canım maşallah ne kadar dikkatlisin sanırım yanlışlık şundan kaynaklanıyor önceden içtiğim suyu şişe olarak hesaplıyordum yarım litrelik şişelerle hesaplıyordumo yazdıklarım şişe sayısı sabah bir şişe öğlen iki şişe akşam bir şişe ama şimdi havalar ısınınca okulda 2litre içiyorum öğlen iki şişe yerine 4 şişe oluyor yani toplam 3 litreAkillibidikim listeni kontrol ettim su miktarini yalnis yazmissin
adım adım vanı geziyorsunallahh başka dert vermesin canım listeler süper valla uygularsın sen şekerim
adım muhabbeti adım sayar aldım ya ondan geliyor beni çok motive ediyor sayılar arttıkça keyifleniyorum daha çok hareket etmek istiyorum çevremde de bir sürü arkadaşım adımsayar alınca komedi oldu aramızda .... kilolarımı ne kadar zamandır verdiğime gelince ne sen sor ne ben söyleyeyim ben 13 temmuzda ölü doğum yaptım o günden bu yana cebelleşiyorum kalorilerleBayağı kararlısın maşallah canım.sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu.
canım hayatından neyi çıkartmak istiyorsan tek celsede çıkart git defol deki bir daha dönmeye yüzü olmasın kalorilerinselam kızlar hepinizi mezun edip ben kalcam galiba benim ibre oynamıyor bu aralar. nasılsınız bugün yine hastaneye gebe götürdüm.çoooook yoğundum anlayacağınız. canımı sıkıyor bazen insanlar bazende üzülüyorum neyse işte. yine gün güzeldi ama sağolsun babam eti karam almış kişi başı büyük paket hiç gözüm görmedi. sonrada bu kadarcıkmı dedim arkasından. bu aralar sabah kahvaltısı hariç çıkarttım ekmeği ah şu tatlılarıda çıkartsam . benden böyle bu cumada benden bişi beklemeyin.
waaaaaoooowwwwwww süper söz ""......başaracağım zayıflayacağım yeni bir ben olacağım......""" çok beğendim ayakta alkışlıyorumEvet canım.insanlar farkediyor.Aaaaa çok güzel olmuşsun diyorlar.En güzelide istediğin kıyafetleri giyebilmen.Ay simitlerim çıkacak falan demiyorsun.(Gerçi hala simidim var.)Hedefime az kaldı.İstediğim herşeyi rabbim şükürler olsun.biraz geçte olsa verdi.bunuda başarıcam.zayıflıycam.ve yeni bir ben olcam.:124::124:
sanırım ben senin ayak izlerini takip ediyorum ne yapmaya karar versem sen önceden yapmış oluyorsun idolümsün bende leslileri indirmiştim hatta başlangıç diyor ya ""...walk walk walk..."" beni çok motive ediyorKizlarr bnde 2 gundur leslie yapmaya basladim 12 dk
sayenizde bu grupta acayip motive oluyor insan hızını alamayıp coşuyorda coşuyorAkillibidikim bnde kutluyorum seni ve grupta bugune kadarki en yuksek saat spor icin bravo yanii biz sanirim en fazla 7-8 saate cikmistik
vazgeçmediğin müddetçe heran herşey değişebilir inan kendinekızlar bende ne mutivasyon nebişi zayıflamak istiyorum ama hiç dikkat edemiyorum sporda az yaptım bu hafta galiba pes edicem bu gidişle saadece dikkat ettigim şey akşam 17.00 dan sonra bişi yemiyorum o kadar zaten geçenyılda 72 ye kadar düşmüştüm sonra çok sıklıp 1 yıl ara verip sonra takıma gelmiştim napıcamı bilmiyorum
ayyy içim cıızzzz etti Rabbim tez zamanda acil şifalar verir en kötü gününüz böyle olur inşallahDün akşam giremedim.küçük kızıma kemik mr ı çekildi.skolyoz başlangıcı varmış.geçen sene tesadüfen farkkettik.şuanda takibe alındı.Allaha şükür ilerleme yok demiş doktor.Ama kemik mr ı istemiş.