ay kusura bakmayın cnalarım bu gün ihmal ettim sizi..
net yoktu sinir oluyorum ya yağmuryağınca böle yapıyo
yaa dayanamıyorum tartılmadan tartılıncada cok mutlu oluyorum sızınle paylaşmak istıyorummmmmm 67.5 :81::81::118::118::118:
gunaydın
mervecım Allah daım etsın kılo kaybını ama saglıklı ınsallah
neyse bende yıne 64 um ama dun bı haber aldım esım tatıl yerı ve zamanını ayarlamıs yer ayırtmıs
hazıran sonu fethıyedeyım ve benım acılınden 10 kılo atmam lazım
hadı bakalım bugun tekrardan kollarımı sıvadım kızlar
ne mi yaptım ooooooo gaza geldim coştum da coştum sayenizde işin gerçeği bu gruba girdiğimden beri çok motive oluyorum hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
ben canım birşeyi acayip yemek istediğinde sanki karşımda başka biri varmış gibi düşünüp tamam yiyebilirsin istediği kadar diyorum ama her lokmadan sonra felaket bir vicdan azabına sürüklüyorum kendi kendimi diyorum ""....aaa o kadar koştun şimdi bu lokmalar için daha ne kadar koşmaya dermanın varmı yooooook, sonra niye ben zayıflayamıyorum niye kiloluyum diye sızlanma çekemem seni gibi gardımı almış can yakan sözler diyorum eeee yiyorsan sonuçlarına da katlanmalısın diyorum..."" bırakmak ve anında yediğimi yakmak için bir hareketlenme oluyor bende diyeceksiniz ne tuhafsın kendi kendine acı çektiriyorsun diyeceksiniz ama şimdiden ben demezsem başkaları fırsat bulunca zaten daha acımasız derler önce ben diyeyim başkasına fırsat bırakacak bir hale dönmeden
pantolon gidip değiştirmek isterdim ama şimdi eşim onun tercihine önem vermediğimi düşünebilir ben böyle beğeniyordum diğerinde rahatsızlık duydum ama sen önemsemedin diyebilir düşünemez o an benim yaza kadar 40 bedeni de onun isteyeceği bollukta giyebilecek kadar zayıflayacağımı, hani ben desem hemen der sen zayıfla ben o zaman bi daha alırım şimdi beni kıskandırıpta dellendirme derrrr
kalıcı değil kesin biranlık geçici kilodur inşallah bağırsakalrın çalışırdı hop gidiverir salatalık kuru kayısı filan bağırsak çalıştırıyor diye duymuştum
sürekli kilolarımı düşünmekten sıkıldım birde etrafımdaki insanlar çok etkiliyor beni çok iyisin neden zayıflamaya çalışıyorsun fallan diyince bende vaz geçiyorum ama halimden memnun degilim hiç olmassa 70 olmak istiyorum
canım ben 3 dogum yaptım göbegim hiç yok tahta gibiyürüyüş yaparken karnını içine çek ben ilk dogum yaptıgımda duymuştumm ve alışkanlık oldu mutfakta iş yaparken bile böbüşümü içime çekerim kiloluyum ama göbüşüm yok
öncelikle herkeze slm kurstaydım şimdi geldim yazamadım diyetimi sormuşsunuz söyleyeyim ben patates dıyetı yapıcaktımya bangır bangır bağırıyordum ama son anda vazcaydımelma diyetini araşrırdım ve çok güzel tam bana göre olduğunu karar verdım
işte diyetim
sabah: normal diyet kahvaltıları gıbı (fazlaya kaçırmadan ne olursa)
daha sonra her 2 saatte bir yeşil elma şu ekşi olanlardan diğer elmalar olmaz çünkü yeşil elmada asit oranı daha fazla
gün içinde 3 bardak yeşil çay
enaz2.5 lt su
SONUÇ MÜKEMMEL
ecz.imisim seni gördüm aşağdaaaaaaaaaaa
E hadi kolay gelsin tatlışım.İyi geliyor böyle yakın hedefler.
İnşaallah cnmcm. Bugün 68.9 çıktım. Eğer şişlikse yarına da 68.5 veya .6 çıkarsam tmmdır açıkçası. Çünkü biliyorsunuz ben bildirimimi perş günkü kilolarımdan yapıyorum. Takıma katkım olmasa da en azından artıda çıkmamış olurum eğer yarına da inmiş olursam. :112: Hadi bakalım inş. :103::103:
E adam da haklı aslında. Ne diyim.
Ay evt ya,bir de o konu var. Gerçekte sıkıcı. Birde insanlarla başka şey konuşamaz hale geldim ben. Artık kurtulmam lazım bu işten.
Evt cnmcm, onu duymuştum. Ama hiç sadece bunu yaptım oldu diyen duymamıştm. İyi oldu bu. Artık daha bir hatırlatırım kendime.
Hadi ya, sen patates diyeti yapmıyor muydun?Ben hala orda kalmışım. Hmm, elma diyeti patates diyetinden daha iyiymiş bence de. Peki kaç gün yapıyorsun bunu?
günaydın kızlar nasılsınız ben bugün işbaşı yaptım sonunda ihmal ettim biliyorum ama mazeretimi biliyorsunuz artık burdayım çok özledim sizleri ya sizsiz diyetin tadı yok gerçekten alışlmısım sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?