heytttttttt:teytey: bu ne hız özgemmmmmmmmmdelikafadulden bravo sana hadi bakalım nisan sonunda 69 görecem senisositosositogünaydın kızlar
oy zülfü livaneli dinliyorum çok keyifli yaaa
dün benim diyet nasıldı yorum yapın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah form çörek otlu
öğlen bir domates yarım form bisküvi
akşam ızgara 2 tane küçük tavuk 1 tane de yarım biftek (hiç sevmem babam zorla yedirdi böğğ:1shok::1shok:)
ve bol salata 1 bardakta ayran
bi merhaba deyip kaçıcam kızlar...çok yorgunumm çooookkk.yazacak halim yok..sabahın köründe lokma dökmeye gittik,hayır yaptıda babam allah kabul etsin inşallah..kutlu doğum haftası için...neyse ben pişirdim 25-30 kilo undan öldüm bittim,dağıtımıda yaptım,bide yedim tabiii.ama aşırı değil,zaten akşamüstüde yürüyüş var.akşama beni kim toplar bilemiycemm..
nazlım bi sen varsın öptüm seni ve maaalesef kaçtımmm.....
Günaydın kızlar
Bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyortabi bunada hamdolsun Allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi (
gÜnaydın kızlar
dÜn akŞam alİm kesİldİ 4 dİkİŞ atldı o yÜzde tek elİmle yazıyorum pek yazamazsam kusura bakmayın optm:)
Günaydın kızlar
Bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyortabi bunada hamdolsun Allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi (
günaydın kızlar
bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyortabi bunada hamdolsun allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi (
ne oluyor kızlar yaa. nazalaramı geldiniz ytoksa. sanada çok geçmiş olsun özgeciğim.
ne yapıyordunki öyle elini koprmaya teşebbüs edecek kadar canım:1hug:
günaydın kızlar
dün akşam alim kesildi 4 dikiş atldı o yüzde tek elimle yazıyorum pek yazamazsam kusura bakmayın optm:)
özgeciğim günaydın sanada çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?