Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa dayanamıyorum tartılmadan tartılıncada cok mutlu oluyorum sızınle paylaşmak istıyorummmmmm 67.5 :81::81::118::118::118:

E hadi kolay gelsin tatlışım. İyi geliyor böyle yakın hedefler.

İnşaallah cnmcm. Bugün 68.9 çıktım. Eğer şişlikse yarına da 68.5 veya .6 çıkarsam tmmdır açıkçası. Çünkü biliyorsunuz ben bildirimimi perş günkü kilolarımdan yapıyorum. Takıma katkım olmasa da en azından artıda çıkmamış olurum eğer yarına da inmiş olursam. :112: Hadi bakalım inş. :103::103:
E adam da haklı aslında. Ne diyim.

Ay evt ya,bir de o konu var. Gerçekte sıkıcı. Birde insanlarla başka şey konuşamaz hale geldim ben. Artık kurtulmam lazım bu işten.
Evt cnmcm, onu duymuştum. Ama hiç sadece bunu yaptım oldu diyen duymamıştm. İyi oldu bu. Artık daha bir hatırlatırım kendime.

Hadi ya, sen patates diyeti yapmıyor muydun? Ben hala orda kalmışım. Hmm, elma diyeti patates diyetinden daha iyiymiş bence de. Peki kaç gün yapıyorsun bunu?

Hadi kızlar ben de kaçtım. Öptüm hepinizi.

Not: Bu arada ipocm, biliyorum, fazla bir şey ifade etmeyecek ama sen yine de bana yarım saat yürüyüş yazmayı unutma hayatım. :112:

günaydın kızlar bugün erkenciyim dimi arkadaşlarla kahvaltımız var size ugramadan gitmek istemedim

songün hadi bakalım elimizden geleni yapalım kızlar yeşil çay için mutlaka

ben bu dıyetı pazartesı başladım pazara kadar devam edıcem ama böyle guzel sonuç almaya başlayınca acaba 2 haftamı devam etsem dıyorummm

yarın herkes sabahtan veya giremicek gıbı olursa akşamdan yazsın lütfen haticecim sen inşş fazla vermişsindir çünkü 2 ye bölünecek kg nolur bu haftada dereceye girelimmmmm

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün işbaşı yaptım sonunda ihmal ettim biliyorum ama mazeretimi biliyorsunuz artık burdayım çok özledim sizleri ya sizsiz diyetin tadı yok gerçekten alışlmısım sizeee

canlarımm günaydımmmmmmmmmmmmm bugün son günümüzz hadi bakalım vakit buldukça hareket edinnn

merhaba kızlar nasılsınız son günü iyidegerlendirmişsinizdir umarım
ben saadece 30 dakika yürüyüş yapa bildim

herkese selamlar nasıl geçti gününüz benimki yoğun ve kötüydü ama olsun sonunda evde olmak gibisi yok şimdide dinleniyorum
bu sabah tartıldım ve kilo bildirimimi yapayım.regl olduğum için sonuç çok ii değil ama haftaya çok daha iyisi olacak

başlangıç:83
geçen hafta:80
bu hafta:79.7

bugünkü menüm:
sabah:simit(derse çok geç kaldığım için)
öğle:yemek yemedim sabah simit yediğim için
ara:ayran
2.ara:1 avuç leblebi
5 adet kuru kayısı
akşam:ızgara tavuklu marul salatası

sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
çay
arada
1 muz
öğlen
4 köfte 34 parça patates salata
akşam
ayran çorbası salata
2 dilim ekemek
bu günkü menüm böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…