Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yanlış anlamazsan sana benim diyetisyenimin diyet listesinide paylaşabilirim.
sen bize bakma sana göre değil bu diyet. ayrıca bizden bir adım öndesin. emzirdiğin için fazladan 500kal yakıyorsun.
sen yoğurdu ve salatalığı ihmal etme.

yok yok eksik etmiyorum birde bolbol dereotu yiyiorum İponun diyetini merak edip baktım yalnızca başka listelere bakınca kafam karışıyor yinede teklifin için saol canım

aslında bende alıştırmamıştım annem saolsun :) ooo dans olayımız bizimde var benimki totoyu sallıyor nasıl ogretmissem :)

kızlar sabah aceleden kg yanlış yazmışım çok komık ya sonuncu olmusuzdur benım yüzümdennnnnnnnn 66,9 olmazı gerekıyor kılom

cuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım

hosbudum ismim bahar istanbulluyum dokuz aylik oglusum var 90 kiloyum niyetim 75 olmak :) calismiyorum ve oglumla surunmekten baska sporumda yok :)
Tekrar hoşgeldin.Bende kendimi tanıtayım.Bende istanbulda oturuyorum.86 kilo ile başladım.Sanırım kasım 24 gibiydi.35 yaşındayım.

Çok tebrikederim seni.Kararlı ve çok azimlisin.Biz kadınlar istedikten sonra yapamayacağımız şey yok.Çatlat herkesi.Hadi bakalım.

Sabah kk peynir,2 tane zeytin.2 dilim ekmek
arada 2 tane altınbaşak
öğle salata ,mercimek yemeği
arada 2 tane altınbaşak
akşam pazı yemeği,sarmısaklı yoğurt
arada yulaf, kuru üzüm
2 lt su,yeşil çay

kızlar ben salı akşamına kadar ablama gideceğim fırsat buldukça girmeye çalışırım ben gelen kadar kendinize çok çok iyi bak

Tekrar hoşgeldin.Bende kendimi tanıtayım.Bende istanbulda oturuyorum.86 kilo ile başladım.Sanırım kasım 24 gibiydi.35 yaşındayım.

memnun oldum canım bende oglusu uyutuyorum coca bangir bangir dizi izliyor :)

aksam menümü yazayim
tarhana corbasi firinda balik salata

buarada yulaf kepegi kullananiz varmi cok merak edip bugun aldim yarin krep yaPacagm tatli krizlerindeyim yine :))

artık ırademe sahıp olamıyorum67 lerde gezinip duruyorum 66,8 göruyorum sonra yıne67 oluyor offf yaa artık 65ın altına düşmek ıstıyorummmm

cuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım

cuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım yoooook mu merakımı giderecek olan

sanırım karışıklıktı dikkat çekmeseydi düzelmeyecekti belki diyeceksiniz düzelse ne olacak düzelmese ne olacak diye ama o zamanda ben soruyorum kilo versek ne olacak vermesek ne olacak ama hevesim çok kırıldı sonuçta bu gruba girme amacımız sadece kilo vermek değil kilo verebilmek için motive olabilmekti hepinizi çok sevdim çok da öpüyorum ben kendi rızamla gruptan ayrılmak istiyorum

Son düzenleme:
Ben yulaf ezmesi aldım.yulaf kepeğini bulamıyorum.bir kere realde görmüştüm.o gün almadım dahada bulamıyorum.

Ne oldu anlamadım.Neden çıkmak istiyorsun.birinci olmadığın içinmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…