Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Görümcemin kızı var .3 aylık onu görmeye geldik.Bugün bayağı ilgilendim.Çok tatlıydı.bebek özlemişim.

slm kızlar azcık bir uğrayım dedim. sistit olmuşum. 3 çeşit antibiyotik başladı dokdor. bakalım sonucumuz ne olcak. mideni rahatsız eder dedi üff inş. mide sorunu yaşamam. ipocum cuma günü başladım dediğin diyete. bugün akşam tam uyamasamda şaşmadım. evde ıslak kek ve kete var hiç birini elimi sürmedim. salı görüşürüz.

Ben yulaf ezmesi aldım.yulaf kepeğini bulamıyorum.bir kere realde görmüştüm.o gün almadım dahada bulamıyorum.

cok kolay buldum baharatcilara bak ama berbat otesi bisey sabah krepini yaptim uzerine bol coko zurunce iyiydi :) ama oglen yogurtla karistirayim dedim ogg iki kasikta oluyordum birde pskkolojik olarak doyurmadi beni hep aclik hissettim oysa migdem sisti neyse yarin tekrar denicem :)

gecmis olsun canim Allah sifa versin..

aslında burda hesaplamayı doğru yapmışım ama kımsenın dıkkatını cekmemiş olsun zaten benım hatam nabalımmmm
canım hata nerde bendemi sendemi anlamadmki? sen geçenlerde 90 kiloyu,m yaz,,mıştın demi?00
cuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım
dün fark ettim ama senin uyarından sonra düzeltmişler
valla o liste bizim sorumluluğumuzda olan bişey değil. sen değil bizdde fark etseydik aynı düzeltmeyi yapacaktık. bende anlamadım seni gerçekten sanırım sen bizden sıkıldın.
Kızlar ben izmirdeyim.görümcemlere geldik bugün.iki dirhem bi çekirdeğim.hiç sormayın.
ee biraz öyle oluyor malesef. bakalım biz ne yapacağız.

valla hepsi iyide coko ne iş???

akıllıbıdık bak akrep ne demiş kırmışın arkadaşımızı:

18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
arkadaşlar cuma yarışması genel listeyi bu tarihte biz yapıcaz hatırlatın lütfen

sağol canım tşk ederim. son 3 gündür çok feaydım. çok su içtiğim için wc ye gitmek resmen işkence olmuştu.

ayyyy tahmin edebiliyorum ayaklarini sicak tut tekrar gecmis olsun
coko ya gelince ben krebi başka bişeyle yemem ondan :) ama amaaa cezamı cektim öğlen bir kasık yulaf kepeği uç kasık yoğurt yedim bence arayı kapattım :)
ay aksamda kurufasulye iki kasık pilav yedim uzun zamandır yemyrmusum öyle şiştim ki anlatamam

hatice ablacım diyete başladığına çok sevindim...yarın bile tartılsan etkisini görmüş olucaksın...p.tesi bir tartıl ve farka bak bence...benim ilk başladığımda ertesi günü 1 kilo vermiştim

bu arada çok geçmiş olsun....

cuma zayıflama sayfasının sonuç listesindeki bireysel derecelerde benimkisi % 3 ama derecelerdeki 2. ve 3.kişinin ki benden daha mı düşük yoksa ben mi karıştırdım yoooook mu merakımı giderecek olan

Ne oldu anlamadım.Neden çıkmak istiyorsun.birinci olmadığın içinmi.
????????????

sıkılmış olsam bu kadar sık girip yorumlar yazmazdım birlikte fikir alışverişi yapıp heveslenmeye çalışıyoruz azmimiz gitiği zaman zayıflamak için destek arıyoruz burada ben grubumu çok önemsedim herşeyime dikkat edip zayıflamaya çalışıyorum sonuçta zayıflama grubu bu..... ben herhangi bir kimseyi suçlamaya yönelik yazı yazdıgımı düşünmüyorum daha önce de benim ilk girdiğim haftada 2ye bölüneceğini bilmiyordum anlamadıgımı söyledim birileri formülü söyledi öğremnmiş oldum insan kilo verikçe motive olmuyormu yoksa neden her cuma hepimiz girip kilomuzu yazıyoruz bu hafta grubumuz birinci olsun diye telkinlerde bulunuyoruz hepsi motive için hem akrep isimli arkadaş yanlışım varsa düzelteyim demiş bende karışıklık mı oldu diye sorunca niye böyle tepki varmiş ""sivri dil"" orada çok farklı durmuş ....... açıkçası ben kırıldım şimdide

Son düzenleme:
bugün daha iyiyim canım sağol bu arada 2 hafta deneme süren var biliyormusun söylemişmiydim daha önce. katılımına bakıcaz. sonr genel listeye alıcaz seni.
aynen canım ilk gün bende de aynı dediğin gibi oldu ama dışarı çıkınca zor oluor. yarın bide nöbetim var. neskafe gözümde tütüyor. yarın uykusuzluk için ne yapıcam bilemedim.
valla bizden sıkılmanı istemem senin sohbetin hoş oluyordu. akrebinde belki yanlış anlamış olabilir. bence birebir görüşün benim önerim tabiki.

akillibidikk kullanıcısından alıntı
sanırım bir karışıklık olmuş yada ben durumu kavrayamadım cuma zayıflama yarışmasındaki bireysel derecelerde benim kisi %3 normalde dereceye girmem gerekmiyormu yada gerekçesini anlatabilirmisiniz kavrayamadım da

Akillibidikcim sen gayet normal yazmissin sivri dili nereden cikarmis anlamadim ters bi gununde falandi heralde…

Bu arada kizlar spor saatlerini artik ben yazmiyorum gcen hafta solemistim ama
Kimse gormemis sanirim…gorevi baskasi ustlensin lutfen bn cok yogunum tum msjlari takip edemiorum

merhaba kızlar,herkese selam,yeni gelenler de hoşgelmiş.
hasret kaldım sizlere, ev taşıyoruz biz, ben çocukların 23 nisan'ı vesaire de eklenince çok yoğun oldum ya.
diyet felan hak getire,son zamanlarda tartılmıyorum, zaten .t gibin koşturuyorum afedersiniz

neler oldu bakalım hatice bile tekrar diyete başlamış-buarada geçmiş olsun canım-

akıllıbıdık bir keresinde beni yanlışlıkla birinci ilan etmişlerdi,
itiraf ediyorum hiç bozuntuya vermemiştim.ne kadar adaletsiz biriyim ya,
ama tabi sonradan hak yerini buldu
sen takımda kal canım, sakın bunları dert etme, bişeyin başına geçen de az bişey havalara girme kendini bişey sanma olur.

kolay gelsin canım. zordur ev taşıması. be hamileymişim haberim yoktu. sonra öğrenince çok korkmuştum. bebeğime bişey oldumu diye. şükürki bişey olmamış.
bide hatice bile ne demek kız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…