merak edip uygulayabilirmiyim diye baktım listene bana çok katı yani zor geldi :) yapan arkadaslara bol şanslar
ben yoğurtun yağ yakiminda yararlı olduğunu biliyordum buyuzden bütün diyetisyenler listelerine eklermiş !! yanlış anlamayın bilgimi paylaşmak istedim neyse öğle yemeğimi hazırlayayım
un çorbası
karnibahar yemeği
salataaa
yanlış anlamazsan sana benim diyetisyenimin diyet listesinide paylaşabilirim.
sen bize bakma sana göre değil bu diyet. ayrıca bizden bir adım öndesin. emzirdiğin için fazladan 500kal yakıyorsun.
sen yoğurdu ve salatalığı ihmal etme.
canım ayağına alıştırmakla kötü etmişin. benimde 16 aylık oğlum var. ama nerdeyse hiç ayağımda sallamadım. beşiğine alıştırdım. beşiği bile sallamadım diyebilirim. malum çalışıyorum. annemde herzaman ayağında sallayamaz.
spor konusuna gelince en azından dans ve mekik hareketlerine başla. kilo vermek kadar sıkılaşmakta önemli. hem oğlunla vakit geçirmek adına dans tavsiye ederim. ben oğlumla çok oynamışımdır. şimdi müzik çalınca kafayı sallamaya başlıyor
takımdan cıkmıyorum benn sadece işe başlıcam oda kesınleşmedı bugun bellı olucak
70.4/69.9/0.5/ 0.71%
Tekrar hoşgeldin.Bende kendimi tanıtayım.Bende istanbulda oturuyorum.86 kilo ile başladım.Sanırım kasım 24 gibiydi.35 yaşındayım.hosbudum ismim bahar istanbulluyum dokuz aylik oglusum var 90 kiloyum niyetim 75 olmak :) calismiyorum ve oglumla surunmekten baska sporumda yok :)
yeni çizelgemi hemen yaptım bugün çok büyük birşey farkettim ben 10 martta gruba girmiştim (o aralarda)
10 mart 70 kg - 20 nisan 64.5 kg bence çok büyük bir ilerleme artık herkes bakınca anlayabiliyor özelliklede yazlık kıyafetlere geçince daha da net görünecek bu aralara taktiğim daha bol ıyafetler giymek çünkü herkesin tek muhabbeti zayıflamak bu hafta hep bol giyindim haftaya direk ince kıyafetlere geçecek giden kilolarım ve kıyafet hileleriyle değmeyin keyfime bol kıyafette herkes kilosundan fazla görünür kızlar ama hepsi sizin sayenizde oldu çok teşekkürler karpuzlar iyice tatlasın karpuz yiyeceğim sürekli oda çok ferahlatıyor insanı
fatoşum hoşgeldinnnn. nasısın bacım. bu aralar çok durgun hissediyorum seni iyimisin? geçenlerde de tadım yok diyordun
Tekrar hoşgeldin.Bende kendimi tanıtayım.Bende istanbulda oturuyorum.86 kilo ile başladım.Sanırım kasım 24 gibiydi.35 yaşındayım.
cuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 253. ETAP SONUC LİSTELERİ
13 NİSAN - 20 NİSAN
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................8. TAKIM 1.52%
İKİNCİ ...................13. TAKIM 0.67%
ÜÇÜNCÜ..................7. TAKIM 0.61%
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
8. takımdan............. umutlayasasen.................4.73 %
İKİNCİ
6. takımdan............. akıllıbıdıkk......................3%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan... Ejje89 ...2.72%
Ben yulaf ezmesi aldım.yulaf kepeğini bulamıyorum.bir kere realde görmüştüm.o gün almadım dahada bulamıyorum.memnun oldum canım bende oglusu uyutuyorum coca bangir bangir dizi izliyor :)
aksam menümü yazayim
tarhana corbasi firinda balik salata
buarada yulaf kepegi kullananiz varmi cok merak edip bugun aldim yarin krep yaPacagm tatli krizlerindeyim yine :))
sanırım karışıklıktı dikkat çekmeseydi düzelmeyecekti belki diyeceksiniz düzelse ne olacak düzelmese ne olacak diye ama o zamanda ben soruyorum kilo versek ne olacak vermesek ne olacakama hevesim çok kırıldı sonuçta bu gruba girme amacımız sadece kilo vermek değil kilo verebilmek için motive olabilmekti hepinizi çok sevdim çok da öpüyorum ben kendi rızamla gruptan ayrılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?