Dün akşam giremedim.küçük kızıma kemik mr ı çekildi.skolyoz başlangıcı varmış.geçen sene tesadüfen farkkettik.şuanda takibe alındı.Allaha şükür ilerleme yok demiş doktor.Ama kemik mr ı istemiş.
aynen canım bende veremedim herhalde hiç tartılmadım ama yediklerimden biliyorum verememişimdirselam kızlar hepinizi mezun edip ben kalcam galiba benim ibre oynamıyor bu aralar. nasılsınız bugün yine hastaneye gebe götürdüm.çoooook yoğundum anlayacağınız. canımı sıkıyor bazen insanlar bazende üzülüyorum neyse işte. yine gün güzeldi ama sağolsun babam eti karam almış kişi başı büyük paket hiç gözüm görmedi. sonrada bu kadarcıkmı dedim arkasından. bu aralar sabah kahvaltısı hariç çıkarttım ekmeği ah şu tatlılarıda çıkartsam . benden böyle bu cumada benden bişi beklemeyin.
sürekli kilolarımı düşünmekten sıkıldım birde etrafımdaki insanlar çok etkiliyor beni çok iyisin neden zayıflamaya çalışıyorsun fallan diyince bende vaz geçiyorum ama halimden memnun degilim hiç olmassa 70 olmak istiyorumArkadaşım yapma nolur yapma.Tamam yemişsin ama durma yarın yeni bir gün olacak.rejime devam.yeni bir sen olacaksın.
dur çeki verembenim saçımı çekin ne olur ya deli gibi yemek yemek istiyorum sanki önüme dünyaları koysanız doymuycamne oluyo bana anlamıyorum krize giriyorum gözüm dönüyo normal diyet yapmadiğimda bu kadar yeme isteğim olmazdı
canım ben 3 dogum yaptım göbegim hiç yok tahta gibiYa gerçekten şaka gibi ama. Cumartesi sabah tartıldığımda 68.3 tüm. Bu sabahsa 69.3.Bildiğiniz 1 kg almışım 3 günde. Üstelik önce kabızlığıma vermiştim şişkinliğimi ama anlaşılan ondan değilmiş. Bildiğiniz göbek bölgem yeniden yağ bağlamaya başlamış.
Neyse kızlar, ben de kaçtım. Yarın akşama görüşürüz.
Kizlarrrr gunaydinnnnn
Nasil kaynatmissiniz olee bende yetisemedim telefondnbugun internetimi yatiricam insallah ve dha ne kadar geldigini bilmiorum sanirim
Baya yukluVİRÜS
Bide bugun saclarim icin tekrar doktora gdiorum kontrole ve hazir disari cikmisken gecen gun aklimda kalan mavi jeansteki elbiseyi alsamm mi cok kararsiz kaldim gecen denedigimde L bedenini dap dar yapışık olmustu xl sini getirmelerini istedim hala getirmediler aslida L yi alsam dhami iyi cnku gogus kismi fln harika oldu saddce kalca kismi dap dardi ama sonucta kilo verioruz yani L si yazin iyi olur bnce? Sizce napsam kizlar???
waawwwww düello desene tamam nasıl istersen ben varım ya kazanırım yada seni kucak dolusu selamlarım tamam başlangıç günümüz yarın sabahtan itibaren başlamış olsun toplamda beş kilo verene kadar yarışalım biliyorum beş çok fazla ama kaybedecek ne varki kim en erken beş kilo verebilecek
anissayla yarışma başlangıcı:11 nisan
akillibiidğin yarışmaya başlangıç kilosu 66.5kg
hedef kilo: eksi beş kilo hayyyyyyyydeeeeee gazamız mübarek olsun
inşallah bizimkide ilerlemez.biz gögsünün teki dışarı çıkıktı öyle farkettik.gögsü şişti sandık.ama meğer kaburgası yamulmuş.Allahım şifa versin.geçmiş olsun canım inş. ilerlemez. bende geçen sene fark ettim. düşmüştüm. tesadüfen öğrendim. ama ileri düzeyde değil. duruş bozukluğuna bağlı sanırım.
