Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatos0808(117.5 )
Ecz.imis( 67,8)
yst38( 87,7 )
ipo( 88,3 )
zubus(73,3 )
merve10er( 69,9) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
beyazzambak( 58,2 )
ayça0750( 78,2 )KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
akıllıbıdıkk( 64,5) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI

TAKIMIN GENEL DURUMU BU ARKADAŞLAR YARINKİ BİLDİRİM BU ŞEKİLDE OLUCAK.

Son düzenleme:

süpersin özge afiyet olsun nefsini cezalandırma ekmek porsiyonundan kıs böreğe aktar.

ödev dediğiniz konu nasıl oluyor bende yapayım

ben yada takımdan biri ödev veriyor hafta boyunca yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ben mekik ödevi vermiştim hergün en az 10 mekik. önerin varsa alabiliriz. DİYET KONUSUNDA BİZİ MOTİVE EDECEK ŞEYLER YANİ

Son düzenleme:

benim çizelgemde doğum sonrası kilomdan başladı. geçmişte nasıl olduğumu unutmamak adına o kiloyu görmek gerekiyor bence. bide hedef kilonu söylermisin. yarışma kurallarını biliyorsun kalıcı olduğunada inanıyorum ama arkadaşlarda senin listeye girmeni istermi deneme süresini geçirmeni istermi bilemem.

eymen_b ve ozgekrd arkadaşlarda takımda onlarla birlikte 8 kişi oluyoruz. 3 kişi daha davet edicez.

Sağol cnm. Bence hangisi seni daha çok motive edecekse ordan başlat çizelgeyi. :112:

Kaptanım, en azından Ayça'yı Dönmek üzere ayrıldı yazamaz mıyız? O sınavları için ayrıldı malum.

eymen_b ve ozgekrd arkadaşlarda takımda onlarla birlikte 8 kişi oluyoruz. 3 kişi daha davet edicez.

Tmm kaptanım. 3 kişi.

tabi deneme süresini unuttum ben yaaa:) evet haklısın bende o şekilde yapacağım 94 kilodan başlatayım hedef kilom öncelikli olarak 72 hep düz rakamlar seçeriz ya 0 yada 5 ile biten benimki farklı olsun uzun vadeli hedefin 2. aşama olarak 65 uzunda hayalimde 5 rakamlar duruyor ama şimdi öyle Everest gibi hedef koymayalım ufak ufak

ben güzel bir zamanda gelmişim demekki taze kan özge

Son düzenleme:

Kesinlikle gelmek için çok doğru bir hafta seçtin. 2-3 hafta önce gelsen yer yoktu. İyi ki geldinn. Taze kan Özge.
Peki şimdi püsküüte senin hedefi hangisi olarak söylicez?
İnsanların kendi sınırları var. Mesela benmkilerin biri 68 di. Sonraki 63. :112: Ama 68 e bir geldim pir geldim. Hala 68 im. 3 hafta falan oldu herhalde 68 e ineli. Hala 100 gr aşağı 200 gr yukarı aynı kilodayım. Yarın kaç çıkarım bilmiyorum. Akşama yurttan arkadaşım gelecek. Makarna sözü aldı benden. Bakalım kaç kaşıkta durdurabilicem kendimi. :18: Yarına da kesin bi dolu dünya çıkıcam gene. Neyse, kısmet artık.
Amaaa haftaya bommba gibi döneceğim bayanlar. Haftayayı depar haftam ilan ediyorum. Ve hedef 1,5 kg vermek. :103: Artık yarın kaç çıkarsam ordan 1.5 düşücez işte haftaya inş. Şimdi ben gene 66 falan diyicem. Olmayacak. Hiç moral bozukluğuna gerek yok. Yarın kaç çıkarsam onun üzerinden -1.5 kg.

Son düzenleme:
Kizlarrrrr nasilsinizzzz bende dedikodu yapicam biraz size

Dun yeni kiz arkdsmla gezmeye gittim malum :) oglen 2 bulustuk gce 12 de eve geldim gul gul oldum butun gun:) o bnm aşık oldugum cocuguda cagirdi cocuk beni gorunce sok oldu hahaha hani kizi nerde taniorum ne alaka fln diye:) yalniz suratinda degisik bi ifade vardi yorgunum fln dedi ama sanki kizla arkdslik yapmamdan pek hoslanmadi gbi cnku bni cok sevio cocuk arkdsi olarak yani acaba kizi bana uygunmu gormedi bilemiorum kiz cok girisken herkesle konusuo bense hani agir basliyim fln kiz bnide bozar diemi korktu bilemedim :) ahahha amann napiim o ole dusundu diye kizla gorusmicekmiyim yaniii hem ben cok sevdim kizi :)VİRÜS

Kaptanim diyet listesine gelince bu sandvicli diyet 7 gun yapilio 8 ve 12.gun arasinda bu 4 gun sabah kahvaltisi aynii, oglen ve aksamda protein ve salata yiyceksin ekmeksiz…

13.gunden itibarende sbhlari yine ayni

Oglen 1 simit ve light ayran

Aksam protein salata ekmeksiz

Bu sistem 15 gun suruo

Gerisinide sonra yine yazarim

Ztn bu lari bitirene kadar dal kadar kalican :)))

Bayanlar ben çıkıyorum. Az önce de dediğim gibi akşama yurttan arkadaşım gelecek. Tekrar giremem herhalde bugün. Yarın bildirimde görüşürüz inş. (Umarım + değerlerle değil de - değerlerle görüşürüz. :18: Aynı değere bile razıyım. )

Kız çocuk ne alaka, nerden tanıyormuş kızı? Aman arkadaşlarımızı diğerlerinin yüz ifadelerine göre seçecek olsaydık ohoo. İşimiz vardı.
Hmm, ya aslında yapılabilir gibi diyet. Ya ipocumcum, sen şu diyeti nerden buldun bir kaynağını versene. :112: Böyle senden parça arça alacağımıza toptan bir göz atardık. :112:

Bu arada dün gününün güzel geçmesine sevindiğimi söylemeyi unuttum ipocmcm.

Son düzenleme:

sag olun kızlar teşekkürler
bencede kilo almamışımdır verdim gibi ama tartının pilini alınca ögrenicezzz

keşke evimin eski halinin fotlarını çekseydim yeni haliyle birlikte sizlere gösterirdim

keşke evimin eski halinin fotlarını çekseydim yeni haliyle birlikte sizlere gösterirdim

hmmmm 70 diyelim o zaman uzun bir serüven beni bekliyor yaniii bu arada isimlerinizi bilmiyorum zamanla öğreneceğim inşallahhhhh akşamda kilomu söylerim

Cnm ecz.imisim diyet listesini bna ardksm diyetisyenine gittikce verio bnde devamini bilmiorum

3 kişiye ihtiyaç olduğunu yazmışsınız. bende katılabilirmiyim. pazar günleri bazen aksasa da hergün internertle meşgul olabiliyorum. 1.61 boyum 64 kiloyum şimdiye kadar 10 kilo verdim. düzenli spor yapıyorum, diyetimide uygulamaya çalışıyorum 12 kilo daha vermek istiyorum ben de size katılabilirmiyim.bu haftayıda tek başıma zayıflayarak geçirmek istemiyorum.can simidim olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…