Ben yulaf ezmesi aldım.yulaf kepeğini bulamıyorum.bir kere realde görmüştüm.o gün almadım dahada bulamıyorum.
slm kızlar azcık bir uğrayım dedim. sistit olmuşum. 3 çeşit antibiyotik başladı dokdor. bakalım sonucumuz ne olcak. mideni rahatsız eder dedi üff inş. mide sorunu yaşamam. ipocum cuma günü başladım dediğin diyete. bugün akşam tam uyamasamda şaşmadım. evde ıslak kek ve kete var hiç birini elimi sürmedim. salı görüşürüz.
canım hata nerde bendemi sendemi anlamadmki? sen geçenlerde 90 kiloyu,m yaz,,mıştın demi?00aslında burda hesaplamayı doğru yapmışım ama kımsenın dıkkatını cekmemiş olsun zaten benım hatam nabalımmmm
dün fark ettim ama senin uyarından sonra düzeltmişlercuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım
valla o liste bizim sorumluluğumuzda olan bişey değil. sen değil bizdde fark etseydik aynı düzeltmeyi yapacaktık. bende anlamadım seni gerçekten sanırım sen bizden sıkıldın.
sanırım karışıklıktı dikkat çekmeseydi düzelmeyecekti belki diyeceksiniz düzelse ne olacak düzelmese ne olacak diye ama o zamanda ben soruyorum kilo versek ne olacak vermesek ne olacakama hevesim çok kırıldı sonuçta bu gruba girme amacımız sadece kilo vermek değil kilo verebilmek için motive olabilmekti hepinizi çok sevdim çok da öpüyorum ben kendi rızamla gruptan ayrılmak istiyorum
ee biraz öyle oluyor malesef. bakalım biz ne yapacağız.Kızlar ben izmirdeyim.görümcemlere geldik bugün.iki dirhem bi çekirdeğim.hiç sormayın.
cok kolay buldum baharatcilara bak ama berbat otesi bisey sabah krepini yaptim uzerine bol coko zurunce iyiydi :) ama oglen yogurtla karistirayim dedim ogg iki kasikta oluyordum birde pskkolojik olarak doyurmadi beni hep aclik hissettim oysa migdem sisti neyse yarin tekrar denicem :)
gecmis olsun canim Allah sifa versin..
canım
1. sonuç listeleri topiğine değil buraya yazıyoruz.
2.eğer okuduysan herhangi bir hatam varsa söyleyin düzeltirim diye yazmıştım..
yani bu kadar sivri bir dille yazmana üstelik yanlış topiğe yazmana hiçmi hiç gerek yoktu
sağol canım tşk ederim. son 3 gündür çok feaydım. çok su içtiğim için wc ye gitmek resmen işkence olmuştu.
slm kızlar azcık bir uğrayım dedim. sistit olmuşum. 3 çeşit antibiyotik başladı dokdor. bakalım sonucumuz ne olcak. mideni rahatsız eder dedi üff inş. mide sorunu yaşamam. ipocum cuma günü başladım dediğin diyete. bugün akşam tam uyamasamda şaşmadım. evde ıslak kek ve kete var hiç birini elimi sürmedim. salı görüşürüz.
cuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım yoooook mu merakımı giderecek olan
sanırım karışıklıktı dikkat çekmeseydi düzelmeyecekti belki diyeceksiniz düzelse ne olacak düzelmese ne olacak diye ama o zamanda ben soruyorum kilo versek ne olacak vermesek ne olacakama hevesim çok kırıldı sonuçta bu gruba girme amacımız sadece kilo vermek değil kilo verebilmek için motive olabilmekti hepinizi çok sevdim çok da öpüyorum ben kendi rızamla gruptan ayrılmak istiyorum
????????????Ne oldu anlamadım.Neden çıkmak istiyorsun.birinci olmadığın içinmi.
dün fark ettim ama senin uyarından sonra düzeltmişler valla o liste bizim sorumluluğumuzda olan bişey değil. sen değil bizdde fark etseydik aynı düzeltmeyi yapacaktık. bende anlamadım seni gerçekten sanırım sen bizden sıkıldın.
