Maşallah maşallah... Kiloları cok hızlı veriyorsun bu diyeti bıraktığında kiloların geri gelmesin!..
bikacgundur diyetim zorluyor beni sanırım ozel gunüm gelmek üzere sizdede böyle birhafta onceden şişkinlik hep açlık oluyormu????
aslında diyeti uzun tutarsan midede kuculuyor ama diyetin zaten zor uzun süreli umarım yapabilirsin gerçi havalarda ısınıyor bolbol su icer yemeğe yerin kalmaz :)
ipocum ben emziriyorum yoksa kesin yapardım bikac ay daha dengeli beslenmeyle ilerleyeyim olmadı zorlayacağım mecburen!
selam fatos iposun diyetini dene sende bak 3 günde 1.1 vermiş
canım yaz hazırlıklarından sanırım. millete diyosunda seninde çok uğradığın yok hemde bu aralar hafta sonuydu.Kizlarrrr iyi gcelerrr:) geerci suan kim okumuyo biliorum ama olsun:))
Bu arada merak ettim benim yaptigim diyeti sadece hatice ablami yapiyor???
Hatice ablacim yarin kesinlikle bir tartil farki cok merak ediyorum bende tartilicam yarin ama reglim gecikeli 11 gun oldu sonuc ne cikicak bilemiorum o yuZden
Birde son olarak burasi acayip sessiz olmaya basladi banada kasvet cokuyo buraya girince
uygun bir zamanda bahsederim canım ama arkadaşlar anlatırsa çok mutlu olurumgünaydın kızlar dün çok yorulmusum bugün heryerim ağrıyor buarada dün gece kurallarınız olduğunu öğrendim bana bunlardan bahsederseniz sevinirim
maşallahKizlar gunaydinn kimse gelmemis bildirim yapmak icin ilk ben yapiim o zaman
Cuma:88.3
Pazartesi:87.2
Fark:1.1kg
Cook mutluyum masallah masallahhhhhhh
iyiyim canım sen nasılsın uğramaz oldun.selam kızlar nasılsınız hayırlı haftalar olsun inşallah yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
kızlar yeminle sabahtan beri internet yoktu bi ttnet bir türk telekom arasında sıyırdım resmen ancak geldi saat 4 oldu ya
neyse bunuda şükür bizim topikte bişiler olmuş galiba hayırdır geçmişi okuyamadım da akıllı bıdık nereye gittiki
ipocum bu arada maşallah süpersin aynen devam bitanem
haticem nasılsın canım
gel gel hep bekleriz sensiz olurmu?slm kızlar nasılsınız valla ben kac gundur delı gıbı yatıyodum bıraz kıergınlıgım vardı ama sımdı ıyım
vavvvvvv ıpek cok guzel gıdıyosun valla
sızlerı ozlemısım yazmak ne guzel ya...
bu ruh halı ınsanı cıleden cıkaran bısey valla ya...
neyse gorusuruz kızlar arasıra gelmemde sakınca yok degılmı
bu arada bıldırım yapıyım eskı adetım den kaldı
63 kılyum hanımlar hastalıgın etkısıyle..
öptum hepınızı...
bende bendeCnm diyet aslinda hc zor degil sizlere zor gelmesinin sebebi bence denememeniz oncedrn soyledim ben uygulayabiliosam herkes yapabilir cok kolay ya hemde aksam yemegini kendiniz seciyorsunuz proteinlerden ama once sandvic haftasini atlamaniz gerekio
Hatice ablacimda uyguluyo ben asil onun sonuclarini merak ediorum hemde cokkkkkk
canım havalar ısınıyor normal. anissa geri dönmek üzere ayrıldı merve diş yaptırıyor.tuğba çıktı. arife ve sen çok uğramaz oldun. vs vs yaniKizlar burasi ne hale geldi boyle
Eger boyle devam edicekse bende bosuna ugramiyim:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?