Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet çok güzel oldu çatlada patla deseydin

ooooo 36 beden mi yok canım pek mümkün değil sanırım inanamam istediğim en fazla 38 beden ya da 58 kg olmak fazlasında gözüm yok ama sıkılaşıyorum ve vakumlanmış şekilde taşıyorum kilocuklarımı:78::78::78::78::78::78::78::78:

evet çok güzel oldu çatlada patla deseydin
deli mi olayım:111: :111::111: gamsız mı olayım:97: :97: :97: gülüp mü geçeyim:86: :86: :86: :86: anlamadığım hem gayet ciddi ciddi konuşuyor hemde umursamazca davranıyor amaaaaaan saaaaallllllaaaaa:76::76::76::76::76:gitsin hepsini anı yaşamaya karar verdim gerisi boş ama yinede iyi insanlar kötü bir niyeti yok

o zaman inş hedefine ulaşırsın kısa zamanda bizde seni mezun ederiz canım
kötü niyetleri olmadığına kanaat getirdiysen diğer yaptıklarını boşvereceksin hakketen

evet aldığımız nefese sağlıklı olduğumuza sevdiklerimizle olduğumuza başımızı sokacak bir evimiz yiyecek ekmeğimiz olduğuna binlerce kez şükür canım

benim keyfim çok iyiydi takiiiiii pazar akşamı gelene kadar.yarın staja gitmek istemiyorum diş taşı temizlemek istemiyorum kan kokusu duymak istemiyorum oy oy

Kızlar geçmişi şöle bi okudum kaçmak zorundayım.Bu gün güzel bi gündü.(diet açısından berbattı)Ama hafta sonu dimi.Akşam misafir geldi.(Onuda yarın anlatırım size.)Herkese iyi geceler tatlı rüyalar:80::80::80::79::79::79::93::93::93:

:78::78::78::78::78::78::78::78:

:111::111::111::111::111::111:

:76::76::76::76::76::76::76::76:

:80::80::80::80::80::80::80::80:

:124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
1 martta ölçülerim
bel:98cm göbek deliğinin hizası
basen:105 cm
kilo:70kg

16 nisan ölçülerim
bel: 90cm (şuan regliyim)göbek deliğinin hizası
basen: 99,5cm en geniş yerden ölçü aldım
kilo:67 hayaliiiiiiiiiiiiii 55

wayy be şaka maka derken çok yol katetmişim seviyorum hepinizi sizlerin desteğiyle oldu hem yedim hem spor yaptım hem kendime engel oldum ama sonuç çokkk hoşuma gidiyor yaz tatiline giderken herşey daha güzel olacağına inanıyorum

Son düzenleme:
gunaydın hanımlar
ben bı turlu hastalanamadım ve sıkıntı ıcındeyım
bahar temızlıgı benı beklıyo ama cocuklarla nasıl yaparım kestıremıyorum
kafam dolu bu hafta sonu evlılık yıldonumum ne yapcam bılmıyorum
of da of yanı

Selamlar selamlar selamlar uykusuz bir enjeksiyon nöbeti arkasından güneşli bir istanbul sabahına uyanmış bulunmaktayız. Nasılsınız bakalım.

ayçacım evet haklısın. bu menü paylaşımı önemli. bunu sapıtmayan birtek fatoş oldu o da sonuçları her hafta düzenli şekilde alıyor maşallah.
valla bende yazıyım diorum ama utanıyorum hala hevesim geri gelmedi. hala aklım fikrim aburcuburda.
yasaklı şeyleri yerken kendimi soğutacak herşeyi aklımdan geçiriorum ama zerre kadar faydası olmuyor.

yeldacım memnun oldum bende hatice.valla 40 beden giydiğim günleri hatırlamıyorum. en son lisedeyken 42 giyiniyordum ve hala koca bir popo vardı. sinir oluyorum
70 kilo olmak 40 beden giymek. ah ah neden azmimi kaybettim bilmiyorum canım sıkılıyor bu konuda

tuğbacım nice mutlu huzurlu senelere canım. sanırım güzel bir kutlama olur ne dersin? eşine ne alacaksın? bu seferde bana ne alacaksın deme? ona bişey aldığınıda söyleme. beklentisiz davran. çünkü beklentiye girince hem hayal kırıklığı yaşarsın hemde hep erkekler bişi yapmak zorunda diye başlayan cümleler kurarlar.

anissacım canım tadilat işi zor ama mis gibi ev gözlerinin önüne gelince katlanıyorsun demi. aynı diyet gibi.
şu tv da program varya evim mis evim filan onlara çok hevesleniyorum aslında ne güzel olur demi?

saol canım ya
dogru soyluyosun yok cok degısık bı yıldonumu olacak arastırma ıcındeyım daha fıkırlerınız varsa alabılırım yanı

veee beklenen an dünkü yediklerimi açıklıyorum :

sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek 2-3 zeytin domates salatalık

öğlen: 5-6 tane tavuk köftesi(ev yapımı) 1 büyük bardak ayran

ara: 1 elma

akşam: 1 kase çorba, 4yk patates yemeği, 2 puaça

dün tükettiğim cıslara gelince
2 tane neskafe içtim, susamlı çubuk kraker, 2 poça, 1 dilim kek, 2 kurabiye. hepsi aynı anda değildi. ama eşit aralıklarlada tükkettiğimi söyleyemem. neyse işte arkadaşlar sonuç böle. dün nöbette olduğum için kendime çok kızmadım. çok yorucuydu. yaptığım uygulamalar dışında güler yüzlü tatlı dilli sıcak kanlı eğitimci, takipçi vs vs vs

saol canım ya
dogru soyluyosun yok cok degısık bı yıldonumu olacak arastırma ıcındeyım daha fıkırlerınız varsa alabılırım yanı

tubişim beni yanlış anlama ama anladığım kadarıyla eşin kadınsı görünüme önem veriyor ama kendi karısında olunca farklı hissediyor. yani kadınsı görünümde olanları farklı algılıyor. kadınsı görün ama abartma. ayrıca verdiğin kilolarla gurur duyma günü bugün. merakla bekliyorum ssüprizlerini

hıı bide çekirdek yedim. 10-15 tanede fındık. yazınca çokmuş gibi geliyor ama dün benim için uzun bir gündü. yerken çokmuş gibi gelmemişti.

hıı bide çekirdek yedim. 10-15 tanede fındık. yazınca çokmuş gibi geliyor ama dün benim için uzun bir gündü. yerken çokmuş gibi gelmemişti.
hatıcecım maşşş dünyayı yemişinnn aaaa oldumu şimdi cuma günü fazla cıkarsan saçını çekerim ona göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…