BENDE 1 SAATLOK LESLIE VAR ama anca 25 dk yapabılıyorum bugun yıne yapıcam yuruyuse cıkamıyorum yağmur varr
Cnm bu liste gecen haftanin yalnista olmus olablr telefndn cok zor oluyo takip etmem ama bu hfta mesela 2 saat yapmissin gorunuo bu dogrumu
Aaa anissacim uzgunum bilmiodum o kadar spor yaptigini o zmn senide tebrik ediorum cnm masallahhhh
Bu arada pes etmekte nerden ciktii?? Bu kadar kilo veriP yolu yariladiktan snra ??? Bu kilomla pes etsem ben ederim ver allah ver azalmasi kac ayi bulucak anissacim lutfen duymamis oliyim bu aralar
Motive olucagin bisiler bul istersen hayal kur ama sakin vazgecmeyi dusunme rica ediorum
ben geldim adım adım adım çok zevkli bu adım işi normal hayata devam ediyorsun ve ne kadar adım attığını görüyorsun bu arada kendime yeniden liste düzenledim baktım ki rakamlar rahat yapabiliyorum sayıyı arttırdım birazdan yükleyeyim bakalım fikirlerinizi merak ediyorum
yeni listelerim Allah uygulama imkanı dermanı verir inşallah tek derdim zayıflamak
Eki Görüntüle 387245 ....... Eki Görüntüle 387246
:
Evet canım.insanlar farkediyor.Aaaaa çok güzel olmuşsun diyorlar.En güzelide istediğin kıyafetleri giyebilmen.Ay simitlerim çıkacak falan demiyorsun.(Gerçi hala simidim var.)Hedefime az kaldı.İstediğim herşeyi rabbim şükürler olsun.biraz geçte olsa verdi.bunuda başarıcam.zayıflıycam.ve yeni bir ben olcam.:124::124:zubuscum sen baya kilo vermişsin ne kadar sürede verdin eminim çok hoş olmuşsundur:81:
Arkadaşım yapma nolur yapma.Tamam yemişsin ama durma yarın yeni bir gün olacak.rejime devam.yeni bir sen olacaksın.merhaba kızlar nasılsınız bakalım dün acayip cozuttum ne ulduysam yadim
o kadar zahmetten sonra geri dönülürmü hiç?kızlar bende ne mutivasyon nebişi zayıflamak istiyorum ama hiç dikkat edemiyorum sporda az yaptım bu hafta galiba pes edicem bu gidişle saadece dikkat ettigim şey akşam 17.00 dan sonra bişi yemiyorum o kadar
zaten geçenyılda 72 ye kadar düşmüştüm sonra çok sıklıp 1 yıl ara verip sonra takıma gelmiştim napıcamı bilmiyorum
yeni listelerim Allah uygulama imkanı dermanı verir inşallah tek derdim zayıflamak
Eki Görüntüle 387245 ....... Eki Görüntüle 387246
Dün akşam giremedim.küçük kızıma kemik mr ı çekildi.skolyoz başlangıcı varmış.geçen sene tesadüfen farkkettik.şuanda takibe alındı.Allaha şükür ilerleme yok demiş doktor.Ama kemik mr ı istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?