Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkes pıtır pıtır dökülmüyor kıs.
ben hep buralardayım...
Ayça, merve ve akıllıbıdık; muhabbete mutlaka gelin...çıkın çıkın gelin, kendinize iyi bakın

Canlarimmmm gunaydinnnnn…gidenler olmus bya

Ama ben hep burda kalicak gibiyim

Bnmde hala uykum var ayilamadim

Birde hatrlatma kizlar!!!!

Yaptigim diyette sadece ilk hafta sut urunleri yasak peynir haric ondan snra hep var hatta hergun ayran ar 1.ayin sonundan itibarende 2 kaşık yogurt var

Normalde bnde asla yogurtsuz ve ayransiz duramazdim ama alistim yani mecburen katlandim 90larda kalmak mi iyiydi yoksa katlanip bi muddet yogurt yememek mi

Ecz.imisim ne kadar cok yazmissin sabah gazete yerine senin msjlarini okudum vallahi

Tatilin guZel gecmis anladigim kadariyla:) bize yokmu bize odem sokturucu camurdan patlicam
Burda

bu banaydı sanırım yasaklar nelerdi ipocum sadece süy ürünlerimi ben işyerinde olduğum için diyet yapması pek kolay olmuyor

eczcim canım benim hoşgldin kızzz bir geldin pirrr geldin ha döktürmüşsün özlemişizzzzzzz nasılsın bakemmm

zubuzumm hoşgeldin nasılsın canım dukan yapmayamı karar verdinn

günaydın kızlar sabah yazılanları okudum. açıkçası çokda üzüldüm. neyse herkes kendi için doğru olanı bilir sonuçta.
şimdi ekmek arası köfte domates ve çayla birlikte öğleni yapıcam. sonrada sohbetlere cevap veririm.

teşekkür ederim tatlım,
taşınma işi ertelendi,ustalar yeni yeni tadilatlar hatırlatıyor,işi de hızlandırmıyorlar.
öyle bir beklemedeyiz.
bende bu arada sizi takip edebiliyorum
kolay gelsin
sık sık gel özletme kendini
hoşgeldin
izmirde miğrosta yulaf kepeği buldum.bu gün biraz dietime dikkatedim dedim.çünkü dün çok kaçırdım.Aslında bile bile bayağı yedim.Artık dur demeliyim dedim.
demi
sanırım 15 gün sonra nişan var.işin kötüsü aynı haftasonu gaziantepten kardeş okuldan bize baba kız kalmaya gelcekler.napcam şaşırdım.ikisinide erteleyemiyorum.nolcak bilmem.
dün eşim dediki haziran sonuna kadar 7 kilo versen (80 kilo olcam o zaman). niye düğün içinmi dedim. yok dedi iyi olur dedi. kırılsammı heveslensemmi bilemedim garip hissediyorum kilo olaylarında başkalarının araya girmesinde. düğün akrabalar. benim heveslenmem başka onun o insanlar önünde zayıf olmamı arzulaması başka üzülüyorum.
iyi eğlenceler. ipek pazar günü bitiyor 10 günlük süre. pazartesi nası devam edeceğim
hoşgeldin duruma el atman iyi olmuş. ben birtürlü vakit yetiştirip toplayamadım ortamı.
merve eminim seni yanlız bırakmaz
ordaki arkadaş ben oluyorum. söylediklerinede üzüldüm. sebeb ben olayım yada olmayım birilerinin kırgın küskün olmasına dayanamam o yüzden öyle bişey yazdım. sizin bileceğiniz bişey. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. takımı dağıtan kişi benmişim gibi hissettim

ipek süperim bugün cumayı bekleyin

evet bir süredir ödev vermemiştim şimdi ödev için önerisi olan varmı?

merhabalarr;
kızlar ben çook eski bir 6. takim üyesiyim, doğum nedeniyle ayrılmıştım takımdan sonra benim bıdık büyüyene kadar giremedim ama 6 . takım sayesinde 10 kilodan fazla vermiştim gerçekten grup halinde kilo vermek çok keyifli ve başarılı bir sonuç getiriyor. Şimdi doğumdan sonra veremediğim kilolarımı vermek istiyorum:18: ama yalnız başıma pek başarılı olamıyorum ne yazıkki eğer takımınızda yer varsa yuvama geri dönmek ve sizlerle beraber bu serüvene başlamak istiyorum . :2::2:

sanırım ayrılalı 6 ayı geçmiş. yavrucuğun ve sen hoşgeldin o zaman. bize kendini tanıtırmısın?

sabah
1 yumurta
5 zeytin
1 domates
yeşillik 2 dilim ekemk
arada
8 çilek
öğlen çorba salata yoğurt
yedim

sanırım ayrılalı 6 ayı geçmiş. yavrucuğun ve sen hoşgeldin o zaman. bize kendini tanıtırmısın?

ben buradan ayrılalı 3 yıl kadar olmuştur sanırım kızım 2 yaşına girecek mayıs ayında ... öncelikle teşekkür ediyorum hoşbulduk diyorum adım özge 4 gün30 yaşında olacağım hayatımın en zayıf günlerini sanırım 6 . takımla birlikteyken yaşadım aydın sökede yaşıyorum aslen rizeliyim ama kocaelinde doğdum büyüdüm 6 yıllık evliyim adliyede memurum o yüzden uyapın izin verdiği zaman dilimlerinde ve akşamları sizinle beraber olabileceğim ... hamileliğimde yaklaşık olarak 37 kilo falan aldım 98 kilodan sonra tartıya bakmadım ki muhakkak son hafta almışımdır nasıl olsa ben veririm önceden başardım diyerek habire yedim ama sonra veremedim tabi şu anda 85 kiloyum vermem gereken en az 20 kilo var azim var, istek var ama devamlılık yok işte ki zaten bütün sorun burada başlıyor
kısa bir süre dukan diyetini denedim ama gerçektensağlıklı olmadığını düşünüyorum en iyi yöntem senin bildiğindir özge dedim eski sistemime geri dönmeye karar verdim ve şunu biliyorum ki ağzını kapamadan kilolar gitmiyor fermuarı çekeceksin işte bütün mesele burada ben bunu başaramadım bu zamana kadar yoksa eski halime dönerdim
aklıma gelenler bunlar umarım başarılı olurum bu sefer

Son düzenleme:
Bizi arkadaş bulupta unutma haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…