Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydin kızlar uykusuzluktan yorgunluktan oluyorum oglum çok huysuz zorla uyuttum ateşi vardı sabaha kadar mizmizlik yaptı kahvaltımıza geçiştirmek zorunda kaldım bir bardak süt bikac grisini bikac bisküvi

hatice sen ne iş yapıyorsun canım hemşiremisin

Hatice ablacim ben ugramiyo diilim aslinda hergun her saat burdayim ama kimse bisi yazmiyoken ben deli gibi kendi kendime mi yazicam? Eger oyleyse tamam her grdigimde yazicam ama snra msjlar cok alt alta oldu derseniz karismam

Menulerimi yazmiorum cnku hergun ayni ne bi fazla ne bi eksik

noldu kzuuzm kimse gelmiyo dimi evet ya kapytancım noldu kuraller saymıyonmuı mesajları bizde yazamayalım ozaman canım

valla fatoşcum iş yerinde giriyorum burda not alma imkanım yok. Kimsede bu konuda yardımcı olmuyor. Ipek sporları not edemiyorum dedi onada kimse destek çıkmadı kusura bakmayında 2 kişiyle yürümez bu iş.
Ezc ve ayça memleketlerine gittiler zubus bu akşam gelcek yeni gelen arkadaşlarda faaliyetteler e 3 gündürde tatildi. Yani insanların sosyal hayatınada el uzatamıyorum. önerisi olan varsa söylesin. Ayrıca çocuk değilizki. Sen nasıl girip 5 mesaj yazıyorsun paylaşıyorsun hepimizin görevi.

gunaydin kızlar uykusuzluktan yorgunluktan oluyorum oglum çok huysuz zorla uyuttum ateşi vardı sabaha kadar mizmizlik yaptı kahvaltımıza geçiştirmek zorunda kaldım bir bardak süt bikac grisini bikac bisküvi

geçmiş olsun dişmi çıkartıyor. Ben 4-5 gün ağrı kesici verip uyutmuştu çocuğu yoksa sabaha kadar kıvranıyordu yavrum. 6 saat arayla verebilirsin.

ben dün nöbette zorlanırım kahvesiz olmaz dedim ama çok şükür.ama dün kaçamağım oldu. 3 tane haşlanmış sossuz içli köfte yedim. annem evde olanlardan koymuş göndermişti. yoksa dışardan dürüm söyleyecektim. oda içime sinmedi. evet bende acıkmıyorum. kesin acıkırım derdim listeni gördükçe. cumartesi günü 86.3 ü görmüştüm. ama sonra ne oldu bilmiyorum. aç olarak tartılma imkanım olmadı. bugün ekmek arası köfte domates marul yiyorum. yanında da su. malesef bugün çok az su içtim. 8500 civarında günlük adım atıyorum akıllıbıdığın nazarı değdi

mesaj tekrarı olmuş yahuu
neyse inş. bugün şu su işinide çözersem süperim

Son düzenleme:
inşallah distir ben idrar yollarından şüpheleniyorum ikinarak pisini yapıyor sanki
ateşimiz düştü şükür ama huysuzluk çok neyseki uyuttum yine
öğlen menüm tavuklu salata ayran yiyesim yoktu ama süt olsun diye yuttum

valla süt olsun diye bişiler yutman gerekiyorsa bu sadece su olmalı. Süt yapımı için su yeterli

Bende artik regl olmassam patliycam sanirim off 13 gun oldu ve gunlerdr sanki regliymusim gbi karnim agrio sokemiyomu bunye napiyo ( bnde dun 87.2dun bugun 87.6 ciktim hemde dun tam 2 saat spor yaptim ona ragmen sanirim reglim gecikio diye kilolar artmaya basladi ((

arkadaşlar püskütt yenibir grup açıyor ve orda kaptanlık yapıcam sizden özür diliyorumm ve hepinizi ayrı ayrı çokkk seviyorummmm

merhaba kızlar, yst38in davetiyle destek vermek ve destek almak için bu gruba geldim. hepinize diyetinizde bolca başarılaar :)
hoşgeldin canım
merhaba heidi nasılsın nasıl gidiyor taşınma işleri allah kolaylık versin
bende çok isterim yapmayı ama yoğurt süt tüketmeden duramam heralde ben evet herkes şimdiden tatil havasına girdi heralde
tuğbacım hoşgeldin nerdesin sen ya nasılsın
evet yeni geldim bikacgun oldu 2 haftalık deneme surecindeymisim ismim bahar istanbulluyum
hoışgeldin baharcım
Kizlar burasi ne hale geldi boyle

Eger boyle devam edicekse bende bosuna ugramiyim:2:
senn ilk önce kendin için uğraşıyorsun ipocum bunu sakın unutma
oyyy kıyamam senin işinde çok zor haticem gee nasıl dayanıyorsun
canım benim uğramazmıyım ben hiç aşk olsun dün internet yoktu kafayı yedim bugünde kk da bir problem vardı galiba girmedim yoksam ben hep buralardayım bu aralar iş yerinden girmek zor oluyor ama hep okuyorum ben sizi
sabah
2 dilim ekemek
5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
çay
arada 1 muz yedim
afiyet olsun fatoşcum nasılsın canım

reglden dolayı ödemdir ipocum regl sonrasına bak sennnn

Allah'tan evde abur cubur yok hu sipa yüzünden herseyi yiyebilirdim bide sinir var üzerimde Allahim bugün biran önce bitsin

eheh puskutuu tacizle kaptan olmuş çok merak ettim ne var bu kaptanlıkta kaç para alıyorsunuz :) bizim kaptan kim kurallarınız neler :)

Allah'tan evde abur cubur yok hu sipa yüzünden herseyi yiyebilirdim bide sinir var üzerimde Allahim bugün biran önce bitsin

aman diyim. bu aralar ay sonu evrakları var en kısa sürede daha detaylı kurallardan bahsederim. nasılsa denem süren var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…