ben buradan ayrılalı 3 yıl kadar olmuştur sanırım kızım 2 yaşına girecek mayıs ayında ... öncelikle teşekkür ediyorum hoşbulduk diyorumadım özge 4 gün30 yaşında olacağım hayatımın en zayıf günlerini sanırım 6 . takımla birlikteyken yaşadım aydın sökede yaşıyorum aslen rizeliyim ama kocaelinde doğdum büyüdüm 6 yıllık evliyim adliyede memurum o yüzden uyapın izin verdiği zaman dilimlerinde ve akşamları sizinle beraber olabileceğim ... hamileliğimde yaklaşık olarak 37 kilo falan aldım 98 kilodan sonra tartıya bakmadım ki muhakkak son hafta almışımdır nasıl olsa ben veririm önceden başardım diyerek habire yedim ama sonra veremedim tabi şu anda 85 kiloyum vermem gereken en az 20 kilo var azim var, istek var ama devamlılık yok işte ki zaten bütün sorun burada başlıyor
kısa bir süre dukan diyetini denedim ama gerçektensağlıklı olmadığını düşünüyorum en iyi yöntem senin bildiğindir özge dedim eski sistemime geri dönmeye karar verdim ve şunu biliyorum ki ağzını kapamadan kilolar gitmiyor fermuarı çekeceksin işte bütün mesele burada ben bunu başaramadım bu zamana kadar yoksa eski halime dönerdim
aklıma gelenler bunlar umarım başarılı olurum bu sefer
Ben büyükada doğumluyum biliyomuydun.Ada çok güzeldir.Mutlaka düğüne git.cnm sen deyince benimde aklıma geldi...bizim istanbuldan çok yakın dostlarımız vardı yani annemin dostu...onun kızı evleniyor yaz sonu hemde düğün büyükadada...ben bayılırım öle değişik yerlerde olan düğünlereeğer bir aksilik olmassa bizde gidices annemle...inşallah gidebiliriz ya o kadar heveslendim ki sanki gelin benim
Ben bayağıdır istiyorum ama başlayamıyorum.eczcim canım benim hoşgldin kızzz bir geldin pirrr geldin ha döktürmüşsün özlemişizzzzzzz nasılsın bakemmm
zubuzumm hoşgeldin nasılsın canım dukan yapmayamı karar verdinn
kolay gelsin
sık sık gel özletme kendini
hoşgeldin
demi
dün eşim dediki haziran sonuna kadar 7 kilo versen (80 kilo olcam o zaman). niye düğün içinmi dedim. yok dedi iyi olur dedi. kırılsammı heveslensemmi bilemedim garip hissediyorum kilo olaylarında başkalarının araya girmesinde. düğün akrabalar. benim heveslenmem başka onun o insanlar önünde zayıf olmamı arzulaması başka üzülüyorum.
iyi eğlenceler. ipek pazar günü bitiyor 10 günlük süre. pazartesi nası devam edeceğim
hoşgeldin duruma el atman iyi olmuş. ben birtürlü vakit yetiştirip toplayamadım ortamı.
merve eminim seni yanlız bırakmaz
ordaki arkadaş ben oluyorum. söylediklerinede üzüldüm. sebeb ben olayım yada olmayım birilerinin kırgın küskün olmasına dayanamam o yüzden öyle bişey yazdım. sizin bileceğiniz bişey. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. takımı dağıtan kişi benmişim gibi hissettim
ipek süperim bugün cumayı bekleyin
Ecz.imisim ne kadar cok yazmissin sabah gazete yerine senin msjlarini okudum vallahi
Tatilin guZel gecmis anladigim kadariyla:) bize yokmu bize odem sokturucu camurdan patlicam
Burda
eczcim canım benim hoşgldin kızzz bir geldin pirrr geldin ha döktürmüşsün özlemişizzzzzzz nasılsın bakemmm
hoşgeldin duruma el atman iyi olmuş. ben birtürlü vakit yetiştirip toplayamadım ortamı.
