Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım çok geçmiş olsun elerlemedigine sevindim rabbim kuzularımıza saglık versin bizde mutlu olalım

aynen canım bende veremedim herhalde hiç tartılmadım ama yediklerimden biliyorum verememişimdir
bende ekmegi saadece kahvaltıda yiyprum ama tatlıyı ev halkı olarak çok seviyoruz hergün mutlaka tatlı olur menümüzde yememeye çalışıyorum ama 1 yemesem 1 yiyorum eşim tatlısız asla duramaz

Arkadaşım yapma nolur yapma.Tamam yemişsin ama durma yarın yeni bir gün olacak.rejime devam.yeni bir sen olacaksın.
sürekli kilolarımı düşünmekten sıkıldım birde etrafımdaki insanlar çok etkiliyor beni çok iyisin neden zayıflamaya çalışıyorsun fallan diyince bende vaz geçiyorum ama halimden memnun degilim hiç olmassa 70 olmak istiyorum

dur çeki verem
canım arada oluyor olmasa iyi ama napalım sende benim gibi pes etme sakın sonra daha çok yiyorsun

canım ben 3 dogum yaptım göbegim hiç yok tahta gibi yürüyüş yaparken karnını içine çek ben ilk dogum yaptıgımda duymuştumm ve alışkanlık oldu mutfakta iş yaparken bile böbüşümü içime çekerim kiloluyum ama göbüşüm yok

hayırdır canım saçlarında bir sorunmu var benimde ön kısınları dökülüyor
bence l al ayda 3 kilo versen haziranda 6 kilo vermiş olursun ve çokdaha iyiolur üzerine

neyyy :18: bugünmü başlıyoruz ben haftaya başlarız diye düşünüyordum :18::18::18:
tamamdır şeker bak beni hafife alma bu kız hemen sıkılır bırakır ben yenerim diyorsan yanılıyorsun haydi bakalım gazamız mubarek olsun
ben şimdi evi toparlayıp yürüyüşe çıkıyorum

Anissacim cnm saclarimda diilde sac diplerimde derimde egzama vardi ama sanirim baya iyi geldi ilaclar bakalim doktr ne dicek hemde yaklasik 10 senedir vardi bastan asaga bakima grdigim icin anca gittim doktora

tekrar ben geldiiiiimmm.
sabah kırmızı biber, domates, salatalık peynir, 2 tane zeytin. birazcık bal yedim. 1 bardakta çay.
şuana kadar 1.5 lt kadar su içtim. 1 büyük kupa yeşil çay içtim.
öğlen 1 kepçe çorba, 2-3 yk makarna, 1 kepçe yoğurt, 2 köfte birazda paptates yedim(öğlen servisinde bunlar vardı.)
bugün hiç ara öğün yapmadım. akşamıda hafif geçirmeye çalışacağım. bakalım hayırlısı olsun. ay böyle yediklerimi yazınca pek bir heyecan yaptım heves geldi birden.
heidin nerde kızlar kaç gündür gelip gitmiyor bir sorunmu var?

1 saat spor yaz ıpo bacım
neyse sadece ara ogun 10 tane baden yedım ama ac degılım ısatahsızım bugun
kımse gelmemıs kız merve ıstıyorum dıyetını hııı merak ettım

öncelikle herkeze slm kurstaydım şimdi geldim yazamadım diyetimi sormuşsunuz söyleyeyim ben patates dıyetı yapıcaktımya bangır bangır bağırıyordum ama son anda vazcaydım elma diyetini araşrırdım ve çok güzel tam bana göre olduğunu karar verdım
işte diyetim
sabah: normal diyet kahvaltıları gıbı (fazlaya kaçırmadan ne olursa)
daha sonra her 2 saatte bir yeşil elma şu ekşi olanlardan diğer elmalar olmaz çünkü yeşil elmada asit oranı daha fazla
gün içinde 3 bardak yeşil çay
enaz2.5 lt su

SONUÇ MÜKEMMEL

kızlarrrrrrrrr iyi akşamlarrrr hepinizeeeeeee

sonunda bilgisayarıma kavuştum

sporlarınızı not ettim...

girmeyen elbiseyi aldım bugün dha bı iyi oldu...geçen gün daha yapışıktı

epilasyona gittiğim yer içime sinmedi tekrar hastaneye başlıorum

diyette 2. kısıma geçtim 4 gün boyunca oğlen akşam protein

3. kısımda oğlen simit ayran akşam protein

geçmiş olsun canım inş. ilerlemez. bende geçen sene fark ettim. düşmüştüm. tesadüfen öğrendim. ama ileri düzeyde değil. duruş bozukluğuna bağlı sanırım.
inşallah bizimkide ilerlemez.biz gögsünün teki dışarı çıkıktı öyle farkettik.gögsü şişti sandık.ama meğer kaburgası yamulmuş.Allahım şifa versin.

Hahha. Benim yeme isteğim her zaman böyleydi. Hiç de geçmeyecek gibi duruyor. :44:

Ay o dileğine ben de can-ı gönülden katılıyorum. :103::103:[/QUOTE]
inşallah ilerlemez.saol.
Bencede 70 olmalısın.sen başkalarına bakma.

canım yanlızca elma yiyerek olmaz.sakın öle diyetlere başlama.kaç gün yapabilirsinki?

inşallah iyi olur canım.saol.

Canım aslında farketti .Ama bana gıcıklık olsun diye hiç rengini belli etmedi.

Bu günki menüm
sabah 3 dilim kepek ekmeği,2 kibrit kutusu peynir
arada sabahkinin devamını yedim
öğle 2 kepçe mercimek çorbası,2 kepçe türlü yemeği,3 kaşık yoğurt
arada 1 lokma simit,1 tane altınbaşak
akşam 5 tane köfte,2dilim kepek ekmeği
2,5 lt su
1 kupa yeşil çay

ay kusura bakmayın cnalarım bu gün ihmal ettim sizi..
net yoktu sinir oluyorum ya yağmuryağınca böle yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…