Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta seni gecerim hedefim 65 sen zaten fazla veremesin bence

kızlarr tünaydınnnnnnn hepinize iyi haftasonları diliyorum

bende bugün gnclerimi içmeye başladım kabızlık sorunumdan dolayı mecbur kaldım aslında mayıs ayı gibi başlamayı düşünüodum offffff reglimde gecikiyor

muhteşem bir hafta sonundan herkese selamlarrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
her ne kadar ders çalışmam gereksede hafta sonu harikaaa.bugün erkenden kalktım sporumu yaptım dans ettim oryantal yaptım bide üstüne temizlik yaptım misler gibi:118::118::118::118::118:
hepnize süper,kaçamaksız,bol dinlenmeli,güzel bir hafta sonu diliyorum16:

kabızlık çok zor canım insanın keyfi olmuyor sürekli bir sıkıntı

bende çok çok özledim yaaa
senin annen nerede canım benimki yurtdışında 16 gün sonra geliyor inşallah

ohh ohhh yandan yandan kız çok canım sıkılıyordu benegüzel şey yavvv

kızlar izmirde hava acayip yagmurlu fırtınalı yürüyüş yapamadım ama iponun ekledigi dansı yaptım süper çok keyifli

izin alamıyormusun canım. şöyle yakın bir akraba filan yapsan yada. erken rezervasyon filan. tugba gibi sende

tatil vermiyolarmı zubus.tabi özelde falan çalışıyosan zordur
Ah canlarım ben isterim tatil yapmayı.Ama hem iş yerimden izin vermiyolar hemde sevgili kocacığım paramız yok hiç bi yere gidemeyiz diyor.Eeeee tabi böyle dedikten sonra yapcak pek bişey kalmıyor.Adamın kendisinin istemesi lazım.Benim için çok para harcayacak yer olması gerekmiyor.Ufak şeylerlede mutlu olurum.ama ama ama...

Ben inanmıyorum öyle şeylere.sen zaten 3 lt su içsen yediklerine dikkat etsen kilo verirsin.

kızlar izmirde hava acayip yagmurlu fırtınalı yürüyüş yapamadım ama iponun ekledigi dansı yaptım süper çok keyifli

cnm bodrum batıyor ve uçuyor demekki havalar aynı dışarı diil cama çıkmak mümkün değil..

o video müthiş diymii bnde bayıldımmmmmmmmm

kabızlıktan nefret ediorum öle olunca onun dışında başka bişi düşünemez oluyorum ve tuvalete gitme fobim oluyor ya yine çıkamazzsam diye çok kötü bişi çokkkkkkkk

ipooooooooo bayıldım çok güzel ya zaten dans etmeyi çok seviyorum ben:118::118::118:

canım ben şehir dışında okuyorum sivastayım.aalen antalyalıyım.iki yadır görmüyorum annemi bu gidişle daha da göremiycem
canım ne güzel kavuşuyomuşsunuz doya doya öp anneni

kızlar bugün çok güzeldi harikaydı.ama gelecek hafta sonu çok daha eğlenceli olacakkk çünkü 23 nisan tatilinde ist a gidiyorum hem arkadaşlarımı görcem hemde sevgilimi
size öğrendiğim ilginç bişeyi söyliyimmi kepekli galetanın kalorisi sadece 20ymiş süper değilmi ben çok seviyorum galetayı hemde doyurucu

Bu hafta seni gecerim hedefim 65 sen zaten fazla veremesin bence

wwaaaayyyyy üst üste rakipler çıkıyor düelloya davet ediyorlar beni oooooooo tek başıma yeterim kilolarım ver ver ver bitmez bugün enerjimde moralimde keyfimde doruklarda çok güzel bir gün geçirdim sadece evden çıkıp tekrar eve gelene kadar adım sayım 10266 adım olmuş gün içindekileri dahil etmediğim halde bu arada sedece bi on dakika parkta çay içmek için bi oturdum sonrada bi ara bişeyler atıştırmak için toplamda yarım saati geçmez saat 13.30 dan akşam 20.10 a kadar hep yürüdüm:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: birazdan koşu bandında yarım saat kadar yürürüm koşarım sonra gelsin mekikler stepler dütdürü dünyayı da unutmamak lazım bugün resmen rekor kırdım bir ay öncesine kadar günde iki bardak su içemeyen ben bugün 3,5 litre su içtim diğer aldım sıvılar hariç eeeeeeeeeeee varmısın şimdi daha düelloya ama yok yok yok söz ağızdan bir çıkar cumayı bekliyorum anissa ve merve için umarım hepimiz çok çok veririz tek rakibim kendimim benden gitsinde kilolar nereye giderse gitsin ben sondan birinci olmaya da razıyım:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111: :119::119::119::119::119:

anissacım ve mervecim bunlar size

Son düzenleme:
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
size kilolarımı bildiriyorum seç beğen al bugün dışarda eczanede tartıldım 67 çıktım arkasına başka bir eczanede 73 çıktım evde tartıldım 66 çıktım ve en güzel olanı yolda sürekli elinde tartıyla dolaşan çocuklar tartmadan tahmini rakam söylüyorlar reklam amaçlı abla tartalım abla tartalım abla tartalım 55den fazla çıkmazsın çıkarsan bedeva diyince koptum artık gülmekten 55 mi waybe ben neymiş beş dakikada kaç çeşit kilom çıktı ama en güzeli yoldaki çocuktu en pembe yalan bu olsa gerek

hu hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse yok mu yorgun olurum kimse olmaz enerjik olurum kimse olmaz yawww nerelerdesin özledim sizleri

Ne kadar galeta 20 kaloriymiş?

Bencede yoldaki tartan çocuklara inanmak daha güzel.55 55 55 55 55 55 55 harika bi rakkam:119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…