ipek süperim bugün cumayı bekleyin
ben buradan ayrılalı 3 yıl kadar olmuştur sanırım kızım 2 yaşına girecek mayıs ayında ... öncelikle teşekkür ediyorum hoşbulduk diyorumadım özge 4 gün30 yaşında olacağım hayatımın en zayıf günlerini sanırım 6 . takımla birlikteyken yaşadım aydın sökede yaşıyorum aslen rizeliyim ama kocaelinde doğdum büyüdüm 6 yıllık evliyim adliyede memurum o yüzden uyapın izin verdiği zaman dilimlerinde ve akşamları sizinle beraber olabileceğim ... hamileliğimde yaklaşık olarak 37 kilo falan aldım 98 kilodan sonra tartıya bakmadım ki muhakkak son hafta almışımdır nasıl olsa ben veririm önceden başardım diyerek habire yedim ama sonra veremedim tabi şu anda 85 kiloyum vermem gereken en az 20 kilo var azim var, istek var ama devamlılık yok işte ki zaten bütün sorun burada başlıyor
kısa bir süre dukan diyetini denedim ama gerçektensağlıklı olmadığını düşünüyorum en iyi yöntem senin bildiğindir özge dedim eski sistemime geri dönmeye karar verdim ve şunu biliyorum ki ağzını kapamadan kilolar gitmiyor fermuarı çekeceksin işte bütün mesele burada ben bunu başaramadım bu zamana kadar yoksa eski halime dönerdim
aklıma gelenler bunlar umarım başarılı olurum bu sefer
selam kizlar masallahiniz var galiba ben biraz ugursuz gelmisim bigun olmayinca sayfa cosmus neyse arkadaslar oglum cok rahatsiz ates 38 lerde tahmin ettigim gibi idrar yollarinda enfeksiyon cikti burnu tikali nefes alamiyor huysuzluk bol yani oyuzden hic aktifolamadim bikacgun daha olamayabilirim haber vereyim dedim
canım o arkadaşın kilosu az bizimle birlikte motive olmak amaçlı gelecek. o yüzden çok sıkmıyorum onu. istediği zaman gelip gidebilir. 4-5 kilosu var sanırım vermesi gereken.
neyse ben kaçtım. cumayı iple çekiyorum. bide yarın hem toplantı var hemde sağlık ocaklarına teftişe gideceğiz gelip yazamayabilirim. bide riskli gebelerim var tabi yoğun bir gün
artık büyük beden yazısını görmekten çok sıkıldım. yazlıkları çıkarttım bu arada. bugün hoş iltifatlar aldım. kısa sürede zayıflayıp kıyafetler üstümden düşsede umrumda değil gidip güzel bir pantolon almak istiyorum. lcw aldığım pantolon çok kötü hiç memnun değilim. neyse işte öle bişiler. eski eteklerimide daraltmayı düşünüyorum. iyi bir terzi bulmam gerek.
bengeldim sizleri bir yoklamak istedim nasıl gidiyor kilo vermeye devam dimiiii
ben 2 haftadır tartılmıyorum ama almamışımdır tartımın pili bitmiş :26:
evim hala çok kötü dün dogalgaz balandı mutfak yıkıldı banyo yıkılacak bugün elektirikçiler geldi birazda onlar yıkım yapıyor şu annasıl toparlanacak bu ev hiç bilmiyorum
yarında balkonu içeri alıcaz yine duvarlar yıkılacakkkk
hııı bu aradada ogullarımın 2 side çiçek hatalaıgına yakalandı yani anlicanız halim harap
ama ben aglanacak halime gülüyorum çok mutluyum yıllardır tadilata başlicamız günleri bekliyordum
hepinizi çok öpüyorummmmmmm
hoşgeldin özgecim inşallah hep birlikte başarcaz canımmerhabalarr;
kızlar ben çook eski bir 6. takim üyesiyim, doğum nedeniyle ayrılmıştım takımdan sonra benim bıdık büyüyene kadar giremedim ama 6 . takım sayesinde 10 kilodan fazla vermiştim gerçekten grup halinde kilo vermek çok keyifli ve başarılı bir sonuç getiriyor. Şimdi doğumdan sonra veremediğim kilolarımı vermek istiyorum:18: ama yalnız başıma pek başarılı olamıyorum ne yazıkkieğer takımınızda yer varsa yuvama geri dönmek ve sizlerle beraber bu serüvene başlamak istiyorum . :2::2:
hemencik bakıcam haticemmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/510461-diyetisyenden-super-yag-yakici-cay.html
kızlar bu topiği incelesenize güzel sonuçlar alınmış. yakınımda aktar yok olsa deneyip paylaşacaktım sizle sonuçları.
fatoşum biz iyiyiz sen naıslsın tatlışım kıyafetini aldınmıslm nasılsınız geçmişi okumadım hayırdır bir yaramazlıkmı var
anladım canım ben biraz baktım ama bana göre değil gibiBen bayağıdır istiyorum ama başlayamıyorum.
çok geçmiş olsun canım oğluşuna düşünme öyle uğursuzluk falan ne alaka bi bakıyon toplanmışız bir bakıyon in cin top oynuyr senle ne alakası var canımmmselam kizlar masallahiniz var galiba ben biraz ugursuz gelmisim bigun olmayinca sayfa cosmus neyse arkadaslar oglum cok rahatsiz ates 38 lerde tahmin ettigim gibi idrar yollarinda enfeksiyon cikti burnu tikali nefes alamiyor huysuzluk bol yani oyuzden hic aktifolamadim bikacgun daha olamayabilirim haber vereyim dedim
canım benim çok geçmiş olsun rabbim korumuş allah birdaha göstermesin bitanemm emniyet kemeri gerçekten çok önemliE uzun süre giremeyince öyle oluyor cnmcm.
