Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok ya grupta kural mural yok hani günlük belli sayıda mesaj atılacaktı yok yawww gelmiyorlar biraz muhabbet hoş beş edelim

Ben günde 5 mesaj atmaya çalışıyorum.Bazen bu yüzden saçmalıyorum bile napim.kurallara uymak lazım dimi.

hiç saymadım günlük kaç mesaj attıgımı ama zaten bol keseden yazıyorum bir mesaj beş mesajlık kadar uzun oluyor yazıyorumda yazıyorum

benim evdeki halimi görsen gülmekten ölürsün öyle tuhaf zamnalrda internete girmek için zaman ayırıyorum ki ne yapayım bir sürü sorumluluk var üzerimde aynı anda tek iş yaparsam yetişmez hiç birşey en iyisi aynı anda iki iş

zübüşüm ben çıkıyorum canım yarın pikniğe gideceğiz daha hiç hazırlık yapmadım sabah erken kalmam lazım görüşürüz canım

Kızlar slm. Şimdi ablamdan yazıyorum size. Ben vizelerimin 2 si için rapor almıştım. Mazeret sınavı tarihlerinin açıklanmasını bekliyordum kaç zamandır. Yeni gördüm. Dün açıklanmış. Bu pzt ve çarş sınavım var. Bana çok dua edin oldu mu? Çünkü bu tarih benm için çok ani oldu. Biz açıklandıktan 1 hafta filan sonra yaparlar diye tahmin ediyorduk. Bugün geldim ablama. Pzt sabah dönecektim güya. Ama yarın dönmem lazım. Onlar rapor aldığımı bilmiyorlar. Yarın ne uydurucam hiç bir fikrim yok. :18::18: Her neyse, o beni bu gece uyutmayacak olan diğer bir konu. Ama buraya asıl perş e kadar olamicamı söylemek için geldim. Bilginiz olsun e mi. :112: Bana dua etmeyi de unutmayın.

Son düzenleme:
Bu arada Mervecm, pzt günkü takım içi yarışmaya beni 68.0 olarak katarsın. Dün bol keseden yediğim için bu sabah öyle çıktım. Cumaya yeniden burdayım zaten inş. :112:

kızlar bu saat oldu hala uyumadım çünkü okanda bnm davulcu vardı zakkum grubu 2 saniye görebilmek için kaç gündür bu geceyi bekliodum

reglimde gecikio napsamda hızlansa ip atlıorum zıplıorum karnıma masaj yapıorum

zübüşüm ben çıkıyorum canım yarın pikniğe gideceğiz daha hiç hazırlık yapmadım sabah erken kalmam lazım görüşürüz canım
Canım istanbul yağmurlu ve soğuk .siz orda pikniğe gidiyosunuz.
Allah yardımcın olsun.Sınavlarında başarılı olursun inşallah.

Aaaaa daha önceden deseydin bende seyrederdim.senin davulcuyu çok merakediyordum.nekadar şanslı senin gibi onu seven var.

Ne kadar galeta 20 kaloriymiş?

Bencede yoldaki tartan çocuklara inanmak daha güzel.55 55 55 55 55 55 55 harika bi rakkam:119::119::119::119::119::119::119::119:
bir tanesi

kolay gelsin canım ikiside çok güzel geçer inş

ipocum hadi yine iyisin

kızlar bende elimden geldiğince mesaj yazmaya çalışıyorum ama anladığım kadarıyla herkes yoğun.tabi benim bakmam gereken çocuklarım yapmam gereken yemeklerim falan yok sadece sınavlarım olunca gelemiyorum.size de hak veriyorum yani ama daha fazla paylaşım olsa güzel olur.kimse yazmayınca benimde içimden gelmiyo yazmak.mesela ben başlarda menülerimi hep yazıyordum ama baktım düzenli bi şekilde yazılmıyor bende bıraktım yazmayı.en azından bunu yapabilirz die düşünüyorum.hatta hemen menümü yazıyorum.
sabah:1kk peynir
1 adet haşlama yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
5 adet siyah zeytin
domates salatalık

ohhhh ne güzel ya bayılırım pikniklere benide bi götüren olsaa

ben 55i beğendimmmm bak o kadar spor yapıosun demekki çok faydası oluyor sen baya zayıf görünüyosun bence tartıdaki önemli değil önemli olan görünüşün o yüzden kocaman alkış akıllbıdıkk:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
yok ya grupta kural mural yok hani günlük belli sayıda mesaj atılacaktı yok yawww gelmiyorlar biraz muhabbet hoş beş edelim

ben buralardayım sohbet için ama sen şimdi pikniktesin demi bu arada ben senin ismini çok merak ediyorum söylemiycekmisin bize yada söyledinde ben mi kaçırdım:26:

slm hanımlar dısardan ıcerı yenı gırdım desem yerıdır dunden berı annemde kaldım gıremedım
keyıfler nasıl benım ıyı kılodan deıl sadece cok sukur aldıgım nefese...
kendınıze ıyı bakın...

uzak demezsen gel vana ben seni götürüm iki haftadır her pazar gidiyoruz önümüzdeki haftada tatili fırsat bilip bitlise gideceğiz ablamlar var orada iyiki 23 nisan tatili var de biraz nefes alacağız yoksa 6 gün okul hergün 7 saat ders bunalıyoruz

55 55 55 oooo nerde keşke öyle olsa ama nerde o kadar da görünmüyorum ama doğrusu ne onu da anlamadım kaç kiloyum acaba

şimdi de ben geldim kimsecikler yok bende kimsenin adını bilmiyorum benim adım yelda canım van da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

hani akşam eşime sorayım diyen hanıefendi vardı o günün akşamında zümremi aramış eşimin kuzeni gelecek biz gelemiyoruz demiş bizde başka arkadaşlarla bugün piniğe gittik dönüşte eşim camiye gitti bizde zümremle markete alışverişe girdik şans bu ya markette ingilizceciyi gördük önce oralı olmadım işime baktım sonra daha konuşuyorlar diye kısa selam verdim bana niye eşin yok yanında o nerde diye sordu şaşırdı başkasıyla alışveriş yapmama bende camiye gitti dedim ee sen niye böyle klasik giyindin sanki törene gider gibi haftasonu dedim ileridede eşi bekliyordu dedi ki eşim haftasonu başbaşa oluyoruz okula giderken süsleniyorsun neden benim içinde süslenmiyorsun dedi bende ondan süslendim dedi ..... aslında tam yemek vaktiydi evde kuzeni olan adam dışarda ne gezsin alışverişte hem kocası ne demiş başbaşa oluyoruz hay Allahım ya ne garip insanlar var ayyy birde diyorki nasıl geçti piknik ne güzel olmuştur ne güzel eğlenmişsiniz bir dahakine birlikte gideriz birden zümremle gözgöze geldik ben zaten anında güldüm hadi görüşürüz dedim ayrıldım saf mıdır bu kız nedir lafının nereye gittiğini mi bilmiyor nedir

Son düzenleme:

doğu tarafını hiç görmedim aslında belki bigün gelmek kısmet olur ama teklifin için çokk teşekkür ettim
çokk memnun oldum yeldacım benm ismim belli zaten bence 55görünüyo olman doğal çünkü çok spor yapıosun bu konudaki azmini takdir ediyorum tartıda isterse yetmiş çıksın sen 40 beden giyiyomusun giyiyosun ayrıca şuna eminim yaza 36 beden giyceksin
tabi tartıda ellileri görmekte çok mutlu eder insanı sanırım ben hiç yaşaymadım o duyguyu ah ah altmışlara indiğimi bi görsem yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…