Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah kalkamıyom valla şimdiden yapıyom haberiniz olunca erken pc açınca eşim kzııyo
geçen hafta
118.00
bu hafta
117.500
fark
500gr
maşallah canım
selam kizlar ben geldimm sonunda bir gruba kabul edildim :)))
hoşgeldin bugün itibariyle kilonu bildirirmisin?
ben paket yaptım getirdim canım bizimde iş yerinde var öğlen yemeği.
ah bu erkekler yokmu. ne diyebilirimki. iyi tatiller diyim bari.
Dolayısıyla akşam sanırım girerim buraya ama diğer günlerde beni göemeyebilirsiniz.salı Allahın izniyle burdayım.
23 nisan tatil zaten hepinize tatil ilan ediyorum ama kaçırmayın. ben 23 nisanda 24 saat nöbetçiyim istesemde gelemem zaten
hosbudum ismim bahar istanbulluyum dokuz aylik oglusum var 90 kiloyum niyetim 75 olmak :) calismiyorum ve oglumla surunmekten baska sporumda yok :)
hadi inşallah
vayyyyy... darısı başımıza
takımdan cıkmıyorum benn sadece işe başlıcam oda kesınleşmedı bugun bellı olucak
70.4/69.9/0.5/ 0.71%
kaptanım sakın gitme bi yerlere
kız karpuz çok şekerli değilmi?
kaç kalorilik diyet uyguluyorsun. belki bizde yardımcı olabiliriz. eğer şuan dışarı çıkmıyorsan lesli var videoları çok etkili. 90 kilo grubundaki kızlar bacaklarda incelmeye çok yardımcı oldu diyorlar. ben kış boyu yapmıştım.

iyi eğlenceler çabuk gel

takıııımmmm saat kaç oldu nerdesiniz????
hani bildirimler ipek, arife nerdesiniz hadiii

günaydınnn canlarrrr hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah herşey gönlünüzce olur
benim kilo aynı yine bu hafta bir değişiklik yok 58.2

*** 6.takım / 253. Etap ***

fatos0808VİRÜS( 118 / 117.5 / 0,5/%0,42 )
Ecz.imisVİRÜS( / 67.6 / 67,8/-0,2/-%0,3)
yst38VİRÜS( 87.9 / 87,7 / 0,2/%0,23 )VİRÜS
ipoVİRÜS( 89.2 /88,3/0,9/%1 )
zubusVİRÜS(73.3 / 73,3/0/%0 )
tugay2000VİRÜS( 64 / kendi isteğiyle ayrıldı )
anissaVİRÜS( 73.3 / geri dönmek üzere ayrıldı)
merve10erVİRÜS( 67.4 / 69,9/-2,5/-% 3,7)
beyazzambakVİRÜS( 58.2 /58,2/0/%0 )
ayça0750VİRÜS( 79.7 / 78,2/1.5/%1.9 )
akıllıbıdıkkVİRÜS( 66.5 /64,5/2/ %3)

6. TAKIM ORTALAMASI: -%0.04

emzirdigim icin kalori hesabi yapmadi bana hatta light urun kullanmasanda olur dedi
kahvalti
1 dilim ekmek 5-6 zeytin bir dilim peynir 1 yumurta bir bardak sut 1 meyve bir tatli kasik bal
ara
2ceviz ici meyve
oglen
corba uc kofte kadar et urunleri 5-6 kasik sebze/bakliat salata serbest
ara
yarim dilim peynir 1dilim ekmek
aksam
serbest balik salata/// yada corba+oglen menusu
ara
bir kepce yogurt+2-3 findik
icecek sadece su ic bitki cayi vs.. hic gerek yok dedi ilk 20gunde 4kilo verdim sonrasinda dikkat edemedim cocuk coca misafir vs derken ayarim kacti simdi telefi etmem lazim gecen zamani

