Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlarrrr iyi gcelerrr:) geerci suan kim okumuyo biliorum ama olsun:))

Bu arada merak ettim benim yaptigim diyeti sadece hatice ablami yapiyor???

Hatice ablacim yarin kesinlikle bir tartil farki cok merak ediyorum…bende tartilicam yarin ama reglim gecikeli 11 gun oldu sonuc ne cikicak bilemiorum o yuZden

Birde son olarak burasi acayip sessiz olmaya basladi banada kasvet cokuyo buraya girince

günaydın kızlar dün çok yorulmusum bugün heryerim ağrıyor buarada dün gece kurallarınız olduğunu öğrendim bana bunlardan bahsederseniz sevinirim

Kizlar gunaydinn kimse gelmemis bildirim yapmak icin ilk ben yapiim o zaman

Cuma:88.3

Pazartesi:87.2

Fark:1.1kg

Cook mutluyum masallah masallahhhhhhh

Maşallah maşallah... Kiloları cok hızlı veriyorsun bu diyeti bıraktığında kiloların geri gelmesin!..
bikacgundur diyetim zorluyor beni sanırım ozel gunüm gelmek üzere sizdede böyle birhafta onceden şişkinlik hep açlık oluyormu????

Umarim geri gelmezler ama buyuk ihtimalle geri gelirler birakica ama insallah az bi kismi geri gelir yada onune gecebilirim…suan mesela bu menu haric hic acikmiorum midemide kucullttu biraz heralde yani simdilik cok memnunum ama yaz
Olupta arkdslarim yanima gelince gelsin yemekler gitsin yemekler bakalim nolcak

selam kızlar nasılsınız hayırlı haftalar olsun inşallah yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
kızlar yeminle sabahtan beri internet yoktu bi ttnet bir türk telekom arasında sıyırdım resmen ancak geldi saat 4 oldu ya
neyse bunuda şükür bizim topikte bişiler olmuş galiba hayırdır geçmişi okuyamadım da akıllı bıdık nereye gittiki

ipocum bu arada maşallah süpersin aynen devam bitanem

haticem nasılsın canım

slm kızlar nasılsınız valla ben kac gundur delı gıbı yatıyodum bıraz kıergınlıgım vardı ama sımdı ıyım
vavvvvvv ıpek cok guzel gıdıyosun valla
sızlerı ozlemısım yazmak ne guzel ya...
bu ruh halı ınsanı cıleden cıkaran bısey valla ya...
neyse gorusuruz kızlar arasıra gelmemde sakınca yok degılmı
bu arada bıldırım yapıyım eskı adetım den kaldı
63 kılyum hanımlar hastalıgın etkısıyle..
öptum hepınızı...

aslında diyeti uzun tutarsan midede kuculuyor ama diyetin zaten zor uzun süreli umarım yapabilirsin gerçi havalarda ısınıyor bolbol su icer yemeğe yerin kalmaz :)

aslında diyeti uzun tutarsan midede kuculuyor ama diyetin zaten zor uzun süreli umarım yapabilirsin gerçi havalarda ısınıyor bolbol su icer yemeğe yerin kalmaz :)

Cnm diyet aslinda hc zor degil sizlere zor gelmesinin sebebi bence denememeniz oncedrn soyledim ben uygulayabiliosam herkes yapabilir cok kolay ya hemde aksam yemegini kendiniz seciyorsunuz proteinlerden ama once sandvic haftasini atlamaniz gerekio

Hatice ablacimda uyguluyo ben asil onun sonuclarini merak ediorum hemde cokkkkkk

Sabah
keğek ekmeğine tost 1 domates
çay
ara 1 muz
öğlen
tavuk çorbası salata
akşama allah kerim

ipocum ben emziriyorum yoksa kesin yapardım bikac ay daha dengeli beslenmeyle ilerleyeyim olmadı zorlayacağım mecburen!
selam fatos iposun diyetini dene sende bak 3 günde 1.1 vermiş

sabah
yarim yumurta küçük dilim peynir 1 dlm ekmek
ara
1 muz
oglen
1 dlm ekmek bir kase sebze çorbası
ara
1 dlm ekmek peynir
aksam
tavuklu keşkek yicem :)
spor oglusla iki km yürüyüş

Kizlar burasi ne hale geldi boyle

Eger boyle devam edicekse bende bosuna ugramiyim:2:

günaydın nöbet çıkışıyım ve başım çok ağrıyor uykusuzluk diğer yandan. sabah tartılamadım. nöbetten çıkıp işe geldim. bakalım yorumlara cevap göndereyim kısa kısa çok kafam yerinde değil

canım yaz hazırlıklarından sanırım. millete diyosunda seninde çok uğradığın yok hemde bu aralar hafta sonuydu.
günaydın kızlar dün çok yorulmusum bugün heryerim ağrıyor buarada dün gece kurallarınız olduğunu öğrendim bana bunlardan bahsederseniz sevinirim
uygun bir zamanda bahsederim canım ama arkadaşlar anlatırsa çok mutlu olurum
Kizlar gunaydinn kimse gelmemis bildirim yapmak icin ilk ben yapiim o zaman

Cuma:88.3

Pazartesi:87.2

Fark:1.1kg

Cook mutluyum masallah masallahhhhhhh
maşallah
iyiyim canım sen nasılsın uğramaz oldun.
gel gel hep bekleriz sensiz olurmu?
bende bende
Kizlar burasi ne hale geldi boyle

Eger boyle devam edicekse bende bosuna ugramiyim:2:
canım havalar ısınıyor normal. anissa geri dönmek üzere ayrıldı merve diş yaptırıyor.tuğba çıktı. arife ve sen çok uğramaz oldun. vs vs yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…