evet yeni geldim bikacgun oldu 2 haftalık deneme surecindeymisim ismim bahar istanbulluyum
günaydın nöbet çıkışıyım ve başım çok ağrıyor uykusuzluk diğer yandan. sabah tartılamadım. nöbetten çıkıp işe geldim. bakalım yorumlara cevap göndereyim kısa kısa çok kafam yerinde değil
Kizlar burasi ne hale geldi boyle
Eger boyle devam edicekse bende bosuna ugramiyim:2:
hatice sen ne iş yapıyorsun canım hemşiremisin
noldu kzuuzm kimse gelmiyo dimi evet ya kapytancım noldu kuraller saymıyonmuı mesajları bizde yazamayalım ozaman canım
gunaydin kızlar uykusuzluktan yorgunluktan oluyorum oglum çok huysuz zorla uyuttum ateşi vardı sabaha kadar mizmizlik yaptı kahvaltımıza geçiştirmek zorunda kaldım bir bardak süt bikac grisini bikac bisküvi
Hatice ablacim ben ugramiyo diilim aslinda hergun her saat burdayim ama kimse bisi yazmiyoken ben deli gibi kendi kendime mi yazicam? Eger oyleyse tamam her grdigimde yazicam ama snra msjlar cok alt alta oldu derseniz karismam
Menulerimi yazmiorum cnku hergun ayni ne bi fazla ne bi eksik
inşallah distir ben idrar yollarından şüpheleniyorum ikinarak pisini yapıyor sanki
ateşimiz düştü şükür ama huysuzluk çok neyseki uyuttum yine
öğlen menüm tavuklu salata ayran yiyesim yoktu ama süt olsun diye yuttum
hoşgeldin canımmerhaba kızlar, yst38in davetiyle destek vermek ve destek almak için bu gruba geldim. hepinize diyetinizde bolca başarılaar :)
merhaba heidi nasılsın nasıl gidiyor taşınma işleri allah kolaylık versinmerhaba kızlar,herkese selam,yeni gelenler de hoşgelmiş.
hasret kaldım sizlere, ev taşıyoruz biz, ben çocukların 23 nisan'ı vesaire de eklenince çok yoğun oldum ya.
diyet felan hak getire,son zamanlarda tartılmıyorum, zaten .t gibin koşturuyorum afedersiniz
neler oldu bakalım hatice bile tekrar diyete başlamış-buarada geçmiş olsun canım-
akıllıbıdık bir keresinde beni yanlışlıkla birinci ilan etmişlerdi,
itiraf ediyorum hiç bozuntuya vermemiştim.ne kadar adaletsiz biriyim ya,
ama tabi sonradan hak yerini buldu
sen takımda kal canım, sakın bunları dert etme, bişeyin başına geçen de az bişey havalara girme kendini bişey sanma olur.
bende çok isterim yapmayı ama yoğurt süt tüketmeden duramam heralde ben evet herkes şimdiden tatil havasına girdi heraldeKizlarrrr iyi gcelerrr:) geerci suan kim okumuyo biliorum ama olsun:))
Bu arada merak ettim benim yaptigim diyeti sadece hatice ablami yapiyor???
Hatice ablacim yarin kesinlikle bir tartil farki cok merak ediyorum…bende tartilicam yarin ama reglim gecikeli 11 gun oldu sonuc ne cikicak bilemiorum o yuZden
Birde son olarak burasi acayip sessiz olmaya basladi banada kasvet cokuyo buraya girince
tuğbacım hoşgeldin nerdesin sen ya nasılsınslm kızlar nasılsınız valla ben kac gundur delı gıbı yatıyodum bıraz kıergınlıgım vardı ama sımdı ıyım
vavvvvvv ıpek cok guzel gıdıyosun valla
sızlerı ozlemısım yazmak ne guzel ya...
bu ruh halı ınsanı cıleden cıkaran bısey valla ya...
neyse gorusuruz kızlar arasıra gelmemde sakınca yok degılmı
bu arada bıldırım yapıyım eskı adetım den kaldı
63 kılyum hanımlar hastalıgın etkısıyle..
öptum hepınızı...
hoışgeldin baharcımevet yeni geldim bikacgun oldu 2 haftalık deneme surecindeymisim ismim bahar istanbulluyum
senn ilk önce kendin için uğraşıyorsun ipocum bunu sakın unutmaKizlar burasi ne hale geldi boyle
Eger boyle devam edicekse bende bosuna ugramiyim:2:
oyyy kıyamam senin işinde çok zor haticem gee nasıl dayanıyorsungünaydın nöbet çıkışıyım ve başım çok ağrıyor uykusuzluk diğer yandan. sabah tartılamadım. nöbetten çıkıp işe geldim. bakalım yorumlara cevap göndereyim kısa kısa çok kafam yerinde değil
canım benim uğramazmıyım ben hiç aşk olsun dün internet yoktu kafayı yedim bugünde kk da bir problem vardı galiba girmedim yoksam ben hep buralardayım bu aralar iş yerinden girmek zor oluyor ama hep okuyorum ben sizicanım yaz hazırlıklarından sanırım. millete diyosunda seninde çok uğradığın yok hemde bu aralar hafta sonuydu.
uygun bir zamanda bahsederim canım ama arkadaşlar anlatırsa çok mutlu olurum
maşallah
iyiyim canım sen nasılsın uğramaz oldun.
gel gel hep bekleriz sensiz olurmu?
bende bende
canım havalar ısınıyor normal. anissa geri dönmek üzere ayrıldı merve diş yaptırıyor.tuğba çıktı. arife ve sen çok uğramaz oldun. vs vs yani
afiyet olsun fatoşcum nasılsın canımsabah
2 dilim ekemek
5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
çay
arada 1 muz yedim
Bende artik regl olmassam patliycam sanirim off 13 gun oldu ve gunlerdr sanki regliymusim gbi karnim agriosokemiyomu bunye napiyo ( bnde dun 87.2dun bugun 87.6 ciktim hemde dun tam 2 saat spor yaptim ona ragmen sanirim reglim gecikio diye kilolar artmaya basladi ((
arkadaşlar püskütt yenibir grup açıyor ve orda kaptanlık yapıcam sizden özür diliyorumm ve hepinizi ayrı ayrı çokkk seviyorummmm
Allah'tan evde abur cubur yok hu sipa yüzünden herseyi yiyebilirdim bide sinir var üzerimde Allahim bugün biran önce bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?