hani akşam eşime sorayım diyen hanıefendi vardı o günün akşamında zümremi aramış eşimin kuzeni gelecek biz gelemiyoruz demiş bizde başka arkadaşlarla bugün piniğe gittik dönüşte eşim camiye gitti bizde zümremle markete alışverişe girdik şans bu ya markette ingilizceciyi gördük önce oralı olmadım işime baktım sonra daha konuşuyorlar diye kısa selam verdim bana niye eşin yok yanında o nerde diye sordu şaşırdı başkasıyla alışveriş yapmama bende camiye gitti dedim ee sen niye böyle klasik giyindin sanki törene gider gibi haftasonu dedim ileridede eşi bekliyordu dedi ki eşim haftasonu başbaşa oluyoruz okula giderken süsleniyorsun neden benim içinde süslenmiyorsun dedi bende ondan süslendim dedi ..... aslında tam yemek vaktiydi evde kuzeni olan adam dışarda ne gezsin alışverişte hem kocası ne demiş başbaşa oluyoruz hay Allahım ya ne garip insanlar var ayyy birde diyorki nasıl geçti piknik ne güzel olmuştur ne güzel eğlenmişsiniz bir dahakine birlikte gideriz birden zümremle gözgöze geldik ben zaten anında güldüm hadi görüşürüz dedim ayrıldımsaf mıdır bu kız nedir lafının nereye gittiğini mi bilmiyor nedir
doğu tarafını hiç görmedim aslında belki bigün gelmek kısmet olurama teklifin için çokk teşekkür ettim
çokk memnun oldum yeldacım benm ismim belli zatenbence 55görünüyo olman doğal çünkü çok spor yapıosun bu konudaki azmini takdir ediyorum tartıda isterse yetmiş çıksın sen 40 beden giyiyomusun giyiyosun ayrıca şuna eminim yaza 36 beden giyceksin
tabi tartıda ellileri görmekte çok mutlu eder insanı sanırım ben hiç yaşaymadım o duyguyuah ah altmışlara indiğimi bi görsem yaza kadar
deli mi olayım:111: :111::111: gamsız mı olayım:97: :97: :97: gülüp mü geçeyim:86: :86: :86: :86: anlamadığım hem gayet ciddi ciddi konuşuyor hemde umursamazca davranıyor amaaaaaan saaaaallllllaaaaa:76::76::76::76::76:gitsin hepsini anı yaşamaya karar verdim gerisi boş ama yinede iyi insanlar kötü bir niyeti yokevet çok güzel oldu çatlada patla deseydin
ooooo 36 beden mi yok canım pek mümkün değil sanırım inanamam istediğim en fazla 38 beden ya da 58 kg olmak fazlasında gözüm yok ama sıkılaşıyorum ve vakumlanmış şekilde taşıyorum kilocuklarımı:78::78::78::78::78::78::78::78:
deli mi olayım:111: :111::111: gamsız mı olayım:97: :97: :97: gülüp mü geçeyim:86: :86: :86: :86: anlamadığım hem gayet ciddi ciddi konuşuyor hemde umursamazca davranıyor amaaaaaan saaaaallllllaaaaa:76::76::76::76::76:gitsin hepsini anı yaşamaya karar verdim gerisi boş ama yinede iyi insanlar kötü bir niyeti yok
slm hanımlar dısardan ıcerı yenı gırdım desem yerıdır dunden berı annemde kaldım gıremedım
keyıfler nasıl benım ıyı kılodan deıl sadece cok sukur aldıgım nefese...
kendınıze ıyı bakın...
tuğbacım nice mutlu huzurlu senelere canım. sanırım güzel bir kutlama olur ne dersin? eşine ne alacaksın? bu seferde bana ne alacaksın deme? ona bişey aldığınıda söyleme. beklentisiz davran. çünkü beklentiye girince hem hayal kırıklığı yaşarsın hemde hep erkekler bişi yapmak zorunda diye başlayan cümleler kurarlar.
saol canım ya
dogru soyluyosun yok cok degısık bı yıldonumu olacak arastırma ıcındeyım daha fıkırlerınız varsa alabılırım yanı
hatıcecım maşşş dünyayı yemişinnn aaaa oldumu şimdi cuma günü fazla cıkarsan saçını çekerim ona göreeehıı bide çekirdek yedim. 10-15 tanede fındık. yazınca çokmuş gibi geliyor ama dün benim için uzun bir gündü. yerken çokmuş gibi gelmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?