Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin aramıza ben zübeyde.36 yaşındayım.2 kızım var.çalışıyorum.

Ben büyükada doğumluyum biliyomuydun.Ada çok güzeldir.Mutlaka düğüne git.

Erkekler söylemeselerde eşlerinin zayıf ve güzel olmalarını istiyorlar.Ben kiloluyken eşim bana ciddi manada zayıfla demedi ama şimdi böyle beni daha beğendiğini söylüyor.

selam kizlar masallahiniz var galiba ben biraz ugursuz gelmisim bigun olmayinca sayfa cosmus neyse arkadaslar oglum cok rahatsiz ates 38 lerde tahmin ettigim gibi idrar yollarinda enfeksiyon cikti burnu tikali nefes alamiyor huysuzluk bol yani oyuzden hic aktifolamadim bikacgun daha olamayabilirim haber vereyim dedim

Ecz.imisim ne kadar cok yazmissin sabah gazete yerine senin msjlarini okudum vallahi

Tatilin guZel gecmis anladigim kadariyla:) bize yokmu bize odem sokturucu camurdan patlicam
Burda

E uzun süre giremeyince öyle oluyor cnmcm.
Tatil güzel geçti çok şükür. Gerçi biraz kötü başladı ama. Giderken tarfik kazası geçirdik. Bir araba yandan bize çarptı. Ben de muavin koltuğunda oturuyordum. Araba dümdüz benm üzerime geldi. Sonrasında sürüklendik falan. Kötü bir kazaydı. Ama çok şükür can kaybımız yok. Annemin boynunda-kolunda kas incinmesi var. Hareket ettiremiyor hala.(Benm arkamda oturuyordu.) Benle babamı da emniyet kemeri korudu çok şükür. Kemer olmasa şu anda kilo en küçük sorunum olurdu herhalde. Bir şeyi anladım ki kızlar, emniyet kemeri gerçekten hayat kurtarıyormuş ve markete gideken bile takmak gerekiyormuş. Lütfen siz de bundan sonra daha dikkat edin ve eşiniz vs takmayanı da ikaz ederek takmasını sağlayın.

eczcim canım benim hoşgldin kızzz bir geldin pirrr geldin ha döktürmüşsün özlemişizzzzzzz nasılsın bakemmm

İyiyim çok şükür tatlışım. Sen nasılsın?

hoşgeldin duruma el atman iyi olmuş. ben birtürlü vakit yetiştirip toplayamadım ortamı.

ipek süperim bugün cumayı bekleyin

Herzaman kaptanım.
Vayy. Kaptanım! Sonuçlar süper geliyor galiba. Bu hafta beni nötrler misin? Bugün regl oldum da. Akşama da 3 lahmacun yedim söylemesi ayıp. Ama ben anlamadım ki. Yani regl iştahı açıyor, bir anda mideyi büyütmüyorki. :44: Ve ben normalde 2 lahmacun bile yiyemem. 1,5 ta midem ağzına kadar dolmuş olur. Ama bugün lüp diye gitti. Ben anlamadım. Ki hemen öncesinde midemi doldursun, açlığımı bastırsın diye yarım litreden fazla su içmiştim. Sanırım midem olacak kuyu gittikçe dipsizleşiyor. Tüm haftasonu yüzdüm. Attığım her kulaçta kalori gidiyor diye sevindim. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. Ark la yarın sabah 7 ye anlaştık yürüyüş için. Ama ben tüm hafta spor yapsam şu 1 öğünü eritemem herhalde.

Hoşgeldiiiinnn!!

Çok geçmiş olsun cnm.

Son düzenleme:
canım o arkadaşın kilosu az bizimle birlikte motive olmak amaçlı gelecek. o yüzden çok sıkmıyorum onu. istediği zaman gelip gidebilir. 4-5 kilosu var sanırım vermesi gereken.
neyse ben kaçtım. cumayı iple çekiyorum. bide yarın hem toplantı var hemde sağlık ocaklarına teftişe gideceğiz gelip yazamayabilirim. bide riskli gebelerim var tabi yoğun bir gün

artık büyük beden yazısını görmekten çok sıkıldım. yazlıkları çıkarttım bu arada. bugün hoş iltifatlar aldım. kısa sürede zayıflayıp kıyafetler üstümden düşsede umrumda değil gidip güzel bir pantolon almak istiyorum. lcw aldığım pantolon çok kötü hiç memnun değilim. neyse işte öle bişiler. eski eteklerimide daraltmayı düşünüyorum. iyi bir terzi bulmam gerek.

Kolay gelsin kaptanım.
Hmm. Listeye girmeyecek mi yani??

Yaa. Üzüldüm. :44: Ama olsun. İncelmede hız kazandın. Daha güzelinden daha küçük bedninden alırsın inş.

bengeldim sizleri bir yoklamak istedim nasıl gidiyor kilo vermeye devam dimiiii
ben 2 haftadır tartılmıyorum ama almamışımdır tartımın pili bitmiş :26:

evim hala çok kötü dün dogalgaz balandı mutfak yıkıldı banyo yıkılacak bugün elektirikçiler geldi birazda onlar yıkım yapıyor şu an nasıl toparlanacak bu ev hiç bilmiyorum
yarında balkonu içeri alıcaz yine duvarlar yıkılacakkkk
hııı bu aradada ogullarımın 2 side çiçek hatalaıgına yakalandı yani anlicanız halim harap
ama ben aglanacak halime gülüyorum çok mutluyum yıllardır tadilata başlicamız günleri bekliyordum

hepinizi çok öpüyorummmmmmm

Günaydın bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Bakın benm bu kadar erken geldiğim pek görülmemiştir. Sabah yürüyüşümü yaptım geldim. 3-4 gün dünkü akşam yemeğini eritmek için çalışırım artık. Sizler napiyorsunuz? Kaptanımın bir önceki ödevini yapıyorsunuz di mi hala? Günlük mekikleri. :112:

Son düzenleme:

Cnmm benmm. Hoş geldinn. Özlemiştik.
Tadilatın iyi gitmesine çokk sevindim. Gözün aydın. Sonuç da istediğin gibi olur inş.
Çocuklarına çokk geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin cnm.
Amman diyim alma. Sonra vermek daha zor. :18: Ki sen bunu birebir biliyorsun aslında di mi.

hoşgeldin özgecim inşallah hep birlikte başarcaz canım
hemencik bakıcam haticemmm
slm nasılsınız geçmişi okumadım hayırdır bir yaramazlıkmı var
fatoşum biz iyiyiz sen naıslsın tatlışım kıyafetini aldınmı
Ben bayağıdır istiyorum ama başlayamıyorum.
anladım canım ben biraz baktım ama bana göre değil gibi
çok geçmiş olsun canım oğluşuna düşünme öyle uğursuzluk falan ne alaka bi bakıyon toplanmışız bir bakıyon in cin top oynuyr senle ne alakası var canımmm
canım benim çok geçmiş olsun rabbim korumuş allah birdaha göstermesin bitanemm emniyet kemeri gerçekten çok önemli
ben iyiym canım ne olsun iş güç koşturmaca işte bende bu aralar salmıitım kendimi toparladım tekrar tam gaz devam

hoşgeldin canım nasılsın inşallah almamamışdındır gerçi bu koşturmaya kilo alınırmı bilmem
oğluşlara çok geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırlar inşallah evin tam istediğin gibi olur canım
bende çok istiyorum evimde yaptırmam gereken şeyler varrr kısmet artık bende çok öpüyorum senii

günaydın canım ohh maşalah yürüyüşlrt yapılmış süpersin vallaa
bizim ödevimizmi vardı ben niye bilmiyorum acaba şu ödevi banada anlat eczcimmmm

Sağol tatlım.
Sanırım ben hala salma aşamasındayım. 10-15 gündür toplayamadım gitti kendimi. :/ Aslında dikkat de ediyorum, hem sporuma hem diyetime. Ama sonra bir salıyorum, tüm haftaya bedel oluyor. Neyse, ben de toplicam inş.

günaydın canım ohh maşalah yürüyüşlrt yapılmış süpersin vallaa
bizim ödevimizmi vardı ben niye bilmiyorum acaba şu ödevi banada anlat eczcimmmm

Çok eski bir ödev zambağım, 2-3 hafta önce vermişti kaptanım. :112: Ben hala ordayım da. Şu günde 10 mu 15 mi ne mekik çekmemizi istemişti ya. Ondan bahsediyorum. Aklıma geldi, bir sorayım dedim. :112:

Son düzenleme:
GÜNAYDINLARRR
kızlar ben yarın listeye girecekmiyim bu akşam yazarım kilomu 12 ye kadar bildirim bitiyordu bizim zamanımızda malum ben giremiyorum sabahtan hadi hayırlısı bakalım birde ticker yapacağım acaba doğumdan beri verdiğim kiloyu mu yazayım 100 lerde doğurdum ama 94 ile rejime başladım şimdi 85-86 kiloyum bana bir akıl verin please:)

Hoş geldin aramıza ben zübeyde.36 yaşındayım.2 kızım var.çalışıyorum.
merhabalar hoşbulduk zübeydecimAllah bağışlasın güzel kızlarını

çok geçmiş olsun çocuklar hasta olacağına biz olalım daha iyi

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varsın
hoşgeldin özgecim inşallah hep birlikte başarcaz canım
hoşbulduk canım amiiiinnn inşalllahhh çıtır oluruz hepimiz

bu arada dün ne yedim yazayım sabah domates , salatalık, peynir,
öğle dışarı çıkmadım iş yerinde form bisküvi yedim
akşam börek yaptım ama hiç yemedim ayran içtim bir gün önceden karnıyarığım vardı ondan 2 çatal aldım

sabah işe gelirken börekten bir dilim yedim yalnız ama sadece test amaçlıydı güzel yapmışım birazdan eve gideceğim kefirli ayran içerim yanında sebze bakalım ne uyduracağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…