- 4 Eylül 2011
- 19.611
- 70.138
- 798
maşallah canımSabah kalkamıyom valla şimdiden yapıyom haberiniz olunca erken pc açınca eşim kzııyo
geçen hafta
118.00
bu hafta
117.500
fark
500gr
hoşgeldin bugün itibariyle kilonu bildirirmisin?selam kizlar ben geldimm sonunda bir gruba kabul edildim :)))
ben paket yaptım getirdim canım bizimde iş yerinde var öğlen yemeği.Kızlar bu hafta yine kilo veremedim.kilo vermem durdu diycem.Ama biliyorum boğazımı tutamıyorum.Bende bi ilaçmı alsam diyorum.ipocum listen iyi ama iş yerinde öğle yemeği var.ondan yiyorum.Onun için yapamiycam listeni.Ama listen dukancılarınkine benziyor.faydalı olduğunuda biliyorum.
ah bu erkekler yokmu. ne diyebilirimki. iyi tatiller diyim bari.Kızlar patronuma yalan söledim.izin istedim.Kayınvaldem kanser olmuş ona bakmaya gitmemiz lazım dedim.pazartesi için izin istedim.Ne yapim yoksa vermiyor.Bunu bile zor verdi.Bu akşam izmire gidiyoruz.Ama eşime yine kızdım.sen gelemezsin ben gidim falan dedi.salı dönerim dedi.şimdi izin alınca sen pazartesi dönersin.biz salı geliriz diyo.Malesef çocuklarıda taktı peşimize.Ben güya yanlız olalım.tatil olsun istiyorum ama neeerdee...
23 nisan tatil zaten hepinize tatil ilan ediyorum ama kaçırmayın. ben 23 nisanda 24 saat nöbetçiyim istesemde gelemem zatenDolayısıyla akşam sanırım girerim buraya ama diğer günlerde beni göemeyebilirsiniz.salı Allahın izniyle burdayım.
hadi inşallahhosbudum ismim bahar istanbulluyum dokuz aylik oglusum var 90 kiloyum niyetim 75 olmak :) calismiyorum ve oglumla surunmekten baska sporumda yok :)
vayyyyy... darısı başımızaakillibidikk 66.5/ 64.5 / 2 / % 3.007
artık daha hafififm git gide iyice zayıflıyorum geçen gün yeni bir trençkod deneyim demiştim genelde L veya XL bedeni denerdim ama sevenhıll de m beden tam istediğim gibi oldu üstelik üzerimde boğazlı kazak varken normalde bir gömlekle giyeceğimi düşünürsek oooooooo
bu keyifle süper bir haftasonu geçirrim ipocum çarşamba bende başlıyorum senin diyete
kaptanım sakın gitme bi yerleretakımdan cıkmıyorum benn sadece işe başlıcam oda kesınleşmedı bugun bellı olucak
70.4/69.9/0.5/ 0.71%
kız karpuz çok şekerli değilmi?yeni çizelgemi hemen yaptım bugün çok büyük birşey farkettim ben 10 martta gruba girmiştim (o aralarda)
10 mart 70 kg - 20 nisan 64.5 kg bence çok büyük bir ilerleme artık herkes bakınca anlayabiliyor özelliklede yazlık kıyafetlere geçince daha da net görünecek bu aralara taktiğim daha bol ıyafetler giymek çünkü herkesin tek muhabbeti zayıflamak bu hafta hep bol giyindim haftaya direk ince kıyafetlere geçecek giden kilolarım ve kıyafet hileleriyle değmeyin keyfime bol kıyafette herkes kilosundan fazla görünür kızlar ama hepsi sizin sayenizde oldu çok teşekkürler karpuzlar iyice tatlasın karpuz yiyeceğim sürekli oda çok ferahlatıyor insanı
kaç kalorilik diyet uyguluyorsun. belki bizde yardımcı olabiliriz. eğer şuan dışarı çıkmıyorsan lesli var videoları çok etkili. 90 kilo grubundaki kızlar bacaklarda incelmeye çok yardımcı oldu diyorlar. ben kış boyu yapmıştım.hosbuldum canim yuruyusu cok severim oyizden temmuza kadar yetmisi gorecEgimi umitediyorum :) diyete martta basladik aslinda diyetisyene gittim iki Sefer ongun once tekrar gitmem lazimdi sadece iki kilo verdigim icin gitmedm kactim yani :) diyetisyenin verdigi listeyi uygulamaya calisiyorum simdiye kadar alti kilo verdim ama uyglamakta zorlaniyrum mesela
bu sabah
ceyrek ekmek cift kassrli tost meyvesuyu
ara
bir muz Turk kahvesi
aralari guzel
uyguluyorumda ana ogunleri abartiyorum :)
Kızlar slm.Sizi çok ihmal ettim di mi? Dün kuzenim geldi, bugün de bizimkiler geliyor, hep birlikte kaplıcaya gidicez inş. :112: Ama merak etmeyin, orda kaldığım 3 gün boyunca ftness salonunun demirbaşı olucam inş. Bildirimime gelirsek, ben bu hafta kilo aldım. Bu haftaki kilom 67.8 kg. Hesaplayacak vaktm yok bu sefer, kusura bakmayın. :26:
iyi eğlenceler çabuk gel