arkadaşlar püskütt yenibir grup açıyor ve orda kaptanlık yapıcam sizden özür diliyorumm ve hepinizi ayrı ayrı çokkk seviyorummmm
merhaba heidi nasılsın nasıl gidiyor taşınma işleri allah kolaylık versin
sanırım 15 gün sonra nişan var.işin kötüsü aynı haftasonu gaziantepten kardeş okuldan bize baba kız kalmaya gelcekler.napcam şaşırdım.ikisinide erteleyemiyorum.nolcak bilmem.
Kizlar birazdan bildirim yapiyorum biraz brkleticem sizi yeni uyandim
Bu arada hatica ablacm sbh 2 dilim kepek
Ekmegi var sut ve ayran yasak ele ketcap gbi soslar komple yasak
merak edip uygulayabilirmiyim diye baktım listene bana çok katı yani zor geldi :) yapan arkadaslara bol şanslar
ben yoğurtun yağ yakiminda yararlı olduğunu biliyordum buyuzden bütün diyetisyenler listelerine eklermiş !! yanlış anlamayın bilgimi paylaşmak istedim neyse öğle yemeğimi hazırlayayım
kızlar sabah aceleden kg yanlış yazmışım çok komık ya sonuncu olmusuzdur benım yüzümdennnnnnnnn 66,9 olmazı gerekıyor kılom
sanırım karışıklıktı dikkat çekmeseydi düzelmeyecekti belki diyeceksiniz düzelse ne olacak düzelmese ne olacak diye ama o zamanda ben soruyorum kilo versek ne olacak vermesek ne olacakama hevesim çok kırıldı sonuçta bu gruba girme amacımız sadece kilo vermek değil kilo verebilmek için motive olabilmekti hepinizi çok sevdim çok da öpüyorum ben kendi rızamla gruptan ayrılmak istiyorum
slm kızlar azcık bir uğrayım dedim. sistit olmuşum. 3 çeşit antibiyotik başladı dokdor. bakalım sonucumuz ne olcak. mideni rahatsız eder dedi üff inş. mide sorunu yaşamam. ipocum cuma günü başladım dediğin diyete. bugün akşam tam uyamasamda şaşmadım. evde ıslak kek ve kete var hiç birini elimi sürmedim. salı görüşürüz.
18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
arkadaşlar cuma yarışması genel listeyi bu tarihte biz yapıcaz hatırlatın lütfen
Bu arada merak ettim benim yaptigim diyeti sadece hatice ablami yapiyor???
Hatice ablacim yarin kesinlikle bir tartil farki cok merak ediyorum bende tartilicam yarin ama reglim gecikeli 11 gun oldu sonuc ne cikicak bilemiorum o yuZden
Kizlar gunaydinn kimse gelmemis bildirim yapmak icin ilk ben yapiim o zaman
Cuma:88.3
Pazartesi:87.2
Fark:1.1kg
Cook mutluyum masallah masallahhhhhhh
Maşallah maşallah... Kiloları cok hızlı veriyorsun bu diyeti bıraktığında kiloların geri gelmesin!..
bikacgundur diyetim zorluyor beni sanırım ozel gunüm gelmek üzere sizdede böyle birhafta onceden şişkinlik hep açlık oluyormu????
Umarim geri gelmezler ama buyuk ihtimalle geri gelirler birakica ama insallah az bi kismi geri gelir yada onune gecebilirim suan mesela bu menu haric hic acikmiorum midemide kucullttu biraz heralde yani simdilik cok memnunum ama yaz
Olupta arkdslarim yanima gelince gelsin yemekler gitsin yemekler bakalim nolcak
herkese selamlarr şehir dışında olduğum için yazamadım ama şimdi döndüm.aslında tam da dönemedim.bende gruptan ayrılıyorumsizleri çok sevdim burda güzel de motive oldum ama benim sınavlar başlıyor biliyosunuz çok zor bi bölümde okuyorum sınavlarımda baya zor oluyor.bide benim sınavlar başladı mı 2ay devam ediyor:)yani burdan sıkıldığımdan yada diyeti bıraktığım için gitmiyorum sadece sebep budur.yazın vaktim olurmu bilimiyorum maalesef yine stajlar var ama uğrayabilirsem gelicem söz.bide en çok istediğim şey iki ay sonra buraya resimlerimi koymak.diyete başladığımdan beri yedi kilo verdim sizlerle birlikte inş hedefime ulaşıcam.kendinize çok iyi bakın vucüdunuza çok iyi bakın dişlerinize iyi bakın:)bol bol kilo vermeler
sanırım 15 gün sonra nişan var.işin kötüsü aynı haftasonu gaziantepten kardeş okuldan bize baba kız kalmaya gelcekler.napcam şaşırdım.ikisinide erteleyemiyorum.nolcak bilmem.
kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz....bende bugün bütün gün bakım yaptım kendime oje,maske,saça maşa,kremler bilmem nelerburda yeni bir arkadaş edindim yarın onunla yemeğe gidices iyice kaynaşmak için...bu arada arkadaş kız
akşam yemeğimi yiycem dışarda sanırım salata ve tavuk yiycem yada balık veya salata dha karar vermedim...
aaa bu arada yeni arkdşm GNCden ilaç alırken tanıştığım kızkonuşa konuşa baya sevdik birbirimizi...biliosunuz bnm burda yok denicek kadar az arkdşm ve hep tek başıma gdiorum sinemaya fln
cnm sen deyince benimde aklıma geldi...bizim istanbuldan çok yakın dostlarımız vardı yani annemin dostu...onun kızı evleniyor yaz sonu hemde düğün büyükadada...ben bayılırım öle değişik yerlerde olan düğünlereeğer bir aksilik olmassa bizde gidices annemle...inşallah gidebiliriz ya o kadar heveslendim ki sanki gelin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?