Bu hafta seni gecerim hedefim 65 sen zaten fazla veremesin bencehaftasonu geldi yuuuuuuppppiiiiii
şu nane molla yatakta yatmaktan çıkıp tüm gün dışarda gezmeye gidiyorum haftasonunun da en çok sevdiğim yönü bu cumartesi yarım gün okul olsada geriye kalan bana yeter yarında pikniğe gidiyoruz göl kenarına artık adımsayar kaça kadar çıkar merak ediyorum bol bol kalori yakmaya çalışacağım geçtiğimiz haftanın acısını çıkartmam lazım birde bu digital tartıdan alınca daha bir heveslenirim sanırım gram gram verip hiç almamaya çalışırım cuma gününe şöyle iyi bir kilo vermiş olarak girmek istiyorum
aaa birde şu herbarlife satan arkadaş ısrarla bunun çayı var bak onu al bu kadar spor yaparak kendini yıpratmana gerek kalmaz direk yağları yakar diye ısrar etti ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var bana çok mantıklı gelmiyor yediğine dikkat etmen gerekiyormuş günlük te 3 litre su içmen lazımmış zaten o çay çok susatıyormuş günde de 3-4 bardak çay içebilirmişim eeeeeee bunlar tüm diyetlerde var bunun herbarlife özel bir durumu var mı
yazada az kaldı ne yapsamda hızlansam kilo vermem artık kendimle dalga geçiyorum senin bu yaptıklarını develer yapsa pirelere dönerdi
kızlar annemi çok özledim yaaaaaaaaaa canım benim
kızlarr tünaydınnnnnnn hepinize iyi haftasonları diliyorum
bende bugün gnclerimi içmeye başladım kabızlık sorunumdan dolayı mecbur kaldım aslında mayıs ayı gibi başlamayı düşünüodum offffff reglimde gecikiyor
senin annen nerede canım benimki yurtdışındabende çok çok özledim yaaa
Don Omar - Taboo - Zumba "Hawaii" Choreography by Lucia Meresova - YouTube
kızlar acayip eğlenceliiii bayıldım bennn
izin alamıyormusun canım. şöyle yakın bir akraba filan yapsan yada. erken rezervasyon filan. tugba gibi sende
bir haftalık izin al eşinle başbaşa git sadece kendinizi düşünün sanki ilkel çağda yaşarcasısna sorunları borçları evi olayları işleri herşeyi atın geriye şöyle bir sahil sefası iyi gelir daha sezon tam açılmadıgından fiyatlrda uygundur
Ah canlarım ben isterim tatil yapmayı.Ama hem iş yerimden izin vermiyolar hemde sevgili kocacığım paramız yok hiç bi yere gidemeyiz diyor.Eeeee tabi böyle dedikten sonra yapcak pek bişey kalmıyor.Adamın kendisinin istemesi lazım.Benim için çok para harcayacak yer olması gerekmiyor.Ufak şeylerlede mutlu olurum.ama ama ama...tatil vermiyolarmı zubus.tabi özelde falan çalışıyosan zordur
Benimki tefalin eski bir modeli ben çok memnunum.karar verdim hassas tartı alacağım kendime ne önerirsiniz
haftasonu geldi yuuuuuuppppiiiiii
şu nane molla yatakta yatmaktan çıkıp tüm gün dışarda gezmeye gidiyorum haftasonunun da en çok sevdiğim yönü bu cumartesi yarım gün okul olsada geriye kalan bana yeter yarında pikniğe gidiyoruz göl kenarına artık adımsayar kaça kadar çıkar merak ediyorum bol bol kalori yakmaya çalışacağım geçtiğimiz haftanın acısını çıkartmam lazım birde bu digital tartıdan alınca daha bir heveslenirim sanırım gram gram verip hiç almamaya çalışırım cuma gününe şöyle iyi bir kilo vermiş olarak girmek istiyorum
aaa birde şu herbarlife satan arkadaş ısrarla bunun çayı var bak onu al bu kadar spor yaparak kendini yıpratmana gerek kalmaz direk yağları yakar diye ısrar etti ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var bana çok mantıklı gelmiyor yediğine dikkat etmen gerekiyormuş günlük te 3 litre su içmen lazımmış zaten o çay çok susatıyormuş günde de 3-4 bardak çay içebilirmişim eeeeeee bunlar tüm diyetlerde var bunun herbarlife özel bir durumu var mı
yazada az kaldı ne yapsamda hızlansam kilo vermem artık kendimle dalga geçiyorum senin bu yaptıklarını develer yapsa pirelere dönerdi
kızlar izmirde hava acayip yagmurlu fırtınalı yürüyüş yapamadım ama iponun ekledigi dansı yaptım süper çok keyifli
kabızlık çok zor canım insanın keyfi olmuyor sürekli bir sıkıntı
senin annen nerede canım benimki yurtdışında16 gün sonra geliyor inşallah
ohh ohhh yandan yandan kız çok canım sıkılıyordu benegüzel şey yavvv
ipooooooooo bayıldım çok güzel ya zaten dans etmeyi çok seviyorum benDon Omar - Taboo - Zumba "Hawaii" Choreography by Lucia Meresova - YouTube
kızlar acayip eğlenceliiii bayıldım bennn
kabızlık çok zor canım insanın keyfi olmuyor sürekli bir sıkıntı
senin annen nerede canım benimki yurtdışında16 gün sonra geliyor inşallah
ohh ohhh yandan yandan kız çok canım sıkılıyordu benegüzel şey yavvv
Bu hafta seni gecerim hedefim 65 sen zaten fazla veremesin bence
Ne kadar galeta 20 kaloriymiş?kızlar bugün çok güzeldi harikaydı.ama gelecek hafta sonu çok daha eğlenceli olacakkk çünkü 23 nisan tatilinde ist a gidiyorum hem arkadaşlarımı görcem hemde sevgilimi
size öğrendiğim ilginç bişeyi söyliyimmi kepekli galetanın kalorisi sadece 20ymiş süper değilmiben çok seviyorum galetayı hemde doyurucu
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
size kilolarımı bildiriyorum seç beğen albugün dışarda eczanede tartıldım 67 çıktım arkasına başka bir eczanede 73 çıktım evde tartıldım 66 çıktım ve en güzel olanı yolda sürekli elinde tartıyla dolaşan çocuklar tartmadan tahmini rakam söylüyorlar reklam amaçlı abla tartalım abla tartalım abla tartalım 55den fazla çıkmazsın çıkarsan bedeva diyince koptum artık gülmekten 55 mi waybe ben neymiş beş dakikada kaç çeşit kilom çıktı ama en güzeli yoldaki çocuktu en pembe yalan bu olsa gerek
hu hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse yok mu yorgun olurum kimse olmaz enerjik olurum kimse olmaz yawww nerelerdesin özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?