Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar püskütt yenibir grup açıyor ve orda kaptanlık yapıcam sizden özür diliyorumm ve hepinizi ayrı ayrı çokkk seviyorummmm

mervecim bizim takımın kaptanlığını vermiştik sana gitmene ne gerek vardı. takımla ilgili bir sorun varsa söyleseydin birlikte çözerdik. sen daha iyisini bilrsin tabiki

saol hatıcem valla kız ozlenıyo burası
merve hayırlı olsunda canım sen zaten burda yardımcı kaptandın ya...
kızlar okadar guzelkı havalar delı gıbı spor yapasım var ama ogullarım ızın vermıyo delı olacam...
sızlerı sevıyorum byeee...

arkadaşlar gruptan çıkıyorum ayrıca başka bıryerdede kaptanlık yapmıycam hatıcecımm bu grupta sen kaptansın sen varken ben fazla elle almak istemedım(kesınlıkle grupla problem yoktu) püskütt paylaşımda daha sonradan benım için sen kaptanlık yapabılcek kapasıtede degılsın gıbı saçma sapan şeyler yazmış güldümm,, sadece sızden ayrılacağım için üzgünüm ama o msjı okuyunca bu sıteden soğudumm sonuçta bundan başkada çok güzel siteler varr orda yolluma devam etmek istersem ederim

ayrıca bugun kavıtasyon ,akapuntur, soğuk lipoliz ve diyet paketi satın aldım dr dan önümüzdeki hafta başlıyorum kalan 12kg fazlasıyla verme garantısı verdı inceldiğimde facden resmimi paylaşırımm
hepınızı sevıyorummmm

herkese selamlarr şehir dışında olduğum için yazamadım ama şimdi döndüm.aslında tam da dönemedim.bende gruptan ayrılıyorumsizleri çok sevdim burda güzel de motive oldum ama benim sınavlar başlıyor biliyosunuz çok zor bi bölümde okuyorum sınavlarımda baya zor oluyor.bide benim sınavlar başladı mı 2ay devam ediyor:)yani burdan sıkıldığımdan yada diyeti bıraktığım için gitmiyorum sadece sebep budur.yazın vaktim olurmu bilimiyorum maalesef yine stajlar var ama uğrayabilirsem gelicem söz.bide en çok istediğim şey iki ay sonra buraya resimlerimi koymak.diyete başladığımdan beri yedi kilo verdim sizlerle birlikte inş hedefime ulaşıcam.kendinize çok iyi bakın vucüdunuza çok iyi bakın dişlerinize iyi bakın:)bol bol kilo vermeler

merhaba kızlar dün gece 4.30 da izmirden geldim.inanın çok yorgunum.gece uyumadım.sabahta 8 de işe gittim.üstelik bu gün kızları yengemlere bıraktım.Akşam onları gittim aldım.Evde biraz ödev yaptık.vs. vs.

izmirde miğrosta yulaf kepeği buldum.bu gün biraz dietime dikkatedim dedim.çünkü dün çok kaçırdım.Aslında bile bile bayağı yedim.Artık dur demeliyim dedim.

sanırım 15 gün sonra nişan var.işin kötüsü aynı haftasonu gaziantepten kardeş okuldan bize baba kız kalmaya gelcekler.napcam şaşırdım.ikisinide erteleyemiyorum.nolcak bilmem.

kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz....bende bugün bütün gün bakım yaptım kendime oje,maske,saça maşa,kremler bilmem neler burda yeni bir arkadaş edindim yarın onunla yemeğe gidices iyice kaynaşmak için...bu arada arkadaş kız

akşam yemeğimi yiycem dışarda sanırım salata ve tavuk yiycem yada balık veya salata dha karar vermedim...

aaa bu arada yeni arkdşm GNCden ilaç alırken tanıştığım kız konuşa konuşa baya sevdik birbirimizi...biliosunuz bnm burda yok denicek kadar az arkdşm ve hep tek başıma gdiorum sinemaya fln

sanırım 15 gün sonra nişan var.işin kötüsü aynı haftasonu gaziantepten kardeş okuldan bize baba kız kalmaya gelcekler.napcam şaşırdım.ikisinide erteleyemiyorum.nolcak bilmem.

cnm sen deyince benimde aklıma geldi...bizim istanbuldan çok yakın dostlarımız vardı yani annemin dostu...onun kızı evleniyor yaz sonu hemde düğün büyükadada...ben bayılırım öle değişik yerlerde olan düğünlere eğer bir aksilik olmassa bizde gidices annemle...inşallah gidebiliriz ya o kadar heveslendim ki sanki gelin benim

Slm kızlaarr. Ben döndümm. Cumadan öncesini okuyamadım ama sonrasını okudum. Napmışız yahu!! Alıntılarımı zaten yaptım, onları da paylaşıcam zaten ama önce aklımda kalanları yzayım ayrıca. :112:
Öncelikle, ipocumm, Harika kilo vermişin! maş maş maş
İkinci olarak kızlar resmen yaprak dökümü yaşıyoruz. Geçen hafta tuğba ile anissa, bu hafta bıdık, merve ve ayça. Herkes nereye gidiyor yahu?! Daha bir sürü kilo verecektik birlikte.
İpocum, şu sıralar takımda fazla ses olmamasının sebebi bu da olabilir. Ayrılan arkadaşlar çoğunlukta. İzinliler de vardı(Ben de dahil). E topu topu kaç kişiyiz ki zaten. Bak yeni üyelerimiz gelmiş. Büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde bir kaç kişi daha gelecek. Bak gör sen takım nasıl şenleniyor.
Ayrıca kaptanım, seni hala buralarda gördüğüme çoooooookkkk sevindim.

Ve tabii ki eymen ve blondesalad HOŞGELDİNİİİİZZZ
Kurallarımızdan aklımda olanları hemencecik söyleyiverim, sonrasında vakti olduğunda kaptanım tamamlar eksikleri. :112:
Günde 5 mesaj kuralımız var arkadaşlar, haftasonu hariç. Takımdaki paylaşımı zinde tutmak için. :112:
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Diğer arkadaşlar yorum yapabilsin diye. :112: Ve tabii ki biz de diğer arkadaşlara yorum yapıyoruz. Amaç cıss olan yiyecekleri birbirimize hatırlatmak ve böylece diyetimizdeki hata oranını mümkün olduğunca azaltmak. :112:
Cuma günleri genel bildirimimiz var. Bildiğiniz üzere takımlar arası bir yarışma bu. Cuma günkü kilolar yüzde bazında yarışıyor. :112: Ve takım listemizin zamanında hazır olup paylaşılabilmesi için cuma sabahı (Sanırım 11 di ama 10 da olabilir. Kaptanım özellikle bu noktayı netleştirsen:112:) bildirimimizi yapıyoruz. Hmm, bir de eğer cuma sabahı giremeyecek olursanız kilonuzu perş akşamından bildirebilirsiniz. :112:
Takım içi ekstralara gelirsek, pzt bildirimlerimiz oluyor kendi aramızda. Amaç haftasonu kaçamaklarını azaltmak. :112: Bir de pzt bildirimlerimizle yarıştığımız takım içi gruplarımız var. Ama farkettiğiniz üzere takım birazcık dağılmış durumda. Haftaya yeni gruplar ayarlarız herhalde. :112:
Günlük sporlarımızı da bildiriyoruz. ipo arkadaşımız kaydediyordu. Cumadan cumaya bir de haftalık spor yarışı yapıyorduk kendi aramızda. Ama okumuşunuzdur belki, ipo da artık yetiştiremediğini söylemiş. Eğer spor listelerini tutmada gönüllü olanınız varsa memnuniyetle kabul ederiz. :112:

Şu anda hatırladıklarım bunlar. Eğer unuttuğum varsa çıkar zaten kokusu. :112: Tabii bir de şu hatırlatmayı yapmam lazım sanırım. Yeni üyelerin (yani sizlerin) öncelikle 2 hafta deneme süreniz var. Eğer bu süre içerisinde paylaşımınız güzel olursa takıma dahil oluyorsunuz. Yani siz genel listeye haftaya gireceksiniz. :112:
Bu arada kızlar, sanırım kaptanımız kim diye soran olmuştu. Kaptanımız yst38

Son düzenleme:
Hmm, kendimi tanıtmayı unutmuşum. Ben 1.72 boyunda Ekimde buraya katıldığımda 78 kilo olan ancak şu aralar 67-68 civarı bir kiloya sahip olan, 23 yaşında bir öğrenciyim. Siz? eymen İst deydin galiba. Bebeğin var. Emziriyorsun. Peki ya sen blondesalad? Sen de biraz kendinden bahsetsene bize. :112:

Kizlar birazdan bildirim yapiyorum biraz brkleticem sizi yeni uyandim

Bu arada hatica ablacm sbh 2 dilim kepek
Ekmegi var sut ve ayran yasak ele ketcap gbi soslar komple yasak

Hadi ya. Ben de yapmayı düşünüyordum bu diyeti. Düşündüğüm tek şey köfteleri donmuş olarak hazır almak zorunda kalmaktı. Hayatımda zaten yeterince hazır gıda var diye düşünüyordum. :44: Ketçap işin tuzu biberi. Olmak zorunda değildi. Sadece olursa mutlu olacaktım. Ama süt ve ayran yasak mı!! Bozacağın şeye hiç başlamamak lazım. Ben susadım mı su içmek yerine yoğurt yiyen bir insanım. Demek ki neymiş, bu diyet beni aşarmış.

Yanlış anlama yok arkadaşım. Paylaşmak için burdayız zaten. Ayrıca söylediğin de doğru. Bıdık arkadaşımız önceki sayfalardan birinde yağ yakmaya yardımcı besinleri paylaşmıştı. Benm aklımda balla süt kalmış. En çok bunları tükettiğimden olsa gerek. Bir ara mesajı bulursam eklerim inş. Ama bugün mazur gör beni. Vakit çok geçti, uyumam lazım.

kızlar sabah aceleden kg yanlış yazmışım çok komık ya sonuncu olmusuzdur benım yüzümdennnnnnnnn 66,9 olmazı gerekıyor kılom

Ben de diyorum, bu kız naptı da bu kadar kilo aldı. Şimdi oldu.

Cnmcm, yanlışlıklar olabiliyor. Kişisel algılamamak lazım. Nitekim söylendiğinde düzeltmişler de. :112: Keşke bu kadar küçük bir şey yüzünden kırılmasaydı hevesin. Ama sen daha iyi bilirsin tabii. Biz de seni çok sevmiştik. Kendine çok iyi bak. Bizden ayrı da olsa çabucak, güzel güzel verirsin inş kilocuklarını.

Çok gçmiş olsun kaptanım.

18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
arkadaşlar cuma yarışması genel listeyi bu tarihte biz yapıcaz hatırlatın lütfen

Unutmazsam unutturmam inş.

Bu arada merak ettim benim yaptigim diyeti sadece hatice ablami yapiyor???

Hatice ablacim yarin kesinlikle bir tartil farki cok merak ediyorum…bende tartilicam yarin ama reglim gecikeli 11 gun oldu sonuc ne cikicak bilemiorum o yuZden

Ben yapacaktım ama ayran-yoğurt işi kafamı karıştırdı. Ama aldığınız sonuçlar da çok güzel. Du bakalım. Ben biraz daha düşünim bu diyeti.
Benim de bu pazar olmam gerekiyordu. Kaplıcada olduğumuzdan ilaçla geciktirdim. Şimdi ilacı bıraktım, bekliyorum bakalım. Herhalde benm ödem de coşmuştur yine. Gerçi sırf bu ödem için çamur banyosu yaptırdım. Çamura bulanıp streçlenen vücutla 1 saat yattım Ama bilmiyorum faydası oldu mu. Bakalım. Cuma görücez. :103:

Kizlar gunaydinn kimse gelmemis bildirim yapmak icin ilk ben yapiim o zaman

Cuma:88.3

Pazartesi:87.2

Fark:1.1kg

Cook mutluyum masallah masallahhhhhhh

Olmaz mı!! Ben bir haftadır neler çekiyorum daha da önemlisi neler yiyorum, bir bilsen.

Aman diyim ipocm, ne halleriyle veriyoruz. İki yemeğe kurban etme şu emeklerini. :18: Diyene bak diyeceksin di mi. Boş ver sen diyene bakma, dediğine bak bu seferlik.

Son düzenleme:

Cnmcm keşke ayrılmasaydın. İzinli yazardık seni. Sınavların bitince gelirdin geri. Ama ona da stajım var demişsin. Biz yine de izinli yazalım seni, dönmek istersen dönersin. Olma mı? :112: Ayrıca arada uğrayıp bize sonucu bildirirsen de süper olur. Mesela erkek arkadaşının mezuniyetinden bir foto getir bize. İnncecik halinle.

Amanınn. İyi şanslar zübüşüm. :18:

Süper ya. Bayılırım çabuk kaynaşan insanlara. İnş kafa dengi biri çıkmıştır kız. :112:

Hmm. Hem de incecik katılıcan o düğüne inş. Harikaa.

Son düzenleme:
Bugünlük çıkıyorum kızlar. Yarın görüşürüz. Tabii daha erken saatte umarım. Koccamann öptüm hepinizi.

Bu arada merve, senle kilomuz başabaş gittiğinden epey gaza geliyordum ben. Sırf kilolarımızın arası açılmasın diye ekstra özen gösteriyordum yediklerime, ne yalan söyleyim. Şimdi sen de gittiysen epey salarım herhalde ben. :18: Amanınn. :44: (Düşünün, bu salmamış halimdi)

birkaç gündür yapılan yorumları okudum anladım ki pıtır pıtır dökülüyor herkes
sanırım bazı arkadaşlar benim cuma listesinde neden 2. oldugum halde başkasını yazmış olmalarına tepki verdiğimi o yüzden çıktıgımı sanmış ama işin aslı öyle değil ben sadece anlamadıgım birşeyi gayet açık bir ifadeyle ve kesinlikle ""sivri dil"" hakaret tarzı asabi bir şekilde yorum yazmadım ama akrep rumuzlu kişinin yazdıgı yorum beni çok kırdı veee kim ki o böyle sanal bir ortamda bu kadar asabi yazılar yazıyor ben böyle insanlara tahammül edemiyorum sonra gruptan bir arkadaşımızda benim yazdıklarımdan akrebin kırıldıgını ifade eden cümle yazınca hevesim iyice kaçtı sanki hatalı olan benmişim gibi birde bire bir konuşacakmışım açıkcası çok saçma bir yorumdu sahte bir samimiyet oldugunu düşündüm... mervenin de dediği gibi artık başka forum sayflarına yönelirim ya da hiç gerek yok kendi kendime yeterim zaten hemen yeni arkadaşlar davet edilmiş grubununuz şen muhabbetiniz bol kilolarınız az olur umarım yazı dilinin duygusu yoktur ama istediğin zaman her şekilde ifade edebilirzi sonuçta çocuk değiliz kocaman insanlarız DİLİNE sahip olacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…