Bencede 70 olmalısın.sen başkalarına bakma.canım çok geçmiş olsun elerlemedigine sevindim rabbim kuzularımıza saglık versin bizde mutlu olalım
aynen canım bende veremedim herhalde hiç tartılmadım ama yediklerimden biliyorum verememişimdir
bende ekmegi saadece kahvaltıda yiyprum ama tatlıyı ev halkı olarak çok seviyoruz hergün mutlaka tatlı olur menümüzde yememeye çalışıyorum ama 1 yemesem 1 yiyorum eşim tatlısız asla duramaz
sürekli kilolarımı düşünmekten sıkıldım birde etrafımdaki insanlar çok etkiliyor beni çok iyisin neden zayıflamaya çalışıyorsun fallan diyince bende vaz geçiyorum ama halimden memnun degilim hiç olmassa 70 olmak istiyorum
dur çeki verem
canım arada oluyor olmasa iyi ama napalım sende benim gibi pes etme sakın sonra daha çok yiyorsun
canım ben 3 dogum yaptım göbegim hiç yok tahta gibiyürüyüş yaparken karnını içine çek ben ilk dogum yaptıgımda duymuştumm ve alışkanlık oldu mutfakta iş yaparken bile böbüşümü içime çekerim kiloluyum ama göbüşüm yok
hayırdır canım saçlarında bir sorunmu var benimde ön kısınları dökülüyor
bence l al ayda 3 kilo versen haziranda 6 kilo vermiş olursun ve çokdaha iyiolur üzerine
öncelikle herkeze slm kurstaydım şimdi geldim yazamadım diyetimi sormuşsunuz söyleyeyim ben patates dıyetı yapıcaktımya bangır bangır bağırıyordum ama son anda vazcaydımelma diyetini araşrırdım ve çok güzel tam bana göre olduğunu karar verdım
işte diyetim
sabah: normal diyet kahvaltıları gıbı (fazlaya kaçırmadan ne olursa)
daha sonra her 2 saatte bir yeşil elma şu ekşi olanlardan diğer elmalar olmaz çünkü yeşil elmada asit oranı daha fazla
gün içinde 3 bardak yeşil çay
enaz2.5 lt su
SONUÇ MÜKEMMEL
inşallah iyi olur canım.saol.canım maşallah ne kadar dikkatlisin sanırım yanlışlık şundan kaynaklanıyor önceden içtiğim suyu şişe olarak hesaplıyordum yarım litrelik şişelerle hesaplıyordumo yazdıklarım şişe sayısı sabah bir şişe öğlen iki şişe akşam bir şişe ama şimdi havalar ısınınca okulda 2litre içiyorum öğlen iki şişe yerine 4 şişe oluyor yani toplam 3 litre
adım muhabbeti adım sayar aldım ya ondan geliyor beni çok motive ediyor sayılar arttıkça keyifleniyorum daha çok hareket etmek istiyorum çevremde de bir sürü arkadaşım adımsayar alınca komedi oldu aramızda .... kilolarımı ne kadar zamandır verdiğime gelince ne sen sor ne ben söyleyeyim ben 13 temmuzda ölü doğum yaptım o günden bu yana cebelleşiyorum kalorilerle
canım hayatından neyi çıkartmak istiyorsan tek celsede çıkart git defol deki bir daha dönmeye yüzü olmasın kalorilerininsan zafer kazanmış gibi geliyor bırakınca
waaaaaoooowwwwwww süper söz ""......başaracağım zayıflayacağım yeni bir ben olacağım......""" çok beğendim ayakta alkışlıyorumrüzgarına kapılıp savrulsam bende zayıflasam bir ara tek tek anltırmısın nasıl zayıfladıgını adresi tam tarif etki giden kalorilerimiz geri dönüp gelmesinler
sanırım ben senin ayak izlerini takip ediyorum ne yapmaya karar versem sen önceden yapmış oluyorsun idolümsün bende leslileri indirmiştim hatta başlangıç diyor ya ""...walk walk walk..."" beni çok motive ediyor
sayenizde bu grupta acayip motive oluyor insan hızını alamayıp coşuyorda coşuyor
vazgeçmediğin müddetçe heran herşey değişebilir inan kendine
ayyy içim cıızzzz etti Rabbim tez zamanda acil şifalar verir en kötü gününüz böyle olur inşallah
Canım aslında farketti .Ama bana gıcıklık olsun diye hiç rengini belli etmedi.Evt evt. :)) Dün geçen sene kaldığım yurda gittim. Arkadaşlar bu halime bile ne kadar zayıflamışsın falan dediler. Tabii ben zevkten dört köşe.O kadar ki, son 3 gündür nastop yiyorum.
Aslında evde olduğumuzda pekala uygulanabilecek bir liste. Neden olmasın.Peki ketçap serbest mi ketçap, ondan haber ver sen? Eğer ketçaba izin varsa haftaya başlıyorum ben bu diyete.
Bu arada tatlışım HARİKASIIINNN!! SÜPERR! Sonunda indin 80 leree.
Eveet. Devamını da isteriizz.
Tatlım uçlarında aldırmayı nerdeyse kimse farketmiyor ki. Benm ev arkadaşım aşırı dikkatli takıntılı bir tiptir. O bile farketmiyor ben saçlarımı uçlarından aldırdığımda.Boş yere günahını alma yine de adamcağızın.
Tatlım vazgeçmek yokk. Bu sefer bu işi temelli bitirmek için burdayız ve bitiricez inş. Er ya da geç, bu sefer bitecek.
Gözün aydın şekerimm.Ben de bu sabah çok güzel bir sonuç gördüm. 69.3 kg.
Hem de akşam akşam!! Harikaymış.Ya ben de istiyorum amaa. :84::84::84::84:
Ahh be kaptanım. Ama dur dememiz gerekiyor kendimize.(Bu sözü sadece sana değil kendime de dediğimi biliyorsun di mi? )
Çok geçmiş olsun cnmcm. İlerlemez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?