Canlarimmmm gunaydinnnnn…gidenler olmus bya
Ama ben hep burda kalicak gibiyim
Bnmde hala uykum var ayilamadim
Birde hatrlatma kizlar!!!!
Yaptigim diyette sadece ilk hafta sut urunleri yasak peynir haric ondan snra hep var hatta hergun ayran ar 1.ayin sonundan itibarende 2 kaşık yogurt var
Normalde bnde asla yogurtsuz ve ayransiz duramazdim ama alistim yani mecburen katlandim 90larda kalmak mi iyiydi yoksa katlanip bi muddet yogurt yememek mi
kolay gelsinteşekkür ederim tatlım,
taşınma işi ertelendi,ustalar yeni yeni tadilatlar hatırlatıyor,işi de hızlandırmıyorlar.
öyle bir beklemedeyiz.
bende bu arada sizi takip edebiliyorum
sık sık gel özletme kendiniarkadaşlar gruptan çıkıyorum ayrıca başka bıryerdede kaptanlık yapmıycam hatıcecımm bu grupta sen kaptansın sen varken ben fazla elle almak istemedım(kesınlıkle grupla problem yoktu) püskütt paylaşımda daha sonradan benım için sen kaptanlık yapabılcek kapasıtede degılsın gıbı saçma sapan şeyler yazmış güldümm,, sadece sızden ayrılacağım için üzgünüm ama o msjı okuyunca bu sıteden soğudumm sonuçta bundan başkada çok güzel siteler varr orda yolluma devam etmek istersem ederim
ayrıca bugun kavıtasyon ,akapuntur, soğuk lipoliz ve diyet paketi satın aldım dr dan önümüzdeki hafta başlıyorum kalan 12kg fazlasıyla verme garantısı verdı inceldiğimde facden resmimi paylaşırımm
hepınızı sevıyorummmm
hoşgeldinmerhaba kızlar dün gece 4.30 da izmirden geldim.inanın çok yorgunum.gece uyumadım.sabahta 8 de işe gittim.üstelik bu gün kızları yengemlere bıraktım.Akşam onları gittim aldım.Evde biraz ödev yaptık.vs. vs.
demiizmirde miğrosta yulaf kepeği buldum.bu gün biraz dietime dikkatedim dedim.çünkü dün çok kaçırdım.Aslında bile bile bayağı yedim.Artık dur demeliyim dedim.
dün eşim dediki haziran sonuna kadar 7 kilo versen (80 kilo olcam o zaman). niye düğün içinmi dedim. yok dedi iyi olur dedi. kırılsammı heveslensemmi bilemedim garip hissediyorum kilo olaylarında başkalarının araya girmesinde. düğün akrabalar. benim heveslenmem başka onun o insanlar önünde zayıf olmamı arzulaması başka üzülüyorum.sanırım 15 gün sonra nişan var.işin kötüsü aynı haftasonu gaziantepten kardeş okuldan bize baba kız kalmaya gelcekler.napcam şaşırdım.ikisinide erteleyemiyorum.nolcak bilmem.
iyi eğlenceler. ipek pazar günü bitiyor 10 günlük süre. pazartesi nası devam edeceğimkızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz....bende bugün bütün gün bakım yaptım kendime oje,maske,saça maşa,kremler bilmem nelerburda yeni bir arkadaş edindim yarın onunla yemeğe gidices iyice kaynaşmak için...bu arada arkadaş kız
akşam yemeğimi yiycem dışarda sanırım salata ve tavuk yiycem yada balık veya salata dha karar vermedim...
aaa bu arada yeni arkdşm GNCden ilaç alırken tanıştığım kızkonuşa konuşa baya sevdik birbirimizi...biliosunuz bnm burda yok denicek kadar az arkdşm ve hep tek başıma gdiorum sinemaya fln
hoşgeldin duruma el atman iyi olmuş. ben birtürlü vakit yetiştirip toplayamadım ortamı.Slm kızlaarr. Ben döndümm.Cumadan öncesini okuyamadım ama sonrasını okudum. Napmışız yahu!! Alıntılarımı zaten yaptım, onları da paylaşıcam zaten ama önce aklımda kalanları yzayım ayrıca. :112:
Öncelikle, ipocumm, Harika kilo vermişin!maş maş maş
İkinci olarak kızlar resmen yaprak dökümü yaşıyoruz.Geçen hafta tuğba ile anissa, bu hafta bıdık, merve ve ayça. Herkes nereye gidiyor yahu?! Daha bir sürü kilo verecektik birlikte.
