum.

Aslında evde olduğumuzda pekala uygulanabilecek bir liste. Neden olmasın. Peki ketçap serbest mi ketçap, ondan haber ver sen? Eğer ketçaba izin varsa haftaya başlıyorum ben bu diyete.
Bu arada tatlışım HARİKASIIINNN!! SÜPERR! Sonunda indin 80 leree.

Hyr sadece kofte degil tavuk balik salam jbon fume gbi seyler ve bn acikmios kimse acikmaz bnce aciktikcada salatalik yiyorum bide form biskuvi carsamba gunude 4 gunluk protein diyeti var dewaminda adam ole vermis

Eveet. Devamını da isteriizz.

Tatlım uçlarında aldırmayı nerdeyse kimse farketmiyor ki. Benm ev arkadaşım aşırı dikkatli takıntılı bir tiptir. O bile farketmiyor ben saçlarımı uçlarından aldırdığımda. Boş yere günahını alma yine de adamcağızın.

Hay ben bu virus yazisinadaaa …tobee tobeee

ınsan 2 gunde nasıl 700gr alır ya 91.2 kg yum

91??

hahahaaa nereye bakıyordum yazarken acaba 69,2 ne alakaysaaa

Biliyor musun talışım, ben de 69 civarlarındayım. Yani 69.0 la 69.4 arasında bir yerlerdeyim. Dün akşam evde kalmadığımdan net tartımı bilmiyorum ama yarın da bu civarlarda çıkarım büyük olasılıkla. Çünkü niyeyse kendime engel olamıyorum 3 gündür. Yiyorum yiyorum yiyorum. Aslında vermesem de almama da sebep olacak kadar yemiyorum, böyle dediğime bakmayın. Aynı kalmam gerekiyordu aslında ama bir de kabızlık başlayınca çıkamadım ben bu işin içinden.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım dün acayip cozuttum ne ulduysam yadim

Ayynı ben, ayyynı.

Spor tablosu

Akillibidik 12.saat 45 dk

Fatos: 4 saat

Ecz.imis: 3.30 saat

Anissa:3saat

Merve: 3 saat

Tugkay:2.30 saat

Ayca:1saat

Bıdığım naptın sen öyle ya. Harikasınn!

Önce alkışlamak istiyorum. Sonra da diyorum ki, eğer hala giymediysen koş git 40 bedeniyle değiştir pantolonu. Çünkü malumun hala vermeye devam ediyorsun ve edeceksin deinş. :112: Yani 1-2 haftaya zaten 40 sana 1 beden büyük olur inş. Madem alıyorsun, bari biraz daha uzun ömürlü olsun pantolonun.
Bu arada hayırlı olsun demiş miydim tatlışım. Hayırlı olsun.

Tatlım vazgeçmek yokk. Bu sefer bu işi temelli bitirmek için burdayız ve bitiricez inş. Er ya da geç, bu sefer bitecek.

Kizlarr gunydnn hhepinize busabh tartida iyibir sonuc gordm coook mutluyum

Gözün aydın şekerimm. Ben de bu sabah çok güzel bir sonuç gördüm. 69.3 kg.

az önce tartıda 67.9 gördüm çok mutluyummmmmm

Hem de akşam akşam!! Harikaymış. Ya ben de istiyorum amaa. :84::84::84::84:

Ahh be kaptanım. Ama dur dememiz gerekiyor kendimize. (Bu sözü sadece sana değil kendime de dediğimi biliyorsun di mi?)

Çok geçmiş olsun cnmcm. İlerlemez inş.

Hahha. Benim yeme isteğim her zaman böyleydi. Hiç de geçmeyecek gibi duruyor. :44:

yarın iştahımın kapanacağı bi gün olmasını diliyorum.hepinize iyi gecelerrr

Ay o dileğine ben de can-ı gönülden katılıyorum. :103::103:

Ya gerçekten şaka gibi ama. Cumartesi sabah tartıldığımda 68.3 tüm. Bu sabahsa 69.3. Bildiğiniz 1 kg almışım 3 günde. Üstelik önce kabızlığıma vermiştim şişkinliğimi ama anlaşılan ondan değilmiş. Bildiğiniz göbek bölgem yeniden yağ bağlamaya başlamış.

Neyse kızlar, ben de kaçtım. Yarın akşama görüşürüz.

Son düzenleme:
yaa dayanamıyorum tartılmadan tartılıncada cok mutlu oluyorum sızınle paylaşmak istıyorummmmmm 67.5 :81::81::118::118::118:

gunaydın
mervecım Allah daım etsın kılo kaybını ama saglıklı ınsallah
neyse bende yıne 64 um ama dun bı haber aldım esım tatıl yerı ve zamanını ayarlamıs yer ayırtmıs
hazıran sonu fethıyedeyım ve benım acılınden 10 kılo atmam lazım
hadı bakalım bugun tekrardan kollarımı sıvadım kızlar

günaydın fıstıklar ben bugün pek bir niyetliyim ama dur bakalım ne olacak

canım hayatından neyi çıkartmak istiyorsan tek celsede çıkart git defol deki bir daha dönmeye yüzü olmasın kalorilerin insan zafer kazanmış gibi geliyor bırakınca
canım bende öyle düşünüyorum. ben ilk başladığımda bir celsede çıkarttımdı cıss ları hayatımdan şimdi yapamıyorum hevesim azmim kalmadı yaa off ( babamda sağolsun baya destek. hergün kızım sen yeterki zayıfla diye başlayan cümlelerin arkasında cayın yanında püsküüüt ile ohh yani öff işte böle.
oooo ikinci balayı hadi bakalım tam gaz.

ne mi yaptım ooooooo gaza geldim coştum da coştum sayenizde işin gerçeği bu gruba girdiğimden beri çok motive oluyorum hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
ben canım birşeyi acayip yemek istediğinde sanki karşımda başka biri varmış gibi düşünüp tamam yiyebilirsin istediği kadar diyorum ama her lokmadan sonra felaket bir vicdan azabına sürüklüyorum kendi kendimi diyorum ""....aaa o kadar koştun şimdi bu lokmalar için daha ne kadar koşmaya dermanın varmı yooooook, sonra niye ben zayıflayamıyorum niye kiloluyum diye sızlanma çekemem seni gibi gardımı almış can yakan sözler diyorum eeee yiyorsan sonuçlarına da katlanmalısın diyorum..."" bırakmak ve anında yediğimi yakmak için bir hareketlenme oluyor bende diyeceksiniz ne tuhafsın kendi kendine acı çektiriyorsun diyeceksiniz ama şimdiden ben demezsem başkaları fırsat bulunca zaten daha acımasız derler önce ben diyeyim başkasına fırsat bırakacak bir hale dönmeden
pantolon gidip değiştirmek isterdim ama şimdi eşim onun tercihine önem vermediğimi düşünebilir ben böyle beğeniyordum diğerinde rahatsızlık duydum ama sen önemsemedin diyebilir düşünemez o an benim yaza kadar 40 bedeni de onun isteyeceği bollukta giyebilecek kadar zayıflayacağımı, hani ben desem hemen der sen zayıfla ben o zaman bi daha alırım şimdi beni kıskandırıpta dellendirme derrrr

kalıcı değil kesin biranlık geçici kilodur inşallah bağırsakalrın çalışırdı hop gidiverir salatalık kuru kayısı filan bağırsak çalıştırıyor diye duymuştum
yaa dayanamıyorum tartılmadan tartılıncada cok mutlu oluyorum sızınle paylaşmak istıyorummmmmm 67.5 :81::81::118::118::118:
patates diyeti yapıyordun değil mi bende mi yapsam heran her saniye değişen kilo oooooooo keyiften coşuyor insan değil mi anlat bakalım tadını çıkart verdiğin kiloların

evet merve bende ıstıyorum dıyetının ısmını cısmını guzele benzıyo paylas bızımle mutlaka
hatıce saol bacım gecen sene gıttıgımde hep sortla dolanmıstım neden kılomdan dolayı sımdı oyle olmıcak ınsallah...

yeni listelerim Allah uygulama imkanı dermanı verir inşallah tek derdim zayıflamak

Eki Görüntüle 387245 ....... Eki Görüntüle 387246

listede yazıdıgım su bilgilerinde bir karışıklık olmuş hemen düzenleyeyeim önceden küçük yarım literelik su şişeleriyle ölçüyordum içtiklerimin o zamanlarda
sabah 1 şişe
öğlen 2 şişe
akşam 1 şişe içiyordum
sonra baktım havalar ısınmaya başladı ben daha rahat içebileceğim öğleni 2 şiden 4 şişeye yani 2 litreye ondan bir dalgınlıkla şişe litre karışmış birbirine
doğrusu sabah 1şişe= yarım litre
öğlen 2litre
akşam 1 şişe= yarım litre

diğer spor sayılarınıda önceden yapıyordum şimdi biraz acımasız olacak şekilde arttırdım mesela mekik 120-150 arası çekerken şimdi direk 200 çıkarttım yapmak istiyorum zayıflamak istiyorum çok mu şey istiyorum pantolaonlarımı 38 bedene badilerimi M döndürmek istiyorum ya nasip

amaaaaaan baban sağ olsun da bırak bol kalorili günlerim olsun derdim ben olsam ama yinede sen taviz verme yada bir tane püsküüütü gıdım gıdım gıdım tüm çay sefası bitene kadar ancak ye yoksa bu çay keyifleri bizi tonton yapıyor

günaydın fıstıklar ben bugün pek bir niyetliyim ama dur bakalım ne olacak
haydi maşallah inşallah hevesin hiç kaçmaz hep böyle istekli başlarsın hergüne fıstık gibi hatun olacağız hep bereber

.

Son düzenleme:
Kizlarrrr gunaydinnnnn

Nasil kaynatmissiniz olee bende yetisemedim telefondn bugun internetimi yatiricam insallah ve dha ne kadar geldigini bilmiorum sanirim
Baya yuklu VİRÜS

Bide bugun saclarim icin tekrar doktora gdiorum kontrole ve hazir disari cikmisken gecen gun aklimda kalan mavi jeansteki elbiseyi alsamm mi cok kararsiz kaldim…gecen denedigimde L bedenini dap dar yapışık olmustu xl sini getirmelerini istedim hala getirmediler aslida L yi alsam dhami iyi cnku gogus kismi fln harika oldu saddce kalca kismi dap dardi ama sonucta kilo verioruz yani L si yazin iyi olur bnce? Sizce napsam kizlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…