Tatil güzel geçti çok şükür.Gerçi biraz kötü başladı ama. Giderken tarfik kazası geçirdik. Bir araba yandan bize çarptı. Ben de muavin koltuğunda oturuyordum. Araba dümdüz benm üzerime geldi. Sonrasında sürüklendik falan. Kötü bir kazaydı. Ama çok şükür can kaybımız yok. Annemin boynunda-kolunda kas incinmesi var. Hareket ettiremiyor hala.(Benm arkamda oturuyordu.) Benle babamı da emniyet kemeri korudu çok şükür. Kemer olmasa şu anda kilo en küçük sorunum olurdu herhalde. Bir şeyi anladım ki kızlar, emniyet kemeri gerçekten hayat kurtarıyormuş ve markete gideken bile takmak gerekiyormuş. Lütfen siz de bundan sonra daha dikkat edin ve eşiniz vs takmayanı da ikaz ederek takmasını sağlayın.
İyiyim çok şükür tatlışım.Sen nasılsın?
bengeldim sizleri bir yoklamak istedim nasıl gidiyor kilo vermeye devam dimiiii
ben 2 haftadır tartılmıyorum ama almamışımdır tartımın pili bitmiş :26:
evim hala çok kötü dün dogalgaz balandı mutfak yıkıldı banyo yıkılacak bugün elektirikçiler geldi birazda onlar yıkım yapıyor şu annasıl toparlanacak bu ev hiç bilmiyorum
yarında balkonu içeri alıcaz yine duvarlar yıkılacakkkk
hııı bu aradada ogullarımın 2 side çiçek hatalaıgına yakalandı yani anlicanız halim harap
ama ben aglanacak halime gülüyorum çok mutluyum yıllardır tadilata başlicamız günleri bekliyordum
hepinizi çok öpüyorummmmmmm
Günaydın bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Bakın benm bu kadar erken geldiğim pek görülmemiştir. Sabah yürüyüşümü yaptım geldim. 3-4 gün dünkü akşam yemeğini eritmek için çalışırım artık. Sizler napiyorsunuz? Kaptanımın bir önceki ödevini yapıyorsunuz di mi hala? Günlük mekikleri. :112:
canım benim çok geçmiş olsun rabbim korumuş allah birdaha göstermesin bitanemm emniyet kemeri gerçekten çok önemli
ben iyiym canım ne olsun iş güç koşturmaca işte bende bu aralar salmıitım kendimi toparladım tekrar tam gaz devam
günaydın canım ohh maşalah yürüyüşlrt yapılmış süpersin vallaa
bizim ödevimizmi vardıben niye bilmiyorum acaba şu ödevi banada anlat eczcimmmm
merhabalar hoşbulduk zübeydecimHoş geldin aramıza ben zübeyde.36 yaşındayım.2 kızım var.çalışıyorum.
çok geçmiş olsun çocuklar hasta olacağına biz olalım daha iyiselam kizlar masallahiniz var galiba ben biraz ugursuz gelmisim bigun olmayinca sayfa cosmus neyse arkadaslar oglum cok rahatsiz ates 38 lerde tahmin ettigim gibi idrar yollarinda enfeksiyon cikti burnu tikali nefes alamiyor huysuzluk bol yani oyuzden hic aktifolamadim bikacgun daha olamayabilirim haber vereyim dedim
E uzun süre giremeyince öyle oluyor cnmcm.
Tatil güzel geçti çok şükür.Gerçi biraz kötü başladı ama. Giderken tarfik kazası geçirdik. Bir araba yandan bize çarptı. Ben de muavin koltuğunda oturuyordum. Araba dümdüz benm üzerime geldi. Sonrasında sürüklendik falan. Kötü bir kazaydı. Ama çok şükür can kaybımız yok. Annemin boynunda-kolunda kas incinmesi var. Hareket ettiremiyor hala.(Benm arkamda oturuyordu.) Benle babamı da emniyet kemeri korudu çok şükür. Kemer olmasa şu anda kilo en küçük sorunum olurdu herhalde. Bir şeyi anladım ki kızlar, emniyet kemeri gerçekten hayat kurtarıyormuş ve markete gideken bile takmak gerekiyormuş. Lütfen siz de bundan sonra daha dikkat edin ve eşiniz vs takmayanı da ikaz ederek takmasını sağlayın.
hoşbulduk canım amiiiinnn inşalllahhh çıtır oluruz hepimizhoşgeldin özgecim inşallah hep birlikte başarcaz canım
Çok eski bir ödev zambağım, 2-3 hafta önce vermişti kaptanım. :112: Ben hala ordayım da.Şu günde 10 mu 15 mi ne mekik çekmemizi istemişti ya. Ondan bahsediyorum. Aklıma geldi, bir sorayım dedim. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?