akıllıbıdık bak akrep ne demiş kırmışın arkadaşımızı:akrep33 kullanıcısından alıntı
canım
yani bu kadar sivri bir dille yazmana üstelik yanlış topiğe yazmana hiçmi hiç gerek yoktu
bugün daha iyiyim canım sağol bu arada 2 hafta deneme süren var biliyormusun söylemişmiydim daha önce. katılımına bakıcaz. sonr genel listeye alıcaz seni.ayyyy tahmin edebiliyorum ayaklarini sicak tut tekrar gecmis olsun
coko ya gelince ben krebi başka bişeyle yemem ondan :) ama amaaa cezamı cektim öğlen bir kasık yulaf kepeği uç kasık yoğurt yedim bence arayı kapattım :)
ay aksamda kurufasulye iki kasık pilav yedim uzun zamandır yemyrmusum öyle şiştim ki anlatamam
aynen canım ilk gün bende de aynı dediğin gibi oldu ama dışarı çıkınca zor oluor. yarın bide nöbetim var. neskafe gözümde tütüyor. yarın uykusuzluk için ne yapıcam bilemedim.hatice ablacım diyete başladığına çok sevindim...yarın bile tartılsan etkisini görmüş olucaksın...p.tesi bir tartıl ve farka bak bence...benim ilk başladığımda ertesi günü 1 kilo vermiştim
bu arada çok geçmiş olsun....
valla bizden sıkılmanı istemem senin sohbetin hoş oluyordu. akrebinde belki yanlış anlamış olabilir. bence birebir görüşün benim önerim tabiki.????????????
sıkılmış olsam bu kadar sık girip yorumlar yazmazdım birlikte fikir alışverişi yapıp heveslenmeye çalışıyoruz azmimiz gitiği zaman zayıflamak için destek arıyoruz burada ben grubumu çok önemsedim herşeyime dikkat edip zayıflamaya çalışıyorum sonuçta zayıflama grubu bu..... ben herhangi bir kimseyi suçlamaya yönelik yazı yazdıgımı düşünmüyorum daha önce de benim ilk girdiğim haftada 2ye bölüneceğini bilmiyordum anlamadıgımı söyledim birileri formülü söyledi öğremnmiş oldum insan kilo verikçe motive olmuyormu yoksa neden her cuma hepimiz girip kilomuzu yazıyoruz bu hafta grubumuz birinci olsun diye telkinlerde bulunuyoruz hepsi motive için hem akrep isimli arkadaş yanlışım varsa düzelteyim demiş bende karışıklık mı oldu diye sorunca niye böyle tepki varmiş ""sivri dil"" orada çok farklı durmuş ....... açıkçası ben kırıldım şimdide
canım
Akrebim yok anacım be..
Okudum..okudum.. eğer bahsettiğin akıllıbıdığın buradaki mesajıysa; benim algıma göre vallahi de tillahi de sivri dil yok.. sanal ortamda yargıya varırken reele göre bi'kaç kat daha fazla düşünmek lazım..
Aynen püsküüt'çüm ben sana sonuna kadar katılıyorum. Gayet normal bir tepki ama Akrep yanlış anlamış. Bu arada ben yazacaktım ama Akrep'in bir iki farklı yaklaşımını gördüm cesaret edemedim. Sanırım biraz agresiflik var. Söylemesem içimde kalacaktı. Böylesi daha iyi oldu
bugün daha iyiyim canım sağol bu arada 2 hafta deneme süren var biliyormusun söylemişmiydim daha önce. katılımına bakıcaz. sonr genel listeye alıcaz seni.
.
merhaba kızlar, yst38in davetiyle destek vermek ve destek almak için bu gruba geldim. hepinize diyetinizde bolca başarılaar :)
merhaba kızlar,herkese selam,yeni gelenler de hoşgelmiş.
hasret kaldım sizlere, ev taşıyoruz biz, ben çocukların 23 nisan'ı vesaire de eklenince çok yoğun oldum ya.
diyet felan hak getire,son zamanlarda tartılmıyorum, zaten .t gibin koşturuyorum afedersiniz
neler oldu bakalım hatice bile tekrar diyete başlamış-buarada geçmiş olsun canım-
akıllıbıdık bir keresinde beni yanlışlıkla birinci ilan etmişlerdi,
itiraf ediyorum hiç bozuntuya vermemiştim.ne kadar adaletsiz biriyim ya,
ama tabi sonradan hak yerini buldu
sen takımda kal canım, sakın bunları dert etme, bişeyin başına geçen de az bişey havalara girme kendini bişey sanma olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?