İpocum, şu sıralar takımda fazla ses olmamasının sebebi bu da olabilir. Ayrılan arkadaşlar çoğunlukta. İzinliler de vardı(Ben de dahil). E topu topu kaç kişiyiz ki zaten. Bak yeni üyelerimiz gelmiş. Büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde bir kaç kişi daha gelecek. Bak gör sen takım nasıl şenleniyor.
Ayrıca kaptanım, seni hala buralarda gördüğüme çoooooookkkk sevindim.
Ve tabii ki eymen ve blondesalad HOŞGELDİNİİİİZZZ
Kurallarımızdan aklımda olanları hemencecik söyleyiverim, sonrasında vakti olduğunda kaptanım tamamlar eksikleri. :112:
Günde 5 mesaj kuralımız var arkadaşlar, haftasonu hariç. Takımdaki paylaşımı zinde tutmak için. :112:
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Diğer arkadaşlar yorum yapabilsin diye. :112: Ve tabii ki biz de diğer arkadaşlara yorum yapıyoruz.Amaç cıss olan yiyecekleri birbirimize hatırlatmak ve böylece diyetimizdeki hata oranını mümkün olduğunca azaltmak. :112:
Cuma günleri genel bildirimimiz var. Bildiğiniz üzere takımlar arası bir yarışma bu. Cuma günkü kilolar yüzde bazında yarışıyor. :112: Ve takım listemizin zamanında hazır olup paylaşılabilmesi için cuma sabahı (Sanırım 11 di ama 10 da olabilir. Kaptanım özellikle bu noktayı netleştirsen:112:) bildirimimizi yapıyoruz. Hmm, bir de eğer cuma sabahı giremeyecek olursanız kilonuzu perş akşamından bildirebilirsiniz. :112:
Takım içi ekstralara gelirsek, pzt bildirimlerimiz oluyor kendi aramızda. Amaç haftasonu kaçamaklarını azaltmak. :112: Bir de pzt bildirimlerimizle yarıştığımız takım içi gruplarımız var. Ama farkettiğiniz üzere takım birazcık dağılmış durumda. Haftaya yeni gruplar ayarlarız herhalde. :112:
Günlük sporlarımızı da bildiriyoruz. ipo arkadaşımız kaydediyordu. Cumadan cumaya bir de haftalık spor yarışı yapıyorduk kendi aramızda. Ama okumuşunuzdur belki, ipo da artık yetiştiremediğini söylemiş. Eğer spor listelerini tutmada gönüllü olanınız varsa memnuniyetle kabul ederiz.:112:
Şu anda hatırladıklarım bunlar. Eğer unuttuğum varsa çıkar zaten kokusu. :112: Tabii bir de şu hatırlatmayı yapmam lazım sanırım. Yeni üyelerin (yani sizlerin) öncelikle 2 hafta deneme süreniz var. Eğer bu süre içerisinde paylaşımınız güzel olursa takıma dahil oluyorsunuz. Yani siz genel listeye haftaya gireceksiniz. :112:
Bu arada kızlar, sanırım kaptanımız kim diye soran olmuştu. Kaptanımız yst38
merve eminim seni yanlız bırakmazBu arada merve, senle kilomuz başabaş gittiğinden epey gaza geliyordum ben. Sırf kilolarımızın arası açılmasın diye ekstra özen gösteriyordum yediklerime, ne yalan söyleyim.Şimdi sen de gittiysen epey salarım herhalde ben. :18: Amanınn. :44: (Düşünün, bu salmamış halimdi )
ordaki arkadaş ben oluyorum. söylediklerinede üzüldüm. sebeb ben olayım yada olmayım birilerinin kırgın küskün olmasına dayanamam o yüzden öyle bişey yazdım. sizin bileceğiniz bişey. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. takımı dağıtan kişi benmişim gibi hissettimbirkaç gündür yapılan yorumları okudum anladım ki pıtır pıtır dökülüyor herkes
sanırım bazı arkadaşlar benim cuma listesinde neden 2. oldugum halde başkasını yazmış olmalarına tepki verdiğimi o yüzden çıktıgımı sanmış ama işin aslı öyle değil ben sadece anlamadıgım birşeyi gayet açık bir ifadeyle ve kesinlikle""sivri dil"" hakaret tarzı asabi bir şekilde yorum yazmadım ama akrep rumuzlu kişinin yazdıgı yorum beni çok kırdı veee kim ki o böyle sanal bir ortamda bu kadar asabi yazılar yazıyor ben böyle insanlara tahammül edemiyorum sonra gruptan bir arkadaşımızda benim yazdıklarımdan akrebin kırıldıgını ifade eden cümle yazınca hevesim iyice kaçtı sanki hatalı olan benmişim gibi birde bire bir konuşacakmışım açıkcası çok saçma bir yorumdu sahte bir samimiyet oldugunu düşündüm... mervenin de dediği gibi artık başka forum sayflarına yönelirim ya da hiç gerek yok kendi kendime yeterim zaten hemen yeni arkadaşlar davet edilmiş grubununuz şen muhabbetiniz bol kilolarınız az olur umarım yazı dilinin duygusu yoktur ama istediğin zaman her şekilde ifade edebilirzi sonuçta çocuk değiliz kocaman insanlarız DİLİNE sahip olacaksın
Canlarimmmm gunaydinnnnn gidenler olmus bya
Ama ben hep burda kalicak gibiyim
Bnmde hala uykum var ayilamadim
Birde hatrlatma kizlar!!!!
Yaptigim diyette sadece ilk hafta sut urunleri yasak peynir haric ondan snra hep var hatta hergun ayran ar 1.ayin sonundan itibarende 2 kaşık yogurt var
Normalde bnde asla yogurtsuz ve ayransiz duramazdim ama alistim yani mecburen katlandim 90larda kalmak mi iyiydi yoksa katlanip bi muddet yogurt yememek mi
merhabalarr;
kızlar ben çook eski bir 6. takim üyesiyim, doğum nedeniyle ayrılmıştım takımdan sonra benim bıdık büyüyene kadar giremedim ama 6 . takım sayesinde 10 kilodan fazla vermiştim gerçekten grup halinde kilo vermek çok keyifli ve başarılı bir sonuç getiriyor. Şimdi doğumdan sonra veremediğim kilolarımı vermek istiyorum:18: ama yalnız başıma pek başarılı olamıyorum ne yazıkkieğer takımınızda yer varsa yuvama geri dönmek ve sizlerle beraber bu serüvene başlamak istiyorum . :2::2:
sanırım ayrılalı 6 ayı geçmiş. yavrucuğun ve sen hoşgeldin o zaman. bize kendini tanıtırmısın?
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/510461-diyetisyenden-super-yag-yakici-cay.html
kızlar bu topiği incelesenize güzel sonuçlar alınmış. yakınımda aktar yok olsa deneyip paylaşacaktım sizle sonuçları.
ben inceledim sayfayı sanırım biberiyenin idrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflıyorlar bizim bahçemizde kocaman bir zeytin ağacı var hazine dibimdeymişte haberim yok
bende kocaelindeyim gebzede
Bizi arkadaş bulupta unutma haaakızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz....bende bugün bütün gün bakım yaptım kendime oje,maske,saça maşa,kremler bilmem nelerburda yeni bir arkadaş edindim yarın onunla yemeğe gidices iyice kaynaşmak için...bu arada arkadaş kız
akşam yemeğimi yiycem dışarda sanırım salata ve tavuk yiycem yada balık veya salata dha karar vermedim...
aaa bu arada yeni arkdşm GNCden ilaç alırken tanıştığım kızkonuşa konuşa baya sevdik birbirimizi...biliosunuz bnm burda yok denicek kadar az arkdşm ve hep tek başıma gdiorum sinemaya fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?