Kizlar birazdan bildirim yapiyorum biraz brkleticem sizi yeni uyandim

Bu arada hatica ablacm sbh 2 dilim kepek
Ekmegi var sut ve ayran yasak ele ketcap gbi soslar komple yasak

hiç merak etme hepsi bir bir gider doğum öncesi ve sonrası kaç kilo fark vardı hani hamileyken çok kilo aldıysan daha kolay gidiyormuş vücut alışık olmadıgına aldıgı zaman zarfında geri veriyor demişti bana doktor hareketli müziklerle dans edebilirsin veya uygun fiyatlı spor aletleri alabilirsin eve çünkü tek diyetle gitmesi için uğralırken spor yapınca çift katlı gidiyor tabi benimkisi bir fikir sen bilirsin

kız karpuz çok şekerli değilmi?
çok şekerli ama yaz için heran heryerde bulabileceğim bağırsaklarımı çalıştırabileceğim ideal diyet geldi hemde sıvı ihtiyacımı görür diye düşündüm ama daha araştırma aşamasındayım malum yazın memleketlere gidiyoruz başkasının evinde insan istediğnii yiyemiyor istediği gibi diyet yapamıyor

Ama ayran yok ilk 10 gun malesef eger icersen vucudun siskinligini atamaz peynir haric hepsi yasak ama 10.gunden itibaren 15 gun ayran ve simit var oglenleri

tamam tamam içmedim. akşamları probiyotik yesem diye düşünmüştüm ama anlaşılan o da yasak. hadi bakalım dediğin gibi olsun. çay içtim yemeğimin yanında. çok kesmedi ama idare etcez. 10 günde uzun yaaa nasıl dayancam yoğurtsuzluğa bayılırım ben yoğurda.

slm nasılsınız kuzular
sabah
1 yumurta
1 domates
5 zeytin
2 dilim ekemk
arad 1 muz
öğlen
çorba
salata

haklisin canım da spor suan icin erken çünkü ağırlığım çok vebaya hamlamisim :) oğlumdan da çok vakit kalmıyor emekliyor ayağa kalkıp yürüme denemeleri yapıyor hep pesindeyim yani suan ayağımda salliyorim cunku bıraktığım an uyanıyor sonra mizmiz aslında buda benim için bir spor 10kiloyu salliyorim kalça ve bacaklarım baya calisiyor :)
75 le hamile (ilk defa bu kiloya ulasmistim) kaldim yuzle dogum yaptım hayatım boyunca hiç diyet yapmamıştım neyse inşallah ilk ve son olur :))

fatoşum hoşgeldinnnn. nasısın bacım. bu aralar çok durgun hissediyorum seni iyimisin? geçenlerde de tadım yok diyordun

Ama ayran yok ilk 10 gun malesef eger icersen vucudun siskinligini atamaz peynir haric hepsi yasak ama 10.gunden itibaren 15 gun ayran ve simit var oglenleri

merak edip uygulayabilirmiyim diye baktım listene bana çok katı yani zor geldi :) yapan arkadaslara bol şanslar
ben yoğurtun yağ yakiminda yararlı olduğunu biliyordum buyuzden bütün diyetisyenler listelerine eklermiş !! yanlış anlamayın bilgimi paylaşmak istedim neyse öğle yemeğimi hazırlayayım
un çorbası
karnibahar yemeği
salataaa

canım ayağına alıştırmakla kötü etmişin. benimde 16 aylık oğlum var. ama nerdeyse hiç ayağımda sallamadım. beşiğine alıştırdım. beşiği bile sallamadım diyebilirim. malum çalışıyorum. annemde herzaman ayağında sallayamaz.
spor konusuna gelince en azından dans ve mekik hareketlerine başla. kilo vermek kadar sıkılaşmakta önemli. hem oğlunla vakit geçirmek adına dans tavsiye ederim. ben oğlumla çok oynamışımdır. şimdi müzik çalınca kafayı